Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.172.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
balvanar kaže...

e jel ta tvoja scania ova standardna nije neki mod,jer vidim spustena je nekako :)

Scania reworked verzija v3.0

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan

kad to upisem izbaci mi samo onu r1000 sto je cista glupost :(

imas kakav link ako nije problem svasta sam kemio i r700 i ostale ali tvoja verzija mislim da ce mi biti zadnja  :)

13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

kad to upisem izbaci mi samo onu r1000 sto je cista glupost :(

imas kakav link ako nije problem svasta sam kemio i r700 i ostale ali tvoja verzija mislim da ce mi biti zadnja  :)

http://ets2.lt/en/scania-r-reworked-ver-3-0-final/  

kad kupis kamion bit ce normalan,,ali ce se s vremenom spustit i bice kao moj

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moj interier Scanie

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://prntscr.com/1mog6c

ajd mi samo molim te kazi dali si stavio cijeli mod u folder sa modovima ili moras ovih 9scs stavljati u folder mod i sve ih aktivirati da rade

15 godina
balvanar kaže...

http://prntscr.com/1mog6c

ajd mi samo molim te kazi dali si stavio cijeli mod u folder sa modovima ili moras ovih 9scs stavljati u folder mod i sve ih aktivirati da rade

Igraš igru od 12. mjeseca i onda postaviš ovakvo pitanje.... vidiš da su u rar-u scs file-ovi i kao takvi trebaju ići u mod folder, da je u raru samo običan folder (def, material...) onda bi taj cijeli rar trebao ići.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hoće netko biti admin na fejs stranici vezano uz ETS2. Mora biti aktivan, odgovarati na pitanja, objavljivati linkove od novijih modova sa slikom i posaviti ih u album...?

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

moj interier Scanie

Da li je ovaj interior samo kod tebe ili je na svim scanijama u prometu? Imao sam ga na svom daf-u, ali je bio na svim dafovima u prometu sto me pomalo zivciralo,pa sam ga prodao. Sad vozim ovu scaniju na TSM 4 i zadovoljan sam,dosta je neobicna. Odraditi cu sa njom 20-ak tereta,pa cu probati nesto drugo,mozda folvo f10 {#}

16 godina
Euro Truck Simulator 2

evo nakon 7 dana lutanja po jadranu mogu zakljucit da najvise imamo mecki i manova u nasem voznom parku... tek pokoja scania a dafa i volva sam vidio svega 3-4... doduse vozio sam cijelo vrijeme magistralom, nisam izlazio nigdje na autocestu, pa nisam ni susreo previse kamiona... njima je bolje na autocesti jer po onim brdima jednostavno ne mogu maknut s mjesta... susreo sam jednog mana koji je prevozio neke velike stijene (4 komada na labudici) i uzbrdo ide 20-30 km/h... stvorio se neki cep i kolona tako da sam nekih 20-ak  km vozio iza njega, pa to je za poludit... slabi su nam ti kamioni za voznju po velebitu i tamo uz obalu... i mogu rec da nebi volio kaminom od 400-500ks onuda vozit... prelijep krajolik ali kamionom je to ubistvo, ako je meni autom trebalo od splita do umaga vise od 10h njemu treba makar cijeli dan... i jos nesto malo OT da napomenem, ona navigacije je obicno malo go*no zbog koje sam se jos malo izgubio... na pola puta sam je jednostavno morao iskljucit jer me pocela izvodit na neke nevjerojatno glupe puteve i kad sam poceo vozit po autokarti onda sam tek krenuo uzivati... pola novih cesta nije upisano i kad sam vec dosao blizu umaga odveo me na neki vijadukt i tamo prestane pokazivati put kao da i ne postoji... mislim si wtf  kud sad da idem, nit znam gdje se nalazim nit znam kud trebam ici, srecom imam rođaka tamo pa me nakraju on izveo na pravi put... isto kad sam se vracao nazad kod siska (tamo sam namjerno pratio gps da vidim kud ce me odvest jer mi je to vec poznat teren pa se ne mogu izgubit) skrenuo me na neku jadnu neasfaltiranu cestu kroz neku sumu, nigdje zive duse 7-8km sam se vozio po poljskom putu uz kupu, mjesto se zvalo stari brod ja mislim... tamo treba prec neki most, ja doso do mosta a ono drveni most napravljen od nekih letvica ma nebi se ni pjesice usudio preci... srecom sam prije toga vidio neki kamioncic koji je tuda proso, pa reko ako moze on mogu i ja... konacno doso u civilizaciju opet ugasio gps i opet od siska lagano po svom... mislim da ce gps zavrsit u kanti za smece :D

i mogu li dobiti link za onaj scanijin interior?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
Strumf123 kaže...

moj interier Scanie

Da li je ovaj interior samo kod tebe ili je na svim scanijama u prometu? Imao sam ga na svom daf-u, ali je bio na svim dafovima u prometu sto me pomalo zivciralo,pa sam ga prodao. Sad vozim ovu scaniju na TSM 4 i zadovoljan sam,dosta je neobicna. Odraditi cu sa njom 20-ak tereta,pa cu probati nesto drugo,mozda folvo f10 {#}

moj interier je za obicnu Scaniu,a tvoj je za 143m

12 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
EasyWay kaže...
Strumf123 kaže...

moj interier Scanie

Znam da taj tvoj interier ne pase za ovu moju scaniju,nisi me skontao{#} Mene zanima da li se isti nalazi na svim "obicnim" scanijama u prometu ili je tako samo kod tebe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:05 (EasyWay).
13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
Strumf123 kaže...
EasyWay kaže...
Strumf123 kaže...

moj interier Scanie

Znam da taj tvoj interier ne pase za ovu moju scaniju,nisi me skontao{#} Mene zanima da li se isti nalazi na svim "obicnim" scanijama u prometu ili je tako samo kod tebe.

neam pojma haha

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Nema ništa gore nego kada pratiš auto ili kamion i odjednom ti bezveze zakoci i bum...Jooojjj!!..{#}

Softwer

7 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

moze li mi netko reci da li modovi kao gps na konzoli, a ne u odvojenom prozoru, zvukovi eksterijera i sl. rade na SVIM kamionima?

i ako moze netko sliknuti mi mapu hrvatske, da vidim na sta lici, i rec dal ima koje znamenitosti u svakom gradu, tj dal se prepoznaju po necemu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ajde pomozite skinu sam ovaj mod TSM Map Version 4.x i kad uđem u igru probam uredit profil ali mi tamo nema moda.Imam verziju igre 1.4.12.Pomzite!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luđak XD kaže...

Ajde pomozite skinu sam ovaj mod TSM Map Version 4.x i kad uđem u igru probam uredit profil ali mi tamo nema moda.Imam verziju igre 1.4.12.Pomzite!!!!!!!!!!!!!!

Jel si siguran da si stavio mod u my doc/euro truck simulator2/mod?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma jesam stavio sam ga gdje su i ostali modovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo nove mape {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:03 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Xperiax1 kaže...

Malo nove mape {#} 

Može link i ime mape?

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Xperiax1 kaže...

Malo nove mape {#} 

Može link i ime mape?

Imas PM...

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
SuperNaturalXXL kaže...
vrinho kaže...

Skandinavija, to je mapa koja daje kvalitetu igri i raznolikost ko i Rebuilding mapa, dok recimo TSM mi je brzo dosadila jer se ponavlja jer su se orijentirali na kvantitetu.

Ja bih radije neku manju mapu s više sporednih cesta nego da je 3 puta veća pa stalno drmati po autocesti.

Nakon novog update (  v1.4.12 ) Skandinavija ne radi :((

Meni radi.

ok, probaću iskjlučiti Mod, TSM Map Version 4.x, juče izašao, može biti on problem.

Danke{#} u svakom slučaju

Inače sam čitao skoro sve postove vezane za ETS2 i moram Vas dobro pohvaliti.Svaka čast :)

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Malo nove mape {#} 

Mogu li i ja dobiti? :) Ako je kompatibilno sa zadnjom Steam verzijom, 1.4.12

Hvala unapred :)

15 godina
SuperNaturalXXL kaže...
vrinho kaže...
SuperNaturalXXL kaže...
vrinho kaže...

Skandinavija, to je mapa koja daje kvalitetu igri i raznolikost ko i Rebuilding mapa, dok recimo TSM mi je brzo dosadila jer se ponavlja jer su se orijentirali na kvantitetu.

Ja bih radije neku manju mapu s više sporednih cesta nego da je 3 puta veća pa stalno drmati po autocesti.

Nakon novog update (  v1.4.12 ) Skandinavija ne radi :((

Meni radi.

ok, probaću iskjlučiti Mod, TSM Map Version 4.x, juče izašao, može biti on problem.

Danke{#} u svakom slučaju

Inače sam čitao skoro sve postove vezane za ETS2 i moram Vas dobro pohvaliti.Svaka čast :)

Ma ništa ;) Inače ti te mape ne rade međusobno već svaku moraš posebno igrati. Da bi se bar ekipe ujedinile pa spojile sve to...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo link mape pa kome treba neka si skine.Inace ja igram na 1.3.1s i meni radi...http://download-ets2.com/maps-ets-2/287-truckers-map-v8-final-by-goba6372.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EasyWay kaže...

daj pogledaj unutra kad neka stane pokraj tebe na semaforu :P 

Softwer kaže...

Nema ništa gore nego kada pratiš auto ili kamion i odjednom ti bezveze zakoci i bum...Jooojjj!!..{#}

to su izazovi igre, da nema toga nekad bi bilo dosadno ;) 

RuskeGTT kaže...

moze li mi netko reci da li modovi kao gps na konzoli, a ne u odvojenom prozoru, zvukovi eksterijera i sl. rade na SVIM kamionima?

i ako moze netko sliknuti mi mapu hrvatske, da vidim na sta lici, i rec dal ima koje znamenitosti u svakom gradu, tj dal se prepoznaju po necemu :)

četiri hrvatska grada - rijeka, split, duborvnik i zadar su u TSM 3.5 mapi. jedna je cesta koja vodi kroz te gradova od italije do grčke, niš posebno. stavili su ih tek toliko da s nečim mogu spojiti italiju i grčku ali ako kreneš s igorm iz jedna od ta četiri grada imat ćeš hr reg oznake, pod uvjetom da je igra patchana na 1.4.8.

luđak XD kaže...

Ma jesam stavio sam ga gdje su i ostali modovi.

da li je taj fajl .scs ekstenzije, ako je rar ili nekidrugi možda ga zato ne želi prepoznati 

Xperiax1 kaže...

Evo link mape pa kome treba neka si skine.Inace ja igram na 1.3.1s i meni radi...http://download-ets2.com/maps-ets-2/287-truckers-map-v8-final-by-goba6372.html

gobo mape ne rade na 1.4 verziji, samo do 1.3

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

treba mi vase misljene u vezi ove moje 2 Scanie,,malo sam kopao jedno 30 stranica unatrag i naiso na svoju Scaniu iz 2 slike i nekako je zelim opet vozit,ali me zanima vase misljene koja je bolja 1 Scania "Smurfs" r730 ili 2 Scania r560 ?  

13 1
4 2
1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 3:00 (Strumf123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

S narančama za Malmo {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Od pristanka trajekta u Finskoj pa sve do Helsinkija nema benzinske, zanimljivo. Pitam se dali uopče na području Fonske ima INA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz,imam problem,znaci neki put kad vozim po autocesti igra mi pocinje štekat,mogu ju igrat na high,al ja sam ju stavio na medium i opet mi steka..... hvala

0 0 hvala 0
15 godina
croatia324231 kaže...

pozz,imam problem,znaci neki put kad vozim po autocesti igra mi pocinje štekat,mogu ju igrat na high,al ja sam ju stavio na medium i opet mi steka..... hvala

O hebem vas padobrance.. Vrlo vjerojatno je do drivera, koju grafu imaš? Možda je do temperature, provjeri i njih... {#}

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice