Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 270.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Bethesdin Pete Hines govori da će se kompanija pojaviti na nekom Pax East conventionu i možda progovoriti o nekom naslovu na kojem rade poslednjih godina... Pogodtie šta svi misle. Ne moram ni naglašavati. Uostalom, evo linka:

http://gamewise.co/brainwaves/6040/Possible-Fallout-4-announcement-at-PAX-East?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_132437

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Bethesdin voditelj projekata, Todd Howard poručio je kako ćemo na najavu njihove sledeće igre, potencijalno Fallout 4, morati pričekati duže vreme...

Svima je manje-više jasno kako je Fallout 4 u razvoju. Neki su čak toliko uzbuđeni oko toga da lažiraju prijave trademarka i teaser web stranice, što smo imali prilike videti krajem prošle godine. Međutim, u Bethesdi ostaju ravnodušni prema tome i fokusiraju se na svoj projekt o kojem još nisu spremni pričati. Poručio je to voditelj projekta Todd Howard na DICE Awards dodelama nagrada, gde je na pitanje Rock Paper Shotguna o tome imaju li neki vremenski okvir moguće najave, odgovorio sledeće:

„Nemamo. Ali mislim da će proći još dosta vremena do toga. Naviknuti smo na sva ta pitanja i znatiželju kroz zadnjih nekoliko godina. Svi žele informacije. A mi trenutno samo nastojimo odlučiti koje će ideje [za igru] ostati i kada će biti prigodno vreme da o njima pričamo.“

Prošle glasine upućivale su na to da će Fallout 4 biti smešten u okolici grada Bostona. Jasno je i to da će koristiti unapređeni Skyrimov engine te da će biti planiran za nove platforme. No osim toga – sve drugo je nepoznato i tako će ostati dok Bethesda ne završi sa svojim zavetom ćutnje.

Samo neka je Fallout 4 u izradi, čekaćemo mi...

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Treba zapaliti HCL, da njih nema nebih sad imao tako usran dan zbog te vijesti, no drago mi je znati da rade na tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Pa sve Bethesdine igre još od Morrowinda (izuzev Fallouta 3) su bile u razvoju 3-4 godine, s obzirom da je Skyrim izašao 2011. Fallout 4 ne možemo očekivati prije kraja 2014/2015. Mora se uzeti u obzir i da se ekipa sada mora naviknuti na novi hardver.

Ja očekujem najavu na VGA(X) ove godine i izlazak krajem 2015.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Razlika izmedju F3 i NV je samo dvije godine, no ovako je cak i bolje, community ih nece pozurivati, bolje da naprave remek dijelo nego poluproizvod zbog nestrpljivog communitiya...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

4 a while
Fallout 4
E3 is in 4 months

HUEHUEHUE

An adventure is only an inconvenience rightly considered. An inconvenience is only an adventure wrongly considered.When I first red that another Mass Effect was getting the green light it blue me away
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Fallout 4
Rodić kaže...

Razlika izmedju F3 i NV je samo dvije godine, no ovako je cak i bolje, community ih nece pozurivati, bolje da naprave remek dijelo nego poluproizvod zbog nestrpljivog communitiya...

Fallout: New Vegas nije kreirala Bethesda, već Obsidian, ne zaboravljajte to... Što se tiče vremena za razvoj, neka ga uzmu slobodno, igra treba da bude pravi next-gen do srži, ne samo u vidu grafike, već i drugih tehničkih stvari...

12 godina
Koje su to druge tehnicke 'stvari' koje bi trebale odrediti novi fallout kao 'nextgen'
16 godina
Fallout 4

Pa engine, engine mora biti na vrhuncu. Fallout 3 i NV se nisu bas proslavili.

Lezanje, cucanj i stajanje, sa promjenama preciznosti tj. mirnoce ruke ovisno o polozaju, gledanje iza ugla, V.A.T.S. sa ciljanjem u oko koji, ako pogodi, mora biti maltene 1-shot bez obzira na skill sa pojedinim oruzjem.

Smjesne su situacije gdje imam 20-30 u small guns, pogodim bandita u glavu sa 3 metka, a on me i dalje lupa macetom bez da ga to makar uspori. Dakle to ne moze bit tako, ako sam ga pogodio u glavu ima se to vidjet.

Smijesno je takodjer kod mutanata koji su se pokazali jos izdrzljivijima, 10 metaka u glavu, vidi se crvenilo/krv, a on stoji i puca... tu i tamo se kratko primio za glavu (ako dobije "head crippled" status). Head crippled ne smije biti "samo status", mora se vidjet i na animacijama. Netko kome je razbijena glava ne moze trcat, to je sigurno. Upitno je koliko moze drzat oruzje, a jos vise upitno koliko moze mahat sjekirom po meni.

Fallout i fallout 2 su bili ok po tom pitanju, bile su puuuno starije igre, bez puno mogucnosti prikaza ovih statusa, fallout 3 je i radjen u 3D da ima puno vise mogucnosti za prikaz ovakvih stvari. Fallout 4 mora biti next gen RPG.

Nadalje, ako fallout 2 ima vozila (barem taj 1 auto koji player kontrolira i vertibirdi koji se ne vide, ali ih kontroliraju neprijatelji), onda moze nesto uvest i fallout 4, ali na nacin da se oni vide i da nesto rade. Da budem iskren kad sam cuo da fallout kupuje bethesda i da de u 3d reko sam "f.ck, to ce biti govno od igre, sta su opce isli ista mijenjat, fallout tactics je bio odlican, samo je trebalo oko jega napravit igru" - nisam bio daleko od istine. Onda smo krenuli raspravljat da bi moglo biti dobro, hodas okolo, a ono neki vertibird zapuca na neku bazu, odvija se kompleksna bitka sa nesto vozila i letjelica, vide se B.O.S. zeppelini kako obilaze podrucja i slicno, a kad atmo nista od svega toga.

Ima tu puno "tehnickih" stvari koje se moraju dic na novi nivo, a ne da to bude TES sa puskama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 13:07 (Rhodin).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
Koje su to druge tehnicke 'stvari' koje bi trebale odrediti novi fallout kao 'nextgen'

Pa evo na primer mnogo veća mapa nego u predhodniku koja je hiljadu puta bogatija mnogim detaljima i hiljadu puta nakrcanija svakakvim stvarima, a da je pritom dozvoljena maksimalna interakcija sa njima. Da to bude mapa koja će se izvoditi bez ikakvih loadinga kada ulazimo u neke obekte, sve da radi kao jedna jedinstvena celina. Da se ekstremno posveti pažnja likovima i njihovom ponašanju koje će oslikati život u takvom svetu, da nebude quest idi ubij deset radioaktivnih pasa i dve rečenice koje će lik ponavljati do samog kraja igre, da odnosi sa likovima budu dinamični, da nas igra natera da se pokajemo zbog nekih donešenih odluka... Da se vreme ne zaustavlja dok vodimo razgovor, da se i našem liku po mogućnosti ubaci glas, da se lik ponaša što je moguće prirodnije, da ima mnogo više animacija... I još mnogo toga... Sve su to stvari tehničke prirode, a koje se ne tiču samo grafike...

14 godina
neaktivan
Fallout 4

To bi trebao biti usminkani Skyrim Engine, i Skyrim je imao dobru interakciju sa svijetom, hrpa stvari itd. valjda ce u falloutu napraviti jos bolju stvar...

Znam da je Obsidian napravio NV ali je Bethesda sve pokrenula... te bila nadlezna za igru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...
Ima tu puno "tehnickih" stvari koje se moraju dic na novi nivo, a ne da to bude TES sa puskama.

I da bude TES sa puškama, iskreno, ne bih se žalio {#}

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
13 godina
odjavljen
sylar951 kaže...
Rhodin kaže...

Iskreno ni ja... Ali neka bude bliži Falloutu 3 po questovima, da imamo malo više slobode u tom segmentu. To je apokalipsa, pravila ne postoje i ne važe...

13 godina
sylar951 kaže...
Rhodin kaže...

prosli je bio tes s puskama i ono...ni tes nije ko što je prije bio

16 godina
Fallout 4

Iskreno ne znam sto da vam kazem... ja nisam bio odusevljen sa Falloutom 3 ni sa NV, sa time da je Fallout 3 barem imao ok pricu i questove, Fallout NV sa svojim Vegas Stripom, robotima i super mega turbo cool chipom koji te robote cini nepobjedivima.... meh. New Reno iz Fallouta 2 pojede cijeli NV za dorucak. Neusporedivo iskustvo. U Fallout NV su side questovi i vise manje sve izvan vegas stripa bili dobri ili relativno dobri. Cak kad sam ignorirao Strip i bavio se Caesar vs NCR nije bilo lose. Ali nesto fali objema igrama... nesto sto je Fallout, Fallout 2, pa cak na momente i Fallout tactics uspio napravit, Bethesda godinama kasnije u 2 igre i koliko vec DLC-ova nije uspjela ni zagrebat...

A jos sam usput cijelo vrijeme imao osjecaj da igram Oblivion sa preljepljenim teksturama.

Ne znam... ja sam old school fallout fan, priznajem to, ali ako vec mora biti u 3D i ako vec mora Bethesda prcak po toj fransizi, onda barem neka naprave dobar posao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Pa sa trojkom su napravili odlican svijet, hrpa toga za istrazit, jako velika mapa, osjecaj post-apokalipse...
Nadam se da ce u cetvorski sve to povecati na velicinu NV i F3 zajedno sa puno vise objekata, stvari, questova itd... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Pa engine, engine mora biti na vrhuncu. Fallout 3 i NV se nisu bas proslavili.

Lezanje, cucanj i stajanje, sa promjenama preciznosti tj. mirnoce ruke ovisno o polozaju, gledanje iza ugla, V.A.T.S. sa ciljanjem u oko koji, ako pogodi, mora biti maltene 1-shot bez obzira na skill sa pojedinim oruzjem.

Smjesne su situacije gdje imam 20-30 u small guns, pogodim bandita u glavu sa 3 metka, a on me i dalje lupa macetom bez da ga to makar uspori. Dakle to ne moze bit tako, ako sam ga pogodio u glavu ima se to vidjet.

Smijesno je takodjer kod mutanata koji su se pokazali jos izdrzljivijima, 10 metaka u glavu, vidi se crvenilo/krv, a on stoji i puca... tu i tamo se kratko primio za glavu (ako dobije "head crippled" status). Head crippled ne smije biti "samo status", mora se vidjet i na animacijama. Netko kome je razbijena glava ne moze trcat, to je sigurno. Upitno je koliko moze drzat oruzje, a jos vise upitno koliko moze mahat sjekirom po meni.

Fallout i fallout 2 su bili ok po tom pitanju, bile su puuuno starije igre, bez puno mogucnosti prikaza ovih statusa, fallout 3 je i radjen u 3D da ima puno vise mogucnosti za prikaz ovakvih stvari. Fallout 4 mora biti next gen RPG.

Nadalje, ako fallout 2 ima vozila (barem taj 1 auto koji player kontrolira i vertibirdi koji se ne vide, ali ih kontroliraju neprijatelji), onda moze nesto uvest i fallout 4, ali na nacin da se oni vide i da nesto rade. Da budem iskren kad sam cuo da fallout kupuje bethesda i da de u 3d reko sam "f.ck, to ce biti govno od igre, sta su opce isli ista mijenjat, fallout tactics je bio odlican, samo je trebalo oko jega napravit igru" - nisam bio daleko od istine. Onda smo krenuli raspravljat da bi moglo biti dobro, hodas okolo, a ono neki vertibird zapuca na neku bazu, odvija se kompleksna bitka sa nesto vozila i letjelica, vide se B.O.S. zeppelini kako obilaze podrucja i slicno, a kad atmo nista od svega toga.

{#}

12 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Bethesdin Pete Hines govori da će se kompanija pojaviti na nekom Pax East conventionu i možda progovoriti o nekom naslovu na kojem rade poslednjih godina... Pogodtie šta svi misle. Ne moram ni naglašavati. Uostalom, evo linka:

http://gamewise.co/brainwaves/6040/Possible-Fallout-4-announcement-at-PAX-East?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_132437

Nebi se čudio da če biti nešto u vezi sa novim Doomom.

Ionako su več najavili betu tako da nemaju više šta skrivati.

Za Fallout 4 če vrjerovatno pričekati na E3 

13 godina
odjavljen
Fallout 4

Šta li se komeša u Bethesdinom studiju u vezi Fallouta 4? Ima da se načekamo...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Please God, nek barem potvrde za VGX i don't care, bilo sta da imam nadu, ovome ne vjerujem dok ne vidim njihovu potvrdu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Bilo bi vreme da najave novi Fallout, evo skoro pet godina od New Vegasa... Igra će sigurno biti next-gen, mada kako već dugo pratim Witcher 3, sumnjam da će novi Fallout ponuditi išta bolje. Ovi iz Bethesde moraju da shvate da se RPG igrači lože na dobru priču, a ne samo open world istraživanje. Witcher 3 je revolucija u RPG žanru, prvo je pravljena za PC, pa tek portovana za konzole, a znajući Bethesdu biće to prvo Xbox One pa tek PC i PS4.

17 godina
Fallout 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Nisam ni sumnjao, zato sam i napisao dok oni ne potvrde ne vjerujem u ta sranja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

We’re hosting our first-ever E3 Showcase in Hollywood, CA on June 14th and we’ve saved some seats just for you, our fans. Feel like a celebrity by attending our most exciting event yet, live and in-person! Keep an eye out – in the coming months we’ll be sharing details on how you can register to attend.

Can’t make it out to LA to join us? Don’t worry, we have you covered. On Twitch.TV/Bethesda (Follow here), you’ll be able to tune in on 6/14 and watch every moment live!

http://i.imgur.com/vwMin.gif

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 16:24 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Bethesda će na E3 predstavit RPG igru za sve platforme, (znači stari engine pošto dolazi na PS3/X360, meh)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Nekako ne vjerujem, vjerovatno ce Dishonored 2 biti ta Crossgen igra posto je ionako na starom IDtech5.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Sve vecii Hype traiin, uskoro je i E3 hoce li to napokon i biti najavljen E3, jer u posljednje vrijeme se sve vise spominju neke naznake F4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Nekako ne vjerujem, vjerovatno ce Dishonored 2 biti ta Crossgen igra posto je ionako na starom IDtech5.

Nekako ne mogu da verujem da pored next-gena zele da razvijaju igru za stare konzole. Neka uplove u next-gen kao sto je CDPR sa Witcherom 3 i neka se tu dokazu. Ako bude cross-gen pisi propalo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice