Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 270.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Online German Store “Gameware” Lists Fallout 4 For PC, Xbox One and PS4

Let they hype begin. Yesterday, a website – that is supposedly a teaser for Fallout 4 – shared a new morse code, hinting towards a possible reveal of Fallout 4. Even though it has not been confirmed yet whether that website is legit or not, German online store Gameware has already listed Fallout 4 for PC, Xbox One and PS4.

According to the German store, Fallout 4 will be priced at 69.99 euros on both PS4 and Xbox One. The PC version, on the other hand, will cost 59.99 euros. What’s interesting here is that this fourth part of the Fallout series will be only coming on next-gen platforms.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
Firefox72 kaže...

Online German Store “Gameware” Lists Fallout 4 For PC, Xbox One and PS4

Let they hype begin. Yesterday, a website – that is supposedly a teaser for Fallout 4 – shared a new morse code, hinting towards a possible reveal of Fallout 4. Even though it has not been confirmed yet whether that website is legit or not, German online store Gameware has already listed Fallout 4 for PC, Xbox One and PS4.

According to the German store, Fallout 4 will be priced at 69.99 euros on both PS4 and Xbox One. The PC version, on the other hand, will cost 59.99 euros. What’s interesting here is that this fourth part of the Fallout series will be only coming on next-gen platforms.

ne kuzim... stavili su na popis Fallout4 za PC, PS4 i Xbox,  cijene PC verziju igre 59,99 eura i onda kaze da igra izlazi samo na next-gen platformama?

onaj koji jesam
17 godina
Fallout 4

Valjda s tim misle da neće izbaciti za X360 i ps3.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Nažalost, eventualna najava Fallouta 4 neće se dogoditi na VGX dodelama nagrada Spike TV-a, poručili su iz Bethesde i tako ohladili brojne fanove serijala.  

"Ne, društvo. Ne idem na VGX. Bethesda ne pokazuje/ne priča ništa na VGX-u. Samo neki PR sastanci u Los Angelesu. Duboko udahnite."– tako je zvučao tweet Bethesdinog podpredsednika Petea Hinesa kojim je hteo dati do znanja kako najava Fallouta 4 neće doći na sutrašnjim dodelama nagrada Spike TV-a, takozvanom VGX-u.

U Bethesdi su odbili komentarisati glasine vezane uz stranicu "thesurvivor2299.com", tako da fanovi još uvek imaju mali tračak nade da bi mogli videti ono što očekuju. Logičnije bi bilo da Bethesda najavi igru na VGX-u, baš kao što je to 2011 učinila sa Skyrimom. No ako verovati Hinesu, to se neće dogoditi, što ujedno znači da osim novog Fallouta na VGX-u nećemo videti ni The Evil Within, TES: Online, ni Wolfenstein: The New Order, no šta je-tu je. Sama dodela nagrada održaće se u ponoć sa subote na nedelju prema našem vremenu.

Šteta za Fallout... Prava šteta... Mada sam siguran da će jednog dana izaći. Ne može onakva igra nedobiti nastavak. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Fallout 4

dobiti ce ga, samo ne jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Leaked documents, Fallout 4 in Boston.

Cini se da su dokumenti the "real deal", no nista nije sigurno.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 2
17 godina
Fallout 4

O o, po tom dokumentu izgleda da su izbacili character creator i Perlmena, šteta.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Space kaže...

O o, po tom dokumentu izgleda da su izbacili character creator i Perlmena, šteta.

Ma kakvi. To bi bilo glupo. Character Creation je nezaobilazan element.

17 godina
Fallout 4

Slažem se, ali po dokumentu, tvoj PC čita "war, war never changes", a ujedno ima ženu i dijete.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Space kaže...

Slažem se, ali po dokumentu, tvoj PC čita "war, war never changes", a ujedno ima ženu i dijete.

Ma može naš lik da ima i ženu i decu, ali mi ga moramo napraviti... {#}

13 godina
odjavljen
Fallout 4

Po Fallout 4 internet-portalima sve bruji o Bostonu... Bethesda i dalje ćuti...

0 0 hvala 0
15 godina
Fallout 4

samo će odjednom osvanuti vijest da izlazi za par mjeseci. kad bi barem {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Cican kaže...

ma nema sanse ... mozda krajem iduce godine .. pazi sta sam rekao ;)

13 godina
odjavljen
juice21 kaže...
Cican kaže...

Rekao si ono što i ja, par stranica iza... Izlazi u decembru sledeće godine. To je najlogičnije...

15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
juice21 kaže...
Cican kaže...

Rekao si ono što i ja, par stranica iza... Izlazi u decembru sledeće godine. To je najlogičnije...

Ma fallout mora izac u FALL :)

13 godina
odjavljen
Smece2 kaže...

Ma fallout mora izac u FALL :)

Kad Bethesda najavi Fallout 4 da popijemo ovde na forumu po jednu. {#}

17 godina
Fallout 4

Vjerojatno neće prije nego što elders scroll online izađe, možda će dati i koji mjesec nakon izlaska... ako se još uračuna da betsheda daje oko godinu dana fore između najave i prodaje... RD: studeni 2015.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Zaista bih volio da novi Fallout bude MMO. Kao stari fan iz 90-ih, zaista bih uživao u tome. Postapokaliptični madmaxovski svijet velik je potenijcal, nešto novo u odnosu na već toliko viđene mačeve i magiju.

Ali na žalost ne očekujem da će se to uskoro dogoditi, jer Betsheda samo što nije izdala MMO Eleder Scrolls Online pa bi time pojela vlasiti proizvod.

Ipak, možda jednom dočekamo i Fallout Online.

3 5 hvala 0
13 godina
dayvee kaže...

Zaista bih volio da novi Fallout bude MMO. Kao stari fan iz 90-ih, zaista bih uživao u tome. Postapokaliptični madmaxovski svijet velik je potenijcal, nešto novo u odnosu na već toliko viđene mačeve i magiju.

Ali na žalost ne očekujem da će se to uskoro dogoditi, jer Betsheda samo što nije izdala MMO Eleder Scrolls Online pa bi time pojela vlasiti proizvod.

bome to bi super bilo

ali da bude mmo koji valja ... bez hotkey combata i tako toga...i da je fakat tesko do opreme doc,i craftanje teško mora bit jer su namirnice stvarno mizerne

ono,pravi postapokalitpicni survival,u mmo okruzenju

13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
dayvee kaže...

bome to bi super bilo

ali da bude mmo koji valja ... bez hotkey combata i tako toga...i da je fakat tesko do opreme doc,i craftanje teško mora bit jer su namirnice stvarno mizerne

ono,pravi postapokalitpicni survival,u mmo okruzenju

Eno vam DayZ, pa igrajte...

17 godina
neaktivan
Pa nemozes to usporediti, nikako i nikada. Meni su igre bohemiansa drage i igram ih od Operation Flashpoint, ali nemogu se mjeriti sa TES i Fallout serijalima. Fallout mmo napravljen kako treba ima potencijal zaraziti ogroman broj igraca.
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Evo po drugi put derem New Vegas, utukao nekakvih 50ak sati u njega.. {#}

Genijalno dobra igra, vucaram se po Mojaveu, pričam sa svima, izgradio sam lika točno kakvog želim.

Very hard opcija igre je taman - ni preteško (frustrirajuće) a daleko od laganog.

+ svih 5 DLC-ova, upravo sam u Big Empty-u lol..

Ugl. mogu slobodno napraviti idući fallout na istu ovu shemu - RPG/FPS jer sumnjam da će se vračati na turn-based sistem RPG-a.

To naprosto ne bi bila dobra prodaja koliko god bi se mi veterani serijala veselili.

Nek naprosto promijene engine (obavezno) i nastave u duhu ove totalne ludosti zvane Fallout.

Serijal koji je specifičan po svom bolesnom humoru, inovativnosti, zaraznoj igrivosti, doslovnoj slobodi izbora i mnogočemu još

po mom mišljenju ne treba pretjerano mijenjati, samo kvalitetno nadograditi i doraditi, pogotovo RPG elemente (od priče, skillova, mogućnosti pa nadalje)

Sve u svemu, ako ikad izađe, s guštom ga kupujem da ih podržim (naravno, ako bude matična Bethesda i eventualno Obsidian)

Something witty.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...

Genijalno dobra igra, vucaram se po Mojaveu, pričam sa svima, izgradio sam lika točno kakvog želim.

Very hard opcija igre je taman - ni preteško (frustrirajuće) a daleko od laganog.

Ugl. mogu slobodno napraviti idući fallout na istu ovu shemu - RPG/FPS jer sumnjam da će se vračati na turn-based sistem RPG-a.

To naprosto ne bi bila dobra prodaja koliko god bi se mi veterani serijala veselili.

Nek naprosto promijene engine (obavezno) i nastave u duhu ove totalne ludosti zvane Fallout.

Serijal koji je specifičan po svom bolesnom humoru, inovativnosti, zaraznoj igrivosti, doslovnoj slobodi izbora i mnogočemu još

po mom mišljenju ne treba pretjerano mijenjati, samo kvalitetno nadograditi i doraditi, pogotovo RPG elemente (od priče, skillova, mogućnosti pa nadalje)

Sve u svemu, ako ikad izađe, s guštom ga kupujem da ih podržim (naravno, ako bude matična Bethesda i eventualno Obsidian)

u pravu si. kad pogledas i fallout 3 i nv su odlicne igre. nema tu puno filozofije. samo popraviti stvari koje su bile slabije u tim naslovima i BAM imas hit rpg. bethesda je uvijek imala problem s pamtljivim likovima i sa interakcijom igrača s svijetom i okolinom...

što se turn based combata tiče,ja sam za. ali vjerojatno nece na tu shemu ici jer danas ima previše novih igrača koji nebi cijenili to. a i prosla 2 naslova su bila real time pa ce vjerojatno na tu opciju ići... ma nema veze,samo da VATS bude u igri opet i sve 5

11 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Instalirao sam Skyrim Legendary, 2 sata probirao modove, sat vremena kreirao lika i počnem ja tako po x-ti put. Mislim si, hmm, tu mi nešto fali. I onda vidim ovaj komentar... Sad čekam da Steam skine New Vegas, a ja gledam Mad Max 2 da se "napalim" {#}

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
13 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Što ti znaš da napališ čoveka... {#} Sad se i meni igra ali nemogu zbog faxa toliko sati posvetiti jednoj igri. Kada izađe Fallout 4, kako ću tek tada? Uglavnom, jedva čekam da najave igru, pa da svaku živu sliku i trailer u piksel analiziramo, da čeznemo, da budemo željni još slika i gameplaya, da se svađamo ovde... {#}Što reče kolega gore, a što i ja mislim, neka srede engine, malo doteraju skill-perk sustav, poboljšaju combat, povećaju veličinu sveta... Biće ovo hit.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

Veći svijet =više dosade...

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

a ne mora znacit .. ukoliko to naprave kako treba, al poznavajuci njih {#}

15 godina
Fallout 4

animacije su im katastrofa,to moraju pood hitno popravit, samo kretanje, spustanje niz litice, plivanje, pun k bugova, atmosfera mi je jako losa, bar u NV, nepamtljivi likovi, najradije bih i sve pobio al su mi potrebni za quest, nemastovitost i nedostaje malo "secret" elemenata, lokacija, misija do kojih ne mozes doci pracenjem main questa ... nezz, moza sam samo razmažen, a mozda sam i too old for that (games) shit .... al svejedno igru sam zavrsio 3 puta

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 12:46 (juice21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Što ti je danas merak da pljuješ po Skyrimu i Falloutu... Otkud tebi argument da izjaviš ovako nešto, budući da je dotična igra sigurno next-gen. Kada su ove dve Bethesdine igre danas ovako fenomenalne na mrtve PS3/XBOX360 konzole, kakve će tek biti na nove koje su sto puta bolje? Moj ti je dobronameran savet: drži se ti CoD-a i BF-a. Nije open-world za tebe, poznajem još takvih kao što si ti.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

I kao da next gen garantira kvalitetu...

Moj PC  
3 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice