zna li tko neki mod da mogu imati vise vrsta svijetla??????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja je zadnja verzija tsm mape
koja je zadnja verzija tsm mape

Ja sam još uvijek na Mađarskoj mapi :)
I ja i nedam se otjerati :)
Drugu sliku si uslikao na istom mjestu gdje i ja
Pa kad je Budimpešta jako romantična u zoru :)
Jel imaš neki mod za kameru u kabini da imaš tako širok kut gledanja?
Probao PBA Scaniu,duplo vise poligona od Scanie R620 Klintra,gameplay nemoguc.
Ne pokazuj slike, Florin je jucer pobanao barem njih 20, izletiti cemo sa svakog trucking foruma ako se njemu zamjerimo
Pa kad je Budimpešta jako romantična u zoru :)
Jel imaš neki mod za kameru u kabini da imaš tako širok kut gledanja?
Ma imam neki mod za kameru u kabini,nasao ga na Zmodder zajednici na facebooku
Pitanje za Mađarsku mapu:
Jel' to dodaje samo jednu državu (Mađarsku) na čitacu ETS 2 mapu, ili to zamjenjuje cijelu ETS 2 mapu samo sa Mađarskom? Znam da je glupo pitanje, ali nemogu nikako vatit tako da !
Zamjenjuje čitavi ETS 2 sa Mađarskom, ali se isplati definitivno :)
mozeli najaci motor za volvo
Zamjenjuje čitavi ETS 2 sa Mađarskom, ali se isplati definitivno :)
Jasno da se isplati. Evo, i ja se priklonio Robijevoj filozofiji: koristi vise profila, ne inzistiraj (kao ja) samo na jednom. Jedan za SCS+ProMod+DLC, drugi za TSM, treci za Madjarsku. Sve OK. Koristis profil ovisno o trenutnom raspolozenju. Samo sto ja nikad ne koristim cheat engine, uvijek krecem od nule na novom profilu. Inace nebi nikad vozio quick jobs, ovako 'moram' :) I zabavno mi je 'rintati' da dignem level da otkljucam nesto, neki dodatak ili novi motor itd.
Koji pogled
Africka 'Ruta Smrti' FTW. Presao je evo, devet puta dosad, sto danju, sto nocu, sto u jednom sto u kontra smjeru
Skinuo sam ProMods sa njihovog foruma, ona dva fajla i pise da se samo extracta sve iz prvog fajla, to sam ucinio, kad udjem u igru nakon "nastavi" kod ucitavanja mi crasha, mislio sam da je zbog ostalih modova pa sam ih sve iskljucio i opet je isto, help pls
LP :)
lol nisam generirao def file
Koji pogled
Koja je to mapa?
Koji pogled
Koja je to mapa?
TSM..
Odlučio sam konačno kupiti volan, pronjuškao sam po njuškalu i vidim dosta Logitech Formula modela.
Cijena im je oko 300 kuna pa se pitam igra li tko od vas s takvim volanom i kakva su općenito iskustva s Logitech volanima?
Nisu losi kod nas je cija oko 25-30 eura takav isti s vremenom plastika je kod mene znala da "skripi" oslabila valjda al opt nije los za te pare
Nisu losi kod nas je cija oko 25-30 eura takav isti s vremenom plastika je kod mene znala da "skripi" oslabila valjda al opt nije los za te pare
Ma škripa ne smeta ionako se od brujana motora Scanije i radija neće čuti ;)
Za te pare ne očekujem čuda samo bih volio od nekoga doznati kakva je upravljivost, to mi je najbitnije.
Kod drugih vožnji, npr. nekih trkaćih, rally i sl. upravljivost i preciznost je dosta bitna ali u ETS-u manje jer nema naglih poteza ali opet volio bih da se ne zabijam u druge po cesti i ne ćešem o svaku drugu banderu ;)
Ne brini neces ionako mozes podesit upravljivost unutar igre :)
pozz
imam problem: kada startujem igricu pocnem voziti i tako vozim par minuta i izađe mi iz vožnje i vrati me na onaj profil -.-
pomagajte!!!!
Odlučio sam konačno kupiti volan, pronjuškao sam po njuškalu i vidim dosta Logitech Formula modela.
Cijena im je oko 300 kuna pa se pitam igra li tko od vas s takvim volanom i kakva su općenito iskustva s Logitech volanima?
ja imam ovaj volan mislim da je slican tom koji zelis kupiti, i mogu ti reci da je volan odlican, pogotovo sto se tice kvaliteta materijala i svega ostalog, ima mogucnost da se okrece za 900 i vrlo lako je napraviti postavke za bilo koju igru, cak neke i sam prepozna kao npr. shift 2 itd.
Jel se mogu na taj tvoj spojit papucice od g25/27?
Može link od Mađarske (ako postoji zadnja verzija)?
Danas sam u Linksu igrao Gran Turismo 5 na logitech g27 volanu zajedno sa stalkom i sportskim sjedalom. Volan je brutala a još bolji bi bio u ETS 2