Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 915.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

jel igra tko multiplayer ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 Blood Dragon - Walkthrough Trailer

0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 Blood Dragon - Launch Trailer

IGN Far Cry 3: Blood Dragon - Review 8.0

GAMESPOT Far Cry 3: Blood Dragon - Review 8.5

0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

jel igra tko MP i isplati li se zbog MP kupiti igru? prešao sam SP {#} verziju i svidjela mi se jako, pa ako valja i MP, kupujem igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Far Cry 3

Valja MP ali ga nitko ne igra nazalost, tj. jako malo ljudi.

17 godina
Far Cry 3

pa jel se da naći neki dobar server gdje ima uvijek ljudi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Dobar je MP, ništa u rangu BF-a, ali za razbit dosadu je odličan, jedino kako je već rečeno, malo ljudi igra.

kuku lele

1 0 hvala 1
16 godina

Nema igraca na MP, ja sam nedavno nabavio orginal i samo sam jedanput igrao mapu sa oba popunjena tima. Uistinu zalosno pogotovo jel je MP super i zabavan.

Ja sam kupio orginal zbog SP, ako ti mislis zbog MP neces se usreciti bas.{#}

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Skroz malo ljudi ga igra, za par mjeseci neće nitko.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Bro Team Pill - Blood Dragon

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Blood Dragon prezabavan {#}

mozak na pasu i tamani gamad {#}

a mjuza i onaj crnac na pocetku su win {#}

Google Search Is Your Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igrao sam Far Cry na jednom kompjuteru sasvim normalno. Onda sam instalirao igru sa istog cd-a na drugi kompjuter, pokrenuo igru i sve ide sasvim ok do prve scene sa Vaasom, tu mi se gubi zvuk. Uvodna scena gdje se predstavljaju svi Jasonovi prijatelji je ok, ima tona, ali cim igra krene zvuka nema. Ne znam sta bi mogao biti problem {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Izgleda niko nije imao slican problem. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Harek kaže...

Izgleda niko nije imao slican problem. {#}

Bilo je puno takvih problema, ali ne sjecam se solucije. Prelistaj malo temu, nekoliko prvih stranica.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Početak farcry 3 je uistinu san svakog igrača.

Znači imate hrpu debilnih amera sa razgovorima, tipa "dude man", "i'm dude, you're dude" i "osm(awesome) dude", tada imate lokalnog luđaka koji filozofira o ludilu i koji dudu ubije brata, pa ovaj trčeći stenje kao u xxx filmovima i tada .... tatau, ja man, ti man, ajde man ubij svinju i uberi cvijeće.

Ti sad vorior, pobiti sve dobronaoružane (ne)prijatelje.

Nije mi jasno kako je itko uopće opstao na tom otoku, a još manje odakle im oni jet skijevi, jedino morbidnije bi bilo da ekipa po kućama(ili šta već jesu) imaju xboxeve i imaju originalne igrice.

Kojeg žanra je ova igra bog će da ga zna, ali koji god žanr zamislite, e farcry 3 mu pripada. Je li fps?- Je. Je li rpg?- Je. itd...

Najbolji dijelovi igre su reference na originalni farcry. Šteta samo što je igra dobro primljena jer znači da će biti i još nastavaka.

Previše je tu prostora, a premalo različitost, tako gdje god da se nalazili, čini vam se kao da ste na istom mjestu.

Plus je tu i tamo koja kap kiše, koja malo podiže atmosferu. Ko voli pucačine otvorenog tipa ovo je igr za njega, za mene sigurno nije.

2 16 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Za moj ukus pucacina na otvorenom je nesto najbolje uz prekrasnu prirodu, sume, zivotinje, rijeke, vodopadi, mostovi, more, jedino zamjeram sto je neprijatelj previse glup i lako ga je savladati cak i na najtezem levelu. Druga stvar je sto ti na pocetku ako trebas za bolja oruzja tesko dolazis do njega, a kad predjes 50% i vise igre onda imas novca da ne znas sta da radis s njim. Kupio si svo moguce oruzje i nadogradio ga, tako da ako hoces pokupiti sve one kontejnere s novcem da ih ne gledas na mapi moras se nekako rijesiti novca jer maksimala ti je 10 000$, ja sam bezveze bacao bombe, pucao u zrak da potrosim ammo da bih ga mogao kupiti {#}

2 0 hvala 0
13 godina

Pokrenuo sam Far cry 3  sve postavke na Ultra  AA na max. plus u Nvidia control panelu uključio AA 8x supersample u full HD i kad igram u 3D grafika mi je fenomenalna(realistična) samo što ovaj supersample jede fps tako da imam od 45- 50fps. 

Jeli to normalno u ovoj igri sa tim postavkama takav fps s obzirom na grafu.

15 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Pokrenuo sam Far cry 3  sve postavke na Ultra  AA na max. plus u Nvidia control panelu uključio AA 8x supersample u full HD i kad igram u 3D grafika mi je fenomenalna(realistična) samo što ovaj supersample jede fps tako da imam od 45- 50fps. 

Jeli to normalno u ovoj igri sa tim postavkama takav fps s obzirom na grafu.

Haha fps ti je odlican so obzirom da si u Control Panelu ukljucio 8x AA Supersample. Jesi li u igri podesio na 8xMSAA ili 4xMSAA?

13 godina

8xMSAA.

Sve što god je se moglo naštelovao sam na max. {#}

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

8x super sampled + 8x multi sampling je u principu besmisleno... 4-8x in game AA (MSAA) bi ti dalo zadovoljavajuću oštrinu i konstantni lock na 60 frejmova. Možeš umjesto in game AA koristiti SSAA kroz CP ali nema smisla koristiti oba istovremeno. No ok, tvoje pitanje je bilo dal je to normalan framerate za te postavke - odg; da, to je odličan framerate za te postavke.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 19:31 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Hvala na dodatnim informacijama.

Da ti pravo kažem nemam pojma ,mislio sam da je to malo fps zato sam i pitao.

Pokušat ću se malo igrati sa time.

15 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Hvala na dodatnim informacijama.

Da ti pravo kažem nemam pojma ,mislio sam da je to malo fps zato sam i pitao.

Pokušat ću se malo igrati sa time.

8xMSAA in game je i vise nego dovoljno. Forsiranjem AA u cp samo obaras performanse a neces nista primjetiti, samo ces dobiti previse blura. Pozz

13 godina

Aha,thanks.

Dakle,ili da uključim in game ili u CP a ne oboje.

15 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Aha,thanks.

In game imas sve sto je potrebno da igra izgleda predivno, tako da.. ukljuci in game.

13 godina
darijoman kaže...

Aha,thanks.

Komp ti je mrak! {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Minoza kaže...

8x super sampled + 8x multi sampling je u principu besmisleno... 4-8x in game AA (MSAA) bi ti dalo zadovoljavajuću oštrinu i konstantni lock na 60 frejmova. Možeš umjesto in game AA koristiti SSAA kroz CP ali nema smisla koristiti oba istovremeno. No ok, tvoje pitanje je bilo dal je to normalan framerate za te postavke - odg; da, to je odličan framerate za te postavke.

Da baš tako.

Sa uključenim AA 8x in game i sa isključenim AA supersample u CP imam 60-65 fps a igra izgleda odlično.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljuudi pomagajte.

Instalir'o sam igru sve ok, i kad sam je upalio izbaci mi error.Piše da nemam ovlasti da pokrenem igru i da kontaktiram administratora.Kad igru pokrenem kao administrator opet isti problem.Pa ako možete pomozite. Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fariss :) kaže...

Ljuudi pomagajte.

Instalir'o sam igru sve ok, i kad sam je upalio izbaci mi error.Piše da nemam ovlasti da pokrenem igru i da kontaktiram administratora.Kad igru pokrenem kao administrator opet isti problem.Pa ako možete pomozite. Hvala unaprijed :)

Vjerojatno se radi o nekompatibilnosti sa hardverom tj.stariji ti je hardver a igrica je novije izdanje ili je igrica pirat pa onda uvijek možeš očekivati nešto da ne radi.

17 godina
Far Cry 3

E ovako imao sam prvo piratsku verziju igre... te sam kasnije kupio original.... ali sad sejvovi vise ne pasu od krekane igre... trazio sam po netu i to sve ima neki program fc3 save helper ali nikao da namjestim sejv jel netko mozda imao slicno iskusvto ima sve tutorial i sve ali nikako ne mogu sloziti pa eto svaka pomoc je dobro dosla....

Link gdje pise kako treba napraviti... http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/875973-fc3-save-helper/page-2

Link za skinut taj program http://rghost.net/44287857

Moj sejv [code]http://speedy.sh/k4D73/46.rar[/code]

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja bi ti savjetovao da zaigraš ispočetka Far cry 3 jer je igra odlična i isplati se u svakom slučaju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice