FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

oki i to mene nervira kada vidim debila i napravi disconect i meni oduzme contakte i dobijem oko 450 coinsa i ne idem u dalju rundu,mada mi ni to vise nije vazno posle kupovine LUcia tako da se sa time vise i ne opterecujem ali bi mogli to da poprave.Ili da na prave novi turnir za vise novca.

@Zoki mogli bi da opicmio koju ako oces mislim sada????

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 8:36 (Nokialino).
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

oki i to mene nervira kada vidim debila i napravi disconect i meni oduzme contakte i dobijem oko 450 coinsa i ne idem u dalju rundu,mada mi ni to vise nije vazno posle kupovine LUcia tako da se sa time vise i ne opterecujem ali bi mogli to da poprave.Ili da na prave novi turnir za vise novca.

@Zoki mogli bi da opicmio koju ako oces mislim sada????

Na poslu sam brate, vrlo rado. Odigracemo veceras, nadam se da cu moci {#}

Svaka ti cast za tih 101 trofeja. Ja jos nisam nijedan osvojio. {#} Mada sam ukupno i odigrao 7, 8 turnira. Kasno sam kupio key, pre jedno tri nedelje. A veruj mi, ovo mi je prvi put da to i radim. Do sada sam 12 godina igrao samo PES, a pre toga Fifu 95,96,97,98. Skroz sam nov u ovome, ali mi se jako puno svidja FUT, bas je zarazan!

16 godina
FIFA 12

lol

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Ubija koliko je zarazan,ja H@H season i ne igram jer mi nije zanimljivo jer tamo vec imam sredjen tim koji opet nije po mojoj meri,i svi uzimaju ili barsu ili real,dok FUT je prava stvar,ja cu biti veceras uz komp posto gledam LS..POZZZ!
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

lol

Krepo sam od smijeha.

Što se tiče izbacivanja u H2H, meni uvijek piše pobjedu kad neko prekine, zato što protivinika izbaci a ne mene. Od 10 utakmica mene možda 1 izbaci  i piše mi poraz. Nemojte da vam radi uttorent dok igrate online.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
Malo pre tj sinoc ja kupio namerno duplikata Buskeca u fomraciji 4-1-2-1-2 za 500 i prodam ga malo pre za 4000 znaci nisam mogao da verujem,hahahahaha
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Izgleda da je balvadurija, koja nije u stanju zaradit coinse na normalan nacin, dosla do nove ideje kako zaradit brzo coinse. Ovi maloumnici koji ulaze u advanced cup sa broncanom ekipom su vam kreteni koji samo pokusavaju doci do para.

Zgadilo mi se uopce vise ulazit u taj cup, jucer samo brojao trebalo mi je 22 pokusaja da napokon dobijem protivnika koji zeli igrat.

Mala racunica: 11 igraca, ugovore se moze kupit negdi oko 750+ coinsa. Sto znaci da ja padam u minus i lagano gubim zivce dok neki pristavi klinac zaraduje. Gadljivo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ah mislio sam da postoji još nešto, ali ok, nije da moram imat robbena i riberya, zabavno je slagat ovako tim samo mi zna ić na živce kad naletim na lika kojemu su svi igrači iznad 85 jer znam da je kupio tu snagu. Jel kupujete one gold pakete? Meni se čini kao da su totalno neisplativi, radije si uzem 10 contracta :D. I naravno ako je netko za igrat nick na originu mi je keydzR.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

lol

lik je legenda,ovo mi je najbolji njegov video:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

nabavio sam key za fifu online i mogu da kazem da je odlicna i da dugo nisam igrao nesto ovako zabavno,mada imam par zamerki

glupo je to sto u ut nemas neki ranking sistem i bolje odradjene kupove,vec samo cepas obicne meceve i to je to,a kup je mnogo lako osvojiti

to je u pesu u ml online mnogo bolje odradjeno gde imas divizije,pa overall ranking,gde vidis gde si u odnosu na druge i kupovi su bolje odradjeni ima ih vise i teze ih je osvojiti

nekako u pesu imas cilj da budes najbolji,da napredujes na listi,a u ut ti je cilj samo da napravis sto bolji tim,zato mnogi igraju samo sa bronzanim igracima, dobijaju pare ,a cuvaju ugovore i odmaraju zlatne igrace

tako skupljaju pare sa bronzanim,pa kupe zlatnog i tako u krug

to mi se jedino ne svidja ostalo je sve super,mada sam tek poceo da igram,pretpostavljam da cu naici na jos zamerki sto budem duze igrao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa to je bas glupo da vidis protiv koga igras,onda ces uvek odustajati kada vidis da je neko pet puta bolji po rejtingu od tebe,mene iskreno to ne zanima da li ima super zvezde ili ne bitno je kako igra sa njima,ovako je izazov,plus imas da igras samo sa srebrnim igracima tj samo turnir sa srebrnim,poseban turnir sa bronzanima,i onaj turnir gde igraju bas jake ekipe.I ja ne vidim sta je tu lose,a kup nije bas tako lako osvojiti i bas bi voleo da igram protiv tebe posto kazes da je kup lako osvojiti.I ja ne igram sa bronzanim vec duze vreme i nisam ja kriv sto ocete da igrate sa bronzanima turnir za 1900 coinsa.A o pes necu da prljam usta jer oni su ipak druga liga
15 godina
FIFA 12

Oće neko bacit tekmu dvije.max 4 zvijezdice klub

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Danas sam za 4500 coinsa kupio 4 trenera: Allegrija, Mancinija, Wengera i Villas Boasa :D. Napokon 50% contract bonus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da kazem da nije poenta u igracima vec da li znas da igra sa njima,covek ima fantastican tim ali naisao na mene i sada mi ga je zao covek dao toliko novce za ovakav tim i dobio desetku i za sstav ekipe i Valdes se naprimao golova sve za deset.Samo kada sam video da su mu pepe i ramos crne karta najezio sam se al sve dok nije pocela tekma. :)

Sta znaci to 50 contact bonus????

MOJ TIM MOJ TIM
Protivnicki tim Protivnicki tim
Rezultat utkamice Rezultat utkamice
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 19:08 (Nokialino).
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Istina je da nije uvijek poanta u igračima, ali ako naletiš na lika koji je tu negdje po skillu sa tobom, a ima jače igrače naravno da je on u prednosti dok mi se znalo i desiti da je lik sa slabijom ekipom bolje igrao od mene.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Da kazem da nije poenta u igracima vec da li znas da igra sa njima,covek ima fantastican tim ali naisao na mene i sada mi ga je zao covek dao toliko novce za ovakav tim i dobio desetku i za sstav ekipe i Valdes se naprimao golova sve za deset.Samo kada sam video da su mu pepe i ramos crne karta najezio sam se al sve dok nije pocela tekma. :)

*contract

Mislim da ti za 50% duže vrijedi ugovori koje daš igraču.

13 godina
neaktivan
FIFA 12
Moze li se u modu BE A PRO poceti karijera sa golmanom?

0 0 hvala 0
14 godina
Iggx kaže...
Nokialino kaže...

*contract

Točno to. Sad mi ovi gold ugovori umjesto 28 daju 42.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

i kako si to dobio?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Iggx kaže...
Nokialino kaže...

*contract

Kako se to dobija????

13 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Ah mislio sam da postoji još nešto, ali ok, nije da moram imat robbena i riberya, zabavno je slagat ovako tim samo mi zna ić na živce kad naletim na lika kojemu su svi igrači iznad 85 jer znam da je kupio tu snagu. Jel kupujete one gold pakete? Meni se čini kao da su totalno neisplativi, radije si uzem 10 contracta :D. I naravno ako je netko za igrat nick na originu mi je keydzR.

Poslalo sam ti za prijatelja {#}

zokimpek

17 godina
FIFA 12

Ako se ne varam, svi menađeri u klubu pridonose jednom ukupnom contract povećanju?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ako sam tocno shvatio citajuci EA-ov forum treba imat sve rare (svjetluckave) menadzere da bi ti modifier bio 50% ?!

Damn a imao sam Sir Alexa i proda ga za masne pare odmah na pocetku igre :( Ako ih treba sve skupit (Pokemon^^) mogla bi to bit skupa avantura.

EDIT:

Evo provjerio sam treba imat 16 a postoje 17 rare menadzera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 0:14 (JackD).
13 godina
neaktivan
FIFA 12

A da li ti ostali menadzeri za dobijanje contracta, moraju svi odgovarati tvojoj formaciji, ili je bitno da su samo zlatni (svetlucavi)???

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Imaš i Bronze i Silver menađere koji ti daju contract bonus. Ne znam sad napamet, ali imam 11-12 zlatnih, a ostalo srebrne i brončane. Uz malo sreće moguće ih je dobit jeftino, uspio sam pokupovat zlatne za manje od 1000, srebrne za oko 300 i tak.

Formacija nije važna, dok god imaš zlatnog trenera sa contract bonusom u clubu on ti daje bonus. 50% je najviše što možeš imat tak da si probaj iskombinirat najjeftiniju kombinaciju. Nema potrebe dati 6000 za Fergusona, kad daje isti bonus ko Bilić za 2000. Ko što sam reko, sad mi svaki contract daje 42, pa se definitivno isplati uložiti u to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 11:57 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Imaš i Bronze i Silver menađere koji ti daju contract bonus. Ne znam sad napamet, ali imam 11-12 zlatnih, a ostalo srebrne i brončane. Uz malo sreće moguće ih je dobit jeftino, uspio sam pokupovat zlatne za manje od 1000, srebrne za oko 300 i tak.

Formacija nije važna, dok god imaš zlatnog trenera sa contract bonusom u clubu on ti daje bonus. 50% je najviše što možeš imat tak da si probaj iskombinirat najjeftiniju kombinaciju. Nema potrebe dati 6000 za Fergusona, kad daje isti bonus ko Bilić za 2000. Ko što sam reko, sad mi svaki contract daje 42, pa se definitivno isplati uložiti u to.

ja sam si sada slozio dobru broncanu ekipu...ali nemam trenera uopce...sada mislim kupiti nekog dobrog trenera...pa me znanima dali da odmah uzmem nekog dobrog zlatnog sta mi daje contract bonus s mojom formacijom, ili da uzmem nekog broncanog? jel bitna formacija kod trenera koja pise?

13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Pa to je bas glupo da vidis protiv koga igras,onda ces uvek odustajati kada vidis da je neko pet puta bolji po rejtingu od tebe,mene iskreno to ne zanima da li ima super zvezde ili ne bitno je kako igra sa njima,ovako je izazov,plus imas da igras samo sa srebrnim igracima tj samo turnir sa srebrnim,poseban turnir sa bronzanima,i onaj turnir gde igraju bas jake ekipe.I ja ne vidim sta je tu lose,a kup nije bas tako lako osvojiti i bas bi voleo da igram protiv tebe posto kazes da je kup lako osvojiti.I ja ne igram sa bronzanim vec duze vreme i nisam ja kriv sto ocete da igrate sa bronzanima turnir za 1900 coinsa.A o pes necu da prljam usta jer oni su ipak druga liga

sta se omah palis ko dete

ne mislim ja na rejting po igracima u timu,vec na rejting koji se odnosi na pobede,poraze,da se vidi ko zna da igra, a ko ne

i bas suprotno od toga sto si rekao,draze mi je kad znam da igram sa nekim ko ima bolji rejting od mene,jer je to za mene izazov,nego sa degenim koji ne znaju da igraju,bilo sa zvezdama ili sa bronzanim igracim

u pesu je mnogo veca napetost i mnogo se vise iznerviras kad izgubis od nekog bezveze,odnosno se obradujes kad dobijes nekog sa dobrim rejtingom u teskoj utakmici

tamo je cilj biti prvi,napredovati, a ovde je tebi cilj samo da imas sto bolji tim,odnosno novcici,tako da mnoge nije briga da li dobiju ili izgube,kad opet dobijaju pare

ono sto hocu da kazem da ti nemas nikakvo priznanje ako postizes dobre rezultate,dok u pesu imas u vidu liste igraca

naravno svako ima svoje misljenje nekome je zanimljivije samo imati dobre igrace i graditi tim,nekome nadmetanje,ali ni jedno ni drugo nije pogresno

meni je licno mnogo zanimljivije h2h seasons jer tamo imas neki cilj da budes prvi

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:43 (fikus).
14 godina
neaktivan
H2H seasons je po meni dosadno i ne zanimljivo jer svi uzimaju barsu ili real i opet popiju petardu ko real na nou campu,i da prvi sam u diviziji jedan i mnogo su mi tezi mecevi na FUT,u H2H season igram samo sa Milanom.A zar nije car kako skupiti novce,kupiti dobrog igraca i graditi svoj tim a ne vec imas oformljen tim i samo igras i to je to.Ja imam 700 i nesto pobeda a poraza oko 140 i samo 5 remija i onda kako ti pored ovakve statistike ti moze s da zakljucis dal igram dobro ili i prtiom imam 104 osvojena trofeja ali samo onaj od 1900 online.
14 godina

Ako igras u formaciji koju "zna" i trener onda dobiješ bonus na chemistry. Ne znam sad napamet, potraži točno na netu, ali ja dobim oko 10 chemistrija tako. Odluka je na tebi, zlatni će ti dat više chemistry ali te i ugovori koštaju više. Imaj na umu da i trenera možeš naučiti drugu formaciju pomoću formation kartica.  

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ako igras u formaciji koju "zna" i trener onda dobiješ bonus na chemistry. Ne znam sad napamet, potraži točno na netu, ali ja dobim oko 10 chemistrija tako. Odluka je na tebi, zlatni će ti dat više chemistry ali te i ugovori koštaju više. Imaj na umu da i trenera možeš naučiti drugu formaciju pomoću formation kartica.  

a koliko trebam imati tih kartica da promjenim formaciju? to dobim u paketu jelda? ja do sada u svakom paketu koji sam otvorio nikada nisam dobio ugovore za trenera, jel to mozda zato sto nemam trenera?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice