movie to je bilo samo jucer, prodao sam Riberya i sve otvorio. i ja sam spizdio bar pola milion coinsa u zadnjih 2-3 tjedna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo najbolje Fifa grupe ;)
https://www.facebook.com/groups/293339257494567/
čim mi piše, "učlani se u grupu da bi vidio"..., zaobiđem u velikom luku... čemu skrivanje i tajnovitost?
drek je najbolja 95% clanova klinci od 10 god, ako ideš kojim sućajem igrat wagere svi će sam nestat kad izgube itd. Svaki dan netko pita tko vam je najbolji igrač i onda ti klinac 2002 godiste napise pele ili ronaldinho a nisu ih nikada ni vidjeli na nekoj tekmi
drek je najbolja 95% clanova klinci od 10 god, ako ideš kojim sućajem igrat wagere svi će sam nestat kad izgube itd. Svaki dan netko pita tko vam je najbolji igrač i onda ti klinac 2002 godiste napise pele ili ronaldinho a nisu ih nikada ni vidjeli na nekoj tekmi
Ta grupa je imala dobre clanove i onda se raspalo, voditelj te grupe je nista nego obicni nacionalista... ekipa koja je sada tamo su djeca, wageri ne postoje jer ako i dobijes oni nestanu kako je kolega gore napiso. U pocetku je bilo super, ali onda se neki ljudi otkrili kakvi su i tu je prici bio kraj.
Kako je mogću da je igraču max. price 20000 a na marketu se prodaje po 25000?
Cijene se stalno ruše i prije pada olić se prodavao po toj višoj cijeni a sada po nižoj. Dok s marketa ne nestanu ove više cijene po isteku aukcije bit će prisutno šarenilo cijena. Tako je sa svakim igračem..
U zadnjih 10 dana rješim TOTW i dobijem bonus od 600 coinsa + još oko 550-600 za meč i piše mi da sam rješio izazov. Kad sljedeći put pokrenem FUT stoji mi "NEW TOTW" i tako stalno ... za svaku pobjedu dobijem i onaj bonus za izabrani lvl.
Imate li vi isti problem sa TOTW?
poz, ak neko želi igrat malo online nek me doda da odigramo koju. nick: guzda2 FUT je malo na hlađenju kojih mjesec dana
pozdrav svima ima li ko molim vas da pomogne kupio sam fifu 15 na meksičkom originu instalirao i kad pritisnem play izbaca grešku molim vas pomozite
pozdrav svima ima li ko molim vas da pomogne kupio sam fifu 15 na meksičkom originu instalirao i kad pritisnem play izbaca grešku molim vas pomozite
Ili uslikaj tu gresku, ili barem napisi sto ti ispise ta greska. Ovako ti ni vidoviti milan ne moze pomoci.
ovo izbaca
Kakvo smeće je sad fifa za pc pa pola igraca nema na marketu, pa evo ako neko slučajno ima dennis diekmeier platit ću 2x nego što je max price caped
zar niko neće da pomogne
Pa stisni contu i to je to... ako ne radi, repair game iz origina... ako to ne radi, onda uninstall i ponovno instaliraj.
Ajde neko tko je za match
Origin ID- mislavmaric7
ljudi trebam pomoć.. odigro sam barem 15h njemačkog kupa i nisam ga uspio osvojit.
nisam neki igrač, to stoji, fifa 15 mi je prva iz serijala. igram protiv AI-a na world class i to uglavnom dobim svaki put, legendary nisam pokušavao. nisam previše divizije online igrao jer sam htio naučit igrat prvo ali došao sam do div 4 prije nego šta su mi smradovi pobrisali klub.
uglavnom, u tih 15h kupa došao sam jedva do finala 2 puta gdje su me isprašili ko iz šale. probao sam igrat na više načina s više postava ali bezuspješno. svaki protivnik je agresivan, igrači mu lete po terenu pokrivaju mi sve paseve.. a kad i uspijem doć do obrane tamo me čekaju 4 postavljena braniča makar me frajer stišće kod mog golmana i brzo prenesem loptu. nakon toga slijedi klasični counter attack koji završava lob pasom i golom. meni nije jasno jesam ja stvarno tako loš zato šta pokušavam igrat "lijep" nogomet ili sam samo antitalent? probao sam seasons igrat prije 2-3 tjedna i imam record 24-2-2 i u div 4 sam došao ko iz zajebancije.
ali kako pobijedit je**ni kup?!?! jesu tamo svi iz div 1,2,3 il šta već?!
ako može odgovorit netko ko zapravo može osvojit taj kup i zna o čemu govorim bio bi mu vječno zahvalan! i da.. igram na PC i svaki meč ima drugačiju dinamiku. nekad su igrači brži, nekad sporiji, nekad je lakše driblat nekad teže (uvijek 99 fitness).
138 tisuca coinsa paketa i najbolji igrac Higuan
ja sam zavrsio sa ovom Fifom.
Ja sam zadnjih tjedan dana spisdio na packove blizu milju pa nisam dobio igrača vrijednog 10k coinsa..čak nisam dobio niti hunter karticu koja toliko vrijedi... samo smeće a nadao sam se ibri... sada niti ibre niti milje..
edit: noćaš novi val rušenja cijena na marketu... kao da sam znao pa sam jučer prodao nekoliko vrijednijih igrača. Lijepa zarada da ih danas ponovno kupim ali bolje čuvati coinse jer vrijednost igrača pada iz dana u dan..
haha, ja imao čitavu bundesliga ekipu, predvođenu sa Reusom, Lewandowskim, Geceom, i imao oko 15k i htio da uzmem BOATENGA i poredio njega i Sokratisa i vidio da nešto nije puno bolji, ako je uopće bolji, i odlučim da uzmem 2 paketa. U prvom Lovren, u drugom Ibrahimović. Joj osjećaja kad sam vidio Ibru hahaha... inače pošto ga je nemoguće prodat za 600k, odlučio da prodam sve igrače i da pokupujem igrače iz francuske lige, evo kako to izgleda:
. Ima li ko kakav prijedlog koga narednog da kupim ? Skupio sam 40k i planiram još 20k da skupim i kupim David Luiza IF.Jučer obrišem MotionJoy jer me nervirao input lag sa ps3 joystickom, tačnije naprimjer neke driblinge mi je nemoguće uraditi jer sporo reagira, instalirao(pokušao) druge drivere i program, ugl svaki put usred instalacije istih kompjuter bi freezao, morao na kraju i recovery radit.

Nadam se da sad kad kupim f310 da neće bit sličnih problema...
I da, ima li ko kakav savjet šta za Ibrahimovića da stavim u instructionsima i za Gourcuffa?
Jučer obrišem MotionJoy jer me nervirao input lag sa ps3 joystickom, tačnije naprimjer neke driblinge mi je nemoguće uraditi jer sporo reagira, instalirao(pokušao) druge drivere i program, ugl svaki put usred instalacije istih kompjuter bi freezao, morao na kraju i recovery radit.
Nadam se da sad kad kupim f310 da neće bit sličnih problema...
I da, ima li ko kakav savjet šta za Ibrahimovića da stavim u instructionsima i za Gourcuffa?
Sve ti štima ali nekako je ibro najjači kad je solo. Kad bi mogao na CAM staviti if payeta u recimo 4-3-3 (4) to bi bilo to ili 4-2-3-1 (2). Na ibru obvezatno hunter karticu
tek sam sad vidio da je payet u CAM dosta bolji od Gourcuffa.. doduše i skuplji, ništa probati ovog prodat pa nadoplatit... što se tiče formacije.. navikao sam u 41212 i ta mi najviše odgovara tako da moram igrati sa 2 napadača. Neki kažu da treba staviti na Ibrahimovića da bude target man, a neki da treba "Get in behind" .. hmm?
tek sam sad vidio da je payet u CAM dosta bolji od Gourcuffa.. doduše i skuplji, ništa probati ovog prodat pa nadoplatit... što se tiče formacije.. navikao sam u 41212 i ta mi najviše odgovara tako da moram igrati sa 2 napadača. Neki kažu da treba staviti na Ibrahimovića da bude target man, a neki da treba "Get in behind" .. hmm?
Za solo ibru kako ja koristim najbolje je get in behind i stay central.. Za bilo kojeg igraca ajmo rec ako je u duo napadackoj formaciji isto get in behind ali bez stay central.. i u CF formacijma na CF bilo koji igrac da je stavis target man i stay central
haha, ja imao čitavu bundesliga ekipu, predvođenu sa Reusom, Lewandowskim, Geceom, i imao oko 15k i htio da uzmem BOATENGA i poredio njega i Sokratisa i vidio da nešto nije puno bolji, ako je uopće bolji, i odlučim da uzmem 2 paketa. U prvom Lovren, u drugom Ibrahimović. Joj osjećaja kad sam vidio Ibru hahaha... inače pošto ga je nemoguće prodat za 600k, odlučio da prodam sve igrače i da pokupujem igrače iz francuske lige, evo kako to izgleda: . Ima li ko kakav prijedlog koga narednog da kupim ? Skupio sam 40k i planiram još 20k da skupim i kupim David Luiza IF.
Nije ibro ali neću se žaliti
ouuu samo je problem ako nemaš mjesta u ekipi za njega, skoro nemoguće ga je prodati.
Šta bi ja dao za njeg :)) ( ne bi 600k hahah možda da imam jedno 2miliona..)
ouuu samo je problem ako nemaš mjesta u ekipi za njega, skoro nemoguće ga je prodati.
Šta bi ja dao za njeg :)) ( ne bi 600k hahah možda da imam jedno 2miliona..)
Bez brige, budu mu ubrzo srušili cijenu pa će otići. Već su je rušili nakon dva dana ali očito nedovoljno. Gledam, tu i tamo netko ga kupi. Malo sreće i ode.. Kako loše procjenjuju vrijednost igrača. Hulk max 550k i nema niti jedan na marketu. Matuidi min 800k i umjetnost ga je prodati... Zašto nam nisu dali mogućnost biranja minimalne cijene? Market bi u ovoj situaciji bio još povoljniji...
Imam francuze pa ako i ne ode ima mjesta. Prošli tjedan sam prodao ibru za 580k. Onda sam to ponovio dva puta. U međuvremenu su mu srušili cijenu. Sad čekam da još malo padne pa da ga kupim ponovno...
Pooz,nikako ne mogu da kupim Fifa 15 points-e preko Origina ?!Uvjek izbaci gresku code 10048?!Placam sa paypal!
Pooz,nikako ne mogu da kupim Fifa 15 points-e preko Origina ?!Uvjek izbaci gresku code 10048?!Placam sa paypal!
Probaj u postavkama origina staviti da si iz njemačke. Kod paysafe carda to je pomagalo... naravno, pretpostavljam da na kartici imaš novca i da je s karticom koju si stavio na paypal sve u redu..
edit: probaj na google upisati problem i imaš mali milijun ljudi s istim. Znači, to je standardna greška kod origina. Rješenje koliko vidim kontakt ea podrške pa nadati se najboljem. Neki su brisali paypal acc s karticama pa otvarali novi... tako, veselo u svakom slučaju..
primjer BF4
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670124630368/
Probaj u postavkama origina staviti da si iz njemačke. Kod paysafe carda to je pomagalo... naravno, pretpostavljam da na kartici imaš novca i da je s karticom koju si stavio na paypal sve u redu..
edit: probaj na google upisati problem i imaš mali milijun ljudi s istim. Znači, to je standardna greška kod origina. Rješenje koliko vidim kontakt ea podrške pa nadati se najboljem. Neki su brisali paypal acc s karticama pa otvarali novi... tako, veselo u svakom slučaju..
primjer BF4
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670124630368/
CCCCC,koji idiotizam ,hocu da ima dam gotove pare za maglu a oni nece !!!Do placanja sa paypal i ne stignem ,gresku izbaci prije !
pokusao sam i ja ali nije mi islo jednostvno kazu meni da sa tom karticom nemogu da kupujem stavrno neznam razlog ali sa odustao ne kraju.