F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
RE: RE:f1 2010
pirat kaže...
anel kaže...

Ja ne samo da sam je pokrenuo vec je i igram i to na high postavkama Osmijeh

Sereš?I koliko FPS-a ti ide?

Ozbiljno igram sa jednojezgrenim procesorom, samo nisam siguran za FPS posto nemam frapsa skinut cu  posle pa ti javim, a uglavnom nema smetnji u igri ne trza ne zastaje (ne zalim:D)

RtG
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 20:15 (anel).
15 godina
neaktivan
F1 2010

još jedan u nizu bugova

uđem u boks kako bih promijenio gume

izađem iz njega i odjednom mi se bez ikakvog razloga stvori 5-6 upozorenja za "illegal blocking"

naravno,dobio sam kaznu prolaska kroz boks

WTF ?

shvaćam da pogriješe u upozorenjima za sudare ali ovo je totalna glupost

karijeru više neću igrati dok ne izdaju patch,nemam živaca mučiti se sa takvim sranjima

odvest ću nekoliko običnih utrka dok ne izađe pes 2011,kad izađe pes 2011 igrat ću njega sve dok se ne izda patch

ako se patch ne izda,ja f1 2010 više neću ni igrati

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:17 (patch123).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
F1 2010

Ja muku mučim bes assistova. Sa njima prvi, bez njih zadnji.

Još bez ABSa mogu, ali traction control i manual transmisson me ubijaju :(

I onda kad se još mučim, kvalificiram i odma penalty dobijem :S

Ako izdaju dobar patch kupujem igru, do tad se karijera ne igra.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: F1 2010a
patch123 kaže...

Pa jbt pa nisu retardirani pa da sad ne izdaju patch,pa normalno da će izdat patch.

Evo već naveliko rade na patchu..LINK

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
RE: f1 2010
Ige kaže...

ak igraš na tipkovnici wasd lijevo,desno,g..... a strelice mjenjanje brzine i clutch

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
odjavljen
F1 2010

Ja jedva cekam taj prvi patch.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
F1 2010

Je li mi laptop preslab ili sam nešto zeznuo?

Dok igram cijelo vrijeme trokira...

konfiguracija

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010
Preslab laptop, definitivno pogotovo procesor.
One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
loky4i4 kaže...
Ige kaže...

ak igraš na tipkovnici wasd lijevo,desno,g..... a strelice mjenjanje brzine i clutch

pa jel nije lakše da sa strelicama upravlja i gas.kočnica, a sa A-y brzina gora dolje

16 godina
neaktivan
F1 2010

Meni steka igra i to dosta kada je oko mene vise formula a na 40 fps-a je, nije mi jasno u cem je problem, postavke sam smanjio tak da su mi neke na high a neke na medium... Moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Pa jbt pa nisu retardirani pa da sad ne izdaju patch,pa normalno da će izdat patch.

tko zna kad će ga izdati

tako je i 2k sports najavljivao patch pa je na kraju prvi službeni patch izašao 5 mjeseci nakon izlaska igrice Smijeh

15 godina
F1 2010

Tebi šteka na phenomu 2....strava..nema pomoči osim patcha...loše su portali tu..

Joj  Patch123 nemoj mi spominja 2k...radili ga 5 mjeseci kao..i to nakon kaj su im korisnici foruma dobro izhebali mater...i onda peč nije uopče pola toga popravil...network play nije nikad složen kka spada recimo.
Nadam se da codemasters bude puuuuuno brži i da budu sredili sve kak spada jer ovo stvarno nema smisla igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 22:46 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
patch123 kaže...

Da, ali nazalost ovaj patch se samo popraviti probleme s grafikom, stabilnoscu igre i ispravit ce probleme koje korisnici imaju s odredjenim kontrolerima.

Ne ispravlja nista vezano uz AI probleme i slicne bugove (pit stop, weather system i sl.).

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Da, ali nazalost ovaj patch se samo popraviti probleme s grafikom, stabilnoscu igre i ispravit ce probleme koje korisnici imaju s odredjenim kontrolerima.

Ne ispravlja nista vezano uz AI probleme i slicne bugove (pit stop, weather system i sl.).

što čini igru praktički neigrivom

nije mi zabavno igrati kad znam da ću izgubiti 10-15 sekundi u boksu i još možda dobiti kaznu zbog nekakvih gluposte koje nisam radio (post gore,illegal blocking)

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Mike Litoris kaže...

što čini igru praktički neigrivom

nije mi zabavno igrati kad znam da ću izgubiti 10-15 sekundi u boksu i još možda dobiti kaznu zbog nekakvih gluposte koje nisam radio (post gore,illegal blocking)

Ha znam, to je ono sto ja brujim od prvog dana... No valjda ce nesto biti, Codemasters je ugledna tvrtka i ne bi smjela svoje "gamere" ostaviti ovako na cjedilu. E samo da je netko drugi dobio licencu, joj, nemogu ti opisati koliko mi je zao sada.

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
15 godina
odjavljen
F1 2010

Sad sam igrao MP 1vs1 - Time trial.

Igra je stašno bugovita. Pa hebemu 1mm predem i nebroji mi vrijeme. Uništava igru.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010

ma sacekat cemo taj patch..valda ce to popraviti ali nevjerujem da ce to sve u 1 patchu popravit treba ce par patchova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

ne shvaćam kako codemasters nije primjetio da igra ima hrpu bugova

ili su ih možda primjetili ali zanemarili kako ne bi odgodili izlazak igre

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 ne smije sadržavati isključivo velika
patch123 kaže...

ne shvaćam kako codemasters nije primjetio da igra ima hrpu bugova

ili su ih možda primjetili ali zanemarili kako ne bi odgodili izlazak igre

Pa žurili su se da što brže izdaju igru tako da jednostavno nisu stigli ispravit bugove.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
17 godina
neaktivan
F1 2010

Možda svi imaju razorovu verziju koja je u biti alpha?

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 23:27 (tandara).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
tandara kaže...

Možda svi imaju razorovu verziju koja je u biti alpha?

Ne znam odakle ti ta ideja, ali ako je iz nekog izvora, daj ga, jer ja u svojoj Steam verziji nemam bugova baš. Niti ovo s boxom. Iako to s boxom je potvrđeni bug, pa vjerojatno ima vjerojatnost događanja.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina
protjeran
F1 2010

to sa boxom je realna stvar...

tvoji te iz boxa ne smiju pustiti ako nailazi drugi bolid...

jedino su mozda sve to sa boxom lose odradili, ali svi ste htjeli REALNU igru, a sad se bunite ...

^to je realnost...

nikad mi se jos nije desio taj bug, ali to je u neku ruku normalna stvar...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda igra za "nailaženje" smatra sâmo postojanje AI bolida, pa zato čeka da svi prođu. Male su šanse da su svi baš gotovi prije igrača. Možda je to bug.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 23:59 (naxeem).
14 godina
protjeran
naxeem kaže...

Možda igra za "nailaženje" smatra samo postojanje AI bolida, pa zato čeka da svi prođu. Male su šanse da su svi baš gotovi prije igrača. Možda je to bug.

o tome se najvjerojatnije i radi...

nadam se da ce bit ispravljeno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 23:59 (domagojRI).
15 godina
neaktivan

meni je bio bug da sam 2 puta morao ić u boks u Melbourne ( 12 krugova vožnje ), a nisam imao nikakvu kaznu, čudno Šutim

Dompa
16 godina
neaktivan
F1 2010

Evo malo usporedbe.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2010

a zakaj uopće ulazite u box kada vas ovi zovu... jednostavno prije utrke podesite strategiju u kojem krugu ćete ulazit u bok i koje gume da vam stavljaju... ja sam sad recimo probao u maleziji malo kemijat(neslavno)... startao sam s lotusom s pole positiona na prime gumama i stavio sam ulazak u box u 11. krugu(od 17) i naravno optionice... nakraju sam popušio sa svojom taktikom(drugi puta ću pametnijeSmijeh) ali i nije to toliko bitno nego samo zapamtite kad AI ulazi otprilike u box i odite krug prije ili kasnije... još mi se nikad nije desilo da propustim više od 2 bolida...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

I gdje je tu damage level kao u gridu ili dirt???? Sramota da ovako šta naprave.nije formula da se sudaraš ali to su neke stvari koje dočaravaju gameplay.Da nekažem da mna performansama nisam ništa izgubio(vidi sliku)

Ja dok se zaletim ispadnu obje gume, pukne ovjes itd.

BAZINGA
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Evo malo usporedbe.

rFactor F1 kliže kao obični auto - ne smije jer jednostavno nije - formule prokližu, ali iz stabilnog u klizanje nema prijelaza ljuljanjem. Ljulja se k'o brod.

Ona trešnja je smiješna - formula se ne trese kao masažna fotelja.

Reakcija u rFactoru na rubnike je koma. Kao da ima Citroenove, a ne sportske tvrde amortizere.

Gdje su protivnici u rFactoru?

Grafičku ne treba komentirati.

F1 2010 bi na području realnosti trebao maknuti ugrađeni traction control, ne mislim na TC opciju, uz koju postoji, već kad je TC OFF, bolid se ponaša kao da je tu.

Tada bi formula realnije reagirala na prejak gas, tj. preveliku snagu na prijenos, na koju svi koji gunđaju zapravo imaju kritiku.

F1 2010 definitivno ima odličnu fiziku, ali kao da ima permanentan TC i auto teško proklizava.

Klitiću, nisi mi rekao svoj vrijeme na Ferrari Academiu:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 1:22 (naxeem).
14 godina
protjeran
RE: F1 2010 a
Weky kaže...
naxeem kaže...
1. zabijanje u zid nije cilj F1. Igrajte Carmageddon onda.
2. Ni stvarne formule se bas nece zguzvat; mrvicu vrh.

Stvar je u tome što je GRID imao (uz isti engine) daleko, daleko bolji model oštećenja.

Dakle očito nije stvar u tehničkoj nemogućnosti ili naginjanju ka fizikalnim zakonima, vec očito nedostatak vremena da se takvo što doradi.

E ljudi moji griješite f1 bolid se ne raspada njemu se malo nos zgužva i to je to.. morate pratiti sport da bi to vidjeli.. inače meni u igri sa 250km/h bolid ode totalno, gume se raspadnu i popucaju ovjesi uglavnom dosta realno.

GRID je lakši da se od auta napravi vizualna šteta kaj zgužvaš haubu i spljoštiš prednji dio i niš posebno napraviš još neke nepostojeće komadiće da lete.

BAZINGA
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice