FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
dado16 kaže...
Gle odakle god da nabavis fifu 16 radit ce ti sa tvojim accom tak da nemas brige ;)

Znaci iznajmim ps4+fifa 16 ( kupljena naravno ), logujem se na moj PC origin ( na kome imam fifu 16 ) i ti kazes da mogu da igram online ?!

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
FIFA 16

Evo jos jedna tekma koja kaze da statistika ne znaci nista . :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Znaci iznajmim ps4+fifa 16 ( kupljena naravno ), logujem se na moj PC origin ( na kome imam fifu 16 ) i ti kazes da mogu da igram online ?!

Možeš ako platiš online igranje pošto se ono plaća za konzole. Kod PS se to zove PSN+ pretplata.

10 godina
neaktivan
Fk gubim zivce hahaha vrhunsko ime xd
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Možeš ako platiš online igranje pošto se ono plaća za konzole. Kod PS se to zove PSN+ pretplata.

Koliko kosta PSN+ ,kako se placa i na ciji nalog ?

10 godina
protjeran
ruya kaže...
Fk gubim zivce hahaha vrhunsko ime xd

Ziva istina to za zivce . hahahhahaha

17 godina
mackocicko2004 kaže...

PSN+ pretplata se veže za tvoj acc na PS4. Znači možeš je koristiti na bilo kojem PS3 i PS4 uređaju ako se logiraš sa svojim acc. Pretplatu možeš kupiti na 3, 6 i 12 mjeseci. Nisam siguran ali mislim da se može uzeti i na mjesec dana. Najisplativije je na 12 mjeseci. Uz pretplatu dobijaš popuste na kupovinu nekih igri, svaki mjesec dobijaš besplatno igre za PS3, PS4 i PS vitu jer ti normalno jedan acc vrijedi za sve ove konzole

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

PSN+ pretplata se veže za tvoj acc na PS4. Znači možeš je koristiti na bilo kojem PS3 i PS4 uređaju ako se logiraš sa svojim acc. Pretplatu možeš kupiti na 3, 6 i 12 mjeseci. Nisam siguran ali mislim da se može uzeti i na mjesec dana. Najisplativije je na 12 mjeseci. Uz pretplatu dobijaš popuste na kupovinu nekih igri, svaki mjesec dobijaš besplatno igre za PS3, PS4 i PS vitu jer ti normalno jedan acc vrijedi za sve ove konzole

Cekaj znaci moram npraviti novi acc koji nema veze sa acc za PC koji imam sad ?Onda iznajmljujem konzolu i picim online s tim da platim tu PSN+pretplatu ?

Da li je tako ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 10:57 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

ja sam zavrsio sa ovim nastavkom fife.

prodao sam sve sto sam imao i otvorio pakete od 55 tisuca.

oko 400 tisuca coinsa sam spizdio, najbolji igrac kojeg sam dobio je Diego Costa :)

sve ostalo quick sello i napravio uninstal.

over & out od mene.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 11:18 (C3c1l).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Cekaj znaci moram npraviti novi acc koji nema veze sa acc za PC koji imam sad ?Onda iznajmljujem konzolu i picim online s tim da platim tu PSN+pretplatu ?

Da li je tako ?

Nije tako. Jedan je acc za PS4 konzolu a posve nešto drugo acc za origin. Kad upališ konzolu kreiraš svoj acc unutar PS4 konzole. Svatko od ukućana može imati svoj PS4 acc kako jedan drugome ne bi smetali po igrama. Kad pokreneš fifu igra će te tražiti da kreiraš novi acc za origin ili upišeš postojeći ako imaš. I to ti je sva nauka.

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Da li je tako ?

Nije tako. Jedan je acc za PS4 konzolu a posve nešto drugo acc za origin. Kad upališ konzolu kreiraš svoj acc unutar PS4 konzole. Svatko od ukućana može imati svoj PS4 acc kako jedan drugome ne bi smetali po igrama. Kad pokreneš fifu igra će te tražiti da kreiraš novi acc za origin ili upišeš postojeći ako imaš. I to ti je sva nauka.

Nemam acc na originu za ps4 ?!Kada ga kreiram da li ce me pustit da igram online posto je lik kupio igru legalno i ona je instalirana na ps4 koji iznajmljuje ?

Po toj logici ispada da moze da se na jednu fifu  igra na vise acc. odnosno da ko god iznajmi moze da igra online ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 12:42 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
C3c1l kaže...

ja sam zavrsio sa ovim nastavkom fife.

prodao sam sve sto sam imao i otvorio pakete od 55 tisuca.

oko 400 tisuca coinsa sam spizdio, najbolji igrac kojeg sam dobio je Diego Costa :)

sve ostalo quick sello i napravio uninstal.

over & out od mene.

Do koje si div . dogurao ako nije tajna ? :)

13 godina
neaktivan
Kako do koje? Pa osvojio sam sve divizije mjesec dana nakon izlaska igre.
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

a igre malo jace haha

eto uskoro ce mi biti godinu dana da imam psn+ (12 mjeseci = 50 €)...i nijednu igru nisam skinio old tog sto su poklanjali....

a cini mi se da vise necu ni uztimat psn+

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Nemam acc na originu za ps4 ?!Kada ga kreiram da li ce me pustit da igram online posto je lik kupio igru legalno i ona je instalirana na ps4 koji iznajmljuje ?

Po toj logici ispada da moze da se na jednu fifu  igra na vise acc. odnosno da ko god iznajmi moze da igra online ?

Pa tebi stvarno treba sve crtati i opet ništa ne kužiš? Ajmo još jednom. Kad upališ PS4 kreiraš svoj acc na kojem ćeš se igrati i logirati samo ti pri ulasku u PS4. Kad pokreneš fifu tražit će te origin acc. Ako već imaš origin acc, a imaš ga ulogiraš se na njega, ako ga nemaš kreiraš ga. Ako ne želiš igrati na postojećem acc koji imaš kreiraš novi. Ja sam uvijek imao origin acc odvojene za PS4 i PC. Jesi sad shvatio?

Igre na PS4 nemaju nikakvu online komponentu koja bi igru ograničavala igranje na jednom acc. Tvoju fifu može cijela tvoja ulica igrati na PS4, svatko na svom acc.

Igrati online može tko god hoće pod uvijetom da je PSN+ pretplatnik.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 13:55 (movie).
17 godina
Mortiis kaže...

a igre malo jace haha

eto uskoro ce mi biti godinu dana da imam psn+ (12 mjeseci = 50 €)...i nijednu igru nisam skinio old tog sto su poklanjali....

Pa ako imaš PS3, igre su bile i više nego solide, baš kao i za vitu. Na PS4 sam u tri godine skinuo možda 3 igre, jer me ne inetersiraju. Skinuo sam nba2k16, probao i deinstalirao. I sad neka mi netko kaže da je to vrhunac sportske simulacije. Prvo vizualno to nije niti u jednom segmentu bolje od recimo fife. Dresovi se pigaju smiješno, totalno nerealno. Nogavice štirkane i ulaze u noge igrača, strašno. Ono, izgleda više manje bezveze. Sam gameplay isto tako. Blokiram lika a igrač mi klizi po parketu kao da je na klizaljkama. nema onog sitnog koraka kada pratiš igrača. Bezveze. Igrači mi se međusobneo sudaraju češće nego u fifi a duplo manje igrača je u kadru. Da sam više igrao sigurno bih zapazio još debilana. Možda je to najbolja košarka jer nema druge ali po svemu viđenom daleko je to od najbolje sportske simulacije.. igra je meni razočaravajuća.

Pretplatu kupim jer mi treba za online igranje fife i to joj je jedina svrha. 365 kn godišnje nije cifra zbog koje ću pasti u nesvijest jer mjesećno potrošim više kuna od PSN pretplate za puno gluplje stvari..

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 13:52 (movie).
10 godina
protjeran
Danas platim reg. Krsa od auta starog 17 god. 300 e, ode ps4 u vjetar ..
Ne moze sirotanja da zivi pa to ti je...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa tebi stvarno treba sve crtati i opet ništa ne kužiš? Ajmo još jednom. Kad upališ PS4 kreiraš svoj acc na kojem ćeš se igrati i logirati samo ti pri ulasku u PS4. Kad pokreneš fifu tražit će te origin acc. Ako već imaš origin acc, a imaš ga ulogiraš se na njega, ako ga nemaš kreiraš ga. Ako ne želiš igrati na postojećem acc koji imaš kreiraš novi. Ja sam uvijek imao origin acc odvojene za PS4 i PC. Jesi sad shvatio?

Igre na PS4 nemaju nikakvu online komponentu koja bi igru ograničavala igranje na jednom acc. Tvoju fifu može cijela tvoja ulica igrati na PS4, svatko na svom acc.

Igrati online može tko god hoće pod uvijetom da je PSN+ pretplatnik.

Sad sam shvatio .Kad hocu da igram kod komsije na PC moram da se kacim na moj acc i da upisem moj ID i pass?!To me je zbunjivalo .

P.S. Koliko kosta PSN+ za jedan mj. i kako se placa ?Moze li preko paypal-a ?

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Znam kako ti je, samo sta moj nije toliko star... Ja sam prosli tjedan to obavio...

Al i dalje se cudim moviu i toj volji za igru unatoc svemu sta mu se desi. Ja bi prodavao joystick u dijelovima i nebi ostavio niti jedan bit igre na disku... Stvarno je sila u njemu jaka, mislim da je on novi izabrani i da ce pobijedit sile zla te nas povest u svijetliju buducnost...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Znam kako ti je, samo sta moj nije toliko star... Ja sam prosli tjedan to obavio...

Al i dalje se cudim moviu i toj volji za igru unatoc svemu sta mu se desi. Ja bi prodavao joystick u dijelovima i nebi ostavio niti jedan bit igre na disku... Stvarno je sila u njemu jaka, mislim da je on novi izabrani i da ce pobijedit sile zla te nas povest u svijetliju buducnost...

Ma imam 2 krsa, jedan 1999 Lancia Kappa i Fabiju 2005 god.Propast . :)

Ti si neki prof igrac cim si dogura do 1. div i to za mjesec . :)

Salu na stranu da znam da bih na ps4 bio bar 4-3. div. u seasons kupio bih ga ja bez razmisljanja ,ovako se bojim razocarenja . hahaha

Mada logicno bi bilo da ima vise losijih igraca u tom mnostu pa je veca sansa da naletim na takve ! hahahah

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 14:38 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Mortiis kaže...

a igre malo jace haha

Pa ako imaš PS3, igre su bile i više nego solide, baš kao i za vitu. Na PS4 sam u tri godine skinuo možda 3 igre, jer me ne inetersiraju. Skinuo sam nba2k16, probao i deinstalirao. I sad neka mi netko kaže da je to vrhunac sportske simulacije. Prvo vizualno to nije niti u jednom segmentu bolje od recimo fife. Dresovi se pigaju smiješno, totalno nerealno. Nogavice štirkane i ulaze u noge igrača, strašno. Ono, izgleda više manje bezveze. Sam gameplay isto tako. Blokiram lika a igrač mi klizi po parketu kao da je na klizaljkama. nema onog sitnog koraka kada pratiš igrača. Bezveze. Igrači mi se međusobneo sudaraju češće nego u fifi a duplo manje igrača je u kadru. Da sam više igrao sigurno bih zapazio još debilana. Možda je to najbolja košarka jer nema druge ali po svemu viđenom daleko je to od najbolje sportske simulacije.. igra je meni razočaravajuća.

Pretplatu kupim jer mi treba za online igranje fife i to joj je jedina svrha. 365 kn godišnje nije cifra zbog koje ću pasti u nesvijest jer mjesećno potrošim više kuna od PSN pretplate za puno gluplje stvari..

nba2k16 je jedno 15 svjetlosnih godina ispred fife,po svemu...oces od grafike,pa do gameplaya pa do neceg treceg...

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Salu na stranu da znam da bih na ps4 bio bar 4-3. div. u seasons kupio bih ga ja bez razmisljanja ,ovako se bojim razocarenja . hahaha

Mada logicno bi bilo da ima vise losijih igraca u tom mnostu pa je veca sansa da naletim na takve ! hahahah

Do 1. div? Daleko sam ja od profia, ali se znam motat po visim divizijama... Nekad dvije zaredom gore, nekad dvije dole, kako kad hahaha...

Ako ces kupovat ps4 rade se strpi do jeseni ili zime jer ce tad vjerojatno cijene past (koliko toliko) radi ps4.5 i jos k tome imat ces recenzija o fifi 17 koliko te volja pa ces vidjet da li ti se igra ili ne...

10 godina
protjeran
movie kaže...
Mortiis kaže...

a igre malo jace haha

Opet ne kapiram zasto ti treba pretplata ako si kupio fifu za ps4 ?!Valjda se online podrazumjeva ako kupis igru na originu ili gdje vec ?

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Do 1. div? Daleko sam ja od profia, ali se znam motat po visim divizijama... Nekad dvije zaredom gore, nekad dvije dole, kako kad hahaha...

Ako ces kupovat ps4 rade se strpi do jeseni ili zime jer ce tad vjerojatno cijene past (koliko toliko) radi ps4.5 i jos k tome imat ces recenzija o fifi 17 koliko te volja pa ces vidjet da li ti se igra ili ne...

Da ,da sve kao niste prof. a u 1.div a ja ne mrdam iz 5. hahahahah

17 godina
Mortiis kaže...

nba2k16 je jedno 15 svjetlosnih godina ispred fife,po svemu...oces od grafike,pa do gameplaya pa do neceg treceg...

Daj ne budi smiješan. Kreni samo od dresova pa ćeš vidjeti koliko uvjerljivije izgledaju na fifi i koliko se prirodnije pigaju na fifi nego u nba2k16. Bar to nije problem provjeriti. Kritizirali ste glupi ai na fifi u kojem se igrači sudaraju. U nba nije ništa bolje, svaki drugi napad netko se u nekoga zaleti. Gačice im stoje kao da su štirkane a ne idu oko noge nego prolaze kroz nogu. O tome kada igrač markira protivničkog igrača na način da se kliže kao po ledu a ne da hoda pored njega ne trebam pričati. Stvarno ne znam što u toj igri grafički bolje izgleda nego na fifi? Trudio sam se pronaći ali jednostavno nisam našao. O igrivosti ne bih jer nisam previše igrao. Govorim čisto o vizualnom dojmu koji je debelo ispod fife iako je nezahvalno uspoređivati ove dvije igre zbog različitog ambijenta u kojem igraju. No i jedni i drugi nose dresove a ovi iz nba su smiješni za ove iz fife16 što se realnosti tiče...

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Opet ne kapiram zasto ti treba pretplata ako si kupio fifu za ps4 ?!Valjda se online podrazumjeva ako kupis igru na originu ili gdje vec ?

Pa ja ne znam je li ja pričam latinski ili ti ne možeš shvatiti par jednostavnih rečenica? Aj probaj shvatiti iz mojih par postova da se online na konzolama plaća. Na xboneu se ta usluga zove ne znam kako a na PS se zove PSN+. Nema + nema online igranja. Jesi sad shvatio?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa ja ne znam je li ja pričam latinski ili ti ne možeš shvatiti par jednostavnih rečenica? Aj probaj shvatiti iz mojih par postova da se online na konzolama plaća. Na xboneu se ta usluga zove ne znam kako a na PS se zove PSN+. Nema + nema online igranja. Jesi sad shvatio?

Hahahaha nevjerojatan lik, vec par desetaka stranica čitam vaše prepirke
Nego movie, kad ćemo friendly bacit, stvarno dugo čitam tvoje postove i sa velikom većinom se stvarno slažem 

PSN: RayzCRO
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Rayz00 ako igras na ps4, mogli bi nas dvojica odigrati ako si zainteresovan :)

Origin ID: budokai_x
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Rayz00 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nego movie, kad ćemo friendly bacit, stvarno dugo čitam tvoje postove i sa velikom većinom se stvarno slažem 

Ja na pc kupim key,skinem igru i igram online ,offline i kako hocu !Nikakve pretplate nema pa zato ne znam sta vam je taj psn+ ! :)

Znaci hocete da kazete da treba dati 90 e za igru i jos psn+ pretplatu za igranje online ?

13 godina
neaktivan
KN93 kaže...

Rayz00 ako igras na ps4, mogli bi nas dvojica odigrati ako si zainteresovan :)

Može naravno, moj psn je RayzCRO, dodaj me

mackocicko2004 kaže...
Rayz00 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ja na pc kupim key,skinem igru i igram online ,offline i kako hocu !Nikakve pretplate nema pa zato ne znam sta vam je taj psn+ ! :)

Znaci hocete da kazete da treba dati 90 e za igru i jos psn+ pretplatu za igranje online ?

Ne znam na šta točno misliš kad kažeš 90€ jer nijedna igra ne košta toliko (osim nekih collector's edition-a), ali u teoriji DA. PS+ pretplatu plaćaš na godišnoj bazi (1god=50€) te tako aktiviraš mogućnost Online igranja. Nekome je to previše novca, dok je nekome to zanemarivo. Mene osobno to puno ne smeta jer jednostavno ako ne platim ne mogu igrat Online, isto kao kmet prije kojih par stotina godina, ako ne platiš danak uzet će ti zemlju i nećeš imat što jest

Naravno imaš i mogućnost kupnje ukradenog accounta sa već aktiviranom godišnjom ps+ pretplatom, "lopovi" ga naplaćuju nešto manje od 10€

PSN: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 20:16 (Rayz00).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice