F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Danas sam instalirao Windowse, i kopirao sam sejvove od igre na drugu particiju, ali kad sam opet kopirao sejvove u my documents pod F1 on meni te sejvove uopće ne očitava, već sve ispočetka moram igrat, zašto?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

I kak se onda radi bacup sejvova, očito nije dosta kopirati ondaj folder iz my documentsa F1 game, molim nekoga da mi pomogne, jer trebaće mi za ubuduće?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: F1 2010 - rasprava
doktor1 kaže...

Evo start i prvi krug VN Australije u karijeri... Druga brzina mi je totalno prošlajfala te sam morao ranije u treću...napad i prelazak Rosberga

58 krugova? I sve si odvozio? {#}

17 godina
F1 2010 - rasprava

Da, vozim karijeru na 100% dužine...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2010 - rasprava

to je pravi fanatik, a ne mi papci kojima je 20% previse :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Mislim, nije na meni da preispitujem tvoje slobodno vrijeme, ali zar to ipak nije previše? Mislim, kako ti ne dosadi i zar te ne ispcrpi? Za mene je igranje na PC-u jedna vrsta razbibrige..

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I kak se onda radi bacup sejvova, očito nije dosta kopirati ondaj folder iz my documentsa F1 game, molim nekoga da mi pomogne, jer trebaće mi za ubuduće?

moras isti live profil imat tak da i to moras kopirat negdje

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
F1 2010 - rasprava
pa i ja igram 100% utrku,i to uopće nije neki problem,odvozim svaka 2-3 dana jednu utrku,svaka traje oko 2 sata što i nije toliko puno,još ja i pauziram na pola utrke i "odmorim" se 15-ak minuta,sve u svemu,vrijeme brzo prođe i nije neki problem.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Tek se na 100% vidi prava čar f1.Kad 20 krugova voziš iza nekog i nikako ga prijeći.tu si na 20> metara a opet tako daleko.To je užitak f1.ili recimo voziš trku i u zadnjim krugovima izletiš i ode sve u vjetar.:D

Ovo sa 10-20.. krugova mi nema smisla

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 16:53 (Kill Frenzy).
15 godina
F1 2010 - rasprava

nabrijali ste me na 100% tako da cu i ja ovo ljeto barem par utrka odvoziti tako...samo da se odljenim spustiti volan sa police na stol (cak mi je ustekan cijelo vrijemeu komp)

kad promislim koliko vremena gubim u carreru na treninge da naucim stazu onda stignem odvoziti 2 sata utrke samo tako, mislim da cu uzet neku koju sam vec odvozio dosta i krenut sa Q i sa utrkom na 100%...

postavim ovdje rezultate

i btw. dajte malo neke savjete oko taktike na 60-70 krugova, ide se u box samo jednom na promjenu guma, jel? nadoljeva se, ako se dobro sjecam? jel se odredi gdje koliko benzina staviti i sa koliko krenuti? malo sam zaboravio te stvari posto nisam odigrao tu igru par mjeseci...

kakvu taktiku da uzmem? u box u sredini utrke ili pri kraju? zbog onih guzvi u boxu?

dali kad igras 100% svi AI ulaze u istom krugu u box ili ulaze random, kao u stvarnom svijetu? to me najvise brine, da ne udem i da me zadrze, a recimo prode sat vremena utrke i sa 3. padnem na 21. mjesto... -.-"

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 17:07 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Imam jedan problem, igra mi zna se skroz zamrznut na 2-3 sekunde dok vozim utrku, jel ima ko kakvo rješenje, čitam po goglu ima dosta ljudi s tim problema, navodno replay file je kriv koji se nalazi na C particiji.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...
doktor1 kaže...

Mislim, nije na meni da preispitujem tvoje slobodno vrijeme, ali zar to ipak nije previše? Mislim, kako ti ne dosadi i zar te ne ispcrpi? Za mene je igranje na PC-u jedna vrsta razbibrige..

Sat i pol vremena i to je meni zabavno! Jedan dan odvozim kvalifikacije, pa nakon koji dan utrku i tako.....

Kakva je razlika ako provedem sat i pol na pucačini, RPG ili vožnji ako mi se sviđa igra?

ššššš - možda su u šumi
17 godina
RuskeGTT kaže...

i btw. dajte malo neke savjete oko taktike na 60-70 krugova, ide se u box samo jednom na promjenu guma, jel? nadoljeva se, ako se dobro sjecam? jel se odredi gdje koliko benzina staviti i sa koliko krenuti? malo sam zaboravio te stvari posto nisam odigrao tu igru par mjeseci...

kakvu taktiku da uzmem? u box u sredini utrke ili pri kraju? zbog onih guzvi u boxu?

dali kad igras 100% svi AI ulaze u istom krugu u box ili ulaze random, kao u stvarnom svijetu? to me najvise brine, da ne udem i da me zadrze, a recimo prode sat vremena utrke i sa 3. padnem na 21. mjesto... -.-"

Ja sam u prve dvije utrke ušao u Q3 i u prvoj nisam niti izlazio već startao na tvrdim gumama... Kada igraš na 100% AI ulazi random u box. Moj momčadski kolega Sutil je recimo u Australiji bio tri puta u boksu i završio na sedmoj poziciji...Kubica bio jednom i završio jedanaesti iza mene.

Sada sam se kvalificirao na sedmu poziciju i idem na dva zaustavljanja (meke - meke - tvrde)

Ovdje se vode F1 karijere pa se može pročitat, a i evo moja dva dnevnika sa prve dvije utrke:

BAHRAIN

AUSTRALIA

i kvalifiakcijski krug iz Malezije

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 18:50 (doktor1).
15 godina
F1 2010 - rasprava

dakle nije potrebno samo 1x se zaustaviti nego 2-3? dakle osjeti se na gumama nakon 15tak krugova? jel se gume manje brze raspadaju nego u utrci sa 10tak krugova? recimo da nakon 25 krugova su raspadnute, a ne kao u kracim utrkama nakon 6-7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Gledam tvoje clipove i voziš dobro. Samo neznam zašto početkom kruga sporo šaltaš dok kasnije to radiš dobro.. Inače svaka ćast na 100% no ja kao fan f1 ipak ne cijenim dovoljno ovu igru da bi joj dao toliko pažnje. Možda kad izađe f1 2011 budem igrao na veči broj krugova.

0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

dakle nije potrebno samo 1x se zaustaviti nego 2-3? dakle osjeti se na gumama nakon 15tak krugova? jel se gume manje brze raspadaju nego u utrci sa 10tak krugova? recimo da nakon 25 krugova su raspadnute, a ne kao u kracim utrkama nakon 6-7?

Ovisi o dužini kruga. Recimo u prvoj utrci u Bahrainu ja odem oko šesnaestog kruga u boks ako sam na mekanima. Užasno izgube grip pred kraj. Možeš ti i jedanput u boks. Ja sam prve dvije utrke išao samo jednom (start na tvrdima i zadnjih dvadeset krugova iber na mekanima).

I na tako duge utrke treba biti maksimalno koncentriran. Znam po sebi, ako pomislim na nešto deseto totalno izgubim "momentum" {#}

@Đapa....

To izvlačim više snage, pa posle zaključim da to nije to {#}. A šta se igre tiče... Sa onim modovima koje sam postao to je sasvim drugi proizvod naspram originala....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Imam jedan problem, igra mi zna se skroz zamrznut na 2-3 sekunde dok vozim utrku, jel ima ko kakvo rješenje, čitam po goglu ima dosta ljudi s tim problema, navodno replay file je kriv koji se nalazi na C particiji.

Riješio sam problem, ovo je trebalo napravit:

1. Delete original replay folder (and file) by exploring to ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yourc omputersname\

NOTE: The folder 'ProgramData' is hidden; in order to see hidden files and folders you have to check a box in folder options.

Windows 7 -> Control Panel -> Folder Options -> 'View' Tab -> Select 'Show hidden files, folders, and drives'

Windows XP -> My Computer -> Tools -> Folder Options -> View - Select 'Show hidden files, folders, and drives'

2. Open Command Prompt with admin privileges (search 'cmd' and right click on cmd.exe and select 'Run as Adminsitrator')

3. Use mklink to create the symbolic link. This is what I typed, but you must edit this with your own file directories:

mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\replay H:\Games\F12010\replay

4. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance should increase.

Sad mi igra radi super.

BTW umjesto CMD možete koristit i programDirLinker snjim je puno lakše to napravit.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 21:02 (Praetorian1).
17 godina
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Riješio sam problem, ovo je trebalo napravit:

.......

Sad mi igra radi super.

Hm.... imao sam i ja taj problem, ali to nije pomoglo, (kao i mnogim drugima)! Odvozi cijelu utrku pa vidi dali će ti se pojavit micro stuttering! To zna profunkcionirat kada baš imaš dva zasebna HDDa, a ne kada se replay file prebaci na drugu particiju. Ljudima je isti vrag kada prebace na particiju jer je to opet isti disk koji šara i šamara sa tim replay fileom!

Ja samo to riješio.......hm..... jednostavno sam morao isključit vibraciju na volanu i problem mi je nestao!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 21:19 (doktor1).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

A u pravu si, problem je i dalje tu, idem još probat taj replay file stavit pod read only.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Micro Stutter mi je nestao kad sam stavio taj Replay file pod read only, ali sad mi ne radi replayi poslije utrke.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010 - rasprava

Start u Maleziji

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Loš start. Svi su ošli daleko.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

@Doktore aj napiši ako ti se da u čemu je razlika između originala i kad instaliraš modove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Loš start. Svi su ošli daleko.

Startaj ti bolje bez uključenih pomoći sa volanom i papučicama i stavi mi tu video da vidim kako to trebam startat... Očito neznam... I ako bez pomoći, (šta se nemože dokazat) budeš u guzici kakvom Alonsu ili Massi (sa Force Indiom na Legend; a ja sam posle prešao Webera i Gumba...) neću više nikada upalit ovu igru!!. A neki ljudi znaju da ne kakam šta se tiče težine i pomoći...

podcrtano - svatko tko je vozio bez TCa vidi u videu da to nije uključeno...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 1:41 (doktor1).
17 godina
Zekat kaže...

@Doktore aj napiši ako ti se da u čemu je razlika između originala i kad instaliraš modove.

Grafika, ponašanje AI-a, riješeni problemi u  boksovima, AI isto ima "simulaciju" goriva u bolidu....

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Zekat kaže...

Grafika, ponašanje AI-a, riješeni problemi u  boksovima, AI isto ima "simulaciju" goriva u bolidu....

Sama fizika vožnje ostaje ista?

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...
doktor1 kaže...
Zekat kaže...

Sama fizika vožnje ostaje ista?

ja mislim da ne meni nekak bolje lezi dok je mod ja mislim da i je i handling drugaciji ali ne puno

@emerik: pa mod je onaj rddev 2011

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 11:27 (dmanz).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

doktor1 onda se ispričavam{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: F1 2010 uskoro

Koji volan mi možete preporučiti,a da nije preskup,mislim dati oko 350-400 kuna za njega.Hvala.

HTC Desire Android
15 godina
F1 2010 - rasprava

vidi si ovaj, ja imam i odlican je

http://www.bug.hr/forum/topic/dodatna-oprema-igre/canyon-cng-gw3-iskustva/82774.aspx

u f1 2010 radi savrseno, prije su mi komande sa tipkovnice lagale uzasno, pogotovo saltanje brzina, a sa ovime je sve kako spada i gust je igrati s njime!

Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice