Fallout 4

poruka: 2.013
|
čitano: 322.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Fallout 4

žalosno je da sam prekinuo igrati iz dosade, a ove ranije sam odigrao 2-3 puta svaku

one starije i preko nekoliko puta

obzirom da sam teški fanboy fallout serijala to dovoljno govori - nije smeće, ali su zaebali brate i to pošteno

Moj PC  
11 0 hvala 0
18 godina
Re: Fallout 4
picajzla0707 kaže...

žalosno je da sam prekinuo igrati iz dosade, a ove ranije sam odigrao 2-3 puta svaku

obzirom da sam teški fanboy fallout serijala to dovoljno govori - nije smeće, ali su zaebali brate i to pošteno

ja sam je odigrao, potrosio nekakvih 50 sati, mozda i vise... medutim prica mi je iznimno losa, a kad nabavis power armor sve ostalo je besmisleno. mos ti bauljat okolo ali to sve postaje isprazno.

da se razumimo, koncept power armora mi je fantastican ali jednostavno si previse op i to je jedan od razloga zasto mi je igra postala isprazna. + toga nema karme, nema nikakvog nacina da utjecem na izbor u igri, nema pravljenja municije, nema dobrih companiona i tako... jedan teski prosjek koji je proguran kao dobra igra zahvaljujuci pametnom editiranju i koncipiranju one famozne prezentacije na E3 koje je digla hype u nebo.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

Još kad se sjetim da sam se rano ujutro ustao da bih gledao live prijenos E3 da vidim prezentaciju Fo4.... 

Uz sve probleme, NV mi ostaje omiljeni Fallout (Da, odigrao sam FO 1 i 2)

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Ima jedna pozitivna stvar u vezi ove igre. Bethesdu sada ignoriram, prijasnje igre su me koliko toliko odrzavale da istrazujem lokacije, igram za druge frakcije i sa nekim drugim stilom. Ovdje sve viđeno, simse ne volim, a ucitavanja traju po tjedan dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

dosta stvari će popraviti modovi samo se treba pričekat da izađe creation kit za neke ozbiljnije kreacije... samo se sjetite vanille skyrima i kako danas izgleda...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

dosta stvari će popraviti modovi samo se treba pričekat da izađe creation kit za neke ozbiljnije kreacije... samo se sjetite vanille skyrima i kako danas izgleda...

Izgled nije sve.
Nekoliko stvari modovi neće riješiti, a to je priča, izbori u dijalozima (ne računam quest modove) i RPG elementi. 

14 godina
neaktivan
Jesus kaže...
sylar951 kaže...

Izgled nije sve.
Nekoliko stvari modovi neće riješiti, a to je priča, izbori u dijalozima (ne računam quest modove) i RPG elementi. 

Pa nije... Ali ponavljam, pogledaj skyrim, ima tisuće grafičkih modova i isto toliko (možda i više) gameplay modova... Zapravo nezz dali postoji nešto što ne možeš u skyrimu sa modovima...

A sad što se priče tiče, to ionako nikada nije bila jača strana Bethesde...

13 godina
fanaticni gejmer kaže...

Ima jedna pozitivna stvar u vezi ove igre. Bethesdu sada ignoriram, prijasnje igre su me koliko toliko odrzavale da istrazujem lokacije, igram za druge frakcije i sa nekim drugim stilom. Ovdje sve viđeno, simse ne volim, a ucitavanja traju po tjedan dana.

samo za ovo zadnje - ne bi vjerovao koliko brže se učitava igra kad je pukneš na ssd

umjesto minutama loading s nekog save gamea se mjeri u sekundama, a i početni ulazak u igru je vrlo brz

nije mi baš jasno zašto je tako s hdd-om, vidio sam kod frenda našto to liči, a kad smo mu premjestili igru na ssd - spasio se

to mu je i bio glavni motiv za uzet još jedan ssd od 500gb, makar sam mu rekao da su na sp igrama koje on pegla to rijetki slučajevi

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 8:18 (picajzla0707).
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

Pa nije... Ali ponavljam, pogledaj skyrim, ima tisuće grafičkih modova i isto toliko (možda i više) gameplay modova... Zapravo nezz dali postoji nešto što ne možeš u skyrimu sa modovima...

Mnoge stvari modovi ne mogu riješiti, zato jer su mnoge stvari hardcode-ane. Što je u redu. Ne može se očekivati da dobiješ source kod od igre.
NV mi je vanilla bio super (ako zanemarimo bugove), a s modovima mi je samo još bolji. No to je zato jer mi je defaultna igra dobra i odlična podloga za moddiranje.

FO4, osim stabilnijeg engine-a i (po meni) dobre grafike, ima lošu podlogu za modove jer već u samom startu ne valjaju stvari koje sam spomenuo ranije. Osobno mišljenje. :)
Jedino ako izađe neki hadrcore survival mod koji donosi novu, totalno odvojenu, priču, ću zaigrati FO4 ponovno.

14 godina
neaktivan
Jesus kaže...
sylar951 kaže...

Mnoge stvari modovi ne mogu riješiti, zato jer su mnoge stvari hardcode-ane. Što je u redu. Ne može se očekivati da dobiješ source kod od igre.
NV mi je vanilla bio super (ako zanemarimo bugove), a s modovima mi je samo još bolji. No to je zato jer mi je defaultna igra dobra i odlična podloga za moddiranje.

FO4, osim stabilnijeg engine-a i (po meni) dobre grafike, ima lošu podlogu za modove jer već u samom startu ne valjaju stvari koje sam spomenuo ranije. Osobno mišljenje. :)
Jedino ako izađe neki hadrcore survival mod koji donosi novu, totalno odvojenu, priču, ću zaigrati FO4 ponovno.

hardcore modova i overhaula će sigurno biti... već sada je izbačeno par zanimljivih crafting modova ali kao što rekoh, kada izađe creation kit bit će jebenih stvari... a priča je takva kakva je, tu neće biti puno promjene... možda koji custom story/quest mod (falskaar i moonpath to elsweyr za skyrim su bili odlični, bolji nego vanilla questovi)

16 godina
neaktivan
Fallout 4

Dosta se pisalo u temi i vjerojatno jednog dana cu i probat F4.

Ali ja sam stari igrac Fallouta, prosao sam Fallout jedinicu vise puta, Fallout 2 i naravno F3.

Ne znam nekako od sva tri nastavka 2 dio mi je najdrazi!

Moje pitanje je upuceno ekipi koja je prosla sve nastavke pa i New Vegas koji bi htio probat, da li se isplati skesirat za F4 ili ga probat prvo igrat pa vidjet?

Koliko sam citao dosta su smanjili RPG elemente u igri i doslovce napravili fps in open world. Po meni taj izrazeni rpg element i *ebena prica je ta koja te drzi. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Nedavno sam proso Fallout 2 opet i makar je grafika losa (igrivo uz resolution mod fix), igra te drzi zaljeplenog za monitor i kvaliteta sadrzaja je jednostavno epic (barem za mene), i drzi te makar je content star skoro 20 godina....

Ne znam mozda patim za tim starim rpg igrama kao fallout, KOTOR i slicno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
johnny1177 kaže...

Dosta se pisalo u temi i vjerojatno jednog dana cu i probat F4.

Ali ja sam stari igrac Fallouta, prosao sam Fallout jedinicu vise puta, Fallout 2 i naravno F3.

Ne znam nekako od sva tri nastavka 2 dio mi je najdrazi!

Moje pitanje je upuceno ekipi koja je prosla sve nastavke pa i New Vegas koji bi htio probat, da li se isplati skesirat za F4 ili ga probat prvo igrat pa vidjet?

Koliko sam citao dosta su smanjili RPG elemente u igri i doslovce napravili fps in open world. Po meni taj izrazeni rpg element i *ebena prica je ta koja te drzi. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Nedavno sam proso Fallout 2 opet i makar je grafika losa (igrivo uz resolution mod fix), igra te drzi zaljeplenog za monitor i kvaliteta sadrzaja je jednostavno epic (barem za mene), i drzi te makar je content star skoro 20 godina....

new vegas definitivno, fallout 4 ne preporucujem osim ako si zagrizeni fan

13 godina
johnny1177 kaže...

Probaj onda Wasteland 2, Dragon Age Origins.

Probaj i Alpha Protocol, odlična i potcijenjena igra.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
Fallout 4

Hvala na inputu ekipa!

Znaci pricekat cu F4 mozda da izade neki GoTY ili dok vecinu buggova ne rijese.

Dragon Age Origins mi je frend preporucio isto, tako da mi je na listi.

Ali prvo sto cu napravit definitivno uzimam GW2 HoT pa onda dok to malo izigram i kad malo isamaram one meta pvp klipane/ice onda cu se okrenut new vegas/F4/Dragon Age O !!!

Live long and prosper!

Let the force be with you... and so on!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Fallout 4

Nisam još zaigrao ovu igru, nemam vremena, ali gledam brata kako igra. Svako malo učitavanja koja, k tome, i potraju i desetak sekundi. U igri u kojoj svako malo ulaziš iz jedne prostorije u drugu ovo je iritanto i meni koji samo gledam. Čak sam probao i reinstalirati igru, nije pomoglo, kao ni zadnji patch. Igra je naravno na SSDu. Ne kužim, nakon jednog prekrasnog Witchera 3 teško ću progutat Fallout 4 s svojim zastarjelim Oblivion engineom i ovim učitavanjima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni su ucitavanja trajala po par sekundi, ako se dobro sjecam
Frendu isto kad je igru prebacio na ssd, na hdd-u su ubitacno spora ucitavanja i koliko sd sjecam jedino f4 ima tako drasticnu razliku
16 godina
Prince-Artas kaže...

U igri u kojoj svako malo ulaziš iz jedne prostorije u drugu ovo je iritanto i meni koji samo gledam. Čak sam probao i reinstalirati igru, nije pomoglo, kao ni zadnji patch. Igra je naravno na SSDu. Ne kužim, nakon jednog prekrasnog Witchera 3 teško ću progutat Fallout 4 s svojim zastarjelim Oblivion engineom i ovim učitavanjima.

Dobiš 11 fore...

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
17 godina
Fallout 4

Jel ima netko problema sa settlementsima, konkretno nemogućnost selektiranja settlera za određenu radnju? Dakle uopće nema opcije da se settler posebno odabere, highlighta se no nije moguće slati ih iz jednog u drugo, te recimo da obrađuju usjeve, budu čuvari itd.. 

No me interesa nada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Zadnje sam igrao prije mjesec i pol do dva dana, pa ne znam kakvi patchevi su između izišli, ali onda nije bilo problema sa time. Bilo je malo loše sve skupa izvedeno, ponovo radi limiza konzola, ali sve se dalo dogovorit sa settlerima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Prince-Artas kaže...

Nisam još zaigrao ovu igru, nemam vremena, ali gledam brata kako igra. Svako malo učitavanja koja, k tome, i potraju i desetak sekundi. U igri u kojoj svako malo ulaziš iz jedne prostorije u drugu ovo je iritanto i meni koji samo gledam. Čak sam probao i reinstalirati igru, nije pomoglo, kao ni zadnji patch. Igra je naravno na SSDu. Ne kužim, nakon jednog prekrasnog Witchera 3 teško ću progutat Fallout 4 s svojim zastarjelim Oblivion engineom i ovim učitavanjima.

mislim stvarno, odigrao sam jedno 2 sata F4 tako da nisam baš puno vidio, nisam htio to uopće ozbiljno započinjati dok ne riješim neke ispite na faksu, ugl jedna od stvari što su najavili prije nego što je igra izašla je to da neće biti loading screenova uopće u igrici, tj. dok si u svijetu, gdje god ulazio izlazio nema loadinga, dakle malo su se/nas zaj*bali

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 10:11 (Cansee).
17 godina
Fallout 4

Ne, krivo si shvatio, najavili su da dok hodaš po jednom području neće biti loading screenova, dakle cijela mapa je jedno područje, već tek kad ulaziš u neku kuću da će biti loading screen.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Loading screenovi su pri ulasku i izlasku iz građevina,pećina itd., te kod fast travela. 

Međutim, s obzirom da je svaka građevina koja ima učitavanje u biti dungeon, a ima ih stvarno ogromnih, usporedba s Witcherom je smiješna i nikako ne stoji.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 10:43 (DeniZg).
18 godina
protjeran
DeniZg kaže...

Loading screenovi su pri ulasku i izlasku iz građevina,pećina itd., te kod fast travela. 

Međutim, s obzirom da je svaka građevina koja ima učitavanje u biti dungeon, a ima ih stvarno ogromnih, usporedba s Witcherom je smiješna i nikako ne stoji.

Rekao bih da manje traje loading iz npr. No Man's Land u Novigrad nego u neki veći dungeon Fallouta. A tko je igrao Witcher zna koliki je Novigrad.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 11:14 (Prince-Artas).
18 godina
Prince-Artas kaže...
DeniZg kaže...

Rekao bih da manje traje loading iz npr. No Man's Land u Novigrad nego u neki veći dungeon Fallouta. A tko je igrao Witcher zna koliki je Novigrad.

witcher ima 3 velike mape... cili novigrad, okolici i velen je jedna + ekspanzija, otoci i withcer base... s obzirom da je medu njima relativno velika udaljenost loading screen uopce ne smeta. i jos eto vizima a tu odes brat bratu 5 puta.

imzemu no mans land i novigrada ne postoji loading screen

18 godina
protjeran
Fallout 4

Ma dobro ne sjećam se točno, znam samo da ogromni Witcher 3 (iako bez klasičnih dungeona) na običnom HDDu ima sasvim pristojno vrijeme učitavanja dok Fallout 4 muči i vrlo dobar SSD.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 7:05 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Neko vrijeme već igram fo4, ispočetka sam opet krenuo(org steam) i danas mi je igra postala čudna..previše stutteringa. Pokrenuo sam hwinfo i vidio da mi je cpu usage na 70-80% a gpu ne prelazi 55%. I prije sam pratio da vidim kako mi igra radi i gpu je bio većinom na 99% a cpu nije prelazio 70% u najgorim situacijama(uglavnom ultra postavke), i padovi su 40-60fps.. Stvar je u tome da mi je jučer radila potpuno normalno..

edit: da zab sam napisati, sad su frejmovi tu 30-50max

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 17:21 (skorvy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Fallout 4

dali neko ima save game oko 50% tako nešto.Neda mi se ponovno sve igrati

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
gamero kaže...

Imam ja ali ti ih mogu poslat tek kasnije kad sam s posla.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
11 godina
skorvy kaže...
gamero kaže...

Imam ja ali ti ih mogu poslat tek kasnije kad sam s posla.

ok samo posalji kad budes mogao

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice