Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

samo nova graficka i ice to, kod mene je 3 gb rama i GeForce gt210 512 mb, procesor 2.71 AMD Sempron 140 , Igram na low, ide bez problema, jest da je malo glupo ali bolje i tako nego nikako.

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto moje konfiguracije i vrti na ultra samo sto mi nije potrebno toliko detalja...

AMD athlon 64 X2 dual core 4200+ 2.44 ghz

4 gb rama i 64 bit windows

Grafa Nvidia GeForce 9500 GT 512..

ETS 2 mi ide bez ikakvog stekanja...

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...

Eto moje konfiguracije i vrti na ultra samo sto mi nije potrebno toliko detalja...

sve ide ti na ultra..stavi skaliranje pa mi onda reci ! {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne kuzim sta hoces rec,de mi objasni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ne kuzim sta hoces rec,de mi objasni...

pa akzes da ti sve ide na ultra a ja nemogu sa svoji phenom 965,gtx 460 i 4 gb rama pokrenut na ultra tu igru pa se pitam kako ti mozes? {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavio sam bio na ultra igrao par minuta i vratio na high...Grafa je 512 ddr 3 i 4 gb Mushkin rama....

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Stavio sam bio na ultra igrao par minuta i vratio na high...Grafa je 512 ddr 3 i 4 gb Mushkin rama....

nema teoretske da si igrao na ultra sa bar 20-30 fpsovima jer tolko ja igram ..jedino ako nisi stavio skaliranje na maksimum kao sto meni moze biti 400% ako jesi onda nema sanse nikakve da ti je normalno islo sa ultra ! ... i ja imam grafu gtx 460 768 mb GDDR5 gigabyte i 2x2 mushking 800 mhz dual chanel pa nemogu na ultra bar ne sa naboljim skaliranjem ali s time vise igra nije nikako ultra !  

14 godina
Xperiax1 kaže...

S tom konfom na ultra bez štekanja, malo sutra.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sad ispada da lazem i muljam,trenutno je noc pa se ne vidi neka razlika,kad dan bude slikat cu da sam namjestio na ultra i slikat cu kamion da vidis...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Sad ispada da lazem i muljam,trenutno je noc pa se ne vidi neka razlika,kad dan bude slikat cu da sam namjestio na ultra i slikat cu kamion da vidis...

Koji patch imaš?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li u igri opcija da kilometre i vrijeme broji realno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

mozda nisi iso na detaljne postavke nego od igrice samo odaberes kako ces, ultra,high,mid,low itdd  ? 

12 godina
neaktivan

Iskreno neznam...Prije 2 dana sam poceo igrati tako da se nisam ni ufuro posteno...

Edit: Eto slika postavka,ja nisam nista cacko tako je bilo...

Nocna voznja Nocna voznja
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 23:40 (Xperiax1).
14 godina
Xperiax1 kaže...

Iskreno neznam...Prije 2 dana sam poceo igrati tako da se nisam ni ufuro posteno...

I što to sad dokazuje? Tako mogu ja s Pentiumom i grafičkom od 256MB memorije staviti SS a kad bih išao igrati imao bi 5 fps max. Pogledaj moju konfiguraciju i usporedi s svojom... Igram na ultra fps je konstantno na 60 s patchem 1.2.5. i ponekad zna zatrzati jer je igra loše optimizirana i sad ti pričaš da s tom konfom ti ništa ne šteka. Dolje pogledaj pod MOJ PC imaš još i laptop na kojem sam igrao na low medium postavkama i nisam mogao dobiti više od 25 fps tako da... Snimi video kako izlaziš iz postavki u igru i framerate pa da vidimo, inače ti nitko neće ovdje vjerovati. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 23:52 (vrinho).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Gledaj.Ja se nisam dosao prepirati sa tobom,i nisam ni rekao da mi ITKO mora vjerovati kako ja igram na ultra.Opce mi ne pada na pamet sada skidat program za snimanje videa kako bi se ti uvjerio...Ja sam samo rekao kako je,ja nemoram igrat na ultra nije mi neophodno...

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Xperiax1 kaže...

I što to sad dokazuje? Tako mogu ja s Pentiumom i grafičkom od 256MB memorije staviti SS a kad bih išao igrati imao bi 5 fps max. Pogledaj moju konfiguraciju i usporedi s svojom... Igram na ultra fps je konstantno na 60 s patchem 1.2.5. i ponekad zna zatrzati jer je igra loše optimizirana i sad ti pričaš da s tom konfom ti ništa ne šteka. Dolje pogledaj pod MOJ PC imaš još i laptop na kojem sam igrao na low medium postavkama i nisam mogao dobiti više od 25 fps tako da... Snimi video kako izlaziš iz postavki u igru i framerate pa da vidimo, inače ti nitko neće ovdje vjerovati. 

neka napravi screenshot sa FPS dok u kutu pokazuje frameove... i da ovo nije maksimala i ja tako mogu igrat..stavi skaliranje na najvise da vidis kako ce ti zastekat ! ;) 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nije mi potrebno,razumijes? Ja sam rekao da vrti na ultra,nisam spominjao da sam dodatno sve pojacao kad mi nije potrebno....

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Gledaj.Ja se nisam dosao prepirati sa tobom,i nisam ni rekao da mi ITKO mora vjerovati kako ja igram na ultra.Opce mi ne pada na pamet sada skidat program za snimanje videa kako bi se ti uvjerio...Ja sam samo rekao kako je,ja nemoram igrat na ultra nije mi neophodno...

Ma ne pada mi na pamet prepiranje ja samo kažem da ljudi po netu imaju jače konfiguracije od tebe i ne mogu igrati bez štekanja na high kamoli ultra i još k tome skaliranje 125 kao ti. Zato ti nitko neće vjerovati ali ako si se već pohvalio onda bi mogao i dokazati to videom a pošto nećeš ispast ćeš lažov.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto neka ispadne da sam lazov jel mi se neda sada snimat,ode igrat ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li u igri kiše/snijega?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kise ima ali ako hoces snjeg moras ubacit mod...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel vama ima retarder ? meni samo u dafu 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U mojoj Scaniji ima...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesil nadogradio ili je samo došlo ? Pošto sam isrobao skoro sve kamione osim Magnuma i samo u dafu ima 

14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ma koji Ultra , o cemu ti pricas, nema teoretske sanse, mozda na rezoluciji 800x600

Ja jedva vrtim na ultra, kad stavim skaliranje na 250% FPS mi pada ispod 30

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma neki balavac ocigledno, ili je jedan od onih koji ne znaju sta je to kad igra ide glatko, imam ja par frendova takvih, kaze evo ide super igra, ja odem da vidim ono jedva ima 15fps.a 

Instaliraj FRAPS koji je 3mb, da ga skines i instaliras ne treba ti vise od 1 minute, i s njim uslikaj ss iz gameplaya ne moras pokazivati postavke grafike, i tek onda ti mogu ja a i bilo ko s foruma vjerovati, jer ovako samo djaba nerviras ljude zbog toga sto ne zelis priznati, svi mi znamo da to nije istina. . .

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 12:13 (Xpider).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ma daj te ljudi ne se svadati i prepirati, rade pomozite nama koje slabo ili nikako sa engleski ne izlazimo na kraj,

stavio sam verziju 1.3.0 i naravno sve otislo k vragecu. ajde dobro s tim sam se pomirijo i poceo igru skroz iz pocetka.

sad neki modovi koje sam prije skidao uopce ne funcioniraju, znaci kad pokrenem igricu i krenem igrati sa svojim profilom (novim) izbaci me van

neke modove sam pobrisao i ajde mozes igrati, no sad je opet kao kad sam kupio igricu, tih par cisterni i prikolica, ma monotono, nema jahte i onih velikih tereta za vozit

sad opet vidim neki 1.3.1 patch izasao, posto sam sa engleskim skroz na "VI" pomozite da li mi je potreban i daj te mi reci sto od modova radi sa ovim 1.3.0

hvala  imate kavicu

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako se pali tempomat? Vidim kad diram "i" da na ekranu prikaze tempomat, jel to samo grafički ili i to moze radit?

0 0 hvala 0
15 godina
johnpr kaže...

Kako se pali tempomat? Vidim kad diram "i" da na ekranu prikaze tempomat, jel to samo grafički ili i to moze radit?

Default tipka je C. Ali mislim da moraš ići više od 40km/h da bi proradio.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
johnpr kaže...

tipka "C" ali tek kad predes 40 km/h

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice