Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

tema je F NW,a ne F1, F2 ili F3 zato prestanite sa time !!!!!!!!!

Moj PC  
0 14 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
juice21 kaže...

Ajd odskijaj!

Zar je zabranjeno uspoređivati?

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:50 (4ucker).
15 godina
4ucker kaže...
juice21 kaže...

Ajd odskijaj!

Zar je zabranjeno uspoređivati?

nema još snijega kod nas ....

17 godina
neaktivan

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uff, jučer oko ponoći počeo prelaziti i završio oko 3. Igra je odlična, pravo osvježenje od FO3 GotY-a.

{#} Odlična igra!

EDIT: Može mi netko objasniti što je to reloading bench? Zar se tamo može kovati municija od praznih čahura i barutnog punjenja?

Također, dosta zbunjuju različiti tipovi municija i kratice (recimo 9mm P/HS; primjer, nešto slično i piše).

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 12:15 (AlienWare1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...
AlienWare1 kaže...

Uff, jučer oko ponoći počeo prelaziti i završio oko 3.

Jel' se ti to zaje_avaš ili? Nisam ga još kupio ali sam poprilično siguran da ni sam main quest ne traje samo 3 sata? Ili si ga završio oko tri popodne?

Vjerojatno je tada ugasio igru, a ne prešao, nema šanse da se pređe za tri sata.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
M_dipl. kaže...
AlienWare1 kaže...

Uff, jučer oko ponoći počeo prelaziti i završio oko 3.

Jel' se ti to zaje_avaš ili? Nisam ga još kupio ali sam poprilično siguran da ni sam main quest ne traje samo 3 sata? Ili si ga završio oko tri popodne?

Vjerojatno je tada ugasio igru, a ne prešao, nema šanse da se pređe za tri sata.

Hah, da :D

Sad sam tek na REPCONN questu.

17 godina
moderator
AlienWare1 kaže...

Također, dosta zbunjuju različiti tipovi municija i kratice (recimo 9mm P/HS; primjer, nešto slično i piše).

Kratice za municiju su ti kao u stvarnosti, 9mm P+ ti je 9mm sa jačim punjenjem, AP ti je armor piercing (za oklop), a JHP ti je jacketed hollow point (za protivnike bez oklopa, jer se rasprsnu pri udaru i trgaju meso ali ne mogu kroz oklop, dum dum se negdje nazivaju). Oni koji nemaju kraticu su standardni meci.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
AlienWare1 kaže...

Kratice za municiju su ti kao u stvarnosti, 9mm P+ ti je 9mm sa jačim punjenjem, AP ti je armor piercing (za oklop), a JHP ti je jacketed hollow point (za protivnike bez oklopa, jer se rasprsnu pri udaru i trgaju meso ali ne mogu kroz oklop, dum dum se negdje nazivaju). Oni koji nemaju kraticu su standardni meci.

Thx, a vidio sam i za kupiti neke "kutije" sa mecima, dobiješ ih dosta unutra. Jesu to oni "Surplus" koji su jeftini, ali ti se brže troši oružje?

Jako mi se sviđa modifikacija oružja, sad sam stavio prigušivač na Varmint Rifle, dođe samo 100 capsova.

Imam još jedno pitanje u vezi "Come Fly With Me" questa, kako ste ga riješili?

Sad sam u podrumu i onaj ghoul koji tamo kampa sa hunting rifle me pitao da mu nađem partnericu koja je odlutala u podrum. Što dalje? Vidio sam i onog Nightkina koji je zapovjednik.

17 godina
neaktivan

Da li se to meni čini ili su energetska oružja nerfana previše? Municija je preskupa, probojnost im i nije baš neka naspram klasičnog itd.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li se to meni čini ili su energetska oružja nerfana previše? Municija je preskupa, probojnost im i nije baš neka naspram klasičnog itd.....

Čini ti se. Energetska oružja (laser rifle/laser gun) se čine dosta slaba, ali njihova najvažnija stvar je što troše malo vats bodova. Ako igraš kao fps onda nisu dobra, ali ako za borbu koristiš samo vats brzo pokazuju svoje prednosti.

Uz ove perkove niti bog te neće zaustaviti s energetskim oružjima (imam build zasnovan na korištenju energetskih oružja i cijelu igru sam prešao s njim):

Vigilant recycler - bolje recikliraš prazne energetske baterije u pune na workbench-u

Laser Commander - 15% veći damage i 10% veća šansa za critical hit-ove

Još uzmeš Action boy/girl, math wrath, grim reapers spirit i visoki agility za masu vats bodova (ili samo nešto od toga).

A da ne govorim ako nabaviš tesla cannon, gatling laser, gauss rifle, alien blaster - sigurno najjača oružja (ili među najjačim) u igri. I sva su energetska{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Čini ti se. Energetska oružja (laser rifle/laser gun) se čine dosta slaba, ali njihova najvažnija stvar je što troše malo vats bodova. Ako igraš kao fps onda nisu dobra, ali ako za borbu koristiš samo vats brzo pokazuju svoje prednosti.

Uz ove perkove niti bog te neće zaustaviti s energetskim oružjima (imam build zasnovan na korištenju energetskih oružja i cijelu igru sam prešao s njim):

Vigilant recycler - bolje recikliraš prazne energetske baterije u pune na workbench-u

Laser Commander - 15% veći damage i 10% veća šansa za critical hit-ove

Još uzmeš Action boy/girl, math wrath, grim reapers spirit i visoki agility za masu vats bodova (ili samo nešto od toga).

A da ne govorim ako nabaviš tesla cannon, gatling laser, gauss rifle, alien blaster - sigurno najjača oružja (ili među najjačim) u igri. I sva su energetska{#}

Jao, raspisao se ti, a mene hvata nostalgija za F3om! :) Mogao bih ponovno igrati...

I jedno pitanje samo! Jesil ti recimo u gradu nekom u F3 dok si igrao, u trenutku kad ubijes covjeka a nitko te ne vidi postenes odjednom "primjecen" i svi te proganjaju?

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

I jedno pitanje samo! Jesil ti recimo u gradu nekom u F3 dok si igrao, u trenutku kad ubijes covjeka a nitko te ne vidi postenes odjednom "primjecen" i svi te proganjaju?

Ne sjećam se baš, ali mislim da mi se to nikada nije dogodilo.

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Jao, raspisao se ti, a mene hvata nostalgija za F3om! :) Mogao bih ponovno igrati...

Ako ti se opet igra FO3 probaj igrati sa ovime.

Mali demonstrator

16 godina

Malo vijesti o dlc-u. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Kako se zove onaj armor kojeg nosi Courier na coveru igre, gdje pozira sa Magnumom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da je NCR Ranger combat armor

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Larc0 kaže...

mislim da je NCR Ranger combat armor

Je, hvala. :)

17 godina
AlienWare1 kaže...

Kako se zove onaj armor kojeg nosi Courier na coveru igre, gdje pozira sa Magnumom?

Pročitao sam da kada si 13-14 level, likove s takvim armorom možeš naći po NCR kampovima.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:10 (Dodinho).
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
AlienWare1 kaže...

Pročitao sam da kada si 13-14 level, likove s takvim armorom možeš naći po NCR kampovima.

Ja sam sada 16 lvl, i nisam još nikog sretnuo sa tim..

16 godina
neaktivan

Cemu tocno sluzi perk wild wasteland? Uzeo sam ga na pocetku jer izgleda zabavan.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://fallout.wikia.com/wiki/Wild_Wasteland

Scrollaj dolje za encountere

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
AlienWare1 kaže...
Dodinho kaže...
AlienWare1 kaže...

Pogledaj u kampovima Forlorn Hope i Golf.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
15 godina
neaktivan

probaj otići do Campa Forlorn Hope, imaš četiri snajperska gnjezga postavljena da čuvaju kamp, svaki od snajperista je ranger opremljen dotičnim armorima.

nisam siguran kako funkcionira igra na kada si niži level sa likom, no isto tako sam pročitao da je antimatherial rifel moguće dobiti tek na 16 levelu, ja sam ga uspio dobiti na 10 lvlu kod BoS.

17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
AlienWare1 kaže...
Dodinho kaže...
AlienWare1 kaže...

Pogledaj u kampovima Forlorn Hope i Golf.

Imaš ih najviše oko Hoover dam

17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

http://fallout.wikia.com/wiki/Wild_Wasteland

Scrollaj dolje za encountere

Rofll

"The Holy Hand Grenades

In the south church of Camp Searchlight, there are 3 Holy Frag Grenades on a table. The writing on a box beside these grenades reads "Pull the pin, count to 5 3."

17 godina
neaktivan
Super je holy grenade....

Inače predobar skeč iz monthy pythona isto :)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Super je holy grenade....

Inače predobar skeč iz monthy pythona isto :)

Sad mi je žao što nisam uzeo nijedan trait :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 17:29 (AlienWare1).
16 godina
protjeran

Evo baš igram malo NW i srušio mi se status sa NCR-om zbog onog questa gdje moraš ubiti NCR Rangera za Brotherhood of Steel - dobio sam 3 dana da ga popravim i obavio sam questove Restoring Hope i Medical Mystery za NCR i pisalo je da mi se popravio status s njima, ali u Pip-boyu još uvijek piše da sam ''shunned'' - kako?

I još me zanima zašto imam uvijek premalo Action Pointsa - jedva za jedan hitac u VATSu?

Si vis pacem, para bellum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Evo baš igram malo NW i srušio mi se status sa NCR-om zbog onog questa gdje moraš ubiti NCR Rangera za Brotherhood of Steel - dobio sam 3 dana da ga popravim i obavio sam questove Restoring Hope i Medical Mystery za NCR i pisalo je da mi se popravio status s njima, ali u Pip-boyu još uvijek piše da sam ''shunned'' - kako?

I još me zanima zašto imam uvijek premalo Action Pointsa - jedva za jedan hitac u VATSu?

Pa zašto si ga ubio? mogao si ga nagovoriti da otiđe

A action pointsi - ovisi koje oružje koristiš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice