FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
gunmetal kaže...

Interceptions nikad nije imao veću ulogu kao u ovoj FIFI i jednako je važan u samim statsima pojedinog defanzivca kao i onaj tvoj osobni za gamepad-om. Mnogi od nas su svjedoci da ako se malo opustiš, moguće je da ti protivnik odmah sa centra pretrči kompletnu odbranu i pospremi loptu u mrežu, te zato valja biti spreman u bilo kojem trenutku i fokusirati se na odbranu prije nego protivnik iznese loptu do centra, a način kako držati linije i te kako postoji.

Da, nema sekunde opustanja,meni zabiju 2 gola odmah na prepad i jbg gotovo !I onda ne mogu vise da daju !Mozda treba drzati teammate cont. i prebacit sa RS na nekog igraca dublje u odbrani kad krece sa centra !Juce mi tip dao 2 gola za 5 minuta ali je do kraja primio 5 ! :)

17 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Odigrali smo za vikend sto mali sto ja oko 20 tekmi online i nije lose,samo mi se ne svidja sto se moji igraci i dalje sudaraju kao ludi padaju jedan preko drugog i sl.Koliko sam primjetio sad je glavna fora ici do kornera pa ulaziti u 16 m ,doci do 5m uz gol liniju  i onda loptu u sredinu ako ima nekoga ?!Ili korner kratki pa slicno nesto ?!

Ovo je konacan tim ,znam da je Thiago los ali ne dam pare za nista bolje !Za lagano pimplanje moze da prodje !

Sudaraju ti se cijelo vrijeme zato što držiš stisnuto stalno R1 u obrani...

Ne drzim stalno ,samo kad treba da stignem nekoga !Cak ni X ne drzim stalno ,pomalo pratim sam igraca sa LS ali onda moram sprint jer nece da trci sam ako ne drzim X ?!A ako drzim X onda je kao lako predriblati igraca ,tako kazu,lako ispadne ?!

U ovoj fifi doslovce trebas koristit X samo kad ponekad treba "izravnat" nekog igraca.. vecinom samo sa ljevim anologom markiras igraca dok dribla i to e to..

Meni je problem to sto nece da trci ako samo sa lijevim analogom upravljam vec onda moram da drzim i sprint ?!Ako se upravlja sa LS onda samo naletim na igraca i on uzme loptu ,skoro da i ne treba kocka !I jockey po meni nema vise tu snagu kao na fifa 14?!

17 godina
FIFA 15

Novi totw

http://gyazo.com/e003668a651fc47a868941007db1b033

Dobio sam želju složiti brazilce sada kada se konačno pojavio dobar ST.

Imam većinu ovih brazilaca. Morao bih uzeti samo tri i to bi bilo to...

http://gyazo.com/865b0962b119cd5679fb48480a1f1b97

I dalje ne kužim logiku trgovine na marketu? Gledam lik prodaje SIF matuidia kao treća ruka za 929k coinsa. Kartica ima nula tekmi, znači nova. Nije ju niti probao već kupio i odmah preprodaje. Min price je 900k. U najboljem slučaju je mogao kupiti za 900k ali mi onda nije jasno pošto ju je prodao drugi ako ju je i on mogao kupiti za 900k? Lud jebe zbunjenog, ja tu ništa ne kužim....

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 20:45 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
toma20 kaže...

meni je najodvratnije kad mi protivnicki igrac ude u 16,znaci moj igrac je sa njim u duelu drzim samo A i frajer ide puknuti loptu lupi sa nogom moga igraca padne i penal sta reci...

Ovo je najčešći penal u ovogodišnjoj fifi. Ispada da kad lik uđe u 16m moraš od njega bježati kao vrag od tamjana i nadati se najboljem, da će fulati..

Nismo se sjetili spomenuti prednost. Danas sam imao lijep primjer prednosti na kanadski način. Lik ima loptu, malo ga stisnem ali on uspije dodati prvom do sebe, ovaj opet doda sljedećem a sljedeći trećem koji izgubi loptu ali sudac vrati  prednost jer je onaj na početku rečenice bio pod prekršajem. Ja ne znam jesu li oni ikad pogledali nogometnu utakmicu i je li znaju kaj znači prednost?

Neke stvari u ovoj igru su tako banalne i jednostavne za ispraviti i nije mi jasno da se ponavljaju godinama..

ja u 16m uopce ne radim stand tackle jer 90% zavrsi penalom,idem na l2 sa igracem i cekam da sam uzme loptu i skoro nikada tako ne napravi penal a inace igram sa bournemotuhom 3 star tim,dns igram protiv momka od 75 se minute brani ja team presing high pression lopta prolazi pored noge mom spicu i naravno on je odnio bodove

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 21:15 (hanteed).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,hocu da kupim saitek P990 gamepad pa me zanima ima li neko iskustva sa istim ili slicnim?Imam Logitech f310 ali mi ne odgovaraju trigeri jer su pretvrdi !

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Opet nesto "popravljaju",znaci opet se bore sa coin sellerima,a igrica ce funkcionirati i dalje,nadam se da sam u krivu.

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Opet nesto "popravljaju",znaci opet se bore sa coin sellerima,a igrica ce funkcionirati i dalje,nadam se da sam u krivu.

Ruševina se ne da popraviti. Možeš je samo poravnati pa kreniti ispočetka. Inače, po najavama, vraćaju se točno u podne...

15 godina
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Ruševina se ne da popraviti. Možeš je samo poravnati pa kreniti ispočetka. Inače, po najavama, vraćaju se točno u podne...

hmmm da 

PSN: Chov1ch
17 godina
Encyanix kaže...

hmmm da 

Ne znam zašto objavljuju vrijeme povratka ako ga se nikad ne drže?

http://gyazo.com/45e7d49caa22ee5601938069f03aaa4f

15 godina
FIFA 15

Kako neocekivano http://prntscr.com/6rj8rh

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

vecih petljanaca i lazova na svijetu nema niti su moje oci vidile!!Sjeme im se iskopalo dabogda umijesto da popravljaju ponoci kad nike ne igra oni u sred dana mam. im .ebem

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Serveri su vraceni, barem za sad...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Izgubio sam utakmicu zbog najboljeg penala kojeg sam vidio u zivotu.Decko ima korner,ubaci loptu i ja idem ju pokupiti sa ter stegenom,golman mi skoci,njegov igrac gurne moga golmana,ne uspije niti uhvatiti ter stegen loptu(u normalnom nogometu faul na golmanu,ali ovo je FIFA),ali je moj stoper pocisti,krenem u kontru i lik sudi penal,pogledam replay,kada je moj golman bio gurnut,pao je na njegovog igraca koji niti nije bio u skoku i penal i zuti karton golmanu.Stvarno nerealno koliko je ova igrica smece.

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Dešava li se još kome to, da mu se igra zaledi kad ju tek starta i to prilikom provjere konekcije?

Origin ID: gunmetal_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 16:09 (gunmetal).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Šta mislite o dvojcu MOTM Lukaku i IF Benteke,jesu dobri ako ih je tko isprobao?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Šta mislite o dvojcu MOTM Lukaku i IF Benteke,jesu dobri ako ih je tko isprobao?

Ja bi rađe gurnuo hazarda na LF i igrao ga na 7 chemu,jer volim taj tandem,jedan visoki a drugi mali,ali ti odaberi i isprobaj,tako ces najbolje znati

10 godina
neaktivan
FIFA 15

probleme sa serverom sam osjetio,u div 1 igram na ostanak i vodim 2-0 u 70min pukne konekcija i pripise 3-0 protivniku i ostane jos jedna tekma zadnja sansa za ostanak tu na pocetku utakmice opet pukne konekcija i ispo u drugu div i trebat ce mi 2 tjedna da dobijem volju da igram

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hanteed kaže...

probleme sa serverom sam osjetio,u div 1 igram na ostanak i vodim 2-0 u 70min pukne konekcija i pripise 3-0 protivniku i ostane jos jedna tekma zadnja sansa za ostanak tu na pocetku utakmice opet pukne konekcija i ispo u drugu div i trebat ce mi 2 tjedna da dobijem volju da igram

Nesto najgore sto ti se moze desit.. ubije ti volju za igrom totalno..

10 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
hanteed kaže...

Nesto najgore sto ti se moze desit.. ubije ti volju za igrom totalno..

ma da sada hrvatska bude prvak svijeta nebi imao volje da upalim igru,ea pederi fifu se sje'ali

10 godina
neaktivan
FIFA 15

hahahhahahah pogledajte uefinu stranicu na fbu svaki komentar za dom spremni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Bolji mi je NIF Benteke od IF Bentekea. Što sve uspije IF zabrljati to je da ne povjeruješ. Uz lewa meni najgori st u ovogodišnjoj fifi koji dođu neke novce..

11 godina

Meni Lew nakon updejta prije par mjeseci sve posprema u gol...

17 godina
FIFA 15

Večeras nakon dugo vremena odigrao par tekmi na računalu. Razmazila me konzola. Od pet tekmi tri su trzale da boli glava. Kako da igram u takvoj situaciji? Ubije ti volju... ne sjećam se kad mi je zadnji put tekma na PS4 trzala..

Uz dužno štovanje lika i djela računala ali nogomet je stvoren za konzolu..

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Već sam pomislio da je nešto do mene, jer mi je također štopalo do bola... Baš me nešto krenulo i nekako sam ponovo našao inspiraciju, ali igra kao da želi da te ohladi.

Vidim sredili su one odvratne crno-bijele kopačke, ali sada se dešava da u gornjem lijevom kutu piše da igraju npr. BVB vs. BVB, a ustvari igraju Juve vs. BVB, ali to i nije sada nešto. Ono što stvarno iritira je to kada igram friendly match, odredim formaciju, taktiku i sastav te nakon što krenem sa centra vidim da je sve vraćeno na default postavke, pa moram tražiti od protivnika da prekinemo tekmu kako bi krenuli ispočetka...Ma luda kuća...

Origin ID: gunmetal_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 9:36 (gunmetal).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Večeras nakon dugo vremena odigrao par tekmi na računalu. Razmazila me konzola. Od pet tekmi tri su trzale da boli glava. Kako da igram u takvoj situaciji? Ubije ti volju... ne sjećam se kad mi je zadnji put tekma na PS4 trzala..

Uz dužno štovanje lika i djela računala ali nogomet je stvoren za konzolu..

To je istina,igrica toliko trza na pc-u to je stvarno strasno,kada vidim kako rade onim youtuberima,trebali su editirati,snimiti i jos postaviti i radi im glatko,a meni toliko trza online,da mi se u 30-toj minuti neda vise igrati.Udem u single radi glatko,ali zaspim koliko je dosadno.

11 godina

Meni radi sve perfektno bez trzanja na PC-u, svaka peta utakmica možda trza...

14 godina
neaktivan
gunmetal kaže...

Dešava li se još kome to, da mu se igra zaledi kad ju tek starta i to prilikom provjere konekcije?

Meni se desi recimo 30 min i golman nece da izbaci loptu nego tako ostane do kraja meca ili kada moj igrac otrci da izvede aut ostane u publici!Ova fifa je haos zivi!!

13 godina
neaktivan
FIFA 15

138 tisuca coinsa paketa i najbolji igrac Higuan 

ja sam zavrsio sa ovom Fifom.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
C3c1l kaže...

Wow, cak 138 tisuca..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
C3c1l kaže...

Ja sam zadnjih tjedan dana spisdio na packove blizu milju pa nisam dobio igrača vrijednog 10k coinsa..čak nisam dobio niti hunter karticu koja toliko vrijedi... samo smeće a nadao sam se ibri... sada niti ibre niti milje..

edit: noćaš novi val rušenja cijena na marketu... kao da sam znao pa sam jučer prodao nekoliko vrijednijih igrača. Lijepa zarada da ih danas ponovno kupim ali bolje čuvati coinse jer vrijednost igrača pada iz dana u dan..

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 12:03 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice