Evo novih skrinsa:
sto ovaj sudac lijepo skace na 4. slici
Evo novih skrinsa:
eh moji ljudi tek 3.9..cekat cemo jošš...ali bit ce veliki okrsaj next-gena pes 2011 vs fifa 10...tako da..!!!
Evo novih skrinsa:
heh da :D a da znas skace i pomocni tak da :)))
pes fan boy kakvih ti problema imas s navedenim clankom?
ne razumijem sta ti toliko dizes svoj pes i imas protiv fife jel te tko dira ?mozda si ljubomoran na ovu novu ng fifu, lijepo sam naveo da je fifamania intervju i nije vrijedno citanja clanak gdje se navodi minimalna konfiguracija,pojavljivanje producenta fife na forumu gdje ce odgovarati na pitanja igraca,i pitanje modova 10vs10 online, virtual pro, penalty sistem,komentatori,cinematics ? nije vrijedno tebi pes fanu ili ti engleski ide kao nasoj premijerki... ne znam uopce koji klinac trazis na ovoj temi gdje ti nije stalo do novosti i raspravljanju o igri nego guranja svog pesa u prvi plan... to uopce ne razumijem dokle ce ta prepucavanja vise... bas ce me zanimati tvoj dojam na demo kad izade.. e onda kolega navedi sta ti ne odgovara i to argumentiraj i onda tu stavi tocku i ne moras vise odigrati ni jednu tekmu fife, uzivaj u pro robotic socceru a neki ce u fifi i niko nikog ne dira igrati ce svatko sto on hoce... pozdrav
članak je super , i to nije nikakva krađa članka
ne razumijem sta ti toliko dizes svoj pes i imas protiv fife jel te tko dira ?mozda si ljubomoran na ovu novu ng fifu, lijepo sam naveo da je fifamania intervju i nije vrijedno citanja clanak gdje se navodi minimalna konfiguracija,pojavljivanje producenta fife na forumu gdje ce odgovarati na pitanja igraca,i pitanje modova 10vs10 online, virtual pro, penalty sistem,komentatori,cinematics ? nije vrijedno tebi pes fanu ili ti engleski ide kao nasoj premijerki... ne znam uopce koji klinac trazis na ovoj temi gdje ti nije stalo do novosti i raspravljanju o igri nego guranja svog pesa u prvi plan... to uopce ne razumijem dokle ce ta prepucavanja vise... bas ce me zanimati tvoj dojam na demo kad izade.. e onda kolega navedi sta ti ne odgovara i to argumentiraj i onda tu stavi tocku i ne moras vise odigrati ni jednu tekmu fife, uzivaj u pro robotic socceru a neki ce u fifi i niko nikog ne dira igrati ce svatko sto on hoce... pozdrav
Ja samo želim link da mi bude ugodnije čitanje.Uostalom ja igram fifu trenutno više nego PES , ali stojim iza svog stava :).
eto link pa uzivaj u clanku :)
jedna stvar min spec us skoro isti ko rec spec
su ne us
jedna stvar min spec us skoro isti ko rec spec
no e......ne kužim.......rec specs su 1 gb ram-a intel core 2 duo 2.4 ghz-a i ista takva grafička sa 256 mb
kako ce mali zahtjevi bit za fifu..hahah-..odlićno..hvala na novostima!!
a rec zahtjevi ce skoro bit isti treba samo malo jači procesor
a rec zahtjevi ce skoro bit isti treba samo malo jači procesor
to mene jebe.......trebam novi procesor.....dvojezgreni jer imam intel pentium 3.0 ghz-a
haha..ja imam amd 64 x2 dual core processor 5400 2.83 GhZ..ja netrebam..haha..pa kupi si neki!!
mene nije briga jel ću moć na high samo da mogu na mid-high i to je to
mene nije briga jel ću moć na high samo da mogu na mid-high i to je to
haha..ja cu na high---xD..:D
može pomoć....jel bi valjal što ovaj procesor---
Procesor AMD Athlon II X3 435može pomoć....jel bi valjal što ovaj procesor---
Procesor AMD Athlon II X3 435mislim da je dobar http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-athlon-ii-x3-435-review-by-jughead/60408.aspx
pes10 jedino sta ima bolje od fife10 je grafiku ali to je malo bolja u svemu ostalom fifa je bolja ja svake god. kupim fifu oe je najbolja igra
a pa nebi se složio fifa 10 pc je bila bolja u dva pogleda od pesa licence i menager mod sve drugo je bilo šit gameplay .... no ove je god port fife 10 sa konzola pa će sve bit bolje za 1000000%
istina...imaš pravo..demo 3.9...
može pomoć....jel bi valjal što ovaj procesor---
Procesor AMD Athlon II X3 435mislim da je dobar http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-athlon-ii-x3-435-review-by-jughead/60408.aspx
tnx care......samo sad ne kužim....... ima samo 2.9 ghz-a ili ide puta dva??
nejde dva put..
mislim da ima tri jezgre jer piše x3 što bi značilo 3 procesora u jednom ili ti tri puta 2.9 ghz-a
3 procesora u jednom?? valjda 3 jezgre u 1 procesoru...