FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
ak75 kaže...

online igranje je i ubilo kvalitetu igara dok se igralo offline igre su bile kvalitetnije i zaraznije i ljudi su se vise druzili a ovako bug do buga na igrama

{#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Riskiraš jednu godinu 200 kuna i vidiš koliko je online zabavan i zarazan. Nakon toga zaboraviš kompletno na offline igranje.

ne nuzno. ja recimo uopce ne igram vise online jer su ljudi teski abjuzeri i kad gube sa tri razlike rijetko zavrse utakmicu. samo oflajn.

14 godina
jovial kaže...
Hexfire kaže...

Riskiraš jednu godinu 200 kuna i vidiš koliko je online zabavan i zarazan. Nakon toga zaboraviš kompletno na offline igranje.

ne nuzno. ja recimo uopce ne igram vise online jer su ljudi teski abjuzeri i kad gube sa tri razlike rijetko zavrse utakmicu. samo oflajn.

Ja totalno suprotno, uglavnom cijele godine igram FUT (ponekad pro clubs) i onda pred kraj kad mi dosadi krenem neku karijeru

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
VinceNeil kaže...

jeli ima razlike u piratskoj i originalnoj Fifi šta se tiče grafike i gameplay-a... jeli se isplati uzet original ako samo igran offline?

Ako ćeš kupiti auto koji ćeš voziti samo u prvoj i drugoj brzini, jel' se isplati kupovati ga ili ga je bolje zbog toga ukrasti?

14 godina
Cordas kaže...
VinceNeil kaže...

jeli ima razlike u piratskoj i originalnoj Fifi šta se tiče grafike i gameplay-a... jeli se isplati uzet original ako samo igran offline?

Ako ćeš kupiti auto koji ćeš voziti samo u prvoj i drugoj brzini, jel' se isplati kupovati ga ili ga je bolje zbog toga ukrasti?

Iskreno, nemam pojma.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 15
Znate mozda kakva ce bit fifa15 za ps3?? Grafika kakva se ocekuje?
Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
14 godina
Bash kaže...
Znate mozda kakva ce bit fifa15 za ps3?? Grafika kakva se ocekuje?

Grafički možda nešto sitno bolje od prošle. Mora izgledati lošije od next gen verzije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
ak75 kaže...

online igranje je i ubilo kvalitetu igara dok se igralo offline igre su bile kvalitetnije i zaraznije i ljudi su se vise druzili a ovako bug do buga na igrama

nije ubilo kvalitetu. uvik možeš namistit kako tebi paše ako igraš offline. u FIFI 14 ja san game speed stavija na 0 a akceleraciju na 49, i još malo smanjin brzinu šuta i dodavanja. na kontroleru dodavanja su mi na semi, dodavanja u for i ubacivanja su mi manual, a pucanje mi je assisted. i kad tako namistin u nekin trenucima me igra čak malo podsjeti na stari ISS

11 godina
neaktivan
ak75 kaže...

Uz dužno poštovanje, ali ovo ti ne pije vodu. Konkretno, kada je riječ o FIFI, kupnjom orginala možeš jednako uživati i u offline i online modu, jer tu su stalno neki update-i statsa, transfera i sl., što je odlična stvar.

Btw., neka su druga vremena i to za čim ti iskazuješ nostalgiju je odavno prošlo. Mislim, razumijem te, jer i sam spadam u tu generaciju, koja je uz pivo sa ekipom, šamarala virtualni nogomet do zore.

17 godina
FIFA 15

Moj PC  
8 1 hvala 5
16 godina
FIFA 15

hvala qurcu da su se sjetili grafike.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Sta god covjek stavi odmah netko mora dislike? {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ut beta slike

https://twitter.com/FUTBetaPics

Neuer 90 :)

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Sve dok ne dode cijeli overvall na 99 do tada nisu... PES i dalje prednjaci u retardiranim Overvallima.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Sve dok ne dode cijeli overvall na 99 do tada nisu... PES i dalje prednjaci u retardiranim Overvallima.

http://pesdb.net/pes2014/index.php?sort=overall_rating&order=d

baš sam se nasmijo dok sam ovo gledao

13 godina
FIFA 15

http://pesdb.net/pes2014/index.php?id=2586

Ne treba niti biti nesto posebno nadaren u nogometu. Stavi mu preko 90 Body Balance, Dribling i Ball Control i on prolazi kroz igrace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Po meni bi sve te ocjene bile realnije da se jedan igrač uzme kao benchmark za neko područje i onda on ima 100 nečega, a drugi se uspoređuju sa njim. Recimo, ako Messi ima ball control i agility 100 nitko drugi ne može imati isto toliko ma kako dobar bio. Tako bi se lakše izbjegle situacije da imaš 20 igrača koji su po brzini i spretnosti s loptom isti ko i Messi, da 50 ljudi može odigrati precizan short pass ko Pirlo i slično.

Neueru komotno mogu dati 100 jer je trenutno najbolji golman, a ostali neka imaju manje. Koja je uopće svrha imati ljestvicu od 0-100, ako ni jedan igrač nema maksimalni broj bodova iz nekog područja? 

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Po meni bi sve te ocjene bile realnije da se jedan igrač uzme kao benchmark za neko područje i onda on ima 100 nečega, a drugi se uspoređuju sa njim. Recimo, ako Messi ima ball control i agility 100 nitko drugi ne može imati isto toliko ma kako dobar bio. Tako bi se lakše izbjegle situacije da imaš 20 igrača koji su po brzini i spretnosti s loptom isti ko i Messi, da 50 ljudi može odigrati precizan short pass ko Pirlo i slično.

Neueru komotno mogu dati 100 jer je trenutno najbolji golman, a ostali neka imaju manje. Koja je uopće svrha imati ljestvicu od 0-100, ako ni jedan igrač nema maksimalni broj bodova iz nekog područja? 

Ne bih ja nikome davao 100 jer to znači da je savršem, a nitko nije savršen. Ni messi, ni neuer, ni ibro... no da su trenutno najbolji igrači na svojim pozicijama, jesu. I trebaju biti najbolje ocjenjeni no to treba biti ispod 100 a onda sve ostale riktati po njima..

14 godina
FIFA 15

Po meni je veći problem taj što je u FIFA-i igrač sa 80 overall-om bolji nego najbolji igrači u igri. Recimo Suarez je po meni bezvezan, dok Ibarbo razvaljuje sa 77 overall ratingom. Pogotovo one bezvezne IF, TOTS, TOTY, iMOTM kartice i slične za koje moraš igrati 100 godina da ih kupiš, a nisu ništa bolji od NIF kartica. Barem je takva situacija s većinom kartica koje sam probao.

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Po meni je veći problem taj što je u FIFA-i igrač sa 80 overall-om bolji nego najbolji igrači u igri. Recimo Suarez je po meni bezvezan, dok Ibarbo razvaljuje sa 77 overall ratingom. Pogotovo one bezvezne IF, TOTS, TOTY, iMOTM kartice i slične za koje moraš igrati 100 godina da ih kupiš, a nisu ništa bolji od NIF kartica. Barem je takva situacija s većinom kartica koje sam probao.

Pa ima smisla, zar bi bilo fer da loše igraju te kartice s lošijim ratingom? Pa nemaju svi para odmah npr. za Aguera koji vrijedi 400-500k kad počne itd. Bar tako ja gledam na to, ali opet nije u redu da budu toliko OP neke kartice s dosta niskim ratingom.

14 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...
Cordas kaže...

Pa ima smisla, zar bi bilo fer da loše igraju te kartice s lošijim ratingom? Pa nemaju svi para odmah npr. za Aguera koji vrijedi 400-500k kad počne itd. Bar tako ja gledam na to, ali opet nije u redu da budu toliko OP neke kartice s dosta niskim ratingom.

Zašto ćeš onda igrati cijelu godinu s nekim ciljem da probaš te skuplje igrače, ako su lošiji od ovih koje si kupio za 700 coinsa?

11 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Zašto ćeš onda igrati cijelu godinu s nekim ciljem da probaš te skuplje igrače, ako su lošiji od ovih koje si kupio za 700 coinsa?

A ono, UT je banana općenito što se tiče gameplaya, meni se nimalo ne sviđa gameplay u UT-u, ali koda će te oni poslušati svejedno ti je.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Se zna mozda otprilike kad ce demo za pc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroRex kaže...

Se zna mozda otprilike kad ce demo za pc?

Pocetkom devetog mjeseca.

Btw. ocjene ce se mjenjati. Ove su samo za betu

13 godina
neaktivan
FIFA 15

beta gameplay

Pogledajte dok ea agenti nisu banirali lika

1 0 hvala 1
14 godina
movie kaže...

Ne bih ja nikome davao 100 jer to znači da je savršem, a nitko nije savršen. Ni messi, ni neuer, ni ibro... no da su trenutno najbolji igrači na svojim pozicijama, jesu. I trebaju biti najbolje ocjenjeni no to treba biti ispod 100 a onda sve ostale riktati po njima..

I onda je opet pitanje zašto ljestvica do 100? Neka onda 95 bude maksimum kad već "nitko nije savršen" što je u ovom kontekstu baš glupo za reči. Nema ni savršenog filma ni savršene igre, pa opet kupe stotke i desetke. 

I naravno assissted ima i ogroman negativan utjecaj na same ocjene. Ima li netko pass 90 ili 70 i nije baš previše jasno kad ti komp pomaže da pass ide u pravom smjeru. Isto kao i kod udarca pa kao što i kolega gore kaže, kad napokon dođeš do nekog igrača koji te koštao 50x više od dosadašnjeg, ne vidiš toliku razliku na terenu.

13 godina
FIFA 15

Fino, KSI glitch nije prosao. Yaya Toure lebdi sa rukama iznad zemlje na slavlju -.-... gameplay mi je odlican, nista previse mjenjan, animacije su usporenije sada... ova dvojica su katastrofalni igraci pa se slabo vide skillovi i ostalo. Sve u svemu, zadovoljan sam... Fora je ovo kad Yaya Toure pozdravlja publiku, ali mi se ne svida kad u animaciji slavlja lebdi malo iznad zemlje sa rukama.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

I onda je opet pitanje zašto ljestvica do 100? Neka onda 95 bude maksimum kad već "nitko nije savršen" što je u ovom kontekstu baš glupo za reči. Nema ni savršenog filma ni savršene igre, pa opet kupe stotke i desetke. 

Ibro je ove godine imao 5 kartica. Kako ćeš mu podizati pojedine atribute ako su mu u startu 100? Najbolje ocjenjen film na IMBD je kum, no daleko je od desetke...

14 godina
movie kaže...

Ibro je ove godine imao 5 kartica. Kako ćeš mu podizati pojedine atribute ako su mu u startu 100? Najbolje ocjenjen film na IMBD je kum, no daleko je od desetke...

Nigdje nisam spominjao FUT, nego ocjene općenito. Šta me briga što oni izbacuju 10 različitih kartica istog igrača u godini. Najbolje ocjenjeni film na IMDB-u godinama već je Shawshank Redemption, kad već spominješ nešto što nema veze s ničim. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice