FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
The_K kaže...

U zadnje vrijeme mi gotovo svaka utakmica laga pa me zanima jeli to mozda zbog mene,dok mi je utakmica bila pod lagom isao sam si mjerit brzinu neta pa jeli ovo dovoljno brzo tako da znam jeli u meni problem ili me spaja sa laggerima

I više nego dovoljno. Ja kad igram na poslu na PS4 imam brzinu 4Mbps i igram bez ikakvog trzanja. Posve normalno...doma kada znam igrati na PC imam brzinu od 30Mbps pa zna trzati svaka druga tekma jer idioti popale torrente i ubiju vezu. To sam skužio jer se ovisno o rezultatu u jednoj tekmi situacija promjeni po nekoliko puta. Zato igranje na PC više nema nikakvog smisla...

10 godina
protjeran
movie kaže...
The_K kaže...

U zadnje vrijeme mi gotovo svaka utakmica laga pa me zanima jeli to mozda zbog mene,dok mi je utakmica bila pod lagom isao sam si mjerit brzinu neta pa jeli ovo dovoljno brzo tako da znam jeli u meni problem ili me spaja sa laggerima

I više nego dovoljno. Ja kad igram na poslu na PS4 imam brzinu 4Mbps i igram bez ikakvog trzanja. Posve normalno...doma kada znam igrati na PC imam brzinu od 30Mbps pa zna trzati svaka druga tekma jer idioti popale torrente i ubiju vezu. To sam skužio jer se ovisno o rezultatu u jednoj tekmi situacija promjeni po nekoliko puta. Zato igranje na PC više nema nikakvog smisla...

Veza moze da se " ubije " i na pS4 posto obicno vezu prema netu koju dijele svi uredjaji u kuci ,PS4,PC telefoni i sl. :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...

Ne padne ti napamet da lik igra na ps4, i ima na kompu spreman klik na torentu da zagusi mrezu? ;)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Veza moze da se " ubije " i na pS4 posto obicno vezu prema netu koju dijele svi uredjaji u kuci ,PS4,PC telefoni i sl. :)

Nitko nije rekao da ne može, već samo kažem da takvih problema igrajući na PS4 nemam. Zato te molim ostani na PC verziji igre...

Shivi kaže...

Ne padne ti napamet da lik igra na ps4, i ima na kompu spreman klik na torentu da zagusi mrezu? ;)

Ne, pošto igrači različitih platformi ne mogu igrati jedan protiv drugog, a i sam igram na obje platforme i na odigranih 1000+ tekmi na PS4 igra mi nije trzala više od pet puta dok mi na PC verziji igre trza gotovo svaku drugu tekmu. Krene tekma na PC, lik zabije gol i odjednom igra počne trzati do bola. Izjednačim i nakon toga opet sve u redu dok lik ne zabije ponovno gol, i tako kako kažem gotovo svaka druga tekma. Na PS4 takvih problema imam jednom u 200 tekmi... ako... samo bih dodao kako je neki dan jedan lik na forumu rekao da je osvojio 1 diviziju a da nije odigrao niti jednu tekmu i da želi ispasti iz 1 divizije pa da može konačno nešto i odigrati.

Zbog svih navedenih razloga kako sam više puta rekao igranje na PC više nema nikakvog smisla...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 10:26 (movie).
10 godina
protjeran
Juce sam izgubio jedno 12-13 utakmica,ispao iz 5. U 7. Kompletan raspad igre. To se setaju kroz odbranu kako hoce,stavim def. moji cb u napadu?! O lagu i citerima da i ne govorim.Movie je u pravu ako nista ne poprave u Fifi 17 nema vise svrhe igrati na pc.
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Juce sam izgubio jedno 12-13 utakmica,ispao iz 5. U 7. Kompletan raspad igre. To se setaju kroz odbranu kako hoce,stavim def. moji cb u napadu?! O lagu i citerima da i ne govorim.Movie je u pravu ako nista ne poprave u Fifi 17 nema vise svrhe igrati na pc.

Ja ne tvrdim da sam u pravu, samo iznosim svoja zapažanja pošto godinama igram paralelno na dvije platforme. Ove godine definitivno sam prelomio da za mene više nema smisla igrati na PC iz svima nama znanih razloga. Za sada su konzole pošteđene svih prljavština koje su na računalu svakodnevna pojava. Meni dovoljan razlog da sljedeću sezonu igram samo na konzoli...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nitko nije rekao da ne može, već samo kažem da takvih problema igrajući na PS4 nemam. Zato te molim ostani na PC verziji igre...

Shivi kaže...

Ne, pošto igrači različitih platformi ne mogu igrati jedan protiv drugog, a i sam igram na obje platforme i na odigranih 1000+ tekmi na PS4 igra mi nije trzala više od pet puta dok mi na PC verziji igre trza gotovo svaku drugu tekmu. Krene tekma na PC, lik zabije gol i odjednom igra počne trzati do bola. Izjednačim i nakon toga opet sve u redu dok lik ne zabije ponovno gol, i tako kako kažem gotovo svaka druga tekma. Na PS4 takvih problema imam jednom u 200 tekmi... ako... samo bih dodao kako je neki dan jedan lik na forumu rekao da je osvojio 1 diviziju a da nije odigrao niti jednu tekmu i da želi ispasti iz 1 divizije pa da može konačno nešto i odigrati.

Zbog svih navedenih razloga kako sam više puta rekao igranje na PC više nema nikakvog smisla...

mislim da ti nisi skuzio sta ti je ovaj pisao...kakvo igranje na razlicitim platformama? xD
pa vas 2 igrate jedan protiv drugog na ps4...a on upali torrent na kompu da mu zastopa internet...i naravno da ce ti stekat onda na ps4...

10 godina
protjeran
Ma ne treba torrent ima program net limiter,fino stelujes vezu kako ti pase! Hahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Shivi kaže...

mislim da ti nisi skuzio sta ti je ovaj pisao...kakvo igranje na razlicitim platformama? xD
pa vas 2 igrate jedan protiv drugog na ps4...a on upali torrent na kompu da mu zastopa internet...i naravno da ce ti stekat onda na ps4...

Hvala druze sto si me postedio objasnjenja :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja nisam bio kuci sad neko vreme, tako da nisam ni igrao fifu i juce reko da odigram koju, vodim protiv nekog lika 4:3 i 90' i lik samo pauzu klika cim istekne 30 sekundi ili koliko je vec on opet  nzm koliko mu igra dozvoljava da to puta uradi ali mislim da je jedno 4 puta kliknuo za redom, zbog takvih pajsera mi se i ne igra online.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Da li je imao neko problema sa serverima danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...
mislim da ti nisi skuzio sta ti je ovaj pisao...kakvo igranje na razlicitim platformama? xDpa vas 2 igrate jedan protiv drugog na ps4...a on upali torrent na kompu da mu zastopa internet...i naravno da ce ti stekat onda na ps4...

Citiraš me a lijepo sam napisao:

"Nitko nije rekao da ne može, već samo kažem da takvih problema igrajući na PS4 nemam"...

Pa me onda opet citiraš:

"na odigranih 1000+ tekmi na PS4 igra mi nije trzala više od pet puta dok mi na PC verziji igre trza gotovo svaku drugu tekmu. Krene tekma na PC, lik zabije gol i odjednom igra počne trzati do bola. Izjednačim i nakon toga opet sve u redu dok lik ne zabije ponovno gol, i tako kako kažem gotovo svaka druga tekma. Na PS4 takvih problema imam jednom u 200 tekmi... ako"...

Što se različitih platformi tiče nemaš pojma kakva sva pitanja dobijam od forumaša a jedno od češćih je upravo možemo li igrati međusobno, on na PC a ja na PS4. Tako da nije da sam ga krivo shvatio nego sam htio otkloniti sve mogućnosti koje mogu nekome pasti na pamet.. Jedan je bio toliko upran da me davio jedno mjesec dana i uvjeravao da možemo tako igrati samo da ga invitam i da se u to uvjerim.

10 godina
neaktivan
movie kaže...

Što se različitih platformi tiče nemaš pojma kakva sva pitanja dobijam od forumaša a jedno od češćih je upravo možemo li igrati međusobno, on na PC a ja na PS4. Tako da nije da sam ga krivo shvatio nego sam htio otkloniti sve mogućnosti koje mogu nekome pasti na pamet.. Jedan je bio toliko upran da me davio jedno mjesec dana i uvjeravao da možemo tako igrati samo da ga invitam i da se u to uvjerim.

Vidis da se radi na povezivanju razlicitih platformi pa su si neki nesto umislili... Al bas me zanima kada do toga dode, kako ce to izgledat? Da li ce radit kako spada, da li ce bit laga i koliki ce bit, tko ce imat manje bugova, kome ce se podilazit itd. itd...

Edit: kracenje citata

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 18:33 (Shivi).
17 godina
Shivi kaže..

Vidis da se radi na povezivanju razlicitih platformi pa su si neki nesto umislili... Al bas me zanima kada do toga dode, kako ce to izgledat? Da li ce radit kako spada, da li ce bit laga i koliki ce bit, tko ce imat manje bugova, kome ce se podilazit itd. itd...

Mislim da do toga nikada neće doći niti treba doći. Jedna skupina idiota maltretira na PC normalne igrače. Kome treba da im se omogući da maltretiraju zlatnu koku tj. igrače na konzolama? Možda ea to namjerno dopušta kako bi igranje na PC postalo totalna frustracija i jedini izlazak u normalu prelazak na konzole. Sumnjam da će ikada spojiti pc igrače i konzolaše. Prije je moguće da se spoje konzolaši iako i to izgleda naučna fantastika.. Mislim da je ovako najbolje. Svaka platforma na svojim serverima i točka.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže..

Mislim da do toga nikada neće doći niti treba doći. Jedna skupina idiota maltretira na PC normalne igrače. Kome treba da im se omogući da maltretiraju zlatnu koku tj. igrače na konzolama? Možda ea to namjerno dopušta kako bi igranje na PC postalo totalna frustracija i jedini izlazak u normalu prelazak na konzole. Sumnjam da će ikada spojiti pc igrače i konzolaše. Prije je moguće da se spoje konzolaši iako i to izgleda naučna fantastika.. Mislim da je ovako najbolje. Svaka platforma na svojim serverima i točka.

slazem se da je ovako najbolje, ali to je buducnost, ne mozes protiv vjetrenjaca... jedino sto bi spajanje platforma moglo donjet su eksluzive za ps. koliko sam skuzio vise nece bit xbox eksluziva (iskreno ni ne znam koje su sad osim nekih xbox/ps), tj. sve sto ce bit za xbox bit ce i za pc pa je (po meni) microsoft samim time zakopao xbox i time otvorio put ps-u prema novom zlatnom dobu... ne znam zasto taj xbox uopce ne dozivaljam kao pravu konzolu makar je odlican. valjda imam nostalgiju prema ps-u, nekako je sve "bolje" na njemu, po meni bio i ostao kralj konzola...

PC igraci, da li je itko uspio danas pronac protivnika? meni nece i nece...

13 godina
FIFA 16
.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

fifa 16 jer tamo nema citera hahahahhah

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Tema skoro pa mrtva?

Bellarabi ugodno iznenadenje, i to toliko ugodno da sam Mikhitaryana gurnuo na CM xD jbg moraju se rupe popunit, a pretvrdoglav sam koristit fitness karticu

Malo prije sam igrao protiv lika koji ima tursku ligu, po imenu bih i rekao da je turcin i moram vam rec da je to stvarno respektabilna momcad. Znam da imaju par zvijezda, ali bas imaju toliko dobrij igraca, nisam znao... Jedino obrana malo steka, ali ajd, pokrpalo bi se...

BTW toliko je lagalao da je lik zapravo sam sebe ostetio... Sa Aubom sam na 20-tak metara i tipnem pucanje samo malo da se rijesim lopte da ne bude kontre, za laga i napunimi se onaj bar skoro tri crtice, golcina od precke i stative haha... Druga situacija, Bellarabi treba ubacit, i to na prvoj sam Auba, malo tipnem, a kak je lagalo napuni mi skoro tri crtice i ubaci na drugu, ja nisam ni primjetio da Goretzka utrcava sa nekih 20m i taman naletava i baca se na 8m na loptu i glavom zakuca xD taj gol je malo nerealan s obzirom kako ju je sa glavom zakucao, ali sam si je kriv sta ubija mrezu...

0 0 hvala 0
11 godina

Kod mene je Bellarabi bio prelos uvijek se vukao nekako usporeno niti je dolazio u prilike pa mi je Mkhitaryan prvi izbor kod bundeslige

10 godina
neaktivan
The_K kaže...

Kod mene je Bellarabi bio prelos uvijek se vukao nekako usporeno niti je dolazio u prilike pa mi je Mkhitaryan prvi izbor kod bundeslige

Kod mene je obrnuto, miki je nekako statican dok bella trci i ulazi ko lud, cak je i u defanzivnom dijelu odlican sta mi je vau... Imas li savjet za nekog jeftinog napadaca? To mi je rak rana, sigurdsson mi igra drugog, cak i dobro zabija, ali ja ne zelim crvene crte u momcadi niti da je igrac na neprirodnoj poziciji :D jedva calhanoglua probavim na CM

Edit: sa hummelsom u obrani sam se preporodio... brojevi ne igraju toliku ulogu, ali iz neba je ocito da neke zvijezde imaju povlastice i da ih igra gura... koliko god on spor bio, istrci na svaku loptu prije npr. ronalda, messia i ostalih brzanaca... to inace smatram bugom u igri, nemre hummels bit brzi od messia ili ronalda cak i da ima koji metar prednosti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 0:08 (Shivi).
10 godina
neaktivan
Ja udjoh opet u 1. Diviziju xd sad opet moram da ispadnem jer je tamo citer do citera, opet mi od juce steka igra, kontaktirao sam ea opet nikakvih resenja nema, videcu da sutra podignem win 8,1 mzd mi je do win 10, nisam vise pametan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kod bundeslige mene je odusevio Aubameyang brz,okretan i zna zabit kad ocekujes da treba zabit nije nikad radio gluposti

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Najveca glupost fife i if igraca, tots-a, toty-a itd. mi je ta sta nabriju fizicke karakteristike xD Ako imas 12sec na 100m, da si u ne znam kakvoj igrackoj formi, ponovno ces imat 12sec, a ne 11... Da li to znaci kada je npr messi u formi da moze prestic aubu? ili da jedan iniesta postane fizicki jaci od ramosa?? Vec ako idu na to, neka samo daju boost preciznosti, oduzimanju lopte, pregledu igre i tako nekim elementima... Ok podic atribut za ocjenu dvije, ali brate mili znaju ga pretjerat...

P.S. bzv sam naveo igrace jer mi se neda trazit konkretni primjer, ali valjda shvacate sto je pisac htio reci :)

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Najveca glupost fife i if igraca, tots-a, toty-a itd. mi je ta sta nabriju fizicke karakteristike xD Ako imas 12sec na 100m, da si u ne znam kakvoj igrackoj formi, ponovno ces imat 12sec, a ne 11... Da li to znaci kada je npr messi u formi da moze prestic aubu? ili da jedan iniesta postane fizicki jaci od ramosa?? Vec ako idu na to, neka samo daju boost preciznosti, oduzimanju lopte, pregledu igre i tako nekim elementima... Ok podic atribut za ocjenu dvije, ali brate mili znaju ga pretjerat...

P.S. bzv sam naveo igrace jer mi se neda trazit konkretni primjer, ali valjda shvacate sto je pisac htio reci :)

A i ti statsi koje imaju igrači su većinom smiješni. Recimo perišić koji po viđenom spada u brže igrače na ovom prvenstvu u igri ima pace 80 (nakon zimskog upgradea 84) a vrsaljko koji je po izmjerenom 3 ili 4 najbrži igrač prvenstva u igri ima pace 81.

Teško je tu tražiti neku realnost jer igrači nemaju pregled igre i talent kao stvarni igrači i jedino što preostaje je ta sirova brzina. Nikada u igri nećeš moći iskoristiti jednog terrya kao u stvarnom životu jer njegov pace od 34 uvijek dođe u jednoj situaciji na naplatu. Jednostavno brži igrač je brži igrač jer to nije teško pokazati. Sve ostalo je problem. Ove godine da smanje tu prednost brzih igrača odjednom igrač pacea 65 stiže bez problema igrača pacea 95, što je opet nerealno i druga krajnost. No to je samo igra i tako će nažalost još dugo ostati dok igračima ne daju umjetni ai kojim će moći sagledati širu sliku na terenu i postavljati se u određenim situacijama kao u stvarnom životu..

13 godina
FIFA 16

Napokon i ja ušao u 1. diviziju.

Zvijezde su se poklopile i sa 7 pobjeda i jednim porazom čak i title osvojio u drugoj.

Od tih 7 pobjeda, 2 su mi čiteri poklonili :)

Sad čim prije treba izaći iz 1. divizije i vratit se u 3. da mogu normalno igrati bez pritiska :)

Ustvari, možda mi se više niti ne bude igrala FIFA, sad kad sam ostvario cilj?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

A i ti statsi koje imaju igrači su većinom smiješni. Recimo perišić koji po viđenom spada u brže igrače na ovom prvenstvu u igri ima pace 80 (nakon zimskog upgradea 84) a vrsaljko koji je po izmjerenom 3 ili 4 najbrži igrač prvenstva u igri ima pace 81.

Teško je tu tražiti neku realnost jer igrači nemaju pregled igre i talent kao stvarni igrači i jedino što preostaje je ta sirova brzina. Nikada u igri nećeš moći iskoristiti jednog terrya kao u stvarnom životu jer njegov pace od 34 uvijek dođe u jednoj situaciji na naplatu. Jednostavno brži igrač je brži igrač jer to nije teško pokazati. Sve ostalo je problem. Ove godine da smanje tu prednost brzih igrača odjednom igrač pacea 65 stiže bez problema igrača pacea 95, što je opet nerealno i druga krajnost. No to je samo igra i tako će nažalost još dugo ostati dok igračima ne daju umjetni ai kojim će moći sagledati širu sliku na terenu i postavljati se u određenim situacijama kao u stvarnom životu..

Statsi su pravi cirkus, ali koliko toliko mogu prepisat sa football managera i uvest igracima opisne ocjene koje nesto znace. Iznerva me kad stavim npr.cut inside, a igrac mi se drzi linije ko pijan plota makar ima otvoren koridor u sredini... Npr. marcelo aways overlap, terry deep cover itd. ako im ti izricito ne kazes da to ne rade... Nebi bilo idealno, ali bi koliko toliko dalo osjecaj da ti je u obrani terry koji ce se povuc i pametnom trkom nadoknadit svoj hendikep, a ne neki lik koji fizicki slici na njega i igra njegovu pozicijiu u istom klubu te se molis bogu da ne ispadne ko starleti sisa... Naravno druga stvar ako ga ti upalis pa istrcis... Problematika je u tome da ako i dovedes 11 anonimusa, imat ce trku i kretanje kao 11 zvijezdi, nemaju ono svoje "ja". Da imaju tad bi trzenje na futu postalo kud i kamo bolje jer bi si trazio igraca po karakteristikama i profilu koji ti se uklapa u igru, a ne po statsima... Prije par mjeseci si spominjao mullera, on je cisti primjer gdje bi opisna ocjena bila ko budali samar, ulazenje izmedu linija, prilazenje, odvlacenje igraca itd. a ne da ili samo statira u napadu ili malo otrckara na krilo, ovisi koju mu instrukciju das...

Znam da od ovog gotovo nista, ali moram se izjadat :D

Edit: kracenje citata

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 12:49 (Shivi).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

kako u ovoj sugavoj fifi zaradivat lovu igranjem jbte....pa cijena odmora za tim je 850 a ugovor (28) 750....nagrada za osvojit ligu neka sića a lova po tekmi je 0 i kad zbrojis koliko si potrosio dok si odigra tih 10 utakmica jos si u manjem plusu....ea smeće!..sve te vodi da fino kupis coinse i onda igras!!! ili da igras igru po cijeli dan da bih vidio rezultate 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 15:56 (Ipe77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa sve vodi ka tom da se kupuju koinsi za novac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam do skoro mogao kupiti ugovor od 28 na bid za nekih 400 koinsa, cini mi se da su duplo poskupeli ugovori i fitnes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ipe77 kaže...

kako u ovoj sugavoj fifi zaradivat lovu igranjem jbte....pa cijena odmora za tim je 850 a ugovor (28) 750....nagrada za osvojit ligu neka sića a lova po tekmi je 0 i kad zbrojis koliko si potrosio dok si odigra tih 10 utakmica jos si u manjem plusu....ea smeće!..sve te vodi da fino kupis coinse i onda igras!!! ili da igras igru po cijeli dan da bih vidio rezultate 

Pa nije baš. Ugovor od 28 ti vrijedi za 42 tekme, što je poprilično dug period. Ne trošiš novce na fitness već imaš fitness momčad pa stalno mijenjaš. Imaš market na kojem možeš trgovati i svatko imalo spretan dovoljno može zaraditi kako bi mogao servisirati momčad i stalno je nadopunjavati. Naravno, možeš sve to i s puno manje muke pa kupiš fifa pointse... no to je lutrija bez ikakve sigurnosti da ćeš nešto dobiti..Imaš i one pogurance na početku kada pokupiš one bonus coinse u storeu..

Da daju više novca po tekmi i turniru ili diviziji, ne bi bilo loše ali tako je kako je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 17:49 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice