FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 596.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
The_K kaže...

Kako vi igrate?Meni je fifa skroz neigriva nakon onog update-a jer svaki put kad idem tražit protivnika zaledi se to traženje i moram izaći iz igre svaki put.

probao danas i sve radi normalno.. tu i tamo mi se golman posklizne u 90 min pri izlasku na centaršut ali uglavnom sve štima..

10 godina
Povlacim izjavu da nema momentuma, ovo sto sam danas igro je cista bolest, nema uopce veze s vezom. Ekipa mi svaku tekmu udara ko luda l1 trokut i sto je najbolje prolazi svaki put ko da igram fifu 15. Nadalje, zagradim se s chieliniem i lik mi s dybalom ga tak strga da je pao na pod i valjo se a on nastavio i dao mi gol, primio sam sigurno 5 golova da mi se golman nije ni bacio nego samo stoji nasred gola ko da nitko nije ni pucao. Golaman mi je 3 puta izletio na korneru, fulo loptu, i popijem gol. Mislim kako je to moguce u igri u kojoj golmani skidaju sve moguce i nemoguce... Sad zadnju tekmu vodim 2-0 na poluvremenu, s tim da je moglo bit i 5 s obzirom na sta sam sve fulo i kako lik nema veze s vezom. Bilo je 2-2 do 55 min... Moji igraci su jednostavno nestali, ne cuva nitko nikog i lik sa 3 dodavanja mi bez frke dode do gola. Pa mislim stvarno kako je moguce da lik koj nema veze s vezom, igra na ultra defending, odjednom mi ubija obranu ko da igram fifu prvi put... Na kraju mi da i treci tako da doda driven pass na svoju spicu, moji stoperi se sudare i padnu i lik se lagano proseta do gola. Takoder igram protiv nekog jazavca koji isto sam nabija loptu naprijed, i nijednom nisam u skoku mogo dobit njegovog coutinha, koji je prebacivo loptu na spice ko da je mrcina od 2 metra. Zao mi je sto sam uopce ikad i poceo igrat ovo zarazno govno

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ima li koja stranica slicna futbinu ali da izbacuje cijene za pc i njihovu promjenu na marketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Moze mi netko detaljno objasnit i namjestit grafiku u Fifi 16? Znaci trenutno sam na ovim postavkama,i igra mi svjedno malo steka,a neznam zasto. Komp moze ovo bez problema podnijet,i GTA 5 na 1850x1050 ne steka nista.. Moze mi netko odmah uz to podesit i Nvidiu? Imam TeamViewer pa mozemo tako samo da mi se javi na pm. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
Bash kaže...

Moze mi netko detaljno objasnit i namjestit grafiku u Fifi 16? Znaci trenutno sam na ovim postavkama,i igra mi svjedno malo steka,a neznam zasto. Komp moze ovo bez problema podnijet,i GTA 5 na 1850x1050 ne steka nista.. Moze mi netko odmah uz to podesit i Nvidiu? Imam TeamViewer pa mozemo tako samo da mi se javi na pm. 

Limitiraj FPS na 60 i riješen problem.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Bash kaže...

Lock na 60 ,AA iskljucis ili 2x !

Let the script is on your side
13 godina
neaktivan
FIFA 16

A moze mi pomoc i Nvidijin panel? Istotako sad kasnije idem na W10 jer ovaj 8.1 mi se pogubio,istotako sad mi je dosao onaj problem prije par dana sa 100% disk usage i vjerujem da i to utjece na igru. 

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Bash kaže...

A moze mi pomoc i Nvidijin panel? Istotako sad kasnije idem na W10 jer ovaj 8.1 mi se pogubio,istotako sad mi je dosao onaj problem prije par dana sa 100% disk usage i vjerujem da i to utjece na igru. 

Win 7 64 bit ,najbolji ,moras nesto deinstalirati da oslobodis bar 10 % diska .

17 godina
Marijooo kaže...
Povlacim izjavu da nema momentuma, ovo sto sam danas igro je cista bolest, nema uopce veze s vezom. Ekipa mi svaku tekmu udara ko luda l1 trokut i sto je najbolje prolazi svaki put ko da igram fifu 15. Nadalje, zagradim se s chieliniem i lik mi s dybalom ga tak strga da je pao na pod i valjo se a on nastavio i dao mi gol, primio sam sigurno 5 golova da mi se golman nije ni bacio nego samo stoji nasred gola ko da nitko nije ni pucao. Golaman mi je 3 puta izletio na korneru, fulo loptu, i popijem gol. Mislim kako je to moguce u igri u kojoj golmani skidaju sve moguce i nemoguce... Sad zadnju tekmu vodim 2-0 na poluvremenu, s tim da je moglo bit i 5 s obzirom na sta sam sve fulo i kako lik nema veze s vezom. Bilo je 2-2 do 55 min... Moji igraci su jednostavno nestali, ne cuva nitko nikog i lik sa 3 dodavanja mi bez frke dode do gola. Pa mislim stvarno kako je moguce da lik koj nema veze s vezom, igra na ultra defending, odjednom mi ubija obranu ko da igram fifu prvi put... Na kraju mi da i treci tako da doda driven pass na svoju spicu, moji stoperi se sudare i padnu i lik se lagano proseta do gola. Takoder igram protiv nekog jazavca koji isto sam nabija loptu naprijed, i nijednom nisam u skoku mogo dobit njegovog coutinha, koji je prebacivo loptu na spice ko da je mrcina od 2 metra. Zao mi je sto sam uopce ikad i poceo igrat ovo zarazno govno

U postu iznad tvog sam spomenuo golmana. Dakle u izjednačenoj tekmi u kojoj je lik dobio stvarno bezveze penal ja nakon toga izjednačim. Fulam nekoliko prilika u daljnjem tijeku utakmice. Lik mi nije ozbiljno zaprijetio da bi u 90 minuti dobio klasičan fifa korner. Moj igrač na 15m od gola izbija loptu glavom u korner a ne u polje???? Gdje je tu logika? Naravno da sam držao gamepad prema centru i naravno da sam imao ideju izbiti loptu što dalje od gola. Ide mi na živce jer to nema nikakve sportske logike kad mi igrač loptu glavom izbaci u korner a da je od gola 15m? Iz tog kornera lik zabije gol na način da mi golman izađe na centaršut i posklizne se i sjedne na guzicu a lik nakon toga zabije bez problema na prazan gol. Pazi, golman se posklizne. Ovo je bilo na PC pa ne znam kako to snimiti jer nije kao na PS4 gdje sada sve takve situacije dokumentiram. E sada, je li to momentum, nesreća, greška u igrim, posve nevažno. Ovo je ebanje u glavu i točka!

Bash kaže...

Naravno da utjeće. Minimum je 10% a poželjno je i više slobodnog prostora na disku pogotovo ako je sistemska particija. Ja ispod 30% nikada ne idem...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

100% disk usage mislio sam na to da mi neki XY program crpi disk,na taj nacin da mi je nonstop u full pogonu,a ne da je cijeli zauzet. 

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Bash kaže...

100% disk usage mislio sam na to da mi neki XY program crpi disk,na taj nacin da mi je nonstop u full pogonu,a ne da je cijeli zauzet. 

Precesljaj sa AV programom ,Malware Mbyte ili slicno .

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovaj fut je posto vise zestoko sranje, sto je najgore nasekiram se radi debila, pokusat cu jos seriu a da slozim jer ima zanimljivih igraca samo mi recite vi sto ste probali koga u spic? Dybala, Mandzo, Morata, Higuain..

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Dybala i Morata.
11 godina
FIFA 16

Seriea A Menez, meni je najučinkovitiji.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Dybala i Morata.

S jednim spicem igram

15 godina
FIFA 16

Cavani najbolji napadac kojeg sam imao dosad u futu.. do 50k coinsa govorim.. slozio sam bio neki hybrid sa talijanima i francuzima i nije lose funkcioniralo

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 21:18 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne mogu vjerovat da debili za godinu dana ne mogu skuzit da Radja nije celav..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne mogu vjerovat da debili za godinu dana ne mogu skuzit da Radja nije celav..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Cheazwra ima jer se za 100 kuna nabavi skripta,jednostavno...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Cheatera ima jer se za 0 kuna nabavi skripta,jednostavno...

fixed

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 16

odigrao par tekmi na pc i što reći... sramota. LIk che 40, sve brončani i par none rare igrača a između igrača sve crvene linije. Golman neki mali crnjo, brončana kartica. Lik brani sve. S pola metra, s tri metra, s deset metara. Ono što ne brani ide u stativu. Svako dodavanje kirurški precizno. Iz okreta otprve, napamet, u bunar, sve što doda je bez greške. Samo da se podsjetimo, većina brončane kartice che 40, sve linije crvene. Na kraju, utrpam mu tri gola i onda show. Ne mogu se dodati, ne mogu prazan gol pogoditi, ne mogu ništa. Lik baci dugu na mojih 16m. Otamendi ispred njegovog igrača. Kontroliram situaciju. Lopta skakuće prema golu i otamendi dolazi na korak do nje i sljedeći kadar lik ispred mog stopera i zabija gol. Kako je moguće da se odjednom stvorio ispred mene s nekom brončanom karticom koja je omeđena svim crvenim linijama.

Ustvari, bilo kakva kartica da je ovo se kosi sa zakonima fizike. 90 min. presjećem mu jedno dodavanje na mojih 16 m i krenem s matićem iznositi loptu i odjednom moj se igrač s boka zabije u matića i sruši ga. Leže ko prasci obadva na zemlji, lik uzme loptu doda desno samom igraču i zabije mi gol. Na kraju dobijem 3-2. Ovoliko bizarnosti na pc nisam dugo vidio. Stvarno, ako želiš poludjeti ili jednostavno prvog do sebe ispikati rđavim odvijačem, igrajući fut na dobrom si putu da prijeđeš i tu granicu. Ova igra doslovce u tebi budi malog hitlera željnog krvi...

Da ne ispadne kako je pc kriv za sve, evo jednog pesovskog gola kaj sam jučer zabio na PS4. Iz treće kamere se vidi sva bizarnost udarca. Stvarno smiješno i neprirodno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 1:11 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Igram fifu na x360 al piratku

I igram manager mode

Kad ocu save-at igru sve prode kao da je spremilo sljedeci put continue career 

I vrati me na pocetak

Jel to do piratke il ima to i u originalnim verzijama

Jer nisam htio davat 500kn za ps4 igru jer fifa izlazi svake godine iako u nju mogu utosit puno vremena

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
robert1995 kaže...

I igram manager mode

I vrati me na pocetak

Jer nisam htio davat 500kn za ps4 igru jer fifa izlazi svake godine iako u nju mogu utosit puno vremena

Stvarno je puno dati za zabavu 500 kn na 365 dana. Pogotovo ako na tu zabavu potrošiš puno vremena...

Što misliš čemu u igri služi save? Da svaki put krećeš ispočetka?

13 godina
FIFA 16

Ja sam se nekako naučio na kriva dodavanja, spore napadače i superbrze bekove, kad mi lopta prođe obrambenim igračima kroz noge nekim čudom i ostalo, ali sudački kriterij me zna toliko razjebat da jednostavno gubim volju a igranjem.

U prosjeku padam jedanput u protivničkom šesnaestercu bez da mi sudi penal.

Tipovi mi uklizavaju unutar 16 metara bez sankcija ikakvih.

Jučer sam poludio... sam k'o duh idem na golmana i njegov obrambeni, pošto trči na raketni pogon, me stigne oko penala, moj igrač padne i igra se nastavlja kao da ništa nije bilo.

I tako skoro svaku utakmicu imam najmanje jednu sličnu situaciju.

A golove koje dobijem nakon što mi oduzmu loptu očitim prekršajem neću ni spominjati.

Uklizavanje od naprijed je potpuno legitiman način oduzimanja lopte u ovoj igri - bez obzira što moji igrači nerijetko ostanu na podu previjajući se.

Sudac možda sudi 5% prekršaja u takvim situacijama - penale gotovo nikad.

A najslađe mi je kad sam ja ispred protivničkog igrača u posjedu lopte i on meni svira faul.

BTW

Movie je jučer spomenuo fantomsko teleportiranje igrača ispred svog napadača.

To se i meni nekoliko puta dogodilo.

Trči lik iza mojeg i odjednom je ispred - u sekundi je on ispred moga, a pace tih igrača obično bude barem 20-30% manji od onih koji trče ispred njih.

P.S.

Jučer je momentum bio protiv mene.

Igra je odlučila da ispadnem iz 2. divizije i s odličnim uspjehom je odradila taj zadatak.

Svaki odbijanac u tih par rundi koje sam igrao je išao na stranu protivnika.

Imao sam situaciju da mi lik prolazi sa Sissokom (mislim da je on bio) - tri puta ja njemu izbijem loptu u tom naletu i svaki put tako da ona nekim čudom sjedne ponovo njemu na nogu gdje on nastavlja trčati dalje.

Naravno da je zabio gol na kraju.

Jednostavno njemu se u tom trenutku lopta nije mogla oduzeti.

Nisam uklizavao jer obično to ne radim dok me protivnik ne isprovocira, ali svejedno je jedanput od ta tri izbijanja lopta trebala otići malo dalje od njega do nekog od mojih igrača.

I LOVE THIS GAME

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
robert1995 kaže...

I igram manager mode

I vrati me na pocetak

Stvarno je puno dati za zabavu 500 kn na 365 dana. Pogotovo ako na tu zabavu potrošiš puno vremena...

Što misliš čemu u igri služi save? Da svaki put krećeš ispočetka?

Sry al ako postavljas jos vise pitanja ne pomazes

Znaci jucer sam krenuo od 4.kola i dosao do 8.  i saveam i udem continue i vrati me u 4.kolo

17 godina
Skilledžija kaže...

Imao sam situaciju da mi lik prolazi sa Sissokom (mislim da je on bio) - tri puta ja njemu izbijem loptu u tom naletu i svaki put tako da ona nekim čudom sjedne ponovo njemu na nogu gdje on nastavlja trčati dalje.

Naravno da je zabio gol na kraju.

Identična situacija sinoć. 120 minuta. Lik na centru primi loptu i ko bizon ide. Ja mu nekoliko puta izbijem loptu do mojih 16m i uvijek mu se nekim čudom vrati u noge. I tako do gola. Pukne bez beda s 12/13m i gol i 2-1 za njega. Do tada njegov golman meni brani bar 4/5 puta s nekih 5m a on iz jednog udarca zabije. Stvarno iritirajuće

Netko je rekao kako je ovo fifa gdje moraš znati igrati i gdje skill dolazi do izražaja. Nakon nepuna dva mjeseca igre tvrdim da je ovo fifa gdje uopće ne moraš znati igrati jer igra radi većinu stvari za tebe. Moj skill je ravan nuli i sve ove godine jedina finta koju koristim je lažnjak. No mogu reći da kužim nešto nogomet i igram ga na način kako se igra nogomet. Znači kombinatorika u kojoj sudjeluju svi igrači na terenu. Nema soliranja i cirkuskih atrakcija. S takvom igrom mogao sam dobiti bilo koga. U ovoj fifi takva igra ne prolazi. Prije svega jer ne možeš sastaviti 5/6 dodavanja bez greške a potom jer je teren premalen da bi mogaom razviti igru. U sekundu dvije već su ti na kičmi dva protivnička igrača koja te doslovce siluju. Nema tu igre. Kada i izigram protivnika s dva tri brza pasa i izbacim igrača u šansu već sljedeću sekundu netko mu je za vratom a on na travi.

I što sad? Ništa. Ako hoćeš pobjeđivati moraš se adaptirati na datu situaciju. Moraš se odreći svega onoga što si godinama gradio i za što si mislio da je ispravno. Drugim riječima, moraš igrati kao većina kretena i utopiti se u tu igru bez igre jer te na to fifa tjera. I tako ja počenm raditi sve ono što radi većina i čega sam se gnušao. Primim loptu i uđem u protivničkih 16m te naslažem koliko ima igrača i zabijem. Ako me lik takne, penal a ako me pusti gol. Znači, ja koji nikada nisam solirao i koji nema nikakav skill sada s jedim igračem u ovoj fifi mogu naslagati 5/6 protvničkih igrača u naletu bez ikakavih problema. Što to govori? Da je ova igra sranje i da samo trebaš primiti jednog igrača i krenuti s njim cika caka a igra će napraviti ostalo za tebe.  U takvom suludom pohodu počela se odjednom lopta i meni lijepiti za nogu. Počele su se i meni događati gadosti o kojima pišem.

Pa to je smiješno i to nema nikakvog smisla. Ubili su igru i kreativnost a postavili standarde nogometnog idiotizma. Sinoć sam odigrao 5/6 tekmi. Jedan jedini gol je pao ne neku polu akciju. Svi ostali na silovanje s jednim igračem koji vrluda dok ne padne i dobije penal ili dok ne zabije. Ebem ja njih i takav njihov nogomet.

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Zna li ko hoce li na ps4 verziji biti update novih dresova nacionalnih timova. 

0 0 hvala 0
15 godina
Hahahah ja ne vjerujem... Znaci lik mi ide na gol i njegov igrac nekako padne na pod i lopta ode mom igracu, on je proba ispucat al i on padne na pod i naide njegov igrac na mojeg koji lezi na podu i spotakne se i penal. Steta da nema u highlightsima da snimim. Komedija ziva.

Utakmica prije te, ja probam dodat svom igracu al odbije se od njega kao od stupa i naleti protivnikov igrac i samo pospremi u suprotni kut. Lijepo me ovo docekalo nakon 3 dana neigranja.
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Nemam više riječi kojima bih opisao gadosti ove igre. Igram sada tekmu i courtois mi zabije dva autogola??? Prvo lik povede autogolom courtoisa a potom ja okrenem rezu no lik izjednači novim autogolom courtoisa i odemo u produžetke rezom 2-2 a da nije pošteno puknio po mome golu. U prvom produžetku liku utrpam dva gola i nakon toga majstor izađe iz igre. Kakav smrad. Dok je dobijao poklone nije se bunio. Dva puta presjećem loptu i vratim je svom golmanu koji najobićniju loptu ne može štopati i dva puta mu se od noge odbije u gol. To još nisam vidio i šteta kaj ne mogu snimiti te golove na PC verziji igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 0:05 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedna pomoc jer vec pola sata trazim i nikako da namjestim... 

Kako da kada udjem u igru napravim novi profil koji bi igrao sa svojim klubovima itd? 

Kada odaberem start na pocetku dodje mi moj profil i to kliknem enter i normalno sam u igri.. Ja bi napravio novi profil za brata,ali nigdje nemam opciju... Help ?

P.S. Nakon ulaska u 7. Div u 2 dana dosad nisam imao nikakvih bugova u igri kao sto se vama dogadjaju te smijesne situacije :/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice