FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17

ja sam dobio(ps4) al naravno paketići dno dna. 

13 godina

Mene zanima hoću li uopće dobiti jer od 25 utakmica jedno 9 ili 10 ljudi je cheatalo, zabilo sebi gol i izašlo.

10 godina
FIFA 17

Tko su po vama OP igraci u fifi 17? Po meni definitivno Ibra, Costa i Lewa zbog fizicke moci, nema boga da im se uzme lopta i jos k tome jako rijetko gube duel i trpaju ko ludi...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina

Musa, Draxler, Muriel su meni zasad neočekivano najbolji.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam danas valjda odigro zadnju kvalu za vikend ligu jer mi je ovo postalo parodija. Igro sam sada sa frajer koji ima 79 chemistey i imo sam pun kurac prilika i jednostavno mu nisam mogo gol zabit,a lik nema pojma igrat i to se vidi.

Uopce se nezna branit ko da ne dira gamepad kada napadam, zabio mi je gol glavom iz kornera i ostalo sam imo ono tipa 70-30% u posjedu loptu , ali lopta nije u gol isla? haha ? koji se kurac desava? imam feeling da me EA kara namjerno u supak.

Znaci momcad mi je jebena ja nemrem proc drugi krug kvala, prvi dobijem , a u drugom me neko razguzi 6-0. Prosle godine sam u diviziji 2 igro i borio se i imo odlican rezultat. Ove godine mi je omjer 35-4-30 . Jel zna neko sta se desava? 

Fifu igram dugo godina, znam ju igrat milu joj mater jebem. Ali igraci mi ne trce , idem u napad niko se ne joina napadu svi samo gledaju. Koji KURAC 

1 0 hvala 0
15 godina
Shivi kaže...

Tko su po vama OP igraci u fifi 17? Po meni definitivno Ibra, Costa i Lewa zbog fizicke moci, nema boga da im se uzme lopta i jos k tome jako rijetko gube duel i trpaju ko ludi...

2. i 3. najbolji strikeri u igri OP... oke.

Musa i Rashford su recimo dva igrača koji rade ono šta prema svojim statsima ne bi trebali moći raditi.

Mogu slobodno reci da Robbenova slaba noga definitivno nema osjećaj 2*, već kao 4-5*.

13 godina
jpantalon kaže...

Musa, Draxler, Muriel su meni zasad neočekivano najbolji.

Jep, Musa je i meni neočekivano dobar.

Gledao sam neki dan nekog jutubera koji je spomenuo da mu je Musa najjači igrač u igri.

Tu sam odlučio da ga probam i nisam se razočarao, dapače.

[19xx] 4ntraks
15 godina
nitro66 kaže...

Ja sam danas valjda odigro zadnju kvalu za vikend ligu jer mi je ovo postalo parodija. Igro sam sada sa frajer koji ima 79 chemistey i imo sam pun kurac prilika i jednostavno mu nisam mogo gol zabit,a lik nema pojma igrat i to se vidi.

Uopce se nezna branit ko da ne dira gamepad kada napadam, zabio mi je gol glavom iz kornera i ostalo sam imo ono tipa 70-30% u posjedu loptu , ali lopta nije u gol isla? haha ? koji se kurac desava? imam feeling da me EA kara namjerno u supak.

Znaci momcad mi je jebena ja nemrem proc drugi krug kvala, prvi dobijem , a u drugom me neko razguzi 6-0. Prosle godine sam u diviziji 2 igro i borio se i imo odlican rezultat. Ove godine mi je omjer 35-4-30 . Jel zna neko sta se desava? 

Fifu igram dugo godina, znam ju igrat milu joj mater jebem. Ali igraci mi ne trce , idem u napad niko se ne joina napadu svi samo gledaju. Koji KURAC 

A niš, ak te jebe, jebi i ti nju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Musa i Ben Yedder najjaci napadaci, jucer sam gubio 2-0 do 60-te min i na brzinu 3 komada uvalio sa Ben Yedderom :)

A na golu Sirigu vadi sve zivo ;)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
soft kaže...
Shivi kaže...

2. i 3. najbolji strikeri u igri OP... oke.

Musa i Rashford su recimo dva igrača koji rade ono šta prema svojim statsima ne bi trebali moći raditi.

Mogu slobodno reci da Robbenova slaba noga definitivno nema osjećaj 2*, već kao 4-5*.

OP i znaci to da su najbolji... Nece mi OP bit Musa i Rashford (bar meni nisu a mozda nekima jesu), ali mogu bit malo bolji nego sta zapravo jesu po statsima... oke...

Zajebi statse, jedan Messi ne moze zadrzati loptu i dirbljat kao Lewa ili Costa, doslovno sa njima trcis kroz obranu i nitko ti ne moze nista i zato su po meni OP...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 14:12 (Shivi).
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Musa i Ben Yedder najjaci napadaci, jucer sam gubio 2-0 do 60-te min i na brzinu 3 komada uvalio sa Ben Yedderom :)

A na golu Sirigu vadi sve zivo ;)

Imam Zazu,Musu,Welbeka,Diouf-a,Ingsa,Origia i Rashforda!

Koga sa kim da uparim ? 41212(2)

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
13 godina
Musa i Welbeck, na Musu Hawk a na Welbecka Hunter. I gazi

0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

Ako bi mi neko mogao pomoci sa potrvrdom da je moguće na FIFI 17 PC igrati FUT online sa guest player-om.

Kupio sam key za FiFu 17 preko Kinguin-a. i sve radi ok osim kad krenemo da igramo FUT online tada normalno dodamo guest player-a ali kad igra počne vidi se samo jedan.

Pokušali smo odigrati jednom i Draft online i opet ista stvar, dodamo dva igrača bez problema  ali kad krene utakmica drugi jednostavno ne postoji.

Pročitao sam na nekom od foruma da je moguće da je problem sa key-em i da se key-vima kupljenim preko origina FUT online može igrati normalno sa dva igrača pa bih vas zamolio za info odnosno da li mi neko može potvrditi da je igrao FUT online sa dva igrača na PC-u

Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Musa i Welbeck, na Musu Hawk a na Welbecka Hunter. I gazi

Hvala druze ,trebami jos jedan par posto samo imam engleze . :)

Za drugi tim ?!

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
12 godina
Shivi kaže...

Meni su najbolji Carrasco i braća Bender

13 godina
FIFA 17

Sasvim zadovoljan s packovima koje sam dobio od weekend lige. Dva mega packa i jedan rare gold + 45k coinsa. Odmah vecinu toga rasprodo i kupio IF Milnera i IF Colemana.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Serem im se na igricu i tocka.......

1 0 hvala 0
13 godina
Origi i Rashford. Na Rashforda marksman, a na Origija ili to ili hawk.
17 godina
Cofinho kaže...

Sasvim zadovoljan s packovima koje sam dobio od weekend lige. Dva mega packa i jedan rare gold + 45k coinsa. Odmah vecinu toga rasprodo i kupio IF Milnera i IF Colemana.

Uzmi IF Valenciju. Lik je ko konj. Nitko mu loptu ne može uzeti. Za te novce nema boljeg krila u engleskoj ligi trenutno... iznenadio sam se...

11 godina
protjeran
Kako je njemu chemistry 89 a meni 81?daj neko odg hitno je
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Kako je njemu chemistry 89 a meni 81?daj neko odg hitno je

Loyalty, kad igrac odigra 10 ili vise tekmi za tvoj klub dobije +1 chem

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 17
O kakvim mi tu taktikama pričamo kada je ova igra napravljena da bi jebala ljude u mozak? Lik centrira, u 16m je moj igrač i nikoga oko njega nema bar 7/8 metara. Naštelim se i hoću izbiti loptu prema centru a igrač se okrene i izbije ju u korner??? Zašto? Lijepo sam gljivu okrenio prema centru i nije mi jasno zašto uvijek u takvoj situaciji loptu igrač izbija u korner. Naravno iz tog kornera popijem gol i sada ti ostani normalan?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
O kakvim mi tu taktikama pričamo kada je ova igra napravljena da bi jebala ljude u mozak? Lik centrira, u 16m je moj igrač i nikoga oko njega nema bar 7/8 metara. Naštelim se i hoću izbiti loptu prema centru a igrač se okrene i izbije ju u korner??? Zašto? Lijepo sam gljivu okrenio prema centru i nije mi jasno zašto uvijek u takvoj situaciji loptu igrač izbija u korner. Naravno iz tog kornera popijem gol i sada ti ostani normalan?

to je ta glupa ea logika. recimo igram protiv protivnika koji igra agresivno i imam slobodni udarac s 3 slobodna igrača. okrenem gljivu prema onom di nema šanse da mi uzme loptu, a gle čuda doda onom koji je pod pritiskom. inače bi igra bila odlična al takvi golovi kakve zabijaju ovi koji igraju na individualnu klasu igrača ubijaju igru. zdravom logikom, ako su 2 momčadi jednake kvalitete po igračima, u 8/10 slučajeva bi trebao biti bolji onaj koji stvori više prilika. na fifa-i je to 6/10 na drugu stranu.

nemam za potpis
16 godina
neaktivan
Ja vam kazem ljudi moji, igrica je puna skripti. Ja sam odiro svaki dan kvale za vikend ligu i nemrem nista. Moze mi neko rec ko koristi spanjolsku momcad, recimo Kico koju formaciju imas i custom taktiku?

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...
Ja vam kazem ljudi moji, igrica je puna skripti. Ja sam odiro svaki dan kvale za vikend ligu i nemrem nista. Moze mi neko rec ko koristi spanjolsku momcad, recimo Kico koju formaciju imas i custom taktiku?

Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 17
Kako da se veselim golu kada je čisto sranje?

Ove situacije su mi najdraže. Izbiješ 100 lopti, 99 ćeš servirati protivniku za gol? Je li to normalno? Možda zato igrači izbijaju loptu u korner? No ne pomaže kada je i on smrtonosan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Kako da se veselim golu kada je čisto sranje?

Ove situacije su mi najdraže. Izbiješ 100 lopti, 99 ćeš servirati protivniku za gol? Je li to normalno? Možda zato igrači izbijaju loptu u korner? No ne pomaže kada je i on smrtonosan.

Meni je fascinantno kako ne mogu/nece isprogramirat osnovnu stvar u obrani kad su u igri prekidi ili ubaci sa bokova, a to je da obavezno bar jedan igrac mora stajat na 16m u slucaju odbitka, osnovna stvar u obrani od ubacaja...

Na drugoj snimci sam vidio (ako se ne varam) da je udaljenost od obrane i veze barem 20m i da svi stoje u liniji kao da se igra stolni nogomet hahahaha

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 21:32 (Shivi).
17 godina
Shivi kaže...

Meni je fascinantno kako ne mogu/nece isprogramirat osnovnu stvar u obrani kad su u igri prekidi ili ubaci sa bokova, a to je da obavezno bar jedan igrac mora stajat na 16m u slucaju odbitka, osnovna stvar u obrani od ubacaja...

Na drugoj snimci sam vidio (ako se ne varam) da je udaljenost od obrane i veze barem 20m i da svi stoje u liniji kao da se igra stolni nogomet hahahaha

To se zove pozicioniranje o kojemu stalno pričamo. Ne mogu ja u istom trenutku razmještati svih 11 igrača kada ih sve niti nemam u kadru. Što više igram, igra mi izgleda veće sranje. O brzini i fliperu da ne pričam. Ja jednostavno to ne mogu pratiti kako se neki put sve brzo odvija. Čista frustracija.

12 godina
neaktivan
Ma žali bože novaca... Da nisam kupia digitalnu verziju odma bi je proda,jednostavno nemam više volje igrati ovo. Evo večeras bacia par utakmica, popusia svaku. Igrači mi ne prate igru,komande kasne uvijek pola sekunde, stvarno mi nije jasno. I koji kurac svaku godinu minjaju komande ne kužim,navikneš se od lani pa sad opet iznova izmišljaju toplu vodu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ma žali bože novaca... Da nisam kupia digitalnu verziju odma bi je proda,jednostavno nemam više volje igrati ovo. Evo večeras bacia par utakmica, popusia svaku. Igrači mi ne prate igru,komande kasne uvijek pola sekunde, stvarno mi nije jasno. I koji kurac svaku godinu minjaju komande ne kužim,navikneš se od lani pa sad opet iznova izmišljaju toplu vodu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice