FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 16

znaci to sta trube oko piratluka je prdjenje u jastuk? nemaju oni problem s piratima, nego ih jebe  sta na pisiju nema tog poreza na onlajn igru... o, majketi, svaki dan coek nesto novo nauci ....

znaci ne samo da su igre skuplje nego jos i onaljn ekstra? i cude se piratima? nego, koju oni uslugu daju za taj naplaceni online?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 20:45 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
jovial kaže...

znaci ne samo da su igre skuplje nego jos i onaljn ekstra? i cude se piratima? nego, koju oni uslugu daju za taj naplaceni online?

Dobiješ po dvije besplatne igre mjesečno za svaku sonyevu konzolu, PS vita, PS3 i PS4 te imaš dodatni popust kod kupovine igri te razne dodatne  bonuse.

Prošli mjesec je za PS4 bio besplatan nba 2k16. Evo ti popis igri koje su do sada dali besplatno za sve tri platforme

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(North_America)

11 godina
movie kaže...
jovial kaže...

Dobiješ po dvije besplatne igre mjesečno za svaku sonyevu konzolu, PS vita, PS3 i PS4 te imaš dodatni popust kod kupovine igri te razne dodatne  bonuse.

Prošli mjesec je za PS4 bio besplatan nba 2k16. Evo ti popis igri koje su do sada dali besplatno za sve tri platforme

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(North_America)

ja bi prije da igram online besplatno nego da mi daju free igrice koje necu da igram

17 godina
The_K kaže...

ja bi prije da igram online besplatno nego da mi daju free igrice koje necu da igram

I ja bih jer sam do sada u ove tri godine na tri konzole skinio tri igre koje nisam niti igrao ali nažalost ne pita nas se za mišljenje. Microsoft je upeljao a sony samo prihvatio kada su skužili da im to bez problema prolazi.. Tješim se da ima puno gorih stvari u životu od PSN+ pretplate..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...

I ja bih jer sam do sada u ove tri godine na tri konzole skinio tri igre koje nisam niti igrao ali nažalost ne pita nas se za mišljenje. Microsoft je upeljao a sony samo prihvatio kada su skužili da im to bez problema prolazi.. Tješim se da ima puno gorih stvari u životu od PSN+ pretplate..

Kako onda ovaj moj sto sam mu pravio acc igra fifu 16 online na soniju, mzd je dobio godinu dana pristup kad je kupio nov ps4?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
protjeran
Rayz00 kaže...
KN93 kaže...

Rayz00 ako igras na ps4, mogli bi nas dvojica odigrati ako si zainteresovan :)

Može naravno, moj psn je RayzCRO, dodaj me

mackocicko2004 kaže...
Rayz00 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Opet ne kapiram zasto ti treba pretplata ako si kupio fifu za ps4 ?!Valjda se online podrazumjeva ako kupis igru na originu ili gdje vec ?

Pa ja ne znam je li ja pričam latinski ili ti ne možeš shvatiti par jednostavnih rečenica? Aj probaj shvatiti iz mojih par postova da se online na konzolama plaća. Na xboneu se ta usluga zove ne znam kako a na PS se zove PSN+. Nema + nema online igranja. Jesi sad shvatio?

Hahahaha nevjerojatan lik, vec par desetaka stranica čitam vaše prepirke
Nego movie, kad ćemo friendly bacit, stvarno dugo čitam tvoje postove i sa velikom većinom se stvarno slažem 

Ja na pc kupim key,skinem igru i igram online ,offline i kako hocu !Nikakve pretplate nema pa zato ne znam sta vam je taj psn+ ! :)

Znaci hocete da kazete da treba dati 90 e za igru i jos psn+ pretplatu za igranje online ?

Ne znam na šta točno misliš kad kažeš 90€ jer nijedna igra ne košta toliko (osim nekih collector's edition-a), ali u teoriji DA. PS+ pretplatu plaćaš na godišnoj bazi (1god=50€) te tako aktiviraš mogućnost Online igranja. Nekome je to previše novca, dok je nekome to zanemarivo. Mene osobno to puno ne smeta jer jednostavno ako ne platim ne mogu igrat Online, isto kao kmet prije kojih par stotina godina, ako ne platiš danak uzet će ti zemlju i nećeš imat što jest

Naravno imaš i mogućnost kupnje ukradenog accounta sa već aktiviranom godišnjom ps+ pretplatom, "lopovi" ga naplaćuju nešto manje od 10€

Ne znam o cemu pricate,imam fifu 14,15 i 16 kupljene preko raznih sajtova ,dobijem na mail sn ukucam na origin skinem igru i igram .Jednom platim igram online dok ne ugase servere.

Kakva pretplata ?!Recimo sad je fifa 16 oko 30 e ,platim i igram nema vise nikakve pretplate ! :)

Ovo govorim za PC !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 2:22 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ispao sma u 8. div fut,imam 3 poraza vec,kako ljudi igraju to nema nigde,imaju cak i plavih kartica . hahahah

Neki dan sam igrao sa Rujom ,ja Liverpool on BVB ,pobijedio me 2:0 ,lik u 1. div . Neka kaze kako sam igrao .

Komotno je moglo biti 2:2 .

Ovaj fut gubi svaki smisao ,treba stvarno biti mazohista pa igrati ovo.

Nemoguce da ljudi u 8. div. igraju ovako dobro ....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ma nisi ti los, ne treba da se opterecujes sa tim, slabo ja i igram u zadnje vreme, video si kako mi koci igra, pa nemam ni volju da igram.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Kako onda ovaj moj sto sam mu pravio acc igra fifu 16 online na soniju, mzd je dobio godinu dana pristup kad je kupio nov ps4?

Kad kupiš PS4 dobiješ dva tjedna besplatno pristup online igranju da možeš isprobati uslugu. Više od toga nitko nije dobio. Znači, igra online zato što je u probnom periodu od dva tjedna, zato što je platio PSN+, zato što ima ukradeni accc koji je opet nekome platio ili zato što je s nekim sherao acc koji je platio PSN+ pretplatu. Pete mogućnosti nema.

mackocicko2004 kaže...

Ne znam o cemu pricate,imam fifu 14,15 i 16 kupljene preko raznih sajtova ,dobijem na mail sn ukucam na origin skinem igru i igram .Jednom platim igram online dok ne ugase servere.

Kakva pretplata ?!Recimo sad je fifa 16 oko 30 e ,platim i igram nema vise nikakve pretplate ! :)

Ovo govorim za PC !

Ne znaš o čemu pričamo? Pa o konzolama pričamo i sam si me pitao kako to ide na konzolama. Lijepo sam ti nekoliko puta objasnio ali ti ne želiš shvatiti.

Stoga stvarno više ne znam je li se praviš glup ili si stvarno glup, bez uvrede. Ne znam koliko sam ti puta do sada rekao da se online na konzolama plaća. Želiš igrati online kupi PSN+ pretplatu, ne želiš igrati online nemoj kupiti PSN+ pretplatu. Ne znam, mislim da pišem razumljivim jezikom i da bi iz mojih postova do sata to shvatila i moja mama koja niti ne zna što je PS4.

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Ispao sma u 8. div fut,imam 3 poraza vec,kako ljudi igraju to nema nigde,imaju cak i plavih kartica . hahahah

Neki dan sam igrao sa Rujom ,ja Liverpool on BVB ,pobijedio me 2:0 ,lik u 1. div . Neka kaze kako sam igrao .

Komotno je moglo biti 2:2 .

Ovaj fut gubi svaki smisao ,treba stvarno biti mazohista pa igrati ovo.

Nemoguce da ljudi u 8. div. igraju ovako dobro ....

To ti je nista, ja kad sam ponovno kreno prije skoro mjesec dana, u 9. diviziji pola ekipe plavo, igra se ko ludo itd... Nije bilo trpanja golova itd. zavrsavalo 1:0, 2:1... Cak mi je lakse igrat u visim divizijama nego sta mi je bilo u 9. ili 8... Veceras cu se pokusat srozat ponovno do 8. pa provjerit stanje xD

14 godina
neaktivan
FIFA 16

rijetko tko na fut-u pokušava igrat nogomet, uglavnom je to jurišanje. najgori su mi likovi koji s centra odmah jurnu na gol, s takvima se i najteze nosim, s obzirom da sam u obrani katastrofa.

2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Sinoc u 7 cini mi se, prije ispadanja u 8. igram tip ima skoro kompletam plavi tim,userem se od straha kad ono nema pojma sa igrom, i ganjaj se cijelu tekmu,nece lopta u gol da ga ebes. 0:0 na kraju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Koriste onaj cit za brijanje atributa oni sebi nabriju na 99 a moji igraci su uvjek umorni.Rafael plavi sa sutem 90 pukne sa 7 m ko baba u golmana,ovaj uhvati ladno.Najvise mi ebe realizacija kad ja od 5 sansi dobrih zabijem jedan gol.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 11:45 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Pa to je besmisleno onda,kupis igru, papreno je platis i jos placas za online igru?! Koliko si Movie platio fifu 17? I jos 50 e+ plus godisnje za online igranje?!
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ova fifa više nema smisla,sad nemožemo više ni Pro clubs odigrat,nakon utakmice kad pobjedimo dobijemo neki error,ne dobijemo 3 bode,a nit se utakmice ne ubraja.Strašno.

0 0 hvala 0
12 godina
nidjoPro kaže...

Ova fifa više nema smisla,sad nemožemo više ni Pro clubs odigrat,nakon utakmice kad pobjedimo dobijemo neki error,ne dobijemo 3 bode,a nit se utakmice ne ubraja.Strašno.

Na cemu igras pro clubs? PC ili PS4?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Sinoc u 7 cini mi se, prije ispadanja u 8. igram tip ima skoro kompletam plavi tim,userem se od straha kad ono nema pojma sa igrom, i ganjaj se cijelu tekmu,nece lopta u gol da ga ebes. 0:0 na kraju.

primjetio sam da likovi koji imaju takve igrače na okupu uglavnom ne znaju igrat

10 godina
protjeran
gazda099 kaže...
mackocicko2004 kaže...

primjetio sam da likovi koji imaju takve igrače na okupu uglavnom ne znaju igrat

Izgleda sad se masovno kupuju coinsi ,posto je 29. 9 blizu boli ih uvo vise za fifu 16 !

10 godina
protjeran
ruya kaže...
Ma nisi ti los, ne treba da se opterecujes sa tim, slabo ja i igram u zadnje vreme, video si kako mi koci igra, pa nemam ni volju da igram.

jbg stekalo ti je kao ludo . :)

12 godina
neaktivan
FIFA 16

evo otkrili ljudi konacno kako vas fifa jebe u futu. ja ga ne igram pa me ne zanima, al neki bi mogli biti zainteresirani.

ukratko, pay per win ne funkcionira kako treba pa se raja sa parama naljutila, moram priznati da sam nekako na strani fife u ovom  slucaju :D

http://kotaku.com/fans-discover-fifa-glitch-that-may-have-been-ripping-th-1782778477

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Pa to je besmisleno onda,kupis igru, papreno je platis i jos placas za online igru?! Koliko si Movie platio fifu 17? I jos 50 e+ plus godisnje za online igranje?!

Gle, besmisleno ili ne, tako danas svijet konzola funkcionira. Kaj ja tu mogu? Najjaču verziju sam platio 674 kn s 10% popusta jer sam kupio i fifu 16.

Kako rekoh uz cijenu online igranja imaš mogućnost skidanja 2 igre mjesečno za sve sonyeve konzole plus stalni popusti kao PSN+ pretplatnik na dosta igara tako da se sigurno nekima to isplati. Osobno, te igre uopće ne skidam. Ovaj mjesec je besplatan bio nba 2k16 pa sam ga skinuo da bi ga samo isprobao. No neki će sasvim sigurno igrati tu igru dosta dugo. Znači, nekima se godišnja pretplata isplatila samom kroz tu jednu igru... na PS3 je bilo u zadnjih godinu dana jako dobrih besplatnih naslova..

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Izgleda sad se masovno kupuju coinsi ,posto je 29. 9 blizu boli ih uvo vise za fifu 16 !

Možeš mi pojasniti svoju rečenicu jer mi nema smisla? Ljudi masovno kupuju coinse jer ih više nije briga za fifu 16 pošto uskoro izlazi fifa17? Apsurdna je tvoja tvrdnja. Ako ih više nije briga za fifu 16 zašto bi trošili novce za nešto što ih više ne interesira, tim više jer kako kažeš uskoro izlazi fifa17?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Možeš mi pojasniti svoju rečenicu jer mi nema smisla? Ljudi masovno kupuju coinse jer ih više nije briga za fifu 16 pošto uskoro izlazi fifa17? Apsurdna je tvoja tvrdnja. Ako ih više nije briga za fifu 16 zašto bi trošili novce za nešto što ih više ne interesira, tim više jer kako kažeš uskoro izlazi fifa17?

Mislio sam da EA vise nije briga za fifu 16 ! :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja cu kupiti jos fifu 17, bude li mi stekala kao ova zavrsio sam zauvek sa EA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Gle, besmisleno ili ne, tako danas svijet konzola funkcionira. Kaj ja tu mogu? Najjaču verziju sam platio 674 kn s 10% popusta jer sam kupio i fifu 16.

Kako rekoh uz cijenu online igranja imaš mogućnost skidanja 2 igre mjesečno za sve sonyeve konzole plus stalni popusti kao PSN+ pretplatnik na dosta igara tako da se sigurno nekima to isplati. Osobno, te igre uopće ne skidam. Ovaj mjesec je besplatan bio nba 2k16 pa sam ga skinuo da bi ga samo isprobao. No neki će sasvim sigurno igrati tu igru dosta dugo. Znači, nekima se godišnja pretplata isplatila samom kroz tu jednu igru... na PS3 je bilo u zadnjih godinu dana jako dobrih besplatnih naslova..

I na originu imas 26 dosta dobrih besplatnih naslova uz 3,99€ mjesecno plus jos 10% popusta na sve igre... Nije da branim PC, rado bi ja ps4, ali mi je to sve ipak malo preskupo... Placat da igram online? Apsurd, ako sam kupio konzolu i ako sam platio igricu koja ima mogucnost igranja online, to treba biti uracunato u cijenu... Istu stvar mislim i o DLC-ovima, apsurdno mi je placati neke dodatke po par desetaka eura... Zalosno je ali tako to danas funkcionira jer dok ima ovaca bit ce i vune... Jos su mi najvece gluposti igre u sezonama ili epizodama, ono WTF??? Ak kupim proizvod zelim da je potpun, a ne igrat jedan dio, pa cekat pol godine pa drugi itd. i sve to naravno placat...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

I na originu imas 26 dosta dobrih besplatnih naslova uz 3,99€ mjesecno plus jos 10% popusta na sve igre... Nije da branim PC, rado bi ja ps4, ali mi je to sve ipak malo preskupo... Placat da igram online? Apsurd, ako sam kupio konzolu i ako sam platio igricu koja ima mogucnost igranja online, to treba biti uracunato u cijenu... Istu stvar mislim i o DLC-ovima, apsurdno mi je placati neke dodatke po par desetaka eura... Zalosno je ali tako to danas funkcionira jer dok ima ovaca bit ce i vune... Jos su mi najvece gluposti igre u sezonama ili epizodama, ono WTF??? Ak kupim proizvod zelim da je potpun, a ne igrat jedan dio, pa cekat pol godine pa drugi itd. i sve to naravno placat...

Ja sam mislio kupiti PS4 samo zbog fife ,sad sam se malo pokolebao .Kakva je situacia na Xbox-u?

Najvise mi smeta sto su ukinuli match lobby kao u fifa 14 ,nista drugo nebih ni igrao ,kad me kantaju izadjem i boli me uvo . Nema posledica .

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 14:49 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ja sam mislio kupiti PS4 samo zbog fife ,sad sam se malo pokolebao .Kakva je situacia na Xbox-u?

Najvise mi smeta sto su ukinuli match lobby kao u fifa 14 ,nista drugo nebih ni igrao ,kad me kantaju izadjem i boli me uvo . Nema posledica .

Nepopravljiv si. Bar sam u nekoliko postova naveo da se online igranje na konzolama naplaćajue. Kako na PS4, tako i na xboneu. Inače naplaćivanje online igranja prvi je uveo microsoft a sony kada je vidio da to prolazi bez problema i kakva je zarada na tome i oni su krenuli s tom praksom nakon izlaska PS4.

Inače, super su mi igrači koji uživaju kad pobjeđuju a kad gube izašli bi iz igre. Tako je neki dan jedan lik poveo dva nula s onim smiješnim golovima koje sam postao. Odmah je zabio i treći na odbijanac. Sve to u 15 min. Ponavljao je golove, pjevao u mikrofon, ponavljao svaku polupriliku, ono baš pederski. Do 30 minute sam izjednačio a početkom drugogo poluvremena zabio dva gola. Nakon toga je napravio penal, krištao kao da ga netko kolje i na kraju izašao iz igre. Kad je zabio tj. kad je moj golman zabio dva autogola bio je raspjevan iako bi meni bilo neugodno da tako povedem 2-0. Ne, on je uživao u ta dva gola da bi na kraju kao pi..ka pobjegao iz tekme..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 16:42 (movie).
13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Rayz00 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Opet ne kapiram zasto ti treba pretplata ako si kupio fifu za ps4 ?!Valjda se online podrazumjeva ako kupis igru na originu ili gdje vec ?

Pa ja ne znam je li ja pričam latinski ili ti ne možeš shvatiti par jednostavnih rečenica? Aj probaj shvatiti iz mojih par postova da se online na konzolama plaća. Na xboneu se ta usluga zove ne znam kako a na PS se zove PSN+. Nema + nema online igranja. Jesi sad shvatio?

Hahahaha nevjerojatan lik, vec par desetaka stranica čitam vaše prepirke
Nego movie, kad ćemo friendly bacit, stvarno dugo čitam tvoje postove i sa velikom većinom se stvarno slažem 

Ja na pc kupim key,skinem igru i igram online ,offline i kako hocu !Nikakve pretplate nema pa zato ne znam sta vam je taj psn+ ! :)

Znaci hocete da kazete da treba dati 90 e za igru i jos psn+ pretplatu za igranje online ?

otkad je igra 90€?

fifu 15 za ps4 sam platio 59.99% na dan izlaska,a fifu 16 na dan izlaska 54.99€

13 godina
movie kaže...

Kad je zabio tj. kad je moj golman zabio dva autogola bio je raspjevan iako bi meni bilo neugodno da tako povedem 2-0. Ne, on je uživao u ta dva gola da bi na kraju kao pi..ka pobjegao iz tekme..

Ja sam isključio mikrofon jer ne želim slušat nikoga dok igram.

Jedno vrijeme u FIFI 15 sam imao uključen i svega sam se naslušao, a u sjećanju mi je ostao neki Francuz koji bi totalno popizdio na svaki gol koji sam mu zabio.

Ispočetka je sve krenulo ležerno, čak je nešto sa ženom/curom pričao - cijelo vrijeme je neki kurac trkeljao - šteta što ne kužim francuski.

I onda uvalim mu prvi gol - tu krene lagano "putin" ili kako se već to piše, ali sa svakim novim golom psovke i intenzitet psovanja se pojačavao.

Ja umirem slušajući ga ali se ne smijem smijati na glas jer će me čuti... ja se kao pravio mutav :)

Onda sam isključio mikrofon i od tada igram u miru i tišini :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Napokon si nasao igru za 1vs1 ? :O)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 18:30 (ceco22).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice