Odvozio prvu utrku.
Što reći nego da sam daleko očekviao više. Igra je izdata barem 3 mjeseca prije pravog datuma. Bugova je previše. Optimizacija loša. Iskreno neznam jeli do driveria ili do nečeg ali u nekim sekundama FPS padne sa 60 na 30 što se itekako osjeti. DiRT 2 uz isti engine i dosta bolju grafiku radi daleko, daleko stabilnije i bolje.
Voice acting je toliko smješan da cjelo vrijeme imam dojam kao da vozim low budget igru. Zvuk motora i ostalih bolida je smješno slab. Pa bemti F1 Challange iz 2003. godine ima bolji zvuk. Ovome se nisam nadao.
Dizajn je dobar. Kampanja je zanimljivo zamišljenja, ali ju kvare neke glupe pogreške. Igra je poprilično nebalansirana. Onaj model oštećenja iz GRID-a, GDJE JE?? Lupnem 200km/h u ogradu i sa bolida samo otpadne prednje krilo uz neku jadnu animaciju. Loše. Još jedan minus.
Kampanja je definitivno dobro osmišljena, no to je sve na brzinu sklepano, imam dojam da je Codemasters samo zelio što prije izdati igru i naivno je prodati zainsresiranim kupcima. Još jedan dobar marketng codemastersa. Sorry dečki, ali nakon Dragon Risinga i ovog više nemam pouzdanja u vas. Hvala bogu što nisam kupio igru, iako sam bio blizu toga da odmah kupim.
Ocjena 7/10.
Mogao si to reći i ovim putem :
Igra je zaslužila +3 od pegija