FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 646.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 17

Nakon ovog updatea ovo više nije igra za mene. Vraćamo se na staro. Ne mogu se točno dodati, igrači primaju lopte u raskoraku, siluju me svi protivnici sa svim igračima, bez razlike. Moji igrači se uopće ne kreću. Stoje ko tuljani. Katastrofa. Iz svakog prvog udarca dobijem gol a s druge strane ne mogu zabiti niti s 5m jer im golman sve brani. Odigrao sam osam tekmi kvalifikacija i svih 8 spljugao. Svaku tekmu krenem s mrtvacem kojeg njegov golman brani i onda iz prvog udarca svi mi zabijaju. Moji golmani danas nisu obranili u osam utakmica osam udaraca. Kako da igram kada mi lik prvi put pukne skroz iskosa s 16m i prođe kroz mog golmana? Ljepo ga izguram u stranu i pustim da puce jer je od tuda nemoguće zabiti i lik mi zabije.

Htio sam plakati večeras od muke. Lik mi ukliže s leđa i ja padnem na njega i lik dobije slobodan udarac? Pa ja to ne mogu vjerovati? Pa to je ebanje u zdrav mozak. Jednu tekmu sam imao pet stativa a lik iz tri udarca tri gola. Više nemam niti posjed jer puno puta se krivo dodam. Hoću prvom do sebe igra ponovno kao nekad daje ne znam kome. Zašto? Zašto k vragu idemo ponovno prema fifi16? Ja ne mogu riječima opisati koliko sam večeras frustriran. Nisam igrao s bog zna kakvim protivnicima a svi su me fizički raznijeli, razbili mi igru i zabijali golove koji graniče sa šaljivim kućnim videom. Nemam riječi... Rekoh, ne idem spavati dok nekog ne dobijem. I konačno dođe deveta tekma. Lik ima kompletan juve. Povedem 1-0, opet me lik siluje i konačno dobije crveni i nakon toga izađe iz tekme. 35 minuta prvog poluvremena. Igrao je čuvenu 5-3-2 formaciju s parkiranim busom a u momčadi ima dybalu, higuaina, marchisia, mandžuka, pjanića... što će mu svi ti igrači za igranje bunkera? Možda je bio takav dan ali igra mi se definitivno ne sviđa nakon ovog updatea...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Igra netko redovno manual na PS4? Ima igrača za koliko toliko redovno online igranje? Javite se na pp ili ovdje pa vas dodam ako vas nemam.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Ja nakon update-a igram kao preporođen i uspio sam iz 5.div doći do 3.div. i da nakon update je puno lakše zabit gol iz daljine i lakše se driblja, stvarno sad gameplay lici na onaj iz fife 16

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sinoc u draftu izgubim finale i dobijem 2 gold rare players pack, otvorim prvi najjaci igrac Nasri, reko sam sebi pa majku mu daj nesto u drugom, PARODIJA godine, u drugom OPET SAMI NASRI unutra hahahahahahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma ova igra je k*rva mez milosti...Sinoć u finalu igram sa likom koji ima sve brazilce i nakon početnog opipavnja pulsa, skužim da ne bi trebalo biti problem. Već u prvom poluvremenu sam imao 2 situacije oči u oči sa vratarom, ali nisam zabio. Oba puta Long kojeg sam izvukao iz prašine jer mi se ozljedio Benteke. Pomišljam na to..., da ovo neće biti dobro i da k*rva od igre nešto sprema...U drugom poluvremenu skužim da je protivnik ubacio Bayernove igrače (Muller i Sanchez), a već u prvih 11 je imao brazilca Costu, te nakon moje dominacije igra okreće ploču i počinjem osjećati neki otpor tj., presing jer sve teže iznosim tu loptu i griješim u dodavnjima. Bez obzira na sve uspjevao sam sabotirati svaki njegov pokušaj da dođe u izglednu priliku i čekao taj idealan pass na jednog od mojih igrača koji će započeti tu akciju za gol, jer znao sam ako se nastavim držati da će doći taj trenutak. Međutim, kada je lik skužio da ne ide kombinatorikom, počeo je forsirati šut sa distance i baš jedan takav sa 25m je odsjeo u rašlje, kojeg je zapucao Muller. Odmah sam stisnuo pauzu i izvršio zamjene, prebacio na visoki presing i poput uragana krenuo po izjednačenje. Ponovo igra okreće ploču i protivnik počinje izgledati poput malog miša koji nema pojma i grčevito se brani i to tako smiješno izgleda da se čovjek zapita kako je mogao od takvog primiti gol. Od silnih napada uspijem pružiti jedan pass na Rshforda koji se sjurio sam na vrtara i pospremio loptu u mrežu u 86.min. Uđemo u te produžetke i ja  nastavim tamo gdje sam stao u pokušaju da rješim tekmu prije raspucavanja penala, da bi 6min. do kraja iz jedne bezopasne akcije, ponovo Muller zatigao sa 20+m. i ponovo ga zavukao.

Od muke sam ispustio gamepad na pod, da me ne bi uhvatila veća "huja", pa da još zaljepim  sonyev gamepad od zid. To je ujedno bilo moje 3. finale i zadnji pokušaj brice da od guzice napravi lice, a već se bližila ponoć.

Netko se mislio za Mullera, mislim da je moj frend Ruya, e pa dragi frendu, slobodno ga kupi, jer ono što sam vidio, mislim da je to igrač koji je u stanju da u svakom trenutku rješi jednu napetu tekmu.

Majka mu stara i taj Muller..., neka mi netko okači clip gdje taj zabija sa 20+m., odmh ću mu poslati gajbu Paulanera, da se nađe za Božićne blagdane.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 8:14 (TheMaverick).

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
da muller stvarno dominira osobito sada nakon update-a. sinoc mi u 10tekmi zabio oko 10golova plus par asistencija. znaci najjaci mi je kad ide lopta prema njemu negdje na sesnaestercu a on ledima okrenut ka golu, lagano drzim l2 cim u jednu stranu i udarac po golu..sinoc mi od 10-15 takvih udaraca zabio sigurno 6,7 golova. i odlican je recimo kad sa costom probijem po krilu zavrnem unutra a on od prve zakuca. cudo igrac, vrijedi svakog coinsa zasad

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
Ja nakon update-a igram kao preporođen i uspio sam iz 5.div doći do 3.div. i da nakon update je puno lakše zabit gol iz daljine i lakše se driblja, stvarno sad gameplay lici na onaj iz fife 16

Meni takav gameplay ne odgovara. Golmani se ionako ne mogu odlijepiti od trave a sada još lakše lopta ulazi s velike udaljenosti u gol. S druge strane svi samo siluju i opet samo soliraju u cika caka stilu. Ponovno idioti koji nemaju pojma o igri mogu igrati kao i prošle godine. Sada stvarno više ne vidim niti jedan razlog zašto bih igrao ovu igru a ne prošlu fifu u kojoj bar imam 11 toty igrača pa ako ništa drugo bar je gušt s njima igrati. Igrači mi se uopće ne ponašaju kao do sada. Opet se nitko ne otkriva, opet ne mogu graditi napad a u gol šansi ne mogu zabiti gol, dok s druge strane tko mi god opali od bilo kuda zabija? Najtragičnije je kaj opet igra dodaje kamo ona hoće a ne kamo ja hoću. Opet kao prošle godine izvodim prekid i hoću dodati prvom do sebe a igra doda protivniku u noge za kontru.

Pa kakvog to smisla ima? Opet mi igrači u raskoraku primaju loptu, opet se lopta od igrača odbija kao od zida i sve to nakon tri mjeseca od izlaska igre.  Odigrao sam 12 tekmi od updatea i deset puta izgubio. Možda je jedan igrač bio bolji. Svi ostali su me dobili na osnovu sranja od ove igre. Znači u 400 tekmi do sada nisam primio toliko idiotskih golova kao sinoć u 12 tekmi. Sada doslovce svatko tko igra na snagu i siluje jednog igrača može me bez problema dobiti tri razlike. Obrana mi je kaotična. Do sada su mi na tekmama s podjednakim protivnicima tekme završavale 1-0, 2-1, 2-0 a sinoć 5-3, 6-4, 4-2. Niti jedna tekma nije zavrsila ispod šest golova. Ako je to ono što su htjeli, vaterpolo rezultate, uspjeli su. Definitivno nakon tri mjeseca uspjeli su ovu igru pretvoriti u sranje. Ovo apsolutno nema nikakve veze s igrom koju sam kupio u 9 mjesecu.

8 godina
neaktivan
Sinoc se malo zafrkavo sa onim celendjima i otkljucam prime players pack..i u packu dobio zahu if 82...ide za nekih 40-50k

0 0 hvala 0
10 godina
Jedno pitanje. Ako upadnem u prvu diviziju tokom vikenda hocu li se moci kvalificirati za sljedecu vikend ligu ili se mora igrati samo preko tjedna dok jos nije pocela vikend liga

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...
Jedno pitanje. Ako upadnem u prvu diviziju tokom vikenda hocu li se moci kvalificirati za sljedecu vikend ligu ili se mora igrati samo preko tjedna dok jos nije pocela vikend liga

Npr., ako si se već kvlificirao za vikend ligu i koja ja u toku, ti možeš dok ova već traje osigurati narednu tako što ćeš upasti u div 1 ili osigurati opstanak u div 1.  Ako se nisi kvalificirao za vikend ligu (koja je počela danas), a upadneš u div 1 ili izboriš opstanak za vrijeme dok vikend liga traje, izborio si narednu vikend ligu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 9:17 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

Majka mu stara i taj Muller..., neka mi netko okači clip gdje taj zabija sa 20+m., odmh ću mu poslati gajbu Paulanera, da se nađe za Božićne blagdane.

Stari toliko sam frustriran da moram opet pisati. Znači do sada nisam primio 5 golova iz slobodnjaka. Sinoć mi lik s lacazetteom zabije tri u jedno tekmi. Najbliži je bio s 20m. Jedan skroz iskosa da bi ga moja mama obranila s jednom rukom. Kada je zadnji put lacazette zabio gol iz slobodnjaka? Drugu tekmu lik ima zabaletu. Znači cijelu tekmu s IF Depayem nisam uspio pretrčati Zabaletu? Lopta u prostor, trčim ja, trči Zabaleta i uvijek je brzi? Pa daj neka mi netko objasni kako igrač s 30% manjim paceom može u svakoj prilici biti brži? Koji je smisao toga? Brži igrač bi uvijek trebao biti brži igrač.

Vidimo u stvarnom nogometu na što to liči kada brz igrač dobije loptu u prostor. Tko ga može zaustaviti? Da ne pričam kako svakom liku izbijam loptu po nekoliko puta i ona mu se uvijek vraća u idealan for. Da ne pričam kako mi se od svakog igrača lopta u 16m odbija na noge protivniku, da ne pričam kako mi golman u gotovo svakoj situaciji loptu ostavlja tako da su mi svi zabijali na prazan gol. Uostalom igrali smo nedavno nekoliko tekmi i vidio si da nisam lopata i da mi je teško zabiti gol. Sada, bez problema ćeš mi utrpati bar tri komada i niti jednog trenutka neću biti ravnopravan protivnik. Sada je idealan trenutak da si macko na meni popravi score...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam pitao za Mullera :)

Jako dobro sam ga upoznao par puta..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Stari toliko sam frustriran da moram opet pisati. Znači do sada nisam primio 5 golova iz slobodnjaka. Sinoć mi lik s lacazetteom zabije tri u jedno tekmi. Najbliži je bio s 20m. Jedan skroz iskosa da bi ga moja mama obranila s jednom rukom. Kada je zadnji put lacazette zabio gol iz slobodnjaka? Drugu tekmu lik ima zabaletu. Znači cijelu tekmu s IF Depayem nisam uspio pretrčati Zabaletu? Lopta u prostor, trčim ja, trči Zabaleta i uvijek je brzi? Pa daj neka mi netko objasni kako igrač s 30% manjim paceom može u svakoj prilici biti brži? Koji je smisao toga? Brži igrač bi uvijek trebao biti brži igrač.

Vidimo u stvarnom nogometu na što to liči kada brz igrač dobije loptu u prostor. Tko ga može zaustaviti? Da ne pričam kako svakom liku izbijam loptu po nekoliko puta i ona mu se uvijek vraća u idealan for. Da ne pričam kako mi se od svakog igrača lopta u 16m odbija na noge protivniku, da ne pričam kako mi golman u gotovo svakoj situaciji loptu ostavlja tako da su mi svi zabijali na prazan gol. Uostalom igrali smo nedavno nekoliko tekmi i vidio si da nisam lopata i da mi je teško zabiti gol. Sada, bez problema ćeš mi utrpati bar tri komada i niti jednog trenutka neću biti ravnopravan protivnik. Sada je idealan trenutak da si macko na meni popravi score...

potpuno iste stvari su se meni jučer događale... 

16 godina
neaktivan

hmm ovo mi je nesto cudno,dali je moguce da je cheat? znaci igram vikend ligu 6 tekmi odigrano,kad gubim rezultat sve normalno ali cim recimo povedem protiv nekog za minutu mi pukne veza,pa nemoze bit slucajnost da 3 tekme u kojima sam gubio sve u redu a u one 3 u kojima sam vodio pukne veza minutu poslije mog gola

EUNE LOL: frenkySTYLE
14 godina
Ryder007 kaže...

hmm ovo mi je nesto cudno,dali je moguce da je cheat? znaci igram vikend ligu 6 tekmi odigrano,kad gubim rezultat sve normalno ali cim recimo povedem protiv nekog za minutu mi pukne veza,pa nemoze bit slucajnost da 3 tekme u kojima sam gubio sve u redu a u one 3 u kojima sam vodio pukne veza minutu poslije mog gola

Ako igraš na PC-u onda je sve moguće

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Nisam ni krenuo kako spada sa vikend ligom a vec u prvoj utakmici me igra opet maltretira. Znaci isto tako ubijam lika , frajer pojma nema , ali svaki put kad ja zabijem on zabije nakon 5min sretno i tako 2-2 i na penale i tamo normalno ja u jednu stranu on u drugu pukne .

Muller je taj koji je protivniku zabijo golove mislim jadna igrica.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Vidim da je izabrana momčad prvog kruga lige uefa. Hoće li i to ea popratiti karticama kao što je popratila momčad prve faze lige prvaka? Vidjet ćemo danas nakon 19h. Kalinić je unutra. Da dobije novu karticu, bila bi to ebena kartica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dali su mesano i ligu sampiona i ligu uefa giuliano ti je iz zenita igrao ligu uefa i dobio plavu kartu i sidibe i kongolo itd

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Danas isti vrag. Lika rastavim. Nekoliko puta mi obrani s 5m a dva gola mi zabije tako da mi s leđa uđe u igrača, pregazi ga, uzme loptu i zabije gol. Jednostavno ne mogu izdržati duel. Gradim se, pokušavam dodati loptu ali igrač se bori da ostane na nogmama i neće dodati. Na kraju izgubim 2-1 da nije lik polušansu imao a ja sam imao bar 4 zicera koje je njegov golman obranio. Znači od updatea svi su agresivniji bar duplo i to od prve do zadnje minute. S obzirom da svi igraju agresivno sada opet imam svaku tekmu ozlijeđena po dva igrača. To nije normalno..

Evo kakav gol zabijem liku. To je fifa nakon updatea. Ovako ne bi reagirao golman bez oba oka i obje ruke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 16:35 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Svi kukamo na tu fifu a ja sad kako sam prodao graficku i ne igram je par dana, vec mi nedostaje...
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Krenulo je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ako neko planira da kupi giuliana plavog na ST moj mu je savet da to ne radi.lik se krije na terenu pozicioniranje 0 .a i neymara vam ne bi preporucio nista posebno

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

hoće li biti još ovakvih kartica ili?

Nijednu ovu nebih ni radio da je 60k.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

hoće li biti još ovakvih kartica ili?

Nijednu ovu nebih ni radio da je 60k.

svaki dan do poslije nove godine dolaze nove.

Nego, ovako izgledaju protivnički golmani u ova dva dana.  Prvi primjer je kada ih ide a drugi kada ih ne ide. Pa onda moj consigli kada ga ide i kada ga ne ide.. i sada ti budi normalan i igraj ovaj nogomet iz zabave..

11 godina
protjeran
I ja sam maloprike poludio.

Znači finale drafta igram protiv lika koji svaki prekid 2 minute izvodi.
Gleda svaki replay.
Uskoristio maksimalno svaku pauzu koju je imao.

Naravno cigan da gol.tako što me ea pokrade i umjesto prvom do sebe moj daje po podu pas od 30 metara sto on presjece i uz to mu se odvije 3 puta i zabije sa baleom.

Zatim stavi sve u obrani i dodaje se do sutra.Nakon sto nema rjesenja doda na krilo gdje sa baleom trci do kornera i cijelo vrijeme u krug.

Zao mi je takvih nolifera koji imaju po 25 godina a jos zive u maminom podrumu gdje im je fifa jedina zanimacija.

Btw nadam se sutra bundesliga igračima jer sam kupio 7 jeftinih 84 rated igrača.
Kad bi barem to bili Draxler/Sanchez/Hernandez.

Ili neki dobar napadač iz bilo koje lige ali da je vrijedan sastavljanja.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
Koja je ovo kuja od igre. Jebo ih update da ih jebo,cir na zelucu cu dobiti od ovog govna. I onda mucis se ko stoka da zaradis coinse i onda upaketima dobijes jebene non rare igrace. Ma nabijem ih,smecari obicni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kakve ekipe imaju ovi u vikend ligi to nisu istine. Sve one plave kartice lik ima i onda pobjedi sugavih 2-1 iz 2 suta na gol. Puj jebem ti igru i sve.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovo nije humano šta EA radi za FUTmas,SBC za Aubameyanga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Oko 550 k coinsa, bar na pcu aubameyang bi kostao....

Jel se hamsika isplati?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja cu napravit za Bentekea,mislim da se isplati.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice