Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 338.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Slazem se da su mogli dodati jos plodova za saditi,ali tu su uvijek moderi koji ce to prije ili kasnije ubacit pa si ubaci u igru i sadi suncokret ili nesto drugo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Farming Simulator 2015

Suncokret naravno, i svinjogojstvo. Možda duhan, kamilica... ( s tim bi se dobilo puno više stvar: sušare, sadilice, novi kombajni i oprema, puno više operacija na polju)

A od životinja naravno svinje. Svinjogojstvom bi se uvelo također dosta toga;  Još zgrada (svinjaci), silosi za smjesu, smjesa, čekičar (usitnjavanje kukuruza ako netko ne zna :) ) i sl.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pocelo je {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
nul-3 kaže...

Suncokret naravno, i svinjogojstvo. Možda duhan, kamilica... ( s tim bi se dobilo puno više stvar: sušare, sadilice, novi kombajni i oprema, puno više operacija na polju)

A od životinja naravno svinje. Svinjogojstvom bi se uvelo također dosta toga;  Još zgrada (svinjaci), silosi za smjesu, smjesa, čekičar (usitnjavanje kukuruza ako netko ne zna :) ) i sl.

E upravo to!! Prevelika mapa a premalo toga, puno istoga od prošlog serijala. Igram je, al pomalo mi dosadna, heh

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

super je igra, samo mi je glupo sto su izbacili prvu i drugu brzinu, da se onako mjenja na 1 i 2, ostavili su samo da ima treca brzina, neznam jel se mozda moze namjestiti da ima onako ko u fs13 ako neko zna neka napise kako plizzz!!!!

miki12345

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
miki12345 kaže...

super je igra, samo mi je glupo sto su izbacili prvu i drugu brzinu, da se onako mjenja na 1 i 2, ostavili su samo da ima treca brzina, neznam jel se mozda moze namjestiti da ima onako ko u fs13 ako neko zna neka napise kako plizzz!!!!

Sa 1 i 2 mjenjaš brzinu tempomata.

13 godina
odjavljen
tomo104 kaže...
miki12345 kaže...

Sa 1 i 2 mjenjaš brzinu tempomata.

Ali to sporo traje, evo ti primjer. Sad siliram, kad idem pokraj Big X-a treba mi tempomat na 10, a onda idem do BGA da ostavim silažu pa si moram nabijati s 2 na 62 brzinu i onda opet na 10... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Farming Simulator 2015
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 13:12 (nul-3).
Moj PC  
1 0 hvala 4
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015
http://howtonetworknow.com/wp-content/uploads/2011/11/bart1.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 13:27 (Mac1981).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel ima kakav mod da igra može kupit sama one okrugle bale (tipa ono što ima za kockaste, ja vozim, a on kupi sam)

I jel ima kakva balirka za te okrugle da ne moram stalno stajat i izbacivat ih van već da same izlaze nak redom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

opet zanimljivosti...možeš "preorat" cestu ali nemožeš posjeć svo drveće!!

čudna stvar mi se dogodila, nakon korištenja tipke Ctrl (za klečanje) su mi prestale radit komande za utovarivač na prikolici..

startam novu igru opet neradi, uključim stari savegame i radi..resetiram kontrole (i računalo) i opet neće..neki bug ili sam ja nešto zayebo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bivsi branitelj kaže...

opet zanimljivosti...možeš "preorat" cestu ali nemožeš posjeć svo drveće!!

čudna stvar mi se dogodila, nakon korištenja tipke Ctrl (za klečanje) su mi prestale radit komande za utovarivač na prikolici..

startam novu igru opet neradi, uključim stari savegame i radi..resetiram kontrole (i računalo) i opet neće..neki bug ili sam ja nešto zayebo

Gledaj dolje desno kod onog za brzinu i gorivo na kojem ti je dijelu podešeno. Mjenjaš sa G.

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Što se ubraja pod stavkom Other??? 
Novci samo cure {#} {#}

Steam- CRO_KiX1 || Origin - CRO_KiX1
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

fala na savjetu ali isprobano, telehandler radi, samo ona prikolica za utovar trupaca (stepa FHL 13AK) ne reagira..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 15:03 (bivsi branitelj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Kukuruz riješen

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
ToMisLaW kaže...

Kukuruz riješen

Igraš s cheatovima ili?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Vjerojatno je zaradio na drvu, ko i ja. BIG X i header, kamion, 2x Deutz Fahr 7250 TTV, 1 Krampe 59t prikolica, 2x Horsch Maestro 12 i 1x Horsch Pronto 9, Hurlimann XM 130,New Holland T6.160 sa Front loaderom, Lemken Gigant, Kuhn Primor, Kuhn SPV Confort 12, Amazone rastepač (manji), New Holland Roll Belt 150, Ursus T-127 i Z-586, 3x Suer utezi, fsi ST 65 T (rezač za panjeve), Ponsse Scorpion King, Fliegel low loader, Lizard mobile fuel tank, Karcher minivaš. I 500.000$ u džepu lol

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Ova igra me totalno fascinira samo što nemam vremena baš za igru. Ali vidim da je bolesno zabavna...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ako se želiš normalno baviti poljoprivredom, da nemaš odmah sve strojeve koje ćeš trebati u budućnosti onda zaboraviš na šumarenje i kreneš s onim čim imaš.
Imam 4 polja, prvo sam odsijao 2 turnusa uljane repice, te sada jedan pšenice da si spremim bale ta krave koje su u planu.Prodao sam kombajn i header, prodao onu prikolicu s kranom jer sam odustao od šume i 8 tonku prikolicu.

Kupio rolo balirku, sakupljač okruglih bala, mex5, malog New Hollanda T4.75+utovarivač+kibla+vilice, prikolicu HKD302.
Posijao sam 4 hektara kukuruza te sam sad krenuo u siliranje s kojih 10k € na računu.
Zanimam me gdje mogu prodati silažu? Odvezao sam jednu prikolicu u Biogas plant, skipao u silos i dobio kiflu. U meniju s cijenama stoji da tamo plaćaju 1608€/t, samo kada to isplaćuju?? Ili ja krivo radim nešto?

Što se tiče sekcije other u financijama došao sam do rješenja.

Dakle, kad sijemo kukuruz troši se jako puno sjemena, ona osnovna sijačica od 600l je prazna za jedan  prolaz na jednoj od onih prvih njiva.Pa sam ja tako unajmio dva radnika koji će sijati
Ako nam sije unajmljeni radnik on ne troši sjeme, gorivo, tj. ne troši ništa s čime radi.
Ali Giants je vrlo pametan pa on u pozadini troši sjeme te onda kad je sijačica prazna uzme lovu kao da sam došao na farmu i refillao sijačicu.
Svako malo sam vidio da po 300-400€ onak brže ode s računa, pa opet kapa po 1€ i onda ponovo 300-400€..
Kroz cijelo sijanje ošlo 25k€{#} 
Fuck Giants logic. {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
KiXiE kaže...

Zanimam me gdje mogu prodati silažu? Odvezao sam jednu prikolicu u Biogas plant, skipao u silos i dobio kiflu. U meniju s cijenama stoji da tamo plaćaju 1608€/t, samo kada to isplaćuju?? Ili ja krivo radim nešto?

Pa moraš u taj silos odvesti silažu i onda par puta prođi s traktorom preko te silaže (vidjet ćeš kako se neki postotak diže, mora doći na 100%) i onda moraš čekati da se fermentira i onda prodaš u onda dva spremnika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 18:48 (Deawood).
11 godina
neaktivan
KiXiE kaže...

KOji silos? betonski?.. Ovako, kad samelješ kukuruz, sipaš ga u BETONSKI silos( gore lijevo vidiš popunjenost i kompaktnos materjala) kad napuniš taj silos lijepo sve izgaziš traktorom (mada je bolje odmah izgazit kad kipaš 1 po 1 prikolicu) kad ti je kompaktnos na 100% prekriješ silos da fermentira. Nakon XY vremena možeš taj silos otkriti i evo ti silaže..TO možeš prodati u BIOGAS plant. VIDI SLIKU.

BIOGAS BIOGAS
11 godina
neaktivan
Deawood kaže...
KiXiE kaže...

Pa moraš u taj silos odvesti silažu i onda par puta prođi s traktorom preko te silaže (vidjet ćeš kako se neki postotak diže, mora doći na 100%) i onda moraš čekati da se fermentira i onda prodaš u onda dva spremnika.

Deadwood.. silaža nije ono što se kipa u silos...silaža je gotov proizvod nakon fermentiranja. Ono što se kipa u taj silos je trava ili sjeckani kukuruz.

11 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

fala na savjetu ali isprobano, telehandler radi, samo ona prikolica za utovar trupaca (stepa FHL 13AK) ne reagira..

A dali sjediš na prikolici? Stepa je jedini stroj bez motor u koji možeš ući (E) ili TAB... sry na tip-u ako si i to probal

13 godina
Farming Simulator 2015

Ima netko još ovakav problem?bilo koja mapa koju skinem neželi ju otvoriti,jednostavno ostavim po 5 minuta da učita i ništa

http://social.xfire.com/profile/strmi007

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mac1981 kaže...
Deawood kaže...
KiXiE kaže...

Deadwood.. silaža nije ono što se kipa u silos...silaža je gotov proizvod nakon fermentiranja. Ono što se kipa u taj silos je trava ili sjeckani kukuruz.

Sasvim sam svjestan toga. Silaža je gotov proizvod koji se dobi od cijele stabliljke kukuruza i samog klipa kad je još kukuruz u rastu, odnosno, kad nije dokraja sazrio. Što u FS nije realno, zato jer se bere kad je već spremni kukuruz za zrno (žutkasto-smeđe boje), tj. kad je stabiljka i klip relativno suh (ovisno dali će se zrno sušiti ili ide u Co2 silos). Silaža govorim zato jer je jednostavnije čovjeku objasniti, mogao bih ja sad pisati isjeckana stabiljka kukurza sa klipom... nema smisla jednostavno.

Sad sam se sjetio, sjecka. jbmu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 19:08 (Deawood).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Baš sam to htio sad napisati :D
Uvijek kad se ide sjeckati kukuruz s klipom kaže se idemo raditi silažu ;)
Hvala na objašnjenjima, nisam prije uopće primjetio ona dva za prodaju prave silaže {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ljudi jel ima neko problem da mu ne radi br 1 i 2 na tipkovnici kad ocu menjat brzinu tempomata??

miki12345

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
miki12345 kaže...

ljudi jel ima neko problem da mu ne radi br 1 i 2 na tipkovnici kad ocu menjat brzinu tempomata??

1 i 2 ti samo smanjuju i povećavaju brzinu. Nemaš više kao na FS13, 3 brzine tempomata nego je samo jedna brzina (3) pa s 1 i 2 namještaš brzinu. Ili ti uopće ne radi?

10 godina
neaktivan

hehehe sad sam i ja skuzio da je tako, hvala u svakom slucaju....

miki12345
11 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...
bivsi branitelj kaže...

A dali sjediš na prikolici? Stepa je jedini stroj bez motor u koji možeš ući (E) ili TAB... sry na tip-u ako si i to probal

reinstall riješio, svejedno fala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice