FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Ne znam zašto tolko pljujete i kunete EA svake godine. Stavite se u njihovu poziciju. Ulažu milijune u razvoj i marketing i naravno da im je cilj privuč što više kupaca, a kako će to učinit na PC-u kada su 90% igrača pirati. Da vi razvijate svoju igru, jel bi ju izdali samo na konzolama ili i na PC-u gdje bi prodali možda 5% ukupnog broja prodanih primjeraka i gdje bi bilo nekoliko puta više pirata nego igrača koji su kupili org. Također, ako bi ju izdali samo na konzolama, nebi bilo piratske verzije, vjerojatno bi privukli dosta ljudi na kupnju org. Ajde, razumijem da je dosad Fifa na PC-u bila kržljava, ali ove godine je identična konzolama i opet se prodala u vjerovali ili ne, ogromnih 2.3% što se vidi iz priložene fotografije. Čak se i za Wii prodala u skoro duplo više primjeraka.

4 0 hvala 0
14 godina
Re: Fifa 14
Hojs kaže...

Ne znam zašto tolko pljujete i kunete EA svake godine. Stavite se u njihovu poziciju. Ulažu milijune u razvoj i marketing i naravno da im je cilj privuč što više kupaca, a kako će to učinit na PC-u kada su 90% igrača pirati. Da vi razvijate svoju igru, jel bi ju izdali samo na konzolama ili i na PC-u gdje bi prodali možda 5% ukupnog broja prodanih primjeraka i gdje bi bilo nekoliko puta više pirata nego igrača koji su kupili org. Također, ako bi ju izdali samo na konzolama, nebi bilo piratske verzije, vjerojatno bi privukli dosta ljudi na kupnju org. Ajde, razumijem da je dosad Fifa na PC-u bila kržljava, ali ove godine je identična konzolama i opet se prodala u vjerovali ili ne, ogromnih 2.3% što se vidi iz priložene fotografije. Čak se i za Wii prodala u skoro duplo više primjeraka.

Ajd si to editiraj prije nego netko vidi jer ispadaš glup. Ti "podaci" koje si stavio nemaju nikakve veze sa stvarnim stanjem prodaje. O tome smo već raspravljali u temi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Hojs kaže...

Ajd si to editiraj prije nego netko vidi jer ispadaš glup. Ti "podaci" koje si stavio nemaju nikakve veze sa stvarnim stanjem prodaje. O tome smo već raspravljali u temi.

Znam ja da su to podaci samo za fizičke kopije, ali ni to ne mjenja stvari previše.

14 godina
Hojs kaže...

Znam ja da su to podaci samo za fizičke kopije, ali ni to ne mjenja stvari previše.

{#}

Ok onda, gospodine 1998.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

A zakaj odmah čovjeka nazivaš glupim? To su neke relevantne brojke kojima treba pridodati digitalnu prodaju za koju nema poznatih rezultata niti za PC, niti za PS3, niti za XBOX...

Kad bi se sve to pribrojalo sumnjam da bi krajnja cifra bila bitno drukčije od ove koju je dečko stavio..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

A zakaj odmah čovjeka nazivaš glupim? To su neke relevantne brojke kojima treba pridodati digitalnu prodaju za koju nema poznatih rezultata niti za PC, niti za PS3, niti za XBOX...

Kad bi se sve to pribrojalo sumnjam da bi krajnja cifra bila bitno drukčije od ove koju je dečko stavio..

I odvjetnik ponovo uzvraća udarac {#}

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

17 godina
Praetorian1 kaže...

Dobio sam otkaz u ea sportsu pa je hojs iskoristio priliku i odmah me angažirao...

Osim glupog komentara imaš li što pametno za reći povodom prodajnih rezultatat koje je naveo hojs?

Ono, da ga educiraš i ukažeš mu gdje je pogriješio ako imaš neka druga saznanja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 13:30 (movie).
14 godina
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Dobio sam otkaz u ea sportsu pa je hojs iskoristio priliku i odmah me angažirao...

Osim glupog komentara imaš li što pametno za reći povodom prodajnih rezultatat koje je naveo hojs?

Ono, da ga educiraš i ukažeš mu gdje je pogriješio ako imaš neka druga saznanja?

Puno je lakše reći da je nešto krivo nego ponuditi točnu informaciju .. (mislim na komentar praeta na ove statistike)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 13:40 (KiCo77).
14 godina
KiCo77 kaže...

Puno je lakše reći da je nešto krivo nego ponuditi točnu informaciju .. (mislim na komentar praeta na ove statistike)

Lol, pa nema točne statistike, u tome je problem. Reći da je bez digitalne distribucije rezultat isti je obična izmišljotina, kad nema relevantnih podataka. 

Bacati tu statistiku ovdje je isto kao bacati u temu o nogometu "vijesti" o transferima s index.hr.

17 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Lol, pa nema točne statistike, u tome je problem. Reći da je bez digitalne distribucije rezultat isti je obična izmišljotina, kad nema relevantnih podataka. 

Bacati tu statistiku ovdje je isto kao bacati u temu o nogometu "vijesti" o transferima s index.hr.

Ne bih se složio. Rezultati u maloprodaji su relevantni. Do rezultata u digitalnoj distribuciji nemoguće je doći.  Samim time su predmet špekulacije. Ne dvojim da su rezultati digitalne prodaje sasvim zadovoljavajući i na PC i na PS3 i na XBOX-u. No izgleda da u skorije vrijeme nećemo znati koliko su dobri ili loši. Vijesti na indexu su više manje rekla kazala... Ako je na konzolama prodano 12,5 milja a na računalo 250 tisuća, koliko rezultati digitalne distribucije mogu smanjti razliku u prodaji i da li uopće mogu, ili mogu još više povećati razliku u prodaji između konzola i računala?  Ne treba smetnuti s uma da PS store radi jako dobro a sumnjam da xbox live radi lošije. Isto tako, činjenica je da najveći dio prodaje na računalima čini digitalna distribucija. Da, sve je to interesantno i za sada tajnovito... bilo bi fer prema svima nama da osim rezultata u maloprodaji predoče i rezultate u digitalnoj distribuciji...

17 godina
Fifa 14

10.06.2013 na konferenciji pri E3 sajmu ea sports će predstaviti next gen fifu

Ajde da i to vidimo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 19:34 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Breakdown za fifa 14 trailer:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14
http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-hands-on-impressions/
Evo i prvi utisci ljudi koji su imali priliku pokrenuti ranu verziju fife14
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Vidim da su mnogi razočarani najavama i zapostavljanjem PC igrača. Iskreno, ja cu opet kupit FIFU(čitaj cura ce mi opet poklonit jer izlazi taman prije mog rođendana), no point je da ne želim PES. Ponajviše zbog PRO Clubsa i ekipe sa kojima igram i to sve. Ima tih stvari koje iritiraju i u UT i u Seasonsima i naravno u Pro clubsu, no na kraju krajeva cilj je samo zabava. I cilj igrice je dobro se zabaviti i koliko je to god moguće uz nju, a živciranje i trganje gampeada i hebanje majke je sastavni dio toga svega.

I slažem se sa nekima da netreba očekivati savršeni nogomet jer je to jednostavno nemoguće. Ako zelite realno i neznam kakvo odite van na ulicu i nabijajte loptu pa cete imat 100% dozivljaj pravog nogometa, garantiram. Sve u svemu, i dalje ću je igrati, zbog ljudi, zbog zabave i zbog toga što je to trenutno najbolja nogometna SIMULACIJA na tržištu i smatram da će tako i ostati jedno vrijeme.

3 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Ja nekuzim neke forumase ovdje.. neki ful zele da fifa ove godine bude losa, zasto? trenutna fifa je odlicna da svake godine dodaju par sitnica ja bi bio zadovoljan.. osim sto se tice servera i takvih stvari to je katastrofa al hbg ja cu je opet igrat jer mi pase takva simulacija, sigurno necu kao neki namjerno samo zbog servera prec na neku drugu igricu koja mi ustvari uopce nepase. Onaj ko sudi igricu po serverima je po meni budala..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Ja nekuzim neke forumase ovdje.. neki ful zele da fifa ove godine bude losa, zasto? trenutna fifa je odlicna da svake godine dodaju par sitnica ja bi bio zadovoljan.. osim sto se tice servera i takvih stvari to je katastrofa al hbg ja cu je opet igrat jer mi pase takva simulacija, sigurno necu kao neki namjerno samo zbog servera prec na neku drugu igricu koja mi ustvari uopce nepase. Onaj ko sudi igricu po serverima je po meni budala..

kakvi serveri? pa u zadnjih par stranica, ustvari otkad su najavili igru pričamo da ne želimo kupovati igru zbog zapostavljanja PC igrača, nema to veze sa serverima. Valjda znaš da ćeš sljedeći nastavak dobiti ovaj zastarjerli engine, a konzole će dobiti novi engine.

Jasno je meni da pojedinci izgleda vole kupovati praktički isti proizvod nekoliko puta, ali ne razumijem čemu čuđenje zbog pljuvanja prema EA, oni su to itekako zaslužili jer ne brinu za igrače na PC-u i boli ih briga. Ja im plaćam igru isto koliko je plaćaju i oni na konzolama, tako da očekujem da dobijem isti proizvod, a ne da se PC igrače stavlja u drugi red.

najgore od svega je to što oni zasad uopće toliko ni ne naglašavaju da će PC igrači dobiti stari engine niti se ispričavaju, tako da puno ljudi za to neće ni znati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 0:15 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

kakvi serveri? pa u zadnjih par stranica, ustvari otkad su najavili igru pričamo da ne želimo kupovati igru zbog zapostavljanja PC igrača, nema to veze sa serverima. Valjda znaš da ćeš sljedeći nastavak dobiti ovaj zastarjerli engine, a konzole će dobiti novi engine.

Jasno je meni da pojedinci izgleda vole kupovati praktički isti proizvod nekoliko puta, ali ne razumijem čemu čuđenje zbog pljuvanja prema EA, oni su to itekako zaslužili jer ne brinu za igrače na PC-u i boli ih briga. Ja im plaćam igru isto koliko je plaćaju i oni na konzolama, tako da očekujem da dobijem isti proizvod, a ne da se PC igrače stavlja u drugi red.

najgore od svega je to što oni zasad uopće toliko ni ne naglašavaju da će PC igrači dobiti stari engine niti se ispričavaju, tako da puno ljudi za to neće ni znati.

A što da kažu igrači na PS3 i XBOX-u koji su igru kupili u 12 milja komada? Niti oni neće vidjeti next gen fifu?

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

A što da kažu igrači na PS3 i XBOX-u koji su igru kupili u 12 milja komada? Niti oni neće vidjeti next gen fifu?

jesi li ti ozbiljan? Od početka se znalo da novi engine dolazi na nove konzole, dakle svatko normalan je znao da PS3 i Xbox 360 zbog zastarjelog hardvera više neće dobivati novi engine u budućnosti. 8 godina star hardver trenutnih konzola koji se nije mijenjao uspoređuješ sa PC-em, ispadaš smiješan. Već jednom su nam ovu istu stvar napravili i zapostavljali nas sve do FIFE 11 i davali nam istu igru kao što je bila na prastarom PS2 u to vrijeme, tada si vjerojatno opravdavao njihovu odluku time što ni PS2 igrači nisu dobili novi engine? Jednostavno ne možeš opravdati njihovu odluku da se (opet) narugaju sa PC igračima koliko god ti pokušavao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 0:55 (antimadridista).
14 godina
movie kaže...

Prije nego vas sve obuzme hype, samo da vas podsjetim kak je bilo prošle godine ak ste zaboravili.

1. Izađu prvi dojmovi, svi hvale sporost igre i napredak u odnosu na FIFU 12

2. Izađe demo gdje je pace solidan, ali mogao bi biti i niži.

3. Javljaju se "profići" koje je EA pozvao da isprobaju igru i tvrde da je pace dodatno smanjen u punoj igri i sve je ko u demu, samo još bolje. Svi skaćemo u zrak od veselja.

4. Izađe igra i... pace duplo brži nego u demu. U FUT-u jedva kamera prati loptu.

5. Čekaj 2 mjeseca da izbace patch da se sve uspori.

Dok god ne dođe full verzija (pod uvjetom da ju nakon izlaska EA s nekim patchom ne use*e, nećemo točno znati kakav će biti gameplay)

Encyanix kaže...

Onaj ko sudi igricu po serverima je po meni budala..

Ovakvu glupost već dugo nisam vidio. Pa stabilnost servera je sastavni dio online igre. Tebi je očito novi Sim City bio savršena igra kad je izašao, bez obzira što se mjesec dana nije moglo normalno igrati zbog problema sa serverima. Šta sve neću pročitati na ovom forumu...

15 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...

Prije nego vas sve obuzme hype, samo da vas podsjetim kak je bilo prošle godine ak ste zaboravili.

1. Izađu prvi dojmovi, svi hvale sporost igre i napredak u odnosu na FIFU 12

2. Izađe demo gdje je pace solidan, ali mogao bi biti i niži.

3. Javljaju se "profići" koje je EA pozvao da isprobaju igru i tvrde da je pace dodatno smanjen u punoj igri i sve je ko u demu, samo još bolje. Svi skaćemo u zrak od veselja.

4. Izađe igra i... pace duplo brži nego u demu. U FUT-u jedva kamera prati loptu.

5. Čekaj 2 mjeseca da izbace patch da se sve uspori.

Dok god ne dođe full verzija (pod uvjetom da ju nakon izlaska EA s nekim patchom ne use*e, nećemo točno znati kakav će biti gameplay)

Encyanix kaže...

Onaj ko sudi igricu po serverima je po meni budala..

Ovakvu glupost već dugo nisam vidio. Pa stabilnost servera je sastavni dio online igre. Tebi je očito novi Sim City bio savršena igra kad je izašao, bez obzira što se mjesec dana nije moglo normalno igrati zbog problema sa serverima. Šta sve neću pročitati na ovom forumu...

Po tome da ti dam neko govno od simulacije gdje su serveri i sve takve stvari savrseni a gameplay najvece govno ti bi radje igro to nego fifu? ili neku drugu dobru igricu kojoj steka online mod? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 1:19 (Encyanix).
17 godina
antimadridista kaže...

jesi li ti ozbiljan? Od početka se znalo da novi engine dolazi na nove konzole, dakle svatko normalan je znao da PS3 i Xbox 360 zbog zastarjelog hardvera više neće dobivati novi engine u budućnosti. 8 godina star hardver trenutnih konzola koji se nije mijenjao uspoređuješ sa PC-em, ispadaš smiješan. Već jednom su nam ovu istu stvar napravili i zapostavljali nas sve do FIFE 11 i davali nam istu igru kao što je bila na prastarom PS2 u to vrijeme, tada si vjerojatno opravdavao njihovu odluku time što ni PS2 igrači nisu dobili novi engine? Jednostavno ne možeš opravdati njihovu odluku da se (opet) narugaju sa PC igračima koliko god ti pokušavao.

Samo sam rekao kako je i onih 12 milijuna kupaca s dvije najprodavanije konzole sasvim sigurno nezadovoljno razvojem situacije i nije mi bila namjera nikakva usporedba hardvera niti pravdanje odluke o ovakvom razvoju situacije.  Kada nemaju obzira prema tih 12 milijuna kupaca kako će imati obzira prema puno manjem broju kupaca za računala?  Osim toga, ako PS3 može zavrtiti uncharted, GT i još neke bisere, čisto sumnjam da će grafika na toj novoj fifi biti tako zahtjevna da to ne bi mogao pokrenuti PS3 a o računalima da ne govorim. Očito je jedini razlog promocija novih konzola. Uostalom, vidjet ćemo 10.06. na što ta nova fifa sliči i je li to grafički tako jak izazov za sve osim za next gen konzole?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

poštovanje dragi forumaši,igram sportske simulacije od 90-tih godina od legendarnog swosa pa preko fife iss-a nazad do fife nba live -nba2k.Želim samo reći da je fifa napravila pro evolutionu ono šta je 2k napravio liveu tj.loša konkurencija uspava serijal i on postane loš kao i konkurent. fifa13 je po meni katastrofa od trzanja do ubrzavanja igre u sred utakmice što me je natjeralo na prodaju, inače igram na ps3. U vašim raspravama čitam o next gen tj. koja će igra izaći ili neće na novim konzolama, po meni to je nebitno jer fifa14 i pro evolution 14 neće imati neku razliku od starih konzola samo lijepša grafika,a to je najmanje bitno važan je gameplay tj.igrivost za mene ključna riječ je zaraznost koju fifa nikada nije imala kao pes naročito 6 nastavak i dok god budu brinuli o grafici i manje bitnim stvarima mi igrači najviše gubimo.

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Vidim da su mnogi razočarani najavama i zapostavljanjem PC igrača. Iskreno, ja cu opet kupit FIFU(čitaj cura ce mi opet poklonit jer izlazi taman prije mog rođendana), no point je da ne želim PES. Ponajviše zbog PRO Clubsa i ekipe sa kojima igram i to sve. Ima tih stvari koje iritiraju i u UT i u Seasonsima i naravno u Pro clubsu, no na kraju krajeva cilj je samo zabava. I cilj igrice je dobro se zabaviti i koliko je to god moguće uz nju, a živciranje i trganje gampeada i hebanje majke je sastavni dio toga svega.

I slažem se sa nekima da netreba očekivati savršeni nogomet jer je to jednostavno nemoguće. Ako zelite realno i neznam kakvo odite van na ulicu i nabijajte loptu pa cete imat 100% dozivljaj pravog nogometa, garantiram. Sve u svemu, i dalje ću je igrati, zbog ljudi, zbog zabave i zbog toga što je to trenutno najbolja nogometna SIMULACIJA na tržištu i smatram da će tako i ostati jedno vrijeme.

Puno si rekao sa ovim boldanim...jer dokle god vam "nabijanje lopte na ulici" bude predstavljalo potpuni dozivljaj pravog nogometa, FIFA  13 će za vas biti super zabavna. Tko se imalo razumije u nogomet zna da FIFA pati od "efekta malog nogometa". Onaj tko pravi simulaciju nogometa treba težiti tome, da kad igras imas osjecaj kao da gledas tekmu na tv-u. Napominjem još jednom FIFI treba novi štih a pod tim mislim: veci golovi, veci teren, optimalna brzina gameplay-a za sve modove, bolji izracun prilikom izvođenja finti da bi nestao efekt rolanja po terenu, bolji izracun prilikom suta, da ta lopta ima let, da se osjeti daljina kao i feeling da ga mozes zavuci sa 29-30m, proslava gola jer je trenutno izvden na retardiran nacin, + ostale stinice. Ako vam je ovo sad super onda uzivajte, rolajte i zaakucavajete do besvjesti u ovoj simulaciji "turbo nogometa". 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 11:26 (KODAK17).
14 godina
Encyanix kaže...

Po tome da ti dam neko govno od simulacije gdje su serveri i sve takve stvari savrseni a gameplay najvece govno ti bi radje igro to nego fifu? ili neku drugu dobru igricu kojoj steka online mod? {#}

Majko mila... Gle, meni je apsolutno nebitno ako ti igraš piratsku verziju ili te online uopće ne zanima, ali ja FIFU kupujem isključivo i samo za online igranje. Offline ne igram skoro nikad. Tak da ne znam kako da ti jednostavnije objasnim da je meni stabilnost servera nešto što uništava igru bez obzira koliko igra dobra ili loša bila. Ne znam zašto se uopće raspravljam s takvima... Idem gledat Roland Garros.

15 godina
Hexfire kaže...
Encyanix kaže...

Majko mila... Gle, meni je apsolutno nebitno ako ti igraš piratsku verziju ili te online uopće ne zanima, ali ja FIFU kupujem isključivo i samo za online igranje. Offline ne igram skoro nikad. Tak da ne znam kako da ti jednostavnije objasnim da je meni stabilnost servera nešto što uništava igru bez obzira koliko igra dobra ili loša bila. Ne znam zašto se uopće raspravljam s takvima... Idem gledat Roland Garros.

Ako ti igrica nije bitna nego serveri odi igrat LOL oni ti imaju super extra servere..

13 godina
Fifa 14

Cekaj, serveri nisu bitni ? Nije bitno da li ti steka dok igras, da li uopce mozes igrat. Daj si odjavi maxadsl i makni se sa interneta.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Zar je to tako velik problem ako svaku 10-u tekmu igra steka? pa mislim pljujete po tim serverima koda svaka *hebena tekma steka?

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Zar je to tako velik problem ako svaku 10-u tekmu igra steka? pa mislim pljujete po tim serverima koda svaka *hebena tekma steka?

pa tako nekako i je zapravo..

Som la gent blaugrana
14 godina
Encyanix kaže...

Nema logike staviti * ako si već stavio h umjesto j. I da šteka svaka deseta, sigurno ne bi bilo toliko pljuvanja.

14 godina
neaktivan
Fifa 14

jhebena {#}

Som la gent blaugrana

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice