FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.039.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 18

Procitao sam svih 8 stranica i vidim da oko fife i dalje traje dilema uzeti za plejkiu ili uzeti za PC. Ja sam fut stao igrati oko veljače jer je bilo toliko izlazaka u prvoj minuti i slicnih stvari da mi je dojadilo. Naravno,pred svaku fifu je taj hype oko slaganja momcadi preko futwebappa,pa kod samog izlaska i igranje s takvom momcadi. Nisam trejder ko movie,nego odma idem na bundesligu i slazem si neku socijalu i s njom mi je najveci gust igrat :) Mada si sad mislim ici na BPL jer su u ovom prijelaznom roku puno trgovali sa zanimljivim igracima.

Mene sad zanima,posto sam na PC vec 4 godine,kad krenem par dana prije slagat momcad preko appa, ja ju slazem za PC. Ako se odlucim uzet PS4,hoce li se ona prebacit na PS4? 

Jer kolko vidim na ps4 nema citera,a cijene najboljih nisu natjerane u nebesa kao na pc,do nekog rejtinga 86 je jedna cijena,pa veliki razmak i onda ovi najbolji po 5,6 milja.

PS4 bi uzimao iskljucivo za fifu,igre kao gta mi je tesko za kontrolerom igrat pa cu to najvj i dalje na komp. Doduse,ja i PC mogu spojit na TV pa igrat ko ps4,al citeri i imarket ostaju.

Ps4 bih uzimao vani u nekom bundle-u s dva kontrolera.

Posto sad znate moju situaciju,napravit cu mali poll da vidim sto bi vi napravili na mom mjestu ;)

4 Ostani na PC
13 Uzmi PS4 za FIFU
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Moguće da nisam primjecivao te stvari, ali ne sjecam se da sam igrao protiv nekog citera na PCu.

Obzirom da ih ljudi toliko spominju izgleda da sam u krivu, ali zbilja nisam imao nekih problema koji bi mi ostali u sjecanju.

Jedina stvar koja me smeta su cijene koje su navdene u postu iznad, jednostavno su top igraci opako preskupi.

Na kraju sam narucio i ovogodisnju verziju na PCu jer malo mi je previse uzet plejku u ovom trenutku iskljucivo radi FIFAe, ali ako nekome nije zao para vjerujem da je definitivno bolje iskustvo igranja na PS4.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

igrao sam fifu 16 i bilo je toliko cheatera da sam izgubio volju za igranjem. preporod dozivio kad sam preso na ps4 verziju

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: FIFA 18
Ja sam izgleda jedini kojem je bolje igrati na PCu. Nedavno sam kupio PS4 i Fifu17 u nadi da ce bit bolje igrat nego na PCu ali sam se razocara. Kod mene je neusporedivo manji lag ili delay ili neznam kako ga nazvat na PCu nego na PS4 a to je najvaznije u igri. Na PS4 stisnem da igrac doda balun a njemu triba pola sekunde da reagira i naravno doleti njegov igrac koji je bio 10m od moga i uzme balun. Proba sam 50ak utakmica i uvik isto dok sam na PCu igra priko 1000 i rijetko sam ima takve probleme.

0 0 hvala 0
13 godina
IDMM kaže...
Ja sam izgleda jedini kojem je bolje igrati na PCu. Nedavno sam kupio PS4 i Fifu17 u nadi da ce bit bolje igrat nego na PCu ali sam se razocara. Kod mene je neusporedivo manji lag ili delay ili neznam kako ga nazvat na PCu nego na PS4 a to je najvaznije u igri. Na PS4 stisnem da igrac doda balun a njemu triba pola sekunde da reagira i naravno doleti njegov igrac koji je bio 10m od moga i uzme balun. Proba sam 50ak utakmica i uvik isto dok sam na PCu igra priko 1000 i rijetko sam ima takve probleme.

Mozda imas TV s velikim input lagom. Probaj spojit konzolu na monitor.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
FIFA 18

Ja chitere  zadnjih par mjeseci jedva da sam i vidio cak ih u draftu nisam vidjao a tamo ih uvijek bilo dosta izgleda da su svi pobrali ban.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Na istom TVu mi je spojen PC i PS4. Negdi sam procita da je dobro smanjit rezoluciju ali meni ni to ne pomaze. Jednostavno kod mene je neusporedivo bolje igrat na PCu.
17 godina
Vandit kaže...

Ovo sam i ja sinoć pomislio kada sam u odlučujućoj utakmici pri rezultatu 0-0 dobio lijepu obavijest "connection with the servers has been lost" i naravno da mi se pisao poraz.

Ali nema veze, bitno da će se konfeti vidjeti na terenu. I Neymar u PSG-u. K'o jebe vezu i servere.

P.S. Movie ovo je bio generalni rage prema EA, ništa osobno. :D

Sve pet. No isto tako za razliku od tebe ja nisam u ovoj fifi doživio gubitak veze. E sada s čime to ima veze, ne znam..

17 godina
izvone kaže...

Mene sad zanima,posto sam na PC vec 4 godine,kad krenem par dana prije slagat momcad preko appa, ja ju slazem za PC. Ako se odlucim uzet PS4,hoce li se ona prebacit na PS4? 

Ne možeš prenašati igrače s jedne platforme na drugu. Možeš jedino koristiti isti origin acc za obje platforme ali na svakoj startaš ispočetka no zgodno je zbog onog levela koristiti isti acc pri prelasku na novu platformu jer u startu možeš pobrati sve coinse i ostale bonuse iz trgovine. Web app ćeš pokrenuti na osnovu igre koju si do sada igrao a igrao si na PC

IDMM kaže...
Na istom TVu mi je spojen PC i PS4. Negdi sam procita da je dobro smanjit rezoluciju ali meni ni to ne pomaze. Jednostavno kod mene je neusporedivo bolje igrat na PCu.

Gle, ja doma imam nekoliko tv i na jednom philipsu je nemoguće igrati zbog input laga ali to nije krivnja igre već loš input lag na tv. O kojem se tv radi? Pogledaj malo na netu kakav ima input lag i sve će ti biti jasnije. Nemoguće da od svih nas jedino ti imaš problema s tim.

13 godina
The_K kaže...

Ja chitere  zadnjih par mjeseci jedva da sam i vidio cak ih u draftu nisam vidjao a tamo ih uvijek bilo dosta izgleda da su svi pobrali ban.

U prvoj diviziji ih ima k'o šodera.

Inače, kad vidim da je igrač kupio igru u 7. ili 8. mjesecu, u pravilu izlazim momentalno jer su takvi u 99% slučajeva čiteri.

Fasciniraju me likovi koji su igru i cheat kupili u 8. mjesecu, a iduća FIFA izlazi za mjesec dana.

Čemu to, ne razumijem?

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
The_K kaže...

Inače, kad vidim da je igrač kupio igru u 7. ili 8. mjesecu, u pravilu izlazim momentalno jer su takvi u 99% slučajeva čiteri.

Fasciniraju me likovi koji su igru i cheat kupili u 8. mjesecu, a iduća FIFA izlazi za mjesec dana.

Čemu to, ne razumijem?

Valjda cijena i onda ih boli tuki ako poberu ban...

I am over 9000!!!
9 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Ne možeš prenašati igrače s jedne platforme na drugu. Možeš jedino koristiti isti origin acc za obje platforme ali na svakoj startaš ispočetka no zgodno je zbog onog levela koristiti isti acc pri prelasku na novu platformu jer u startu možeš pobrati sve coinse i ostale bonuse iz trgovine. Web app ćeš pokrenuti na osnovu igre koju si do sada igrao a igrao si na PC

IDMM kaže...

Gle, ja doma imam nekoliko tv i na jednom philipsu je nemoguće igrati zbog input laga ali to nije krivnja igre već loš input lag na tv. O kojem se tv radi? Pogledaj malo na netu kakav ima input lag i sve će ti biti jasnije. Nemoguće da od svih nas jedino ti imaš problema s tim.

Imam lg i samsung i na obe imam isti problem ali probat cu se vise informirat o input lagu na njima.

9 godina
Skilledžija kaže...
The_K kaže...

Čemu to, ne razumijem?

Ja nemam problema sa cheaterima jer mali broj njih zna igrat. Pretezno ih lako razbijem pa brzo izadu iz igre. Mene brine kad vidim obicne gold ekipe jer takvi znaju igrat a za ove mi  je lako

17 godina
IDMM kaže...

Ja nemam problema sa cheaterima jer mali broj njih zna igrat. Pretezno ih lako razbijem pa brzo izadu iz igre. Mene brine kad vidim obicne gold ekipe jer takvi znaju igrat a za ove mi  je lako

Kako ih razbiješ kada u trećoj minuti izađe iz tekme i sebi piše pobjedu od recimo 10-0?

17 godina
FIFA 18

Ja sam pocetkom godine kupio PS4 iskljucivo zbog Fife i moram priznati da sam bio totalno razocaran, pa je PS4 zavrsio na Njuskalu, a ja se vratio na PC. Razlika izmedu PC i PS4 je minimalna i ako mislite da radite posao kupnjom PS4 samo zbog Fife, grdo se varate... Razlika je jedino ako planirate vecunu vremena provoditi na marketu, zbog cijena igraca. Ako ste kao ja tek prosjecan igrac koji zapne u 5. ili 6. ligi, volite zaigrati offline ili pak volite odigrati manager mod, zaboravite na PS4 jer je jednostavno neisplativo. Kad kupite PS4, kupite igru koja je puno skuplja za PS i platite PSN godisnju pretplatu ispada da ste popusili brdo love s kojom bi realno mogli rade kupovati pakete igraca. Eto, to je samo moje razmisljanje.

I da, na cheatere sam naletio svega par puta kroz cijelu godinu. Vise stete napravi EA sa svojim pokvarenim skriptama nego svi cheateri zajedno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 20:53 (Sova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
movie kaže...
IDMM kaže...

Kako ih razbiješ kada u trećoj minuti izađe iz tekme i sebi piše pobjedu od recimo 10-0?

Od mojih 1000+ utakmica mozda su 15-20 puta izasli na pocetku igre. Znaci ja nisam izgubio a ako je on dobio 10-0 boli me ona stvar. Meni se cesto desavalo da dodu likovi s bijesnim ekipama a nemaju pojma ili su prosjecni. 

17 godina
IDMM kaže...

Meni se cesto desavalo da dodu likovi s bijesnim ekipama a nemaju pojma ili su prosjecni. 

Pa to nema veze s cheaterima? Problem igranja na PC nisu likovi s bijesnim momčadima koji nemaju pojma već likovi koji izlaze na početku tekme i sami si pišu rezultat. Osvojio sam tri drafta za redom a da sam odigrao samo jednu tekmu. Toliko su postali fer da si prvo zabiju autogol a onda izađu iz tekme... to je problem ove igre na računalu..

17 godina
Sova kaže...

Ja sam pocetkom godine kupio PS4 iskljucivo zbog Fife i moram priznati da sam bio totalno razocaran, pa je PS4 zavrsio na Njuskalu, a ja se vratio na PC. Razlika izmedu PC i PS4 je minimalna i ako mislite da radite posao kupnjom PS4 samo zbog Fife, grdo se varate... Razlika je jedino ako planirate vecunu vremena provoditi na marketu, zbog cijena igraca. Ako ste kao ja tek prosjecan igrac koji zapne u 5. ili 6. ligi, volite zaigrati offline ili pak volite odigrati manager mod, zaboravite na PS4 jer je jednostavno neisplativo. Kad kupite PS4, kupite igru koja je puno skuplja za PS i platite PSN godisnju pretplatu ispada da ste popusili brdo love s kojom bi realno mogli rade kupovati pakete igraca. Eto, to je samo moje razmisljanje.

I da, na cheatere sam naletio svega par puta kroz cijelu godinu. Vise stete napravi EA sa svojim pokvarenim skriptama nego svi cheateri zajedno.

Ne mogu se složiti s tobom. Imam PS4 pro i igram samo fifu. Jednostavno se više ne mogu zamisliti na računalu. FIFA 17 je bila zadnja fifa koju sam kupio. Inače svake godine do sada sam uzimao paralerno igru i za PC i za PS4. Nema smisla po stoti put nabrajati razlike ali za mene su to dvije različite igre. Tko želi samo igrati igrat će na jednoj od konzola a tko se želi živcirati i dalje će igrati na PC. Rado ću plaćati plus i skuplju igru i svakodnevno igrati sa saznanjem da mi lik neće izaći u prvoj minuti i štancat si rezu uz još nekoliko benefita...

14 godina
FIFA 18

Pa normalno da nećeš kupovati PS4 samo da bi igrao FIFU offline. WTF. Di je to uopće itko u povijesti čovječanstva preporučio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Nema smisla po stoti put nabrajati razlike ali za mene su to dvije različite igre.

Sve priznam, ali to da su to dvije potpuno razlicite igre je ipak malo nategnuto... Glavni problemi igre su identicni na svim platformama.

17 godina
Sova kaže...

Sve priznam, ali to da su to dvije potpuno razlicite igre je ipak malo nategnuto... Glavni problemi igre su identicni na svim platformama.

Ja nisam nikada rekao da igra nema problema. Ima ih koliko hoćeš. No činjenica je da su mi igrači puno fluidniji i pokretniji na PS4 nego na PC. Bar ja puno jednostavnije igram obranu na konzoli, igrači mi ne plešu i ne zuje kao na PC. Sami udarci su mi bolji i osjećam ih. Da ne govorimo o broju igrača, marketu, izostanku cheatera itd. Za mene potpuno druga igra.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa normalno da nećeš kupovati PS4 samo da bi igrao FIFU offline. WTF. Di je to uopće itko u povijesti čovječanstva preporučio.

ja sam kupio ps4 iskljucivo radi offline igranja nba2k,fifa,pes i tu i tamo ufc...

i ne vidim di je problem

11 godina
Mortiis kaže...
Hexfire kaže...

ja sam kupio ps4 iskljucivo radi offline igranja nba2k,fifa,pes i tu i tamo ufc...

i ne vidim di je problem

Ti si ga kupio radi cetri igrice a on ga misli kupit radi samo jedne igrice.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Odigrao sam preko 1000 utakmica na PC-u i mogu reći da je bilo masu čitera. Koliko često ćeš ih sretat zavisi od niza stvari. U kojem si regionu, u kojim termina igraš, koja si divizija, koje modove igraš itd. Čiteru treba par sati da dođe do prve divizije, tako da je 99% onih koji varaju tu. U prevodu matchmaking je takav da se spajaju igrači iz 1-3 divizije. Ko je u 4. diviziji pa sve do 10. problema sa ljudima koji odmah na početku izlaze skoro pa i neće imat. Biće onih koji su banovani pa su ponovno kupili igru i trebaju da brzinski prelete sve te divizije. Također u kasnim večernjim satima je veća šansa da će biti više takvih ljudi. Ukupno tokom godine ja vjerujem da je bilo sigurno 100 takvih. Znalo mi se desit 3 meča zaredom da budu 3 različita lika koja farmaju coinse. Drugi govore, ne dobijaš poraz, ne dobijaš win, što ti smetaju. Prva i najveća stvar je što urušavaju market i gomilaju coinse tako da cijene idu u nebo. Druga stvar je što tokom meča dobijem između 80-100 coinsa kada izađu, a izgubim 11 contracta. Za 4 meča izgubim 44 contracta što je jedan rare gold contract koji košta na PC-u prosječno oko 600-650 coinsa tokom godine... U ta 4 meča dobijem 320-400 coinsa. U prevodu na tih sigurnih 100 coin farmera na koje sam naišao tokom godine sam izgubio 25-30k coinsa. Znači imam fin gubitak coinsa + zbog njih su cijena na marketu u banani.

Osim coin farmera problem tokom godine je bio i sa drugačijim oblicima varanja. Uvijek nešto bude aktuelno. Jednom je to bio 99 rating kod svih igrača, kasnije je to bilo napucavanje week foota i skill movesa kod svakog igrača na 5*. Bilo je čak i onih koji su mijenjali body type igračima pa si imao slučajeve dvometraša sa 100kg koji trče kao Bolt, a guraju se kao da su sama krema sumo hrvanja. Čak mi je jedan lik ostao u sjećanju koji je uspio da uspori meč toliko da smo ga igrali više od pola sata. Tim mu se zvao Turbo FC. Kao da je upalio slow motion, ne šteka igra, sve odlično, ali brzina svega je ulta slow. Nisam mogao izaći iz meča jer mi je trebao bod za promocije, ali sam se baš napatio.

Preći na PS4 samo radi fife nije isplativo, treba ti konzola, igra i ps+. Sve zajedno oko 350 eura. Otklonit će problem čitera, ali ostale stvari će ostat manje više slične. Možda još što mi ovako na prvu pada je da su PC korisnici pokusni miševi sa novim patchovima. Ove godine su bili izbacili patch koji je zezno i offline i online, a trebalo im je 4 dana da to poprave. Bilo šta unutar igre nije bilo igrivo jer u svakoj utakmici igrači bi se zaledili i ostajali u jednom od 2 šesnesterca. Ako znamo da se fifa igra 365 dana, ta 4 dana tj. samo jedan problem sa patchom je napravio igru neigrivom 1% ukupnog vremena igranja. Šta je sa ostalim problemima sa serverima itd. itd.

1 0 hvala 0
9 godina
movie kaže...
IDMM kaže...

Meni se cesto desavalo da dodu likovi s bijesnim ekipama a nemaju pojma ili su prosjecni. 

Pa to nema veze s cheaterima? Problem igranja na PC nisu likovi s bijesnim momčadima koji nemaju pojma već likovi koji izlaze na početku tekme i sami si pišu rezultat. Osvojio sam tri drafta za redom a da sam odigrao samo jednu tekmu. Toliko su postali fer da si prvo zabiju autogol a onda izađu iz tekme... to je problem ove igre na računalu..

Meni ne smetaju cheateri koji izadu iz drafta ako ja nisam izgubio jer takvih kod mene nije bilo puno. Problem su oni koji su neznam kako dosli do coinsa, sastavili bijesne ekipe i napunili ih na raiting 99 sta se moglo vidit jedno vrime nakon utakmice. Moje iskustvo je da su ti pretezno losiji igraci, tako da sam s vecinom lako izlazio na kraj.  Puno mi se lakse borit s cheaterima nego sa lagom. Da mogu rijesit taj jebeni lag sigurno bi presao na PS4.

17 godina
IDMM kaže...

Meni ne smetaju cheateri koji izadu iz drafta ako ja nisam izgubio jer takvih kod mene nije bilo puno. Problem su oni koji su neznam kako dosli do coinsa, sastavili bijesne ekipe i napunili ih na raiting 99 sta se moglo vidit jedno vrime nakon utakmice. Moje iskustvo je da su ti pretezno losiji igraci, tako da sam s vecinom lako izlazio na kraj.  Puno mi se lakse borit s cheaterima nego sa lagom. Da mogu rijesit taj jebeni lag sigurno bi presao na PS4.

Ea je demantirala da je to cheat jer su statistički podaci bili krivo napisani. Ja sam pokrenio bio i na ea forumu temu po tom pitanju i lik je rekao da je krivo i da će biti ispravljeno sa sljedećim patchem. Ovo govorim o PS4 verziji igre. Inače na fifi imaš market i na njemu možeš lijepo zaraditi ako uložiš neko svoje slobodno  vrijeme. Ja ću sada po izlasku igre potrošiti mjesec dana na marketu kako bi si složio dobru momčad.

Uopće ne počinjem igrati dok nemam igrače koje imam svake godine. Zbog toga me zvati varalicom nema smisla. Na marketu sam intezivno do izlaska totsa. Nakon toga market me više ne interesira. Sve što sam složio, složio sam zato što sam potrošio neko vrijeme na marketu a ne igrom. Igrom teško možeš doći do odlične momčadi, bar je tako bilo do sada. Od ove godine tko je svaki vikend igrao WL mogao je zaraditi dosta coinsa i dobiti jako dobrih igrača uz malo sreće. Tako da mogu reći tko igra svaku WL ima jako dobre šanse za jako dobru momčad.

11 godina
movie kaže...
IDMM kaže...

Ea je demantirala da je to cheat jer su statistički podaci bili krivo napisani. Ja sam pokrenio bio i na ea forumu temu po tom pitanju i lik je rekao da je krivo i da će biti ispravljeno sa sljedećim patchem. Ovo govorim o PS4 verziji igre. Inače na fifi imaš market i na njemu možeš lijepo zaraditi ako uložiš neko svoje slobodno  vrijeme. Ja ću sada po izlasku igre potrošiti mjesec dana na marketu kako bi si složio dobru momčad.

Uopće ne počinjem igrati dok nemam igrače koje imam svake godine. Zbog toga me zvati varalicom nema smisla. Na marketu sam intezivno do izlaska totsa. Nakon toga market me više ne interesira. Sve što sam složio, složio sam zato što sam potrošio neko vrijeme na marketu a ne igrom. Igrom teško možeš doći do odlične momčadi, bar je tako bilo do sada. Od ove godine tko je svaki vikend igrao WL mogao je zaraditi dosta coinsa i dobiti jako dobrih igrača uz malo sreće. Tako da mogu reći tko igra svaku WL ima jako dobre šanse za jako dobru momčad.

Slazem se stobom u vezi WL ovo je fifa koju sam najmanje igrao a uspio sam napraviti jace timove nego u prethodnim fifama premda nisam ni igrao sve WL najvjerojatnije da sam igrao svaki vikend imao bi jos jaci tim.Ali moram reci i da je sbc isto bitan faktor kod gradjenja dobrog tima par puta sam znao dobit dobrog igraca u onim marque matchups a i oni player of the month igraci su bilo jako korisni pogotovo SBC Son.

14 godina
Mortiis kaže...
Hexfire kaže...

i ne vidim di je problem

Ne vidim kako tvoj post ima veze s mojim? UFC recimo je konzolaška ekskluziva...

Poanta je da ak imaš PC dovoljno jak da igraš FIFU offline onda nema baš nikakvog razloga kupovati PS4. Jedino gdje je razlika vidljiva su online modovi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...
Hexfire kaže...

i ne vidim di je problem

Ne vidim kako tvoj post ima veze s mojim? UFC recimo je konzolaška ekskluziva...

Poanta je da ak imaš PC dovoljno jak da igraš FIFU offline onda nema baš nikakvog razloga kupovati PS4. Jedino gdje je razlika vidljiva su online modovi.

90% igranja mi se svelo na igranje NBA2K...tako da ustvari i je da imam samo jednu igru ya konzolu (koju igram)

14 godina

Čitam ovo i ne vjerujem da netko može bit takav jadnik da ima cheat da uopće ne igra utakmicu i piše mu se pobjeda. Pa gdje je tu zabava? Šifre znaju bit zabavne, recimo dok se sjetim šifra iz GTA, ili LoL-a, ali ovo je tako bezveze i jadno da ne mogu shvatit kak netko može bit takvo dno da bi to radio. 

Ja isto razmišljam uzeti ps+ zbog jedne igrice, NBA2K18, to je jedina igra koju svake godine prednaručim i igram većinu vremena, ali nije kao u FIFI, da je online=fut, ovdje ima puno više modeova koji su ajmo reć ravnopravni koji se igraju online. A osim što igram online igram dosta i offline, tako da mi je ta igra sasvim dovoljno za godinu dana. 

Probao sam i FIFU 15 i 16 i 17 jer ju brat uzme, on nogomet ja košarku, i uglavnom je bilo zabavno, ali čini mi se da FIFA nekako ne ubacuje neke nove stvari, samo ove neke sitnice koje onda pompozno najavljuju, ali ne možeš ih krivit, FUT je rudnik zlata, da samo updateaju rostere, stave novi cover i prodaju to pod novu FIFU ljudi će kupovat, a EA grcat u parama, laganini...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 13:58 (Hazar).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice