Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Genius10 kaže...

ETS2 na akciji za 3,99€ na HumbleBundle

Kontao sam kupiti BTC-om i vidim da moram preko proxya da bi mi prikazalo cijenu u dolarima a ne u eurima, jer samo tako moze.

You better run, you better take cover!
12 godina
Genius10 kaže...

ETS2 na akciji za 3,99€ na HumbleBundle

+ Euro Truck Simulator 2 - Going East! za 2.99 eur

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nocna voznja je najbolja ;)

Moj PC  
4 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vozim ja danas svoju standardnu rutu od Wiena za Poznan, kad imam sta vidit na jednom raskrscu. Kolega macgyver upalio sva cetri i napustio masinu. Ja sviram i derem se na chat, a on nista... Mozda je otiso u sumu da se olaksa :D

Moj PC  
10 2 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hahahaha to je buraz vozio dok sam ja bio u školi a i znate da sam ja vjeran Scanii {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima li koja dobra duša sa 3,99 eura na PayPalu, jako želim ETS2 :$? Trenutno sam suh.

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo malo slika sa današnje vožnje. Osim par manjih incidenata u gradu (mora se uvijek naći koji idiot), sve ture su prošle u odličnoj atmosferi. Vozači idu na zasluženi odmor i sutra se nastavlja dalje. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 2:13 (Igzy20).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Ima li koja dobra duša sa 3,99 eura na PayPalu, jako želim ETS2 :$? Trenutno sam suh.

Mogu ja?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moj nick je Deluxe na MP{#} Pa eto ako me ko prepozna nek se javi da odvezemo jednu turu zajedno {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Evo malo slika sa današnje vožnje. Osim par manjih incidenata u gradu (mora se uvijek naći koji idiot), sve ture su prošle u odličnoj atmosferi. Vozači idu na zasluženi odmor i sutra se nastavlja dalje. :D

Haha, dva uniformisana IGZY bravo, super - (vec sam rekao da preferiram uniformisani konvoj) ... {#}
Pa, pozdravi partnera(?) i kazi mu da cekira realnu potrosnju ... {#}

11 godina

Super mi je vidjeti ekipu u konvoju sa istim kamionima, pa smo si i mi napravili svoj skin. Nije nešto posebno, ali nama je fora.

A partner je zapravo partnerica. :D Navukao sam još prije curu na ETS, pa sam i njoj kupio igru i složio Steam tako da sad zajedno igramo. 

Što se tiče tablice sa imenom, na oba kamiona su zapravo različite tablice, ali zbog MP-a se vide iste. Vjerojatno je bug u pitanju, ali fora ispadne zapravo. :D

Isto tako, kao što sam već i prije spomenuo, zanimljiv mi je i bug sa prikolicama. Jedan drugome vidimo drugačije prikolice. Ja vidim da ona vozi ovu bijelo plavu Stokes cisternu, a ona sa svog laptopa vidi i vozi narančastu cisternu (sjedimo jedan kraj drugoga, pa smo to skužili). Tako da kad vozite u konvoju osoba ispred vas možda nema prikolicu kakvu vi vidite. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 14:04 (Igzy20).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

da to je bug sa prikolicama,a ovo sa tablicama meni se vise ne desava, od ovog zadnjeg updatea uvijek imam Belgijske tablice sa DENNO...a prije zadnje updatea je bilo svega...Na world of truck to sredite i odaberete koje zelite al tablice prave ne ove iza sofersajbe

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 14:14 (dennocro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Super mi je vidjeti ekipu u konvoju sa istim kamionima, pa smo si i mi napravili svoj skin. Nije nešto posebno, ali nama je fora.

A partner je zapravo partnerica. :D Navukao sam još prije curu na ETS, pa sam i njoj kupio igru i složio Steam tako da sad zajedno igramo. 

Što se tiče tablice sa imenom, na oba kamiona su zapravo različite tablice, ali zbog MP-a se vide iste. Vjerojatno je bug u pitanju, ali fora ispadne zapravo. :D

Isto tako, kao što sam već i prije spomenuo, zanimljiv mi je i bug sa prikolicama. Jedan drugome vidimo drugačije prikolice. Ja vidim da ona vozi ovu bijelo plavu Stokes cisternu, a ona sa svog laptopa vidi i vozi narančastu cisternu (sjedimo jedan kraj drugoga, pa smo to skužili). Tako da kad vozite u konvoju osoba ispred vas možda nema prikolicu kakvu vi vidite. :D

Blago tebi {#}

16 godina
Zekat kaže...
ray_OGF kaže...

Mogu ja?

why knot'

Tarzan skače u mekinje.
11 godina
dennocro kaže...

da to je bug sa prikolicama,a ovo sa tablicama meni se vise ne desava, od ovog zadnjeg updatea uvijek imam Belgijske tablice sa DENNO...a prije zadnje updatea je bilo svega...Na world of truck to sredite i odaberete koje zelite al tablice prave ne ove iza sofersajbe

Ma ovo je profil koji sam ja koristio za testiranje modova u SP, pa sam onda sa njim krenuo MP igrat, a da cura ne mora radit novi profil i sve ispočetka onda sam samo njoj cijeli taj profil prebacio sa svog laptopa. Ovo sa tablicama je više bilo isprobavanje samo, tako da je to sad manje bitno. Nama to ne smeta, a ako bude problema slučajno za MP maknut ćemo. 

Na SP imam profil koji mi je povezan sa WoT gdje imam svoju tablicu baš i to mi je baš zakon što su napravili.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze li li neko objasniti u cemu je fora kad cekiras realnu potrosnju i kad ne cekiras ja nisam primjetio razliku

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

A partner je zapravo partnerica. :D ...

Ja sam to znao, a bio sam samo diskretan, a zasto bi ja pozdravljao muskog partnera i stavio (?) ... {#}
ali lijepo je od tebe da si bio otvoren (iskren) ... {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz...

Kako ste namijestili MP ? i dali moze neki tutorial? 

Hvala 

Finger Up
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izvoli

14 godina
Fele08 kaže...

moze li li neko objasniti u cemu je fora kad cekiras realnu potrosnju i kad ne cekiras ja nisam primjetio razliku

Prati potrošnju u litrama koliko je ostalo u tanku kad je realna potrošnja uključena i isključena. Kad je uključena onda koliko stišćeš po gasu toliko i troši, kad pustiš gas potrošnja pada na nulu. Kad je isključena uvijek troši isto koliko god ga ti stiskao, i kad pustiš gas troši isto kao i da si ga stisnuo do kraja..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 16:22 (vrinho).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel moguce da sam dosao do max zaposlenih radnika? Imam 154 vozaca i otkrijem novu agenciju za zaposljavanje i stalno mi kaze da nema raspolozivih vozaca i da ih posjetim sutra..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Gledao sam prije na stranim forumima i vrtio se broj oko 115 ako se ne varam. Ne znam dal su sa novim updateom što popravili možda, ali lako je moguće da je broj vozača za sad ograničen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Jel moguce da sam dosao do max zaposlenih radnika? Imam 154 vozaca i otkrijem novu agenciju za zaposljavanje i stalno mi kaze da nema raspolozivih vozaca i da ih posjetim sutra..

Ja sam davno prije izlaska MP, znači u SP došao do 154 i tu je kraj.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Danas sam kupio igru na Humble Bundleu i isprobavam malo MP. Na drugom poslu kojeg sam uzeo ne vidim prikolicu na parkingu, samo dio onog bijelog svjetlucavog okvira kako dijelom viri iz zgrade, izgleda kao da je cargo nekako unutra :/ Jel se to nekome kada desilo? Ne želim platit 12k kazne za otkazivanje posla... Probat ću nabacit screenshot kasnije.

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, meni se zna često dogodit da prikolica ''propadne'' u zemlju, bude naopako okrenuta i slično. Pokušaj loadat zadnji save i vidjet, nekad to pomogne. Ako ne, loadaj zadnji save i uzmi drugi teret. Bug je u pitanju, ništa strašno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vratio se Scaniji {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 21:12 (Xperiax1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljepota od kamiona. {#}

Mali off vezano za Scaniu: Nedavno idem u grad nešto obavit, stojim na semaforu, prozor otvoren. Odjednom neka grmljavina pokraj mene. Pogledam ja, a ono ispred mene iz ulice skreće Scania V8. Bome sam se naježio kad je stisnuo gas pokraj mene, definitivno najbrutalniji zvuk kamiona. :D :D I da stvar bude bolja, ne da ima prebrutalan zvuk nego je i u potpunosti ofarban airbrushem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li tko može li se na Humble Bundle kupovati preko PaySafeCarda, to bi mi bilo najjednostavnije...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Ljepota od kamiona. {#}

Mali off vezano za Scaniu: Nedavno idem u grad nešto obavit, stojim na semaforu, prozor otvoren. Odjednom neka grmljavina pokraj mene. Pogledam ja, a ono ispred mene iz ulice skreće Scania V8. Bome sam se naježio kad je stisnuo gas pokraj mene, definitivno najbrutalniji zvuk kamiona. :D :D I da stvar bude bolja, ne da ima prebrutalan zvuk nego je i u potpunosti ofarban airbrushem. 

Sve što je Made in Germany je brutala...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scanija nije iz Njemacke nego iz Svedske kao i Volvo i Saab..

Moj PC  
10 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice