FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
Hojs kaže...

Igrao malo danas WC online i igra je vrh. Vidim da se neki po forumima žale na konekciju i lag, ali meni sve radi savršeno. Protivnika nalazi instantno, osim ako uzmem neki slabiju repku, ali i tada čekam maks. 15-20 sec. Igra je dosta sporija i tromija nego FIFA 14, nešto kao prije onog patcha koji je sve s*ebao. Fora je što se više ne napreduje po divizijama, nego po gradovima. Početak je u Manausu i cilj je doći do Ria ako se ne varam i sav napredak se pokazuje na interaktivnoj karti. Offline nisam previše igrao, ali modovi se čine odlični. 

Evo jedan gol od danas. Igram sa Italijom i naletim na lika koji je uzo Njemačku. Ovo je bio drugi gol, a nakon trečeg je rageo : D.

nažalost nemam konozolu da isprobam tu stvar, ali po komentarima cini mi se da je super :) ah da sto se tice gola isto ko u 14 pred par patcheva 

17 godina
Hojs kaže...

Igrao malo danas WC online i igra je vrh. Vidim da se neki po forumima žale na konekciju i lag, ali meni sve radi savršeno. Protivnika nalazi instantno, osim ako uzmem neki slabiju repku, ali i tada čekam maks. 15-20 sec. Igra je dosta sporija i tromija nego FIFA 14, nešto kao prije onog patcha koji je sve s*ebao. Fora je što se više ne napreduje po divizijama, nego po gradovima. Početak je u Manausu i cilj je doći do Ria ako se ne varam i sav napredak se pokazuje na interaktivnoj karti. Offline nisam previše igrao, ali modovi se čine odlični. 

Evo jedan gol od danas. Igram sa Italijom i naletim na lika koji je uzo Njemačku. Ovo je bio drugi gol, a nakon trečeg je rageo : D.

Nakon ovakvog gola teško ćeš nekoga uvjeriti da je igra vrh...

15 godina
movie kaže...
Hojs kaže...

Nakon ovakvog gola teško ćeš nekoga uvjeriti da je igra vrh...

sredit ce oni to ko i kod 14, 2 patcha i nema vise :D

17 godina
CroatianRacer kaže...

Zakaj za jednu te istu stvar uvijek trebaju dva patcha?

15 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Zakaj za jednu te istu stvar uvijek trebaju dva patcha?

jer je to EA get used to it 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Vidio sam da je netko prije rekao da mu Aubameyang ne valja (ako ne i više njih) i odlučio sam ga isprobat da vidim kakav će meni biti.Iznenadio sam se.U 3 utakmice koje sam s njim odigrao u svakoj je zabio hattrick a mogao je i više.Meni se stvarno dopada i vrlo sam zadovoljan s njim.

EDIT: Dajte me dodajte tko je za malo FUTa ili obično: Login_HR

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 19:30 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja s boljim igracem od Aubameyanga nisam igro, brz, odakle god opuca 95 % go, u duelu ga je tesko izbacit, glavom poslije Mandze najbolji barem meni sto se glavom tice, vrh

1 0 hvala 0
15 godina
miikaa77 kaže...

Ja s boljim igracem od Aubameyanga nisam igro, brz, odakle god opuca 95 % go, u duelu ga je tesko izbacit, glavom poslije Mandze najbolji barem meni sto se glavom tice, vrh

meni odgovara samo  u 4-3-3 formaciji, nije loš, ali ipak lewandowski je bolji

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ovako dobio sam od frenda acc e sada me zanima koji mod vi igrate tj. koji je najigraniji 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

ovako dobio sam od frenda acc e sada me zanima koji mod vi igrate tj. koji je najigraniji 

Ultimate team ti se najviše igra.Tu gradiš svoju momčad i boriš se protiv drugih, možeš igrati na njemu single i multiplayer ali je naravno multiplayer igraniji. :)

12 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

Kakve imaš živce ?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ahhaha igro sam danas 5 gejmova i bome sam puko xD

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Kreni gradit tim, vidit ces, zarazno je

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Onaj bug sa fels loptom pod precku sa velikih udaljenosti koliko sam skuzio nije bas popravljen kako treba.

Vec sam par puta sa Di Mariom spremio gol sa kojih 30-35m na nacin da samo pogledate dolje u radar gdje se nalazi golman, ako je malo van crte, samo po starom receptu na bolju nogu i daljnji kut fels... 99% da ce uci.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel ima netko od vas da prodaje Lewandowskog? Trebao bi mi pa pošaljite mi poruku ako imate da se dogovorimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

FIFA World - Trenutno Postignuce ^^ Znam da sam pogrijesio temu, posto nemam Official Fifu 14, a ne postoji forum za Fifa World neki znacajni. Isti i slican je princip igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Jel ima netko od vas da prodaje Lewandowskog? Trebao bi mi pa pošaljite mi poruku ako imate da se dogovorimo.

Na marketu ga imaš koliko hoćeš pa si nađi najpovoljniju ponudu..

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Probao NIF,TIF i SIF Ibru i mogu rec da je SIF najbolji igrac s kojim sam ikad igrao u fifi 14.. nevjerojatan je.. NIF je pomalo spor i ne toliko agresivan ali uz skillanje je odlican.. TIF je nesposoban nekako brzi je i bolji drbling od NIF al nema tu agrsivnost (nesto tipa ko aguero kad se gura) eh sad SIF to je nesto ajme.. dribling i brzina ista ko TIF negdje ali udarac je 100x bolji znaci od kud god opalis to ide blizu precke ili stative nema onih slampastih udaraca po sredini gola.. finishing over 9000 i ono najbolje je njegovo guranje... znaci ljepi mu se lopta za nogu on je izgubi i opet vrati nekako.. nesot tipa aguero sa 99 strenght haha prebolestan igrac :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

FIFA WC definitivno najgluplja igra. Onaj koji izdvoji 40€ za nju il je lud ili ima previše novca.

Mogli su ju bar staviti kao DLC za 10€ max.

Igra je 2 generacije iza FIFE 14 na PS3/X360

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

FIFA WC definitivno najgluplja igra. Onaj koji izdvoji 40€ za nju il je lud ili ima previše novca.

Mogli su ju bar staviti kao DLC za 10€ max.

Igra je 2 generacije iza FIFE 14 na PS3/X360

Ovo malo kaj sam igrao vidljivo je da je to unaprijeđena verzija fife 14. Netko je ovdje rekao kako je u nekim elementima slična next gen fifi i ja bih se složio s tim. Kad ti netko ponudi novi proizvod ne vidim razlog zašto bi ti ga dao kao i po cijeni DLC-ea. S obzirom na hrpu novih animacija, poteza i unaprijeđenja vidljiv je određeni trud koji je uložen u ovu igru.

2010 dobili smo izvrsni WC koji je u tom trenutku bio najbolji proizvod ea sportsa. Ako se ne varam 2012 dobili smo euro u vidu DLC-ea koji je bio popriličan promašaj. I sad 2014 vratili su se cjelovitom proizvodu i uopće ne sumnjam da će polučiti s njim određen uspijeh. Tko želi promjenu i igrati malo s repkama a uz to dobiti bolji proizvod ne vidim razlog zašto ga ne bi kupio?

15 godina
neaktivan

500k coinsa na prodaju

But in the end i have to fall to lose it all
14 godina
MiNiMoY kaže...

500k coinsa na prodaju

Napisi odmah cijenu, da znamo na cemu smo

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
MiNiMoY kaže...

500k coinsa na prodaju

120kn

11 godina
neaktivan
MiNiMoY kaže...
KiCo77 kaže...
MiNiMoY kaže...

500k coinsa na prodaju

120kn

mozes kupit 500k za 8 eura 

ili 1000k za 16 eura

15 godina
neaktivan
kerobob kaže...
MiNiMoY kaže...
KiCo77 kaže...
MiNiMoY kaže...

500k coinsa na prodaju

120kn

ili 1000k za 16 eura

vidio sam dosta prituzbi na te stranice na raznim forumima...svatko kupuje gdje hoce

11 godina
neaktivan
MiNiMoY kaže...
kerobob kaže...
MiNiMoY kaže...
KiCo77 kaže...
MiNiMoY kaže...

500k coinsa na prodaju

120kn

ili 1000k za 16 eura

vidio sam dosta prituzbi na te stranice na raznim forumima...svatko kupuje gdje hoce

zavisi na koje stranice

evo neki dan sam uzeo 300k dostavili za 10 min tocno 5eu

13 godina
Kerobib, koja stranica? Sad bi pred totse trevalo piknuti nalo coinsa...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Kerobib, koja stranica? Sad bi pred totse trevalo piknuti nalo coinsa...

http://www.f14c.com/

16 godina

sime bar tebi nije problem skupiti coinsa :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice