FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Frostbite na enginu, moglo bi ovo bit dobro.

2 0 hvala 0
12 godina

Ima li netko iskustva sa prelaskom sa pc na ps4. Moguce li je imati isti origin racun tako da mi ocita pocetak igranja odnosno est  mjesec i godinu kao i easfc novcice te level?

16 godina
pc_fan005 kaže...

Ima li netko iskustva sa prelaskom sa pc na ps4. Moguce li je imati isti origin racun tako da mi ocita pocetak igranja odnosno est  mjesec i godinu kao i easfc novcice te level?

Meni je ocitalo sve one broncane novcice gore sta mozes uzimat boostere i trial igrace itd, al sve drugo nema nista

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
pc_fan005 kaže...

Meni prilikom prelaska nažalost nije ostalo ono "est Oct 2010" i toga mi je najviše žao. Baš volim igrati protiv iskusnih igrača ili FUT Foundera
Ali što se tiče easfc coinsa i levela, to mi je prešlo na account na konzoli.

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
12 godina
FIFA 16

kako se to prebacuje uopce?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

kako se to prebacuje uopce?

Automatski

10 godina
protjeran
FIFA 16

Taman skupim pare za ps4 kad ono pocelo ljeto ! :)
More,koke i tako to...

Valda ce do zime pasti cijena na cca 200 e ps4 ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 7:28 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

More,koke i tako to...

Lako moguće. Em opet Tele 2 ili tko već ima akciju pa će biti pun Njuškalo, em se uskoro (pretpostavljam) prestaje proizvoditi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

More,koke i tako to...

Lako moguće. Em opet Tele 2 ili tko već ima akciju pa će biti pun Njuškalo, em se uskoro (pretpostavljam) prestaje proizvoditi.

Neće se baš tako uskoro prestati proizvoditi, ali cijena bi možda mogla pasti izlaskom PS4.5. 

14 godina
Rayz00 kaže...

Neće se baš tako uskoro prestati proizvoditi, ali cijena bi možda mogla pasti izlaskom PS4.5. 

A pitanje je koliko će im se isplatiti i dalje proizvoditi PS4 i ima li to uopće smisla s obzirom na PS4k. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Rayz00 kaže...

A pitanje je koliko će im se isplatiti i dalje proizvoditi PS4 i ima li to uopće smisla s obzirom na PS4k. 

Apsolutno ima, nema svatko 4K tevejac. No, ja sam i dalje skeptičan prema PS4k, jednostavno je nemogće sklepati takvu mašinu sa 4K grafuljom koja pokreće sve igre u stabilnih 60 fpsa za te novce (cca $700 - $800)

14 godina
Rayz00 kaže...

Apsolutno ima, nema svatko 4K tevejac. No, ja sam i dalje skeptičan prema PS4k, jednostavno je nemogće sklepati takvu mašinu sa 4K grafuljom koja pokreće sve igre u stabilnih 60 fpsa za te novce (cca $700 - $800)

Pa koliko sam ja shvatio, glavni razlog iz kojeg izbacuju jaču konzolu je jer je AMD prešao na manji proizvodni proces pa ih manje košta stavljati noviju i jaču tehnologiju. S obzirom na to, ne znam da li će se stari PS4 nastaviti proizvoditi. Pogotovo ako cijena novog stvarno bude oko 300$

Pa nije ni namjenjen gurati igre u 4K. Moći će vrtjeti 4K filmove i imati bolje performanse u PSVR-u i to je to. Ja npr imam Full HD TV, ali čim dođe PS4.5 ću si ga kupiti da mogu igrati igre u 60 FPS-a, a ne više u 30. Za 4K podršku me sasvim zaboli.

17 godina
Hexfire kaže...

Uvijek se isplati proizvoditi proizvod koji ljudi žele kupiti ako je cijenom povoljan. Gledam frendove oko sebe i svi do jednog će između PS4 i PS4.5 svojem djetetu kupiti onu konzolu koja je jeftinija. Znaju da moraju kupiti PS4 a sad koji je, svejedno... samo da ih što manje košta. Zaboli ih za 4k i 60fps. Što se amera tiče i oni isto razmišljaju. Najbolji dokaz za tako nešto je proizvodnja i prodajni rezultati PS3 koji se i dalje prodavao kao vruće kifle nakon izlaska PS4 a tako je bilo i s PS2 kada je izašao PS3. Jednostavno velika većina ljudi gleda na ovakvu vrstu zabave, što jeftinije to bolje.. ako se ne varam i dan danas se može kupiti PS3 u dućanu.

Naravno kod okorjelih gejmera dileme nema. Iako se ne smatram okorjelim gejmerom kupit ću novi PS iako sumnjam da ću dobiti nekaj vidno boljeg jer ionako igram samo fifu. Navike je teško mijenjati..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Uvijek se isplati proizvoditi proizvod koji ljudi žele kupiti ako je cijenom povoljan. Gledam frendove oko sebe i svi do jednog će između PS4 i PS4.5 svojem djetetu kupiti onu konzolu koja je jeftinija. Znaju da moraju kupiti PS4 a sad koji je, svejedno... samo da ih što manje košta. Zaboli ih za 4k i 60fps. Što se amera tiče i oni isto razmišljaju. Najbolji dokaz za tako nešto je proizvodnja i prodajni rezultati PS3 koji se i dalje prodavao kao vruće kifle nakon izlaska PS4 a tako je bilo i s PS2 kada je izašao PS3. Jednostavno velika većina ljudi gleda na ovakvu vrstu zabave, što jeftinije to bolje.. ako se ne varam i dan danas se može kupiti PS3 u dućanu.

Naravno kod okorjelih gejmera dileme nema. Iako se ne smatram okorjelim gejmerom kupit ću novi PS iako sumnjam da ću dobiti nekaj vidno boljeg jer ionako igram samo fifu. Navike je teško mijenjati..

Naravno da će oni koji se ne kuže kupiti jeftinije i bok, ali ti isti će kupiti PS4.5 ako im ne ponudiš opciju da kupe PS4. Jer u teoriji, ako će Sony više koštati da napravi PS4 u odnosu na PS4.5 koga vraga će ga uopće i proizvoditi.

10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

More,koke i tako to...

U Bih vec se moze naci ps4 sa jednim gamepadom,nov za 320 e ,kontam da se do zime pasti za jos bar 50 e mozda i vise .jedno 250 e bih mogao da izbrojim samo za igranje fife jer druge igre igram na PC ,mada se svi cude da mator covjek igra igre uopste ! hahahahahah

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 10:37 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

I ja bi si rado uzeo ps4, ali ide mi uskoro rega, pa ce se na more i tak... Mozda dode na red u jesen pa da mogu napokon zaigrat UFC. To mi je toliko zao sto nema za PC, ali jbg... Jos cisto da nadodam ako netko nije znao ili tvrdi suprotno da u fifi 16 ima razlike na ps4, xboxu i pcu, nije nebo i zemlja, ali se moze osjetit...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...

I ja bi si rado uzeo ps4, ali ide mi uskoro rega, pa ce se na more i tak... Mozda dode na red u jesen pa da mogu napokon zaigrat UFC. To mi je toliko zao sto nema za PC, ali jbg... Jos cisto da nadodam ako netko nije znao ili tvrdi suprotno da u fifi 16 ima razlike na ps4, xboxu i pcu, nije nebo i zemlja, ali se moze osjetit...

Mislis da je puno bolja fifa na ps4 u odnosu na PC ?Ima i tamo gluposti bruka?!

Juce sam igrao najludju partiju,tip ima tim od 2012 ,nije neki igrac samo siluje ,uklizava .

Dobije crveni,mene kcerka zove, ostavim gamepad na par sec ,korner, da mi gol, kasno u tekmi,

Vec se mirim sa porazom.

90+ Welbek nekako otme na 16 m loptu od golmana ,sut iza ledja 1:1 !

Mislim da je tip poludio . hahahhahahaah

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 10:58 (mackocicko2004).
16 godina
Bolja je na ps4 sam grafiku nemogu progutat, losija mi je nekak.... Al puno vise igraca na marketu puno teze, meni odma i zanimljivije
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
protjeran
dado16 kaže...
Bolja je na ps4 sam grafiku nemogu progutat, losija mi je nekak.... Al puno vise igraca na marketu puno teze, meni odma i zanimljivije

Koliko ima igraca na pS4? Na PC pise oko 200 000 !

Ili to ima veze samo sa marketom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 11:43 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Mene zanima ima li razlike u gameplayu na fifi 16 izmedju ps4 i pc, znam sto se tice pes-a uvek je bio igriviji na konzolama, ako je bolji gejmplej na konzoli, presao bih i ja na ps4, trebao bih negde odigrati koju partiju da vidim.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...

Mene zanima ima li razlike u gameplayu na fifi 16 izmedju ps4 i pc, znam sto se tice pes-a uvek je bio igriviji na konzolama, ako je bolji gejmplej na konzoli, presao bih i ja na ps4, trebao bih negde odigrati koju partiju da vidim.

Da li ti je posle toliko godina igranja dodijalo da igras pes ili fifu ?!Sta kad vidis da neko nema pojma ?!

Da li ga pustas ,sta mu radis ? :)

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Da li ti je posle toliko godina igranja dodijalo da igras pes ili fifu ?!Sta kad vidis da neko nema pojma ?!

Hah macko ma nije, volim fudbal mislim da cu uvek voleti da igram, pa kako kad, juce sam buraza malo pustao, nervirao se puno 

17 godina
ruya kaže...

Sve je osobno ali meni je fifa na PS4 puno igrivija i bolja. Plus nemaš ovih shranja koje dave računala, plus deset puta veći market, plus pitaj boga koliko puta više igrača... nema niti jedan razlog zašto bih najesen kupio fifu za računalo..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Sve je osobno ali meni je fifa na PS4 puno igrivija i bolja. Plus nemaš ovih shranja koje dave računala, plus deset puta veći market, plus pitaj boga koliko puta više igrača... nema niti jedan razlog zašto bih najesen kupio fifu za računalo..

A verujem ti ti igras na obe platforme i najbolje znas, a placa li se sta za online igranje na ps4 mislim da da, drugar mi je kupio skoro nov ps4 i fifu i bas neki dan me pitao da mu napravim akaunt za EA i ja mu kazem da mislim da se placa nesto ali nisam siguran, uglavnom napravio sam mu i on poceo igrati fut . A xbox one, kakva je tu situacija?

10 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Hah macko ma nije, volim fudbal mislim da cu uvek voleti da igram, pa kako kad, juce sam buraza malo pustao, nervirao se puno 

Dodjes do 1.div i sta onda ?!Mislim gdje ti je motiv za dalje ?!A i burazer sto igra sa tobom ako gubi stalno ?! hahahhaha

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Dodjes do 1.div i sta onda ?!Mislim gdje ti je motiv za dalje ?!A i burazer sto igra sa tobom ako gubi stalno ?! hahahhaha

Motiv ti je bit najbolji, osvajat turnire, skupit si ekipu iz snova, pokupit sve najbolje kartice itd. i jednostavno volis nogomet i volis ga igrat bilo uzivo ili na igrici... A kak on ima brata, tako ja imam susjeda, lik dode malo malo i cak zna quitat ili restartat ako gubi cca 2:0 u 20.min :D Imam isto foru kao ruya, pustam mu, a znam i izvadat gluposti gdje u vecini slucajeva gubim loptu pa je kao napeto do kraja, a i odma ima volje za jos ako pobjedi  btw sad smo presli na pes, bolje mu lezi pa budu onak bijesni rezultati tipa 5:4, 7:5, nekad i penali hahaha

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Motiv ti je bit najbolji, osvajat turnire, skupit si ekipu iz snova, pokupit sve najbolje kartice itd. i jednostavno volis nogomet i volis ga igrat bilo uzivo ili na igrici... A kak on ima brata, tako ja imam susjeda, lik dode malo malo i cak zna quitat ili restartat ako gubi cca 2:0 u 20.min :D Imam isto foru kao ruya, pustam mu, a znam i izvadat gluposti gdje u vecini slucajeva gubim loptu pa je kao napeto do kraja, a i odma ima volje za jos ako pobjedi  btw sad smo presli na pes, bolje mu lezi pa budu onak bijesni rezultati tipa 5:4, 7:5, nekad i penali hahaha

Imam i ja jednom malog ,ima los komp pa igra fifu 14 i sve konta da je naucio ,pa dodje i onda svaku quit kod 2:0 ! hahahhaah

Sad cu poceti da ga pustam nema vise smisla .

Dodje  i kaze: " Dragane ,jebo ti svoju igru "  Hahahahahah

Sa sinom ne igram ,dodje mi da ga udavim.Prvo sam ja njega nabio 2 pa me onda on pobjedio pijanog isto 2 ,tako da smo egal opet .

Mada sam bio koma ali nema veze . :)

Ovaj komso i da me pobijedi bilo bi mi svejedno ,odnosno dobije i on poneku !

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 14:21 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Ma ne igra on, sad smo igrali zadnja dva dana, inace cesto igram sa ovim drugarom, bas sam ga sinoc ubio ono nije bilo normalno negde 10:1 u partijama haha, samo vice ovo nesto nije u redu, nemam odbranu xd

10 godina
protjeran
ruya kaže...

Ma ne igra on, sad smo igrali zadnja dva dana, inace cesto igram sa ovim drugarom, bas sam ga sinoc ubio ono nije bilo normalno negde 10:1 u partijama haha, samo vice ovo nesto nije u redu, nemam odbranu xd

Sto igra sa tobom ?! :)

Ja bih sebi trazio slabijeg protivnika ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 14:38 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imam i ja jednom malog ,ima los komp pa igra fifu 14 i sve konta da je naucio ,pa dodje i onda svaku quit kod 2:0 ! hahahhaah

Sad cu poceti da ga pustam nema vise smisla .

Dodje  i kaze: " Dragane ,jebo ti svoju igru "  Hahahahahah

Sa sinom ne igram ,dodje mi da ga udavim.Prvo sam ja njega nabio 2 pa me onda on pobjedio pijanog isto 2 ,tako da smo egal opet .

Mada sam bio koma ali nema veze . :)

Ovaj komso i da me pobijedi bilo bi mi svejedno ,odnosno dobije i on poneku !

Najbolje tekme sam odigrao kad sam bio pod gasom :D tad krecu svakakva izmisljanja, proigravanja kojeg se nebi ni xavi ni modric posramili, skillovi skoro pa u rangu ronaldinha... jedino obrana zna malo "stekat" ali sta ces, nemre sve bit dobro hehe...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice