Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.947.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nasao prikolicu :((( ali za German truck simulator i previse se kabina ljulja nemozes smotati na 40 kmh lose skroz

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav kolege kamiondžije ;)

Ima li tko kavih isustava s trucksim mapama? Konkretno s mapom TSM 2.2.? Kako to funkcionira, da li potrebno napravit novi profil?

Odnedavno koristim Winter Mod koji nema naravno nikavog utjecaja na fiziku ali daje malo "svježine" u mapu 

Trenutačno se vozi Scania R420

Tempus fugit

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

Pozdrav kolege kamiondžije ;)

Ima li tko kavih isustava s trucksim mapama? Konkretno s mapom TSM 2.2.? Kako to funkcionira, da li potrebno napravit novi profil?

Odnedavno koristim Winter Mod koji nema naravno nikavog utjecaja na fiziku ali daje malo "svježine" u mapu 

Trenutačno se vozi Scania R420

Ja koristim trucksim map 2.2. i mapa je odlična. Ja mislim da trebaš raditi novi profil a dalje onda možeš samo nadograđivati. Ja sam napravio novi profil kad je izašla trucksim map 2.0 i dalje samo stavljam nove updateove

12 godina
neaktivan

kolega dali moze kakav link od te mape da radi  :)  1.3.1 verziju imam pa da radi na njoj  :)

12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

kolega dali moze kakav link od te mape da radi  :)  1.3.1 verziju imam pa da radi na njoj  :)

http://ets2.lt/en/trucksim-map-v2-2/

16 godina
neaktivan

Ubacio sam mapu u postojeću igru provozao se do jednog grada, međutim ondje ne mogu uzeti niakav posao niti ga ima u ponudi poslova, zato pitam što napraviti. Izgleda da je novi profil jedino rješenje. 

Nije mi baš želja raditi novi profil jer to znači početi ispočetka a taman sam došao do 12 levela :/ 

EDIT

Eto napravih novi profil da probam kako radi. Dakle da bi se koristila ta mapa potrebno je napraviti novi profil ali s obzirom da uz mapu dolaze novi gradovi mislim da se isplati. 

Pa sad opet krećem ispočetka :) 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 19:38 (robisierra92).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Cheat Engineom si podigni levele i novce pa sve.nadoknadi da bude kao na starom profilu

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MAN F90

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 19:27 (gefufna).

2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

MAN F90

ja koristim taj mod super je

Gaming 4ever.
12 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...
gefufna kaže...

MAN F90

još malo treba poraditi na unutrašnjosti 

12 godina
neaktivan
gefufna kaže...
99Mile99 kaže...
gefufna kaže...

MAN F90

treba li raditi novi profil 

zokii
12 godina
neaktivan
zoookss kaže...
gefufna kaže...
99Mile99 kaže...
gefufna kaže...

MAN F90

treba li raditi novi profil 

Obavezno novi profil nece da upali na starom profilu :) hehhe salim se ma netreba ide samo ga ukljuci

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali ima tko kakva iskustva sa dodatcima za standardnu mapu? nove gradove ili slicno da se posta link ili nesto ako nije problem :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gefufna kaže...
Cheat Engineom si podigni levele i novce pa sve.nadoknadi da bude kao na starom profilu

Ma jesam da, nisam baš toliki fan igre da ispočetka vozim tisuće kilometara s nešto sitno eura u džepu ;) Taman sam toliko podigno da budem gdje jesam ;) 

Ali prelazak na ovu 2.2. mapu se isplatio definitivno tko se dvoumi preporučam

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mene najviše pati kod TSM mapa to što kad stavim neki drugi mod koji se ajmo reć preklapa s makar jednom datotekom (može bit i sound) odmah na world mapu nemogu vidjet gradove na drugom kontinentu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
To i mene jebaji...a neznam koji je.to mod....imam ih oko 10 koje koristim.
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa isključuj jednog po jednog i vidjet ćeš koji smeta toj mapi, ja imam prek 60 modova i našao sam ga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

bolje je ovako

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:27 (Xpider).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xpider kaže...

A sto bi to trebalo biti, neka Scania sa Plutona ili??

13 godina
Kiki287 kaže...
Xpider kaže...

A sto bi to trebalo biti, neka Scania sa Plutona ili??

Da, tako se i mod zove

12 godina
neaktivan
Xpider kaže...

Tockovi su ocaj....{#}

12 godina
Xpider kaže...

Aj ti sad nama objasni kako bi taj kamion opće funkcioniro u realnom zivotu. Kao prvo gume su tolko tanke da se doslovno voziš na felgama, kao drugo tolko je spušten da se nebi mogo popet na neki veći brijeg a pogotovo nebi mogo izać iz rudnika jer bi zapeo na svakom početku brijega.

14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Xpider kaže...

Tockovi su ocaj....{#}

Ja nisam dalje nastavio komentirati, ovaj ETS2 je postao shit otkad su uveli ova sranja od modova..

Srecom, nitko od vas "padobranaca" ne vozi OMSI, pa je to jedina i najbolja simulacija voznje, i nevirujem da ce je u dogledno vrijeme bilo koja skinuti, s razlogom br.1

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Igrao bi ja OMSI ali nemogu naštimat grafiku da mi busevi ne lete kad upalim igricu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Igrao bi ja OMSI ali nemogu naštimat grafiku da mi busevi ne lete kad upalim igricu.

Morati ces pricekati dok ne izade OMSI2 krajem ove godine, on ce biti puno bolje optimiziran ili je vrijeme da napravis upgrade PC-a ;)

12 godina
Kiki287 kaže...
macgyver 53 kaže...

Morati ces pricekati dok ne izade OMSI2 krajem ove godine, on ce biti puno bolje optimiziran ili je vrijeme da napravis upgrade PC-a ;)

Nije problem u PC-u jer mogu igrati npr. Dirt 3 na medium sa 35 fps-ova. Problem je u optimizaciji igre. Ali vratimo se na ETS {#} smo.

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Xperiax1 kaže...
Xpider kaže...

Tockovi su ocaj....{#}

Ja nisam dalje nastavio komentirati, ovaj ETS2 je postao shit otkad su uveli ova sranja od modova..

Srecom, nitko od vas "padobranaca" ne vozi OMSI, pa je to jedina i najbolja simulacija voznje, i nevirujem da ce je u dogledno vrijeme bilo koja skinuti, s razlogom br.1

Meni nije postao shit...Ja imam par normalnih modova ali da stavljam ovakve sprdacine mi ne pada na pamet...I uopce ne izgleda ljepo na kamionu...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa ja ovu igru uopste ne gledam kao realnu simulaciju voznje kamona iz mnogih razloga, da ih sad ne nabrajam.

A ovaj mod nisam ja napravio vec neko drugi ja sam se samo zezo sa kamionom i postavio sliku zbog sprdnje ciste, i uopste ne igram sa modovima igru i ne vozim skaniu, al hajd, pljujte jos malo, za to komunikacija preko chata i sluzi. . .

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A sta si ocekivo? Da ce ti ljudi pljeskat?Ovo je simulacija kamiona ne NFS...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Xperiax1 kaže...

A sta si ocekivo? Da ce ti ljudi pljeskat?Ovo je simulacija kamiona ne NFS...

u redu je

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice