Nakon ovog updatea ovo više nije igra za mene. Vraćamo se na staro. Ne mogu se točno dodati, igrači primaju lopte u raskoraku, siluju me svi protivnici sa svim igračima, bez razlike. Moji igrači se uopće ne kreću. Stoje ko tuljani. Katastrofa. Iz svakog prvog udarca dobijem gol a s druge strane ne mogu zabiti niti s 5m jer im golman sve brani. Odigrao sam osam tekmi kvalifikacija i svih 8 spljugao. Svaku tekmu krenem s mrtvacem kojeg njegov golman brani i onda iz prvog udarca svi mi zabijaju. Moji golmani danas nisu obranili u osam utakmica osam udaraca. Kako da igram kada mi lik prvi put pukne skroz iskosa s 16m i prođe kroz mog golmana? Ljepo ga izguram u stranu i pustim da puce jer je od tuda nemoguće zabiti i lik mi zabije.
Htio sam plakati večeras od muke. Lik mi ukliže s leđa i ja padnem na njega i lik dobije slobodan udarac? Pa ja to ne mogu vjerovati? Pa to je ebanje u zdrav mozak. Jednu tekmu sam imao pet stativa a lik iz tri udarca tri gola. Više nemam niti posjed jer puno puta se krivo dodam. Hoću prvom do sebe igra ponovno kao nekad daje ne znam kome. Zašto? Zašto k vragu idemo ponovno prema fifi16? Ja ne mogu riječima opisati koliko sam večeras frustriran. Nisam igrao s bog zna kakvim protivnicima a svi su me fizički raznijeli, razbili mi igru i zabijali golove koji graniče sa šaljivim kućnim videom. Nemam riječi... Rekoh, ne idem spavati dok nekog ne dobijem. I konačno dođe deveta tekma. Lik ima kompletan juve. Povedem 1-0, opet me lik siluje i konačno dobije crveni i nakon toga izađe iz tekme. 35 minuta prvog poluvremena. Igrao je čuvenu 5-3-2 formaciju s parkiranim busom a u momčadi ima dybalu, higuaina, marchisia, mandžuka, pjanića... što će mu svi ti igrači za igranje bunkera? Možda je bio takav dan ali igra mi se definitivno ne sviđa nakon ovog updatea...