FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Fifa 14

Preuvelicavate stvari definitivno.. vjerojatno sam onda ja sretnik sto mi ne steka svaka tekma.. a bome mogu ti reci SimeKZ da jedino kad sam s tobom igrao da je stekalo ko blesavo.. sa svim ostalim radi kako treba.. da nije mozda do tebe problem? razmisli malo...

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Fifa 14
KODAK17 kaže...
antiljano27 kaže...

Vidim da su mnogi razočarani najavama i zapostavljanjem PC igrača. Iskreno, ja cu opet kupit FIFU(čitaj cura ce mi opet poklonit jer izlazi taman prije mog rođendana), no point je da ne želim PES. Ponajviše zbog PRO Clubsa i ekipe sa kojima igram i to sve. Ima tih stvari koje iritiraju i u UT i u Seasonsima i naravno u Pro clubsu, no na kraju krajeva cilj je samo zabava. I cilj igrice je dobro se zabaviti i koliko je to god moguće uz nju, a živciranje i trganje gampeada i hebanje majke je sastavni dio toga svega.

I slažem se sa nekima da netreba očekivati savršeni nogomet jer je to jednostavno nemoguće. Ako zelite realno i neznam kakvo odite van na ulicu i nabijajte loptu pa cete imat 100% dozivljaj pravog nogometa, garantiram. Sve u svemu, i dalje ću je igrati, zbog ljudi, zbog zabave i zbog toga što je to trenutno najbolja nogometna SIMULACIJA na tržištu i smatram da će tako i ostati jedno vrijeme.

Puno si rekao sa ovim boldanim...jer dokle god vam "nabijanje lopte na ulici" bude predstavljalo potpuni dozivljaj pravog nogometa, FIFA  13 će za vas biti super zabavna. Tko se imalo razumije u nogomet zna da FIFA pati od "efekta malog nogometa". Onaj tko pravi simulaciju nogometa treba težiti tome, da kad igras imas osjecaj kao da gledas tekmu na tv-u. Napominjem još jednom FIFI treba novi štih a pod tim mislim: veci golovi, veci teren, optimalna brzina gameplay-a za sve modove, bolji izracun prilikom izvođenja finti da bi nestao efekt rolanja po terenu, bolji izracun prilikom suta, da ta lopta ima let, da se osjeti daljina kao i feeling da ga mozes zavuci sa 29-30m, proslava gola jer je trenutno izvden na retardiran nacin, + ostale stinice. Ako vam je ovo sad super onda uzivajte, rolajte i zaakucavajete do besvjesti u ovoj simulaciji "turbo nogometa". 

skoro pa sve receno. najbolji komentar ce ti dati netko tko NE IGRA nogometne igre ili igre uopce. mozda nam se neke stvari cine realne, a zapravo nisu. moj stariji brat ne igra igre, a gleda nogomet redovno na tv-u. naisao je jednom dok sam igrao fifu i malo gledao. vidio messi-a i ostale igrace kako se krecu na fifa-i 13, kako u punom sprintu stane u trenu, vrti se, nemaju tromosti, izvode finte ko od sale, klizu se po terenu itd. rekao da nema veze sa "pravim" nogometom.

17 godina
rookica19 kaže...

pa tako nekako i je zapravo..

Nemoj lagat ovaj napaćen narod! Nemaš na to pravo! Je li čuješ?  Nemaš na to pravo!  Lažeš, lažeš!  Ti si mučki provokator!

14 godina
Fifa 14

Ugasite torrente i svih 20 tabova na chromeu pa vam fifa nece štekat :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Ovdje ima previse HC forumasa... po meni igrica bi trebala bit stvar uz koju ces se zabavit.. a ne gledati na svaki detalj da je super napravljen... iskreno stare igrice su bile 10x zabavnije nego ove danas..  danas se sve svodi na grafiku i realnost.. a zabave nigdje.. 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Ovdje ima previse HC forumasa... po meni igrica bi trebala bit stvar uz koju ces se zabavit.. a ne gledati na svaki detalj da je super napravljen... iskreno stare igrice su bile 10x zabavnije nego ove danas..  danas se sve svodi na grafiku i realnost.. a zabave nigdje.. 

HC? bas suprotno od toga.

Sto se tice fife, ovo bi trebala biti simulacija odnosno trebala bit biti sto slicnija pravom nogometu...  ali to se prvenstveno odnosi na dobru fiziku koja bi utjecala na sami gameplay, a ne grafiku koja je meni osobno uvijek na zadnjem mjestu (grafika ionako ne utjece na sam gameplay, na konzolama i PC-u je gameplay isti odnosno ista je fizika, iste animacije, ista mehanika igre itd.... jedina stvar koja je drukcija jest upravo grafika).

Sto se tice nekih starijih igara, slazem se.... mnoge nove igre im nisu niti do koljena.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
Encyanix kaže...

EA promovira FIFU kao simulaciju nogometa. Sukladno tome onda i očekujemo da izgleda kao pravi nogomet. 

Još uvijek ima hrpa zabavnih igara, ali ljudima nije više zabavno ono što ime je bilo prije 10 godina, pa sad misle da više nema dobrih igara. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Fifa 14

http://news.futhead.com/posts/fifa-14/24533-xaors-cave-precision-movement-the-community

I onda netko meni kaže da sam nečiji odvjetnik?

Prvi dojmovi:

http://news.futhead.com/posts/fifa-14/24401-fifa-14-gameplay-impressions

http://news.futhead.com/posts/fifa-14/24451-more-fifa-14-gameplay-impressions

Inače, večeras u 21h po britanskom vremenu ea sports predstavlja next gen fifu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 11:26 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
Hexfire kaže...
Encyanix kaže...

EA promovira FIFU kao simulaciju nogometa. Sukladno tome onda i očekujemo da izgleda kao pravi nogomet. 

Još uvijek ima hrpa zabavnih igara, ali ljudima nije više zabavno ono što ime je bilo prije 10 godina, pa sad misle da više nema dobrih igara. 

Da.... ali neki ljudi brkaju stvari, jedno je da igra izgleda kao realnost (grafika), a drugo je kada se igra ponasa kao realnost (sve ono ispod haube), bitnije je ipak ovo drugo i vecina bi se trebala sloziti. FIFA 14 i FIFA 15 ce tako mozda biti vizualno identicne kao i FIFA 13 (recimo da hoce) ali pomaka moze biti u boljem AI-u, fizici itd. (ovo je ipak bitnije od samih vizualnih detalja, puno bitnije od prave 3D trave ili npr. 3D publike s povecim brojem poligona i sl.). Kada je rijec o simulaciji (konkretno nogometu), prvenstveno bi se trebali fokusirati na kretnje igraca i lopte, na sudare (collisions), bolje animacije, vecu dinamicnost u igri (ne vrijedi samo za AI npr. ima jos nesto bitno.... trebala bi se lopta/igrac ponasati dosta drukcije po kisi, ledu ili jos bolji primjer, kada prodes preko lokve vode... dakle, na tom polju bi trebali poraditi) itd itd.... ugl, to sve navedeno bi trebao biti temeljni dio jedne nogometne simulacije i jos uvijek ne shvacam, zasto nam limitiraju kretnje kada golman ima loptu u rukama (trebali bi imati potpunu slobodu u bilo kojem trenutku), a bilo bi dobro da ima i simuliranja (to je sastavni dio realnog nogometa htjeli to neki priznati ili ne, pa i oni najbolji igraci se koriste time), dakle, treba nam potpuna sloboda u igranju, a ne da su mi unaprijed postavljena pravila po kojima cu tocno igrati u sljedecih 100 tekmi jbt, to bi takoder dovelo do jos vece dinamicnosti u samoj igri jer ako cemo realnost/simulaciju, zasto ne bismo imali doslovno pravu simulaciju? (frustracija ionako ima kako u igrama, tako i u pravom nogometu). Sto se tice grafike, pa nece se sigurno unazaditi, ne? (usput, na Xbox360 i PS3 se i ne moze ocekivati neki napredak na tom polju), grafiku ce ispeglati ili ce igru u potpunosti redizajnirati za nove konzole i PC u vizualnom smislu ali gameplay bi trebao biti uvijek na prvom mjestu kako god okrenes.

Na tom polju je FIFA u zadnje vrijeme briljirala (mada me neke stvari smetaju) ali cinjenica je da su uvijek prezentirali nesto novo ispod haube, a vidjet cemo sto ce biti sa fifom 14.... hoce li im biti glavni fokus poliranje tekstura i poligona sada kada su nam na vratima nove konzole (ok, i trebali bi iskoristiti nove konzole) ali zanima me, hoce li jos uvijek biti veca pozornost na samom gameplay-u kao do sada i hoce li nam pruziti jos vecu slobodu i dinamicnost u buducnosti? (ako ne sa fifom 14, onda barem sa 15-16), ja se nadam da hoce.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 12:25 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...

Da.... ali neki ljudi brkaju stvari, jedno je da igra izgleda kao realnost (grafika), a drugo je kada se igra ponasa kao realnost (sve ono ispod haube), bitnije je ipak ovo drugo i vecina bi se trebala sloziti. FIFA 14 i FIFA 15 ce tako mozda biti vizualno identicne kao i FIFA 13 (recimo da hoce) ali pomaka moze biti u boljem AI-u, fizici itd. (ovo je ipak bitnije od samih vizualnih detalja, puno bitnije od prave 3D trave ili npr. 3D publike s povecim brojem poligona i sl.). Kada je rijec o simulaciji (konkretno nogometu), prvenstveno bi se trebali fokusirati na kretnje igraca i lopte, na sudare (collisions), bolje animacije, vecu dinamicnost u igri (ne vrijedi samo za AI npr. ima jos nesto bitno.... trebala bi se lopta/igrac ponasati dosta drukcije po kisi, ledu ili jos bolji primjer, kada prodes preko lokve vode... dakle, na tom polju bi trebali poraditi) itd itd.... ugl, to sve navedeno bi trebao biti temeljni dio jedne nogometne simulacije i jos uvijek ne shvacam, zasto nam limitiraju kretnje kada golman ima loptu u rukama (trebali bi imati potpunu slobodu u bilo kojem trenutku), a bilo bi dobro da ima i simuliranja (to je sastavni dio realnog nogometa htjeli to neki priznati ili ne, pa i oni najbolji igraci se koriste time), dakle, treba nam potpuna sloboda u igranju, a ne da su mi unaprijed postavljena pravila po kojima cu tocno igrati u sljedecih 100 tekmi jbt, to bi takoder dovelo do jos vece dinamicnosti u samoj igri jer ako cemo realnost/simulaciju, zasto ne bismo imali doslovno pravu simulaciju? (frustracija ionako ima kako u igrama, tako i u pravom nogometu). Sto se tice grafike, pa nece se sigurno unazaditi, ne? (usput, na Xbox360 i PS3 se i ne moze ocekivati neki napredak na tom polju), grafiku ce ispeglati ili ce igru u potpunosti redizajnirati za nove konzole i PC u vizualnom smislu ali gameplay bi trebao biti uvijek na prvom mjestu kako god okrenes.

Na tom polju je FIFA u zadnje vrijeme briljirala (mada me neke stvari smetaju) ali cinjenica je da su uvijek prezentirali nesto novo ispod haube, a vidjet cemo sto ce biti sa fifom 14.... hoce li im biti glavni fokus poliranje tekstura i poligona sada kada su nam na vratima nove konzole (ok, i trebali bi iskoristiti nove konzole) ali zanima me, hoce li jos uvijek biti veca pozornost na samom gameplay-u kao do sada i hoce li nam pruziti jos vecu slobodu i dinamicnost u buducnosti? (ako ne sa fifom 14, onda barem sa 15-16), ja se nadam da hoce.

Slažem se s tobom, samo bih dodao kako uncharted 3 izgleda prema fifi13 kao svemirski brod tako da me nitko ne može uvjeriti kako fifa ne može dodatno grafički napredovati na trenutnoj generaciji konzola...

Ja bih prije rekao da ne žele jer moraju nešto ostaviti i za next gen konzole.... uostalom, tko bi kupovao nešto novo a što nije vidljivo bolje od starog?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 12:31 (movie).
14 godina
movie kaže...

Slažem se s tobom, samo bih dodao kako uncharted 3 izgleda prema fifi13 kao svemirski brod tako da me nitko ne može uvjeriti kako fifa ne može dodatno grafički napredovati na trenutnoj generaciji konzola...

Ja bih prije rekao da ne žele jer moraju nešto ostaviti i za next gen konzole.... uostalom, tko bi kupovao nešto novo a što nije vidljivo bolje od starog?

Da, ali ne možeš uspoređivati TPS i sportsku simulaciju te moraš uzeti u obzir da nije svaki tim jednako sposoban. Samo zato jer tim X može napraviti čudo na starim konzolama, ne znači da može i tim Y. Pa prvi Crysis koji je sad 4-5 godina star još uvijek izgleda bolje nego pola igara koje dobivamo danas.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
movie kaže...

S ovim se slažem{#}

14 godina
neaktivan
Fifa 14

jel ima tko stream s E3 (manje zahtjevan) da se pogleda next gen fifa 

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala, lose primanje na sticku pa mi treba takav... 

15 godina
neaktivan
Fifa 14

evo, imaš i na ign-u: http://www.ign.com/

od 360p pa sve do 720p

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

http://www.ea.com/e3

Ja ovdje gledam i kvaliteta je izvanredna.  Pa eto tko može potegnuti bolju kvalitetu nek si ode na taj link {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 1 hvala 2
16 godina
Fifa 14

Opet nula posto gameplaya. Nevjerojatno..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Na E3-u većinom budu samo traileri. No, rekli su da ima verzija spremna za igru na sajmu pa možemo očekivati na youtubu dosta filmića.

Btw. hebeš nogomet, ovaj UFC izgleda fenomenalno. Nadam se da trailer nije bio CGI.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
dreammaker kaže...

Očito je igra u ranoj fazi razvoja i nemaju kaj pokazati ali po ovome kaj se da vidjeti, izgledat če to jako dobro.  Sad je samo pitanje koliko če biti i igrivo..  Gledam sada nba, ufc... stvarno impresivno animirani likovi..

kako se dres ljulja na nba igraču, strašno..

15 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Očito je igra u ranoj fazi razvoja i nemaju kaj pokazati ali po ovome kaj se da vidjeti, izgledat če to jako dobro.  Sad je samo pitanje koliko če biti i igrivo..  Gledam sada nba, ufc... stvarno impresivno animirani likovi..

kako se dres ljulja na nba igraču, strašno..

dresovi su jedina stvar koja je meni dobro izgledala u NBA traileru. Pa igrači izgledaju umjetno, kreću se umjetno, puno lošije od NBA 2K serijala.

jedino UFC trailer mi se baš svidio, izgledalo je premoćno. Ali što mi to vrijedi kad treba voljeti konzole i dati 4000 kn da bi to igrao...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Fifa 14

Nec etu bit govora o Next - Gen... vidim ovaj neki kao trailer sta opet nista ne govori. Osim sta su malo boje ostrije i neki shine effect su dobile kopacke. Sve ostalo isto.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

dresovi su jedina stvar koja je meni dobro izgledala u NBA traileru. Pa igrači izgledaju umjetno, kreću se umjetno, puno lošije od NBA 2K serijala.

jedino UFC trailer mi se baš svidio, izgledalo je premoćno. Ali što mi to vrijedi kad treba voljeti konzole i dati 4000 kn da bi to igrao...

Ako tražiš dlaku u jajetu, uvijek ćeš je naći. I u nba 2k se igrači isto umjetno kreću... nema igre gdje se kreću sto posto prirodno. No da ovo meni izgleda dobro, izgleda..

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Da budemo jasni nitko ne moze napraviti NBA bolje od 2k-A.UFC je fantastican.

2 1 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Da budemo jasni nitko ne moze napraviti NBA bolje od 2k-A.UFC je fantastican.

Da, tako su svojevremeno govorili i za nba live, pa...

17 godina
Fifa 14

http://fifasoccerblog.com/files/2013/06/photo-11.jpg
http://fifasoccerblog.com/files/2013/06/photo-2.jpg

Dvije lijepe fotke next gen fife.. a i filmić kojeg ja do sad nisam vidio, pa ako je nekome promakao...

#!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:11 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gol je još uvijek 2 metra premali.

Sviđa mi se izgled dresova, a i publika izgleda solidno. 

17 godina
Hexfire kaže...

Gol je još uvijek 2 metra premali.

Sviđa mi se izgled dresova, a i publika izgleda solidno. 

Širinu gola je teško odrediti pošto se ne vidi druga stativa a visina je problematična ili je golman izuzetno visok s obzirom da bi gol trebao biti visok 244cm? Dresovi se fino pigaju i izgledaju uvjerljivo. Malo mi igrači izgledaju prekvarcano, presjajno i plastično... no to je samo fotka.. no sad sad sam primjetio da golman stoji malo vani a gol je iza njega pa možda i to vara?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:20 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice