FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.036.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Tebi nista ne znaci 150kn kad si pun ko brod. Nama ostalima je bolje i 100kn dobit natrag nego nista.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

pa bolje dobit i 50kn nego bacit igru u smece

ja sam neke stare zenine igre prodavao po 5€,bolje i 5€ nego nista...jer jedina druga opcija je da ih bacim u smece posto ih nikad vise necemo igrat

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
Cofinho kaže...

Tebi nista ne znaci 150kn kad si pun ko brod. Nama ostalima je bolje i 100kn dobit natrag nego nista.

Možda sam nekada bio pun ko brod a danas sam kao i svi vi.. no između 150 kn i 40 packova koji vrijede 700 kn, rađe biram 40 packova. Uvijek dobro dođu.

17 godina
FIFA 18

U 18h 30 minuta starta ea press konferencija na gamescomu. Bit ćepredstavljen novi trailer fife i još neke novosti vezane uz igru kao i ostali nadolazeći hitovi.

https://www.twitch.tv/ea

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Mislim da su skoro sve bitnije novosti rekli.. hoce bit mozda jos koji gameplay?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Mislim da su skoro sve bitnije novosti rekli.. hoce bit mozda jos koji gameplay?

Na gamescomu bude prikazano najviše gameplaya. Ekipa će igrati svakodnevno i puštati filmiće na youtube kao i svake godine do sada. Znači od sutra možeš očekivati poplavu novih gameplay trailera.

Kaj je s fifom? Nisam gledao prvih par minuta presice. Upravo završila i nisam vidio fifu. Kaj je bila u prvih tih par minuta?

edit: sada sam na jednom linku pročitao da fifa ima press konferenciju 23.08. u 18h ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.8.2017 20:31 (movie).
17 godina
FIFA 18

Kaj je firma. Neymar je u PSG a Matuidi u Juventusu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.8.2017 20:34 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Meni su ovi traileri sranje zivo, skoro svake godine isti samo promijene dresove, nista ne otkrivaju sem novih radovanja u igrici..

2 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Meni su ovi traileri sranje zivo, skoro svake godine isti samo promijene dresove, nista ne otkrivaju sem novih radovanja u igrici..

Ea je uvijek znala napraviti lijep i dinamičan trailer. Ovaj mi zbog brzine i naglih izmjena kadrova nije najbolje sjeo. Naravno da traileri ništa ne pokazuju jer im to niti nije smisao niti to mogu u toj jednoj minuti napraviti. Oni najavljuju i promoviraju novo izdanje. Uz službeni trailer naprave još niz drugih trailera koji predstavljaju novine u igri, što smo mogli i vidjeti unazad zadnja dva mjeseca.

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Trailer ko trailer, nista neocekivano od EA. Zapeo mi je jedan detalj u traileru gdje netko puca na gol, a lopta kao u reklami joge bonito gdje Ronaldo puca skrece u raslje, samo sta ova prvo ide van gola pa naglo pada u gol... Nadam se da je to slucaj samo u traileru, da u gameplayu nece bit takvih nebuloza i imaginarnih putanja lopte...

Nadam se ubrzo nekom gameplay videu pa da vidimo sta cemo dobit servirano, ali naravno ne kupujem nista dok ne probam demo te se takoder nadam da ovu fifu necu morat preskakat kao 17... Bogme ulazem puno nade

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 8:33 (Shivi).

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Trailer ko trailer, nista neocekivano od EA. Zapeo mi je jedan detalj u traileru gdje netko puca na gol, a lopta kao u reklami joge bonito gdje Ronaldo puca skrece u raslje, samo sta ova prvo ide van gola pa naglo pada u gol... Nadam se da je to slucaj samo u traileru, da u gameplayu nece bit takvih nebuloza i imaginarnih putanja lopte...

Nadam se ubrzo nekom gameplay videu pa da vidimo sta cemo dobit servirano, ali naravno ne kupujem nista dok ne probam demo te se takoder nadam da ovu fifu necu morat preskakat kao 17... Bogme ulazem puno nade

Mislim da misliš na situaciju gdje pogba puca? Lopta od carlosa je još više skrenula u gol protiv francuza i nitko nije rekao da je nebuloza. Lijepo se vidi da pogba puca vanjskom i da lopta ima felš. Meni je samo zamjerka što je to prebrzo pa izgleda nerealno. No ovo je trailer pa se ne može suditi.. Čisto sumnjam da će ova fifa biti neki pomak ka realnijem nogometu. Fifa je fifa, svake godine ima iste temelje s nekim drugim problemom. Na to ili se navikneš ili preskočiš igru kao što si i sam rekao.. tako će biti i ove godine..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 9:41 (movie).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Mislim da misliš na situaciju gdje pogba puca? Lopta od carlosa je još više skrenula u gol protiv francuza i nitko nije rekao da je nebuloza. Lijepo se vidi da pogba puca vanjskom i da lopta ima felš. Meni je samo zamjerka što je to prebrzo pa izgleda nerealno. No ovo je trailer pa se ne može suditi.. Čisto sumnjam da će ova fifa biti neki pomak ka realnijem nogometu. Fifa je fifa, svake godine ima iste temelje s nekim drugim problemom. Na to ili se navikneš ili preskočiš igru kao što si i sam rekao.. tako će biti i ove godine..

Carlos je pucao slobodnjak gdje je sam i neometan, a ovo je bilo iz igre. Ugl. sam si napisao, da lopta ne leti kao metak bilo bi izvedivo...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ovo Ronaldovo hukanje i preseravanje mi je uvijek izgledalo neukusno, ali jbg., ima čovjek rezultate iz sebe, tako da će kod mase fanova i dalje sve to biti simpa. Sam ovaj trailer mi je sjeo kao Ronaldovo hukanje.

Onaj tko je radio trailer je mogao biti dosta kreativniji, jer ja sam ovo doživio kao udri i raspali po lopti...., brže.., jače..., udri..., raspali...nabij...,

Ako mi je ikad demo igrao jaču ulogu pri samoj kupnji konačnog proizvoda, onda je to ovaj sada koji čekamo. Moram priznati da me i dalje drži gnjev, koji mi je izazvala fifa 17, tako da me treba uzeti sa rezervom.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 12:07 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Pogbin pogodak iz trailera me podsjetio na ovo: http://media.carbonated.tv/130671_story__tumblrmrw23dccTZ1rk5zfdo1400.gif

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Pogbin pogodak iz trailera me podsjetio na ovo: http://media.carbonated.tv/130671_story__tumblrmrw23dccTZ1rk5zfdo1400.gif

Da, sve je moguće kada se lopta dobro pogodi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 14:19 (movie).
8 godina
FIFA 18

Pozdrav! Malo skrecem sa teme ali gledam da li bi uzeo novu fifu ili zadrzao zivce. E sad, posto igram na kompu jasno je da sam u nezdravoj vezi. S obzirom da sam kompetitivnog karaktera i radio sam WL veci dio godine (uglavnom E3 s povremenim uletima u E2 i par u E1) zanima me koliko bih bio kompetitivan sa igracima na konzolama. S obzirom da vidim da je Movie i na PS4 i na kompu, jel bi bio za odigrati tekmu ili dvije protiv mene da vidim gdje lezim po pitanju kvalitete.

I da, u planu mi je uzeti Xbox One ako ista uzmem cisto zbog kontrolera. Uzimati PS4 i nekakav konverter koji bi mi radio jos veci latency na klikovima za fifu nema smisla s obzirom da ga je vec i ovako puna kifla.

Ako si za, dodaj me na IlISelweIII

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Na konzoli mozes samo jos dodatno napredovat jer ces igrat protiv jos jacih protivnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

To me izmedu ostaloga zanima, kolika je razlika u prosjeku izmedu konzole i PCa. A volim takva istrazivanja raditi iz prve ruke :)

0 0 hvala 0
14 godina
sexytoiletpaper kaže...

To me izmedu ostaloga zanima, kolika je razlika u prosjeku izmedu konzole i PCa. A volim takva istrazivanja raditi iz prve ruke :)

Prešao sam na PS4 verziju od ove godine i ne izgleda mi ko da je neka velika razlika u kvaliteti igrača. Ne kužim što si htio reći s onim za kontroler, neki konverter, wtf je to.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Pozdrav! Malo skrecem sa teme ali gledam da li bi uzeo novu fifu ili zadrzao zivce. E sad, posto igram na kompu jasno je da sam u nezdravoj vezi. S obzirom da sam kompetitivnog karaktera i radio sam WL veci dio godine (uglavnom E3 s povremenim uletima u E2 i par u E1) zanima me koliko bih bio kompetitivan sa igracima na konzolama. S obzirom da vidim da je Movie i na PS4 i na kompu, jel bi bio za odigrati tekmu ili dvije protiv mene da vidim gdje lezim po pitanju kvalitete.

I da, u planu mi je uzeti Xbox One ako ista uzmem cisto zbog kontrolera. Uzimati PS4 i nekakav konverter koji bi mi radio jos veci latency na klikovima za fifu nema smisla s obzirom da ga je vec i ovako puna kifla.

Ako si za, dodaj me na IlISelweIII

S obzirom da nisam dugo igrao iz zdravstvenih razloga, oko dva mjeseca i s obzirom da mi lik danas utrpa 11 komada, sumnjam da ću ti biti neki pokazatelj. Jednostavno sam preloš dok se ne vratim u kakvu takvu formu. O PC da ne pričam jer na njemu nisam igrao od prve pojave TOTS igrača. Jednostavno na PC više ne mogu igrati i neću se bezveze siliti. Onako na prvu, kolike si dosege imao na PC tolike ćeš imati i na konzoli.

Istina, na konzolama je neusporedivo veći broj igrača ali samim time imaš i veći broj trubadura pa su ti dobre šanse da te recimo u tijeku jedne WL spaja s takvima. Sve je stvar sreće i naravno vještine kojom vladaš. Mislim da nema smisla da se sada na meni iživljavaš, pogotovo na PC kojeg od ove godine izbacujem kaj se fife tiče iz upotrebe. Kako sam danas igrao, tu sam negdje 6/7 divizija. Inače vrtim se 2/3 divizija ako ti nešto znači a u WL sam imao max 20 pobjeda dok sam je igrao. Nije nešto ali s obzirom na moju dob, solidno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 17:18 (movie).
17 godina
Hexfire kaže...

Prešao sam na PS4 verziju od ove godine i ne izgleda mi ko da je neka velika razlika u kvaliteti igrača. Ne kužim što si htio reći s onim za kontroler, neki konverter, wtf je to.  

Htio je reći da mu ne leži PS4 gamepad a da mu se ne kupuje adapter kako bi na PS4 mogao koristiti microsoftov gamepad pa će rađe prijeći na xbone samo zbog kontolera. Mislim da je šteta ali svatko bira kaj njemu više odgovara.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

teren s obzirom na velicinu igraca,opet djeluje premal!

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Ja znam igrat na oba dva joysticka ne kuzim u cemu je problem na play station joystick imam naviku oduvjek jer sam imao ps2 dok prvi xbox joystick sam kupio negdje 2014 za fifu 14 na pc-u i vrlo brzo sam se prilagodio na njega i sad kad dodjem kod frenda bez problema igram na ps4 totalno mi je svejedno kakav je joystick.Ja ti savjetujem da uzmes ps4 imas vise igraca, vise ekskluziva a i ja nezz tko sa ovih prostora ima xbox one. Vrlo brzo ces se naviknut na joystick nemoj da ti to bude jedini razlog za kupovanje xbox onea

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 18:34 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

Cijeli sam zivot igrao na PS2 kontroler i navikao sam se na njega ali otkako sam presao na Xbox kont, svaki puta kada uhvatim dobar star DS pocne mi se lijevi palac grciti tako da cu radije na Xbox. A sto se ostaloga tice, komp mi je i vise nego dovoljno dobar da vrtim sve sto bi Xbox mogao uskoro izbaciti a koliko sam cuo, uskoro bi Xbox i Microsoft trebali dobiti play anywhere support sto bi moglo biti fora.

0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

teren s obzirom na velicinu igraca,opet djeluje premal!

Prije koje godine vodili smo raspravu o tome i onda se našao neki lik koji je uzeo jednog golmana za kojeg se znalo koliko je visok a bio je u kadru te je na osnovu njega izmjerio golove a rezultati su bili iznenađujući. Visina i širina golova je bila u par centimetara manja od stvarne. Gledam prijenos tekme ne telki i zamišljam si igrača koji stoji na centru koliko ga puta mogu poduplati do aut linije?  Odokativno od centra do aut linije mogu ga poduplati 4 puta. Po tome ispada da od centra do aut linije ima manje od 8 metara a nije tako. Ispada da je sve stvar perspektive. Evo ovdje je igrač visok koliko ima od ruba 16m do aut linije? Osobno sam dojma da je teren premalen, no koliko su stvarni omjeri teško ćemo dokučiti. Jedino da si opet netko da truda i pokuša doći do rezultata kako je došao lik do dimenzija golova. Stvarno ne znam...

13 godina
FIFA 18

Bilo bi zanimljivo uzet Cristiana npr. i štopat koliko mu u igri treba da pretrci cijeli teren po dužini bez posjeda lopte. Ako dođe ispod 10sec znači da je premal teren.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
A sve ti ovisi o perspektivi, najbolja perspektiva bi bila stavit kameru na loptu i malo udaljit da se vidi i igrač i onda mjerit, al to treba vremena...
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Mene su takve stvari uvijek bockale kada je fifa u pitanju.

Imam feeling da dok prate Ronalda kako trči, šutira, dribla i ostalo..., u tamo nekoj maloj sali, i onda to implementiraju na nogometni teren koji mi vidimo dok igramo. Mislim da zapravo tu dolazi do nesklada tj., da ta lopta ne putuje dovoljno dugo, odnosno da npr., Ronaldu treba manje vremena da pretrči određeni dio terena. Isto tako cijelo vrijme imam feeling da igrač driblingom osvoji više prostora, jednostavno guta taj teren pa sve nekako izgleda smiješno, + nakon driblinga uputi šut sa određene distance, što ostavlja dojam kao da se igra mali nogomet, odnosno ne osjetiš tu dubinu i širinu prostora. Znači nije problem u veličini terena koji mi vidimo dok igramo, nego u tome kako igrači osvajaju taj prostor kao i let lopte prilikom šuta tj., njeno kretanje u prostoru.

U prošlim izdanjima je situacija bila mnogo gora za razliku ood novih izdanja, ali i dalje se osjeti da to nije u potpunosti pogođeno. Ovo je samo moje mišljenje i ono što osjetim. Ovo što sam naveo kao razlogu možda nema veze s vezom, ali mi ovako na prvu  pada na pamet...

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
za dribling si definitivno u pravu. napravis nekakav dribling i u tom trenutku si od igrača udaljen 2 m npr, glupost, nerealno. meni ni ovaj tactical defending nikakvog smisla nema, igra ti ne dopušta prići igraču, često puta se mogu vidjeti situacije gdje obrambeni zuja nekuda bezveze,u pesu je to bolje riješeno, obrambeni segment. al sve je to napravljeno smišljeno radi likova koji voli takve gluposti,pa npr uzmu neymara i vrte se s njim po terenu i slično. super je igrati kada naletis na nekoga tko pokusava igrati nogomet , ovi ostali su tlaka.

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

Ajmo realno, Legacy defending je bio totalna glupost sto se tice kompetitivnosti u igrici (koja je takitak glupost). Svaka budala je mogla drzati X jednim prstom a drugom rukom drkati i obrambeni bi se zaletavao na igraca dok mu ne uzme loptu. Ako ista, treba i legacy defending maknuti i na njegovo mjesto staviti drugu komandu jer je na visim kompetitivnim razinama potpuno nekoristen i nepotreban.

A sto se tice skillova i skillanja, sve ima svoje mjesto. Lik koji samo pokusava skillove je na istoj igrackoj razini kao netko tko igra PTB sa kontrom i nabija lopte Aubi/Neymaru/Musi. Niti jedno niti drugo nisu zapravo kvalitetno igranje a ako ti kvalitetno igranje nije cilj onda se barem pokusaj zabaviti sa svojim stilom i pusti druge da se zabavljaju svojim.

2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice