FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Shivi kaže...

Najveca glupost fife i if igraca, tots-a, toty-a itd. mi je ta sta nabriju fizicke karakteristike xD Ako imas 12sec na 100m, da si u ne znam kakvoj igrackoj formi, ponovno ces imat 12sec, a ne 11... Da li to znaci kada je npr messi u formi da moze prestic aubu? ili da jedan iniesta postane fizicki jaci od ramosa?? Vec ako idu na to, neka samo daju boost preciznosti, oduzimanju lopte, pregledu igre i tako nekim elementima... Ok podic atribut za ocjenu dvije, ali brate mili znaju ga pretjerat...

P.S. bzv sam naveo igrace jer mi se neda trazit konkretni primjer, ali valjda shvacate sto je pisac htio reci :)

sto se tice te forme...kad ima tu strijelciu gore za koliko % mu se dignu atributi?

u pesu znamo kako to ide..govorim za pes6...imas ono ljubicasto,plavo,zeleno,zuto,crveno

zeleno je normalno plavo -6%,ljubicasto -12% a zuto i crveno isto tako ali u plusu

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Ipe77 kaže...

kako u ovoj sugavoj fifi zaradivat lovu igranjem jbte....pa cijena odmora za tim je 850 a ugovor (28) 750....nagrada za osvojit ligu neka sića a lova po tekmi je 0 i kad zbrojis koliko si potrosio dok si odigra tih 10 utakmica jos si u manjem plusu....ea smeće!..sve te vodi da fino kupis coinse i onda igras!!! ili da igras igru po cijeli dan da bih vidio rezultate 

Pa nije baš. Ugovor od 28 ti vrijedi za 42 tekme, što je poprilično dug period. Ne trošiš novce na fitness već imaš fitness momčad pa stalno mijenjaš. Imaš market na kojem možeš trgovati i svatko imalo spretan dovoljno može zaraditi kako bi mogao servisirati momčad i stalno je nadopunjavati. Naravno, možeš sve to i s puno manje muke pa kupiš fifa pointse... no to je lutrija bez ikakve sigurnosti da ćeš nešto dobiti..Imaš i one pogurance na početku kada pokupiš one bonus coinse u storeu..

Da daju više novca po tekmi i turniru ili diviziji, ne bi bilo loše ali tako je kako je.

Zar nije ugovor od 28 toliko i tekmi 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
ruya kaže...

Pa ja ne znam koju vi igru igrate pa da ne znate osnovne stvari? Ugovor vrijedi 28 tekmi a treneri ti dodaju još po nekoliko postotaka tako da možeš doći max do 50% što ti daje dodatnih 14 tekmi i kada to sve zajedno zbrojiš dobiješ  42 tekme...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Pa ja ne znam koju vi igru igrate pa da ne znate osnovne stvari? Ugovor vrijedi 28 tekmi a treneri ti dodaju još po nekoliko postotaka tako da možeš doći max do 50% što ti daje dodatnih 14 tekmi i kada to sve zajedno zbrojiš dobiješ  42 tekme...

Nisam znao stvarno  a nisam ni obracao paznju nst na to.

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Da li je neko imao problema sa drajverima xbox one kontrolera na pc na win 7? Ne prepoznaje ga uopste dok npr na win 10 automatski ga prepozna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad sam odigrao jednu cudnu ,1:0 i predjem na 4-5-1 formaciju i parkiram autobus . :)

Kontra i jos jedan gol.

2 suta 2 gola ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 19:49 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sad sam odigrao jednu cudnu ,1:0 i predjem na 4-5-1 formaciju i parkiram autobus . :)

Kontra i jos jedan gol.

Uvijek me je interesiralo koji je gušt igrati igru koja služi za zabavu na način da parkiraš svih 11 igrača ispred svog gola i grčevito se braniš izbijajući loptu te čekajući jednu sretnu kontru? To je za mene teretana a ne zabava. Ne znam, uvijek rađe izgubim 1-0 diktirajući igru nego da dobijem 1-0 a da cijelu tekmu ne taknem loptu grčevito se braneći i čekajući ea poguranac..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kontra i jos jedan gol.

Uvijek me je interesiralo koji je gušt igrati igru koja služi za zabavu na način da parkiraš svih 11 igrača ispred svog gola i grčevito se braniš izbijajući loptu te čekajući jednu sretnu kontru? To je za mene teretana a ne zabava. Ne znam, uvijek rađe izgubim 1-0 diktirajući igru nego da dobijem 1-0 a da cijelu tekmu ne taknem loptu grčevito se braneći i čekajući ea poguranac..

Dosao drug koji je igrao fudbal i kaze da se cuva rezultan najbolje sa 4-5-1 i molio me da probamo ... :)

I eto....

P.S. Sad igram sa Bayernom i napravio sam ovakvu postavu ,ima li neko sugestiju neku ?Mislim da mi pase ova formacija ,jedino mozda neki drugi igraci ?!

I opet isto u div. 6.uzmem titulu ladno i div. 5. izgubim 7 od 10 ! Da ga ebes ne znam sta je !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 22:49 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

I opet isto u div. 6.uzmem titulu ladno i div. 5. izgubim 7 od 10 ! Da ga ebes ne znam sta je !

Pitaj Čačića, možda prerano radiš izmjene igrača?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pitaj Čačića, možda prerano radiš izmjene igrača?

Ne mjenjam igrace nikako do kraja tekme ! :)

11 godina

za tri tjedna kad mi zavrse ispiti necu imat kaj radit pa mi mozez dati svoj acc i ja te dovedem u prvu diviziju :)

10 godina
protjeran
The_K kaže...

za tri tjedna kad mi zavrse ispiti necu imat kaj radit pa mi mozez dati svoj acc i ja te dovedem u prvu diviziju :)

Ja ti kupim fifu 16 a ti meni das tvoj acc !

11 godina
FIFA 16

imam ostalih igrica na svom acc pa ne zelim nikome davat,samo me sad zanima dali sam i dalje sposoban otici u prvu diviziju a neda mi se trosit vrijeme da samog sebe izbacim iz prve divizije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Onda gledaš krive jutjubere. Ne znam što ćeš naučiti odo onog stipe balkanca ili kako se već zove. Pogledaj zato ovo. I oku je ugodnije, pogotovo pogled na lopte..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Onda gledaš krive jutjubere. Ne znam što ćeš naučiti odo onog stipe balkanca ili kako se već zove. Pogledaj zato ovo. I oku je ugodnije, pogotovo pogled na lopte..

Dobra cupi !Jeste Stipe malo bleskast ali po meni ne igra lose . Sad mlad je pa mu ostalo tolerisem . :)

11 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

lopte joj nisu prave :p

meni je bio ksi prije dobar sa fifom ono road to division 1 

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja kad igram protiv nekog sa mandzukicem, mandzo postane najbolji napadac na igrici... Mrtvo hladno iz koraka sa 25+ metara u raslje, nemres ga ulovit koliko je brz, tehnika mu je na tolikom nivou da mu ni loptu ne mozes uzet... To nije slucaj samo kod jednog igraca, nego kod svakog ko ima mandzukica kod sebe, a igra protiv mene... Valjda igra osjeti da ga ne volim previse i ne smatram vrhunskim napadacem vec samo dobrim pa me kaznjava xD

Macko 4-5-1 i parkiranje busa? Dva defanzivna vezna, ovi sa strane povuceni ili? Ja sad igram 4-5-1 ali ofenzivno i vecinom na posjed, ovisi koliko su igraci takticki "zreli" u utakmici :D Jednu tekmu je milina kako utrcavaju, oslobadaju prostor, odigravas od noge do noge bolje od barce, dok drugu stoje u liniji kao da je to simulacija stolnog nogometa, a ne fifa... To je jedna od iritantnijih stvari u igri, sta ce ti se sa istom taktikom, isti igraci drugacije ponasat skoro u svakoj utakmici...

Ne znam zast se ljudi nervaju kad netko igra bunker, sve je to dio taktike, ak se tebi ne svida ne znaci da se ni njemu... Nogomet je zapravo takva igra da takticki nadmudris i nadigras protivnika, znaci onaj tko probija bunker ce se time zabavit jer ce imat posjed, okupirat ce gol i kad zabije dozivjet vecu srecu nego da je zabio nekom tko se ne brani :) naravno da i trenutak insipiracije pojedinca moze odluciti utakmicu, ali je uvijek cijela ekipa zasluzna za pobijedu... Mom kolegi sa posla je defanziva u nogometu fascinantna, on nastoji uopce ne primit udarac u okvir tokom tekme, bez obzira sta ce nabijat loptu itd. ali mu se zanimljivo branit, tu i tamo nekad bljesne prema naprijed...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ne igram ja bunker,obicno stavim na def. ,igram 4-3-2-1 ili recimo 4-3-1-2,kako kad. Bio sinoc drug koji je igrao aktivno nekad i ja vodio 1:0 i kaze on hajde pa probamo da odrzimo taj rezultat. Predjem na 4-5-1 i park the bus.Iz kontre dam jos jedan gol i 2:0. Dzaba mu posjed od 62 i suteva 12, ja imao 2 suta,2 gola.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 19:04 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Danas sam dobio neke od najčudesnijih golova u ovoj igri. Recimo ovaj:

ili drugu tekmu lik zabije ovakva dva gola u prvih 6 minuta tekme.

ni ovaj nije loš:

Svi u jednom danu. Ako je nekaj dobro u cijeloj priči, na kraju nisam izgubio niti jednu od tih tekmi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...

Kako snimas golove i kacis ih na yt ?Kojim programom ?

16 godina
Ajmo momci, bio bi red da se organizira neki bug turnir prije fife 17, moze i pc i playstation, na oba dve strane baciti :)
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

PS4. Najnormalnije iz igre... kažem ti da je PC prošlo svršeno vrijeme za fifu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 20:06 (movie).
11 godina

moze na PC-u turnir jer nemam ps4

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 20:19 (The_K).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

PS4. Najnormalnije iz igre... kažem ti da je PC prošlo svršeno vrijeme za fifu...

Izgleda da si u pravu ! :)

Izmace mi danas PS4+2 gamepada+fifa 16 sve za 230 e !

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 20:23 (mackocicko2004).
11 godina

Novo ili rabljeno?

10 godina
protjeran
The_K kaže...

Novo ili rabljeno?

Rabljeno ,naravno. Nov PS4 je oko 300 e u BiH +fifa 16 +jos jedan gamepad . :)

Nakupi se opet ,jbg . :)

10 godina
protjeran
FIFA 16

Ovde kod mene u gradu iznajmljuju ps4+fifa 16 za neke sitne pare ,

sad niko ne zna da mi kaze da li mogu igrati online ?

Kao imaju kupljenu fifu 16 ( koliko znam nema " druge " nego da se kupi )

Sad on bi svakome morao da da ID i pass pa da se kaci na origin ?!

Kazu da se nesto mora dokupiti ?! Sta ako je igra legalna i kupljena ?

Ima li neko iskustva sa ovim ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 23:17 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mackocicko2004 kaže...

Dovoljno je da imas ea account i radit ce ti....ja nisam kupio fifa 16 za ps4 vec igram preko shareanog accounta sa svojom ea adresom i sve radi(Doduse na toj mail adresi sam kupio fifu 16 za pc al to nema veze)

10 godina
protjeran
dado16 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Dovoljno je da imas ea account i radit ce ti....ja nisam kupio fifa 16 za ps4 vec igram preko shareanog accounta sa svojom ea adresom i sve radi(Doduse na toj mail adresi sam kupio fifu 16 za pc al to nema veze)

Znaci da se logujem na moj acc za PC  ( origin ) ?!Imam fifu 16 naravno ali za PC .

Ovaj sto iznajmnjuje je morao da kupi fifu 16 za ps4 .

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 23:41 (mackocicko2004).
16 godina
Gle odakle god da nabavis fifu 16 radit ce ti sa tvojim accom tak da nemas brige ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice