Hart ima najbolje obrane u igrici vjeruj mi, primi golove ono krafne, al to je fifa. Santana je OP igrac i nema tu ja ga koristim stalno nema pored njega prolaska tek tako jednostavno je OP, a sad nasri mi je ok jer moze povuc cesto se ubaci u napad umjesto teveza, a kad to silva napravi moram cekat aguera da se sjeti krenut naprijed a i golove koje sam dao s nasrijem su fantasticni definitivno je ispred silve, ali svi koji koriste santanu ce ti rec da je OP ima jacinu, pace ima skok = ima sve sto stoper treba imat da bude OP :D
Harta imam trenutno zajedno s llorisom u engleskoj momčadi i meni je lloris svemirski brod za njega. Brazilce sam imao par mjeseci i tog famoznog santanu. Kakvih sam se glupih golova nadobijao s njim a da ne pričam kako su ga u skoku guzili puno manji i slabiji igrači. Jednostavno, nikako mi nije legao. Potom sam složio nijemce i opet sam imao dva pouzdanija CB od santane. Ni tamo mi nije mogao igrati. Hummels i badstuber sa rezervama subotićem i boatengom su mi bili draži izbor. No kako rekoh, sto ljudi sto čudi..