FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Svima su pale cijene jer je ugašen web app market, što znači da ljudi nemaju pristup autobuyeru, a i uz sve to cijena coinsa je počela rasti. Ipak sumnjam da će EA uspjeti stabilizirati market.

Nego, gledam ovaj upgrade i vidjeh da je Isco dobio samo +1 i i dalje ima 3* skills. Ja ne znam koji nogomet EA gleda..

I još Lovren dobije upgrade, ali Perišić ne..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 22:36 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 15
matić_žu kaže...

Svima su pale cijene jer je ugašen web app market, što znači da ljudi nemaju pristup autobuyeru, a i uz sve to cijena coinsa je počela rasti. Ipak sumnjam da će EA uspjeti stabilizirati market.

Nego, gledam ovaj upgrade i vidjeh da je Isco dobio samo +1 i i dalje ima 3* skills. Ja ne znam koji nogomet EA gleda..

Perišić ne dobije upgrade ali zato Bog nogometa Ibarbo dobije +3 

EDIT: vidim editao si post

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 22:37 (The_K).
10 godina
neaktivan
The_K kaže...
matić_žu kaže...

Perišić ne dobije upgrade ali zato Bog nogometa Ibarbo dobije +3 

EDIT: vidim editao si post

ibarbo najbolji virtualni nogometas na svijetu hahaha

11 godina
neaktivan
Pa da,jucer skupim 700,kupim neymara za 100k manje nego sto je bio,sad je 200k manje nego je bio,da cekam ik da prodajem?
17 godina
FIFA 15

Evo, kartice su su mi dobile upgrade..

http://gyazo.com/280b550420a0d07429de0430c56392a0

Kompletna lista

http://www.futhead.com/upgrades/

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 15:39 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni se 13 igrača upgradealo, ali neću još prodavat jer su sada svi jako jeftini.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Mozda netko zna,jel moguce da Lucas Silva koji je dosao u Real bude u ovoj igri ,kakva su iskustva jel ikad bilo da neki tak veci klub nema sve igrace u fifi?isto martin odegard napr. 

Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Ne ubacuju igrace koje nemaju u bazi.. i Kramarica cemo vidjet tek sljedece godine.. (tako je bilo i sa Drogbom nedavno, dok je bila fifa 13 se transferao al je stigao tek u fifi 14)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ne ubacuju igrace koje nemaju u bazi.. i Kramarica cemo vidjet tek sljedece godine.. (tako je bilo i sa Drogbom nedavno, dok je bila fifa 13 se transferao al je stigao tek u fifi 14)

To govoriš za FUT?

Jer Kramarić je u Leicesteru, igram baš seasons s njima. 3.5 zvjezdice, zvijer tim, došao u 1.diviziju s njima

14 godina
FIFA 15

Da, govorim o futu, ali mislio sam da to vrijedi i za ostale modove :o

Odo pogledat statse od krame :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Doći će Krama na H2H, ali ne i u FUT.
Valjda će uskoro napravit kakav update za fut, dosadile mi ove monotone kopačke. Nije mi jasno što ne updateaju takve stvari kao i u Seasons i ostalim modovima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Trebam pomoc frajer sa base hosta mi je danas trebao poslati key od fife 15 i on kaze da ga je poslao u privitku a privitka nema trebam sad pomoc gdje mogu pronaci privitak zato sto nisam vjest sa gmailom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Pa ako gledas na gmail.com onda je ispod texta poprilicno velik kvadrat od tog privitka, ne mozes ga ne vidjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...
KiCo77 kaže...

To govoriš za FUT?

Jer Kramarić je u Leicesteru, igram baš seasons s njima. 3.5 zvjezdice, zvijer tim, došao u 1.diviziju s njima

norwich je bolji od leicestera a imaju 3.5 zvijezdice,ja igram sa njima sad sam druga divizija a koji su tebi protivnici kad si leicester

11 godina

Jel se zna kad ce se vratiti web app, meni se čini da će biti isto kao i prošle godine.

13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Jel se zna kad ce se vratiti web app, meni se čini da će biti isto kao i prošle godine.

Potrajat će to jako jako dugo, jer ne postoji bolji način da se zaustave coin selleri

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni je Leicester dobar, baš su mi sjeli. Igram klasično 4-4-2, Kramarić u paru s Vardy-em mi je opak tandem. Ovaj Vardy je lud kaj sve zabija, nisam mogao vjerovati, ali Krama je malo fizički jači i bolji glavom, bar mi je takav osjećaj :) Ima i 4star weak foot pa nije problem pucati ni lijevom. Dobar je i za slobodnjake, a pogotovo za penale. Sve u svemu stvarno sam zadovoljan, nisam očekivao da bude tolko jak. Overall mu je 73 trenutno

Ali hvala na prijedlogu, kad mi dosade probat ću Norwich.

Uglavnom prvu tekmu sam za foru igrao da ga probam i zabio s Kramarićem hat trick i jednostavno sam počel igrati s njima, super mi je ekipa

Protivnici su mi često i klubovi s 4 zvjezdice, al u pravilu su mi to: PSV, Lyon, Panathinakios. Ponekad uleti slabiji klub, legia, la galaxy i sl. Igrao sam danas i protiv Obale bjelokosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 21:46 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

Meni je Leicester dobar, baš su mi sjeli. Igram klasično 4-4-2, Kramarić u paru s Vardy-em mi je opak tandem. Ovaj Vardy je lud kaj sve zabija, nisam mogao vjerovati, ali Krama je malo fizički jači i bolji glavom, bar mi je takav osjećaj :) Ima i 4star weak foot pa nije problem pucati ni lijevom. Dobar je i za slobodnjake, a pogotovo za penale. Sve u svemu stvarno sam zadovoljan, nisam očekivao da bude tolko jak. Overall mu je 73 trenutno

Uglavnom prvu tekmu sam za foru igrao da ga probam i zabio s Kramarićem hat trick i jednostavno sam počel igrati s njima, super mi je ekipa

Protivnici su mi često i klubovi s 4 zvjezdice, al u pravilu su mi to: PSV, Lyon, Panathinakios. Ponekad uleti slabiji klub, legia, la galaxy i sl. Igrao sam danas i protiv Obale bjelokosti.

e to je nesto najgluplje sto postoji na fifi da igras protiv jaceg kluba,koliko je meni puta doso tim sa 4 zvijezde a ja 3 ipo ili odaberem 4 a dode od 4 ipo arsenal

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
matić_žu kaže...

Potrajat će to jako jako dugo, jer ne postoji bolji način da se zaustave coin selleri

Žalosno je da im je jedini način prevencije zakidanje komfora igre igračima koji su poštenoi kupili igru. To je samo dokaz nesposobnosti i nemara studija koji ogromne novce zarađuje od ove igre..

Ova godina je najsramotnija godina futa u zadnje tri godine koliko igram fut.. nemam riječi kojima bih opisao gađenje prema ovoj igri i svima onima koji su uključeni u ovu igru od strane izdavača ove igre..

10 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz, planiram kupiti fifu15 da mogu igrati na netu protiv drugih, skontao sam da igraš protiv klubova u svom rangu, brine me jedino to što igram sve na manual postavkama i da li će mi se dodijeliti takvi igrači ili mogu igrati protiv igrača sa assisted kontrolama?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

Žalosno je da im je jedini način prevencije zakidanje komfora igre igračima koji su poštenoi kupili igru. To je samo dokaz nesposobnosti i nemara studija koji ogromne novce zarađuje od ove igre..

Ova godina je najsramotnija godina futa u zadnje tri godine koliko igram fut.. nemam riječi kojima bih opisao gađenje prema ovoj igri i svima onima koji su uključeni u ovu igru od strane izdavača ove igre..

Žalosno je da je cijela igra monotona. Od futa do karijere. Youtuberi, koji su sigurno najmoćniji zastupnici fifa igrača prave razne videe sa prijedlozima, naravno koje predlože sami pretplatnici, te ideje nisu loše i zbilja bi dale dodatnu čar samoj igrici i svim modovima iste, ali EA za to ne mari.
Dok sam bio PES igrač više sam volio fifu tada, jer je PES bio na vrhu, a EA se morao u svakom novom serijalu truditi sve više i više da izbace PES iz konkurencije. Što su i napravili, a nakon toga kao da ih je počeo boliti ku*ac za inovacije u samoj igrici, pa se više ni ne trude oko toga - jer će igru prodavati svakako zbog youtubera.

10 godina
neaktivan
delpiero91 kaže...

pozz, planiram kupiti fifu15 da mogu igrati na netu protiv drugih, skontao sam da igraš protiv klubova u svom rangu, brine me jedino to što igram sve na manual postavkama i da li će mi se dodijeliti takvi igrači ili mogu igrati protiv igrača sa assisted kontrolama?

namjestis na macmakingu da je manual i igrati ces protiv manual igraca

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
10 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
movie kaže...
matić_žu kaže...

Žalosno je da je cijela igra monotona. Od futa do karijere. Youtuberi, koji su sigurno najmoćniji zastupnici fifa igrača prave razne videe sa prijedlozima, naravno koje predlože sami pretplatnici, te ideje nisu loše i zbilja bi dale dodatnu čar samoj igrici i svim modovima iste, ali EA za to ne mari.
Dok sam bio PES igrač više sam volio fifu tada, jer je PES bio na vrhu, a EA se morao u svakom novom serijalu truditi sve više i više da izbace PES iz konkurencije. Što su i napravili, a nakon toga kao da ih je počeo boliti ku*ac za inovacije u samoj igrici, pa se više ni ne trude oko toga - jer će igru prodavati svakako zbog youtubera.

ma oni ce ako hoce stavit da igraci imaju super moći samo da se proda 

17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,konacno sam poceo tuci komp na proff pa mi sad trebaju savjeti kako igrati protiv istog?Da li ici na davljenje,kratke pasove ili duge lopte ?Igram 5-2-3 form.

neki generalni savjeti ?!

koliko je normalno za 10 min utakmice dati golova na proff ,cisto da se orjentisem ! :)

P.S. Genius maxfire grandias 12v gamepad ima makro funkciju i koliko sam shvatio moze da se isprogramira 4 makroa da recimo pritiskom na jedno dugme

napravi dribling ,rainbow ili sta vec ?da li je ovo tacno i da li ima jos takvih gamepad-ova ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 7:23 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hanteed kaže...
GeraltTheWhite kaže...

e to je nesto najgluplje sto postoji na fifi da igras protiv jaceg kluba,koliko je meni puta doso tim sa 4 zvijezde a ja 3 ipo ili odaberem 4 a dode od 4 ipo arsenal

Zato više volim igrati s klubovima s 3.5 zvijezdice nego s 4. Ipak ne dobivam prejake protivnike mada nekad jesu jači. Recimo jedno vrijeme sam igrao s nekima s 4 (bešiktaš) i konstantno sam dobivao protivnike s 4.5, to nema smisla, onda bolje da uzmem klub s 4.5 i mir

11 godina

Pa možete u matchmaking opcijama staviti da vam bira klubove s točno isto zvjezdica

10 godina
neaktivan
The_K kaže...

Pa možete u matchmaking opcijama staviti da vam bira klubove s točno isto zvjezdica

ja sam namjesto nesto ali bilo je opet jacih od mene,aj reci koja je to opcija na mecmakingu

13 godina
genius_ kaže...

pozz,konacno sam poceo tuci komp na proff pa mi sad trebaju savjeti kako igrati protiv istog?Da li ici na davljenje,kratke pasove ili duge lopte ?Igram 5-2-3 form.

koliko je normalno za 10 min utakmice dati golova na proff ,cisto da se orjentisem ! :)

P.S. Genius maxfire grandias 12v gamepad ima makro funkciju i koliko sam shvatio moze da se isprogramira 4 makroa da recimo pritiskom na jedno dugme

napravi dribling ,rainbow ili sta vec ?da li je ovo tacno i da li ima jos takvih gamepad-ova ?

Aj pocni igrat online i to je to... igrati protiv kompa se ne budes nicem naucio.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...

Aj pocni igrat online i to je to... igrati protiv kompa se ne budes nicem naucio.

mora biti jos takvih gamepadova nije samo taj na svijetu,sa tim gamepadom sam igro legendarnu fifu 12ku 13ku i 14ku i po meni je taj gamepad precizniji od ds4

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz novi sam na forumu,ovako planiram uzet fifu 15 priko G2A sa paysafe cardom, nikad nisam uzima priko toga nista i sada me ovo muci znaci kada idem kupiti dodem do Select Location i sada ima hrv ali je 25% VAT tj placa se dodatnih 8-9$ a ima nesto kao EU bussines i to je 0%VAT i sada neznam jeli moram birat Hrv ili mogu to preskocit jer nema smisla da tu stoji hrv i da se dodatno placa  a da je nemoram izabrat . Da prvo provjerim da nakraju nebi bilo nekih sranja oko aktivacije IP ovo ono pa molim ako nie prob pomoc

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice