FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
CroatianRacer kaže...

Hart ima najbolje obrane u igrici vjeruj mi, primi golove ono krafne, al to je fifa. Santana je OP igrac i nema tu ja ga koristim stalno nema pored njega prolaska tek tako jednostavno je OP, a sad nasri mi je ok jer moze povuc cesto se ubaci u napad umjesto teveza, a kad to silva napravi moram cekat aguera da se sjeti krenut naprijed a i golove koje sam dao s nasrijem su fantasticni definitivno je ispred silve, ali svi koji koriste santanu ce ti rec da je OP ima jacinu, pace ima skok = ima sve sto stoper treba imat da bude OP :D

Harta imam trenutno zajedno s llorisom u engleskoj momčadi i meni je lloris svemirski brod za njega. Brazilce sam imao par mjeseci i tog famoznog santanu. Kakvih sam se glupih golova nadobijao s njim a da ne pričam kako su ga u skoku guzili puno manji i slabiji igrači.  Jednostavno, nikako mi nije legao. Potom sam složio nijemce i opet sam imao dva pouzdanija CB od santane. Ni tamo mi nije mogao igrati.  Hummels i badstuber sa rezervama subotićem i boatengom su mi bili draži izbor. No kako rekoh, sto ljudi sto čudi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 21:09 (movie).
17 godina
Praetorian1 kaže...

Pa Hart je i u RL malo specijalac, lik brani fantastično, al zna neke tragikomične primit golove.

Meni je hart u svijetu golmana jedna od većih prijevara..

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako sam {#} Nemogu jeb*eno vjerovati sta mi se dogodilo u vrazijem season-u...odigram 3 tekeme i svaku me spoji sa protivnikom koji igra sa Bayernom...svi znamo zasto toliko ljudi u zadnje vrijeme igra sa njima jer ih vrazija igra gura. Vjerovatno zbog toga sto prate formu igraca, a ove sezone  Bayern je osvojio sve zivo. JBT-e...mislim neka, ali da li je moguce da malom Giovinc-u dam loptu na peterac koji je sam kao duh i ima prazan gol i na jednom sav smusen se zapetlja i krene unzad te traljavo osuta pokraj gola...pa mislim stvarno...sljedeca stvar: spucam laznjak Danteu sa Marchisiom dodjem do peterca i oci u oci sa Neuer-om... mogu ga pitati gdje da sutam...ali neeeee.... covjek se baci na loptu kao da zeli raditi klizeci start i tako u padu osuta pokraj gola...ma  dosta mi je i fife i svega...prave nas jeb*nim debilima...pa ljudi.... ja nemam kontrolu nad igracima nego igra ubaci potez-dva viska i s*jebu mi sansu za gol...mislim momentum i ta sr*anja...sta su htjeli postici sa tim kada su cjelu stvar napravili da tako funkcionira...ma vidi se na kilometre da te igra gura ili negura {#} Mislim stvarno sam svasta dozivio ali ovo veceras mi je bilo previse...cak sam i gamepad ostetio (i to ja koji imam celicne zivce za ovakve p*zdarije)...puuuu

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 23:59 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

FIFa je obrisana i sad ju skinem za PS2 i ne mogu vjerovat koji je to gameplay. Katastrofa, PES 2011 je puno bolje odraden od ovoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

fifa 13 je postala katastorfa....nema više smisla ju igrat...čeka se demo fife 14 i pes 14 pa ćemo vidjet što dalje

0 0 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Kako sam {#} Nemogu jeb*eno vjerovati sta mi se dogodilo u vrazijem season-u...odigram 3 tekeme i svaku me spoji sa protivnikom koji igra sa Bayernom...svi znamo zasto toliko ljudi u zadnje vrijeme igra sa njima jer ih vrazija igra gura. Vjerovatno zbog toga sto prate formu igraca, a ove sezone  Bayern je osvojio sve zivo. JBT-e...mislim neka, ali da li je moguce da malom Giovinc-u dam loptu na peterac koji je sam kao duh i ima prazan gol i na jednom sav smusen se zapetlja i krene unzad te traljavo osuta pokraj gola...pa mislim stvarno...sljedeca stvar: spucam laznjak Danteu sa Marchisiom dodjem do peterca i oci u oci sa Neuer-om... mogu ga pitati gdje da sutam...ali neeeee.... covjek se baci na loptu kao da zeli raditi klizeci start i tako u padu osuta pokraj gola...ma  dosta mi je i fife i svega...prave nas jeb*nim debilima...pa ljudi.... ja nemam kontrolu nad igracima nego igra ubaci potez-dva viska i s*jebu mi sansu za gol...mislim momentum i ta sr*anja...sta su htjeli postici sa tim kada su cjelu stvar napravili da tako funkcionira...ma vidi se na kilometre da te igra gura ili negura {#} Mislim stvarno sam svasta dozivio ali ovo veceras mi je bilo previse...cak sam i gamepad ostetio (i to ja koji imam celicne zivce za ovakve p*zdarije)...puuuu

Sjećaš se kaj si mi rekao? Kad te stane ebat momentum samo se dodavaj dok ne prođe. Što sam ti rekao? Stari, kad te počne ebat moš se ebat. Ne možeš dodati prvom do sebe, ne možeš ispucat loptu niti istu ugurat u prazan gol. Igra je tako odlučila i možeš se ti postaviti na glavu ali tako će biti. Danas me lik gazi ko mrava. Niti jednom mi ne svira prekršaj. u 90 min pri mom vodstvu 2-1 ukliže mi s leđa na centru, ozljedi igrača i krene u kontru koju ne mogu stići. Centrira i ko duh njegov ispred gola i 2-2. Gledam poslije statistiku. 65/35 posjed, 24/2 udarci po golu. Lik igra 5-4-1 i još stisne ultra def. Sjest i plakat. U produžecima ista stvar. Očit prekršaj na mojih 16m iz kojeg mi uzima loptu i zabija gol i ja izgubim iz 3 udarca po golu. Đabe, kaj sam bolji, više lopta u nogama, udarci, šanse ali to je tako... već sljedeću dobijam lako. Iako lik ima opet neshvatljivi penal, uopće ne pokušavam braniti jer znam da će fulati penal nakon prošle tekme gdje me igra uzela. Naravno, puknio je na osmi red tribine, popio 4 laka komada i idemo dalje.... to je fifa..

12 godina
neaktivan
FIFA 13
Jel mi moze neko objasnit kako da napravim da igram fifu preko interneta tj. Online
Stipan Batinic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13
Kako da napravim da igram online
Stipan Batinic
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13
Kupi ju... Ako zelis ja prodajem za sitnu lovu.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Imam jedno pitanje o UT.

Igram s formacijom 4-2-3-1, a želio bi igrati s 4-2-2-2. Da li da slažem novu ekipu ili da iz postojeće kupo-prodajom kupim igrače za 4-2-2-2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Imam jedno pitanje o UT.

Igram s formacijom 4-2-3-1, a želio bi igrati s 4-2-2-2. Da li da slažem novu ekipu ili da iz postojeće kupo-prodajom kupim igrače za 4-2-2-2

kupi formation changer

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...
Amazon637 kaže...

Imam jedno pitanje o UT.

kupi formation changer

Ali samo za one igrače za koje se to isplati. Ako ga neki igrač u konačnici dođe skuplje s karticom formacije, bolje ga je prodati pa kupiti novog u željenoj formaciji ili je ciljani igrač u novoj kartici izrazito jeftiniji, bolje prodati starog u skupljoj formaciji i kupiti novog u jeftinijoj. Malo se poigrati, snimiti market i naći financijski najbolju kombinaciju.. ako pak coinsa ima na bacanje onda napraviti ono što je najbrže a to je ovo što si mu sugerirao..

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel igra itko onaj Pro Clubs Seasons od vas? Cini mi se zanimljivo, malo zaj*bancije i da se odmorim malo od zivciranja na FUT-u.. ako ima netko neka se javi na PM ili odgovori na post :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2539000.page

Novi i vjerojatno zadnji giveaway, vidjet ćemo. Nagrada minimalno TOTS Michu

1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

3mil - 300kn itko?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

3mil - 300kn itko?

ako dobijes 100 kn bice dobro..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

ne kuzim te giveaway-eve zasto bi netko nekome dao nesto besplatno i to npr tots koji vrijedi par milja ...

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
15 godina
neaktivan
FIFA 13

evo skinuo sam fifu, bi li mi neko pomogao samo s kontrolama ... skroz me sjebase haha

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
CroatianRacer kaže...
antiljano27 kaže...

ne kuzim te giveaway-eve zasto bi netko nekome dao nesto besplatno i to npr tots koji vrijedi par milja ...

Zato jer mu netrebaju pare... logicno.. ja koliko god para da imao netrebaju mi.. imam team koji mislim da mi je najbolji i to je to.. ovi totsi itd.. to su sve jadni igraci.

15 godina
neaktivan

nisam tard logicki da ima para, ali i onaj ko je bogatiji 10x od njega nedaje nikome nista besplatno, sve je to lijepo od njega mislim bez zamjerke, ali ja nisam i necu nikome nista davat besplatno jer nije ni taj neko dao meni nista besplatno.

15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

evo skinuo sam fifu, bi li mi neko pomogao samo s kontrolama ... skroz me sjebase haha

evo ti http://www.mediafire.com/download/8hq50jq5qo35566/fifa12fix-croatianracer.rar imas unutra uputstva i sve ti pise kako da napravis.

EDIT: nisam ni skuzio da sam napravio post za postom, my bad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 21:03 (CroatianRacer).
15 godina
CroatianRacer kaže...

nisam tard logicki da ima para, ali i onaj ko je bogatiji 10x od njega nedaje nikome nista besplatno, sve je to lijepo od njega mislim bez zamjerke, ali ja nisam i necu nikome nista davat besplatno jer nije ni taj neko dao meni nista besplatno.

a je cista istina.. jos je najgore kad nekome das nes besplatno za pocetak ili opcenito.. i onda on to necjeni nego oce jos.. ehh ti ljudi..

15 godina
neaktivan

a i to.... al eto ako je njemu to zabavno ili s time postize nesto ok :D tvoj novac 

17 godina
Encyanix kaže...

a je cista istina.. jos je najgore kad nekome das nes besplatno za pocetak ili opcenito.. i onda on to necjeni nego oce jos.. ehh ti ljudi..

Daj mi pričaj o tome!

13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
antiljano27 kaže...

Stvar je u tome  što mi je to u zadnje vrijeme zabavno skroz i kako ne igram više toliko često pare mi ni netrebaju, imam par momčadi i šta me briga. A i tako guram više Pro clubs. 

Ekipa mi se javlja na chat, šalje "poruke podrške" i zahvaljuju na tim giveawayima makar ništa nisu dobili i slično i fora mi je sve to skupa :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 22:48 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Upravo dijelim tri igrača vrijedna preko 250,000 coinsa na EA forumima. Pridružite se i pokušajte ih osvojiti :)

http://www.facebook.com/NixisFUT?hc_location=stream

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

okej

Milan Milasinovic
12 godina
neaktivan
FIFA 13

kako da igram fifa 13 online molim vas treba mi pomoc

Milan Milasinovic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Milance Milasinovic kaže...

kako da igram fifa 13 online molim vas treba mi pomoc

tako da odes na sluzbenu stranicu i kupis key za igru... mislim mozes kupit i na drugim stranicama koje imaju key :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan

daj link te sluzbene stranice i kako da kupim, parama

Milan Milasinovic
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice