Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.953.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
LowFamilia kaže...
godo kaže...

Aha, znači ti si htio reći kako je 90-100 km/h dovoljno i super, a mi shvatili da bi ti i više! {#}

Ma da. Ali nije mi jasno pise covjek vozi 140km/h bez ikakvog moda. Ne vjerujem :P

Niste shvatili, rekao sam da nemam mod za motor, recimo kao povečana snaga, drugačiji omjer brzina, ili oni motori sa 16 i 18 brzina. To nemam, ali imam mod koji makne speed limit :)

12 godina
neaktivan

Prebacio sam ETS2 na laptop , sve fino instalirao , ubacio modove .. namjestio grafiku , sve fino ide ali zvuk totalno drugačiji u odnosu na računar .. uopće se ne čuje šaltanje brzina , niti rad motor .. sve se čuje u kombinaciji više zvukova .. igram i druge igre na laptopu , slušam muziku i nisam primjetio nikakvu razliku. Opcije sam kopirao kao na računaru i sve isto .. znal neko šta je u pitanju ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:41 (trucktz).
15 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Prebacio sam ETS2 na laptop , sve fino instalirao , ubacio modove .. namjestio grafiku , sve fino ide ali zvuk totalno drugačiji u odnosu na računar .. uopće se ne čuje šaltanje brzina , niti rad motor .. sve se čuje u kombinaciji više zvukova .. igram i druge igre na laptopu , slušam muziku i nisam primjetio nikakvu razliku. Opcije sam kopirao kao na računaru i sve isto .. znal neko šta je u pitanju ?

Ako misliš na zvuk u kabini, da nisi možda zaboravio staviti mod za pojačani zvuk u kabini?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Tema je ETS 2.

Slijedeći koji bude trolao sa Paravinjom, ide na hlađenje.

12 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Cican kaže...

badava ti mukte ti ključevi koje pronađeš ako te svako malo izbacuje iz igre. upišeš jedan - piše ti da je igra aktivirana, igraš 10 minuta pa stisneš ESC da sejvaš i izbaci ti poruku da je trial istekao i da upišeš novi ključ pa nutra-van iz igre, svako malo utipkavanje novih ključeva {#}    i tako unedogled. samo naprijed.

meni je ovo prva igra u životu za koju sam odvojio novce, nije mi žao ni lipe. vrijedna je tih novaca, a svojom kupnjom potičem developere na daljnji rad i novi još bolji nastavak.

Sve pohvale.Jos uvijek sam u NL ova igra me odvela na put,ali ponio sam komp sa sobom,trenutno jedna garaza dva zaposlena i za mene DAF,naravno hard economy mod je na snazi.Iako sam prije kupio kljuc za ETS2, ovdje u Rotterdamu odlucio sam uzeti jos jedan primjerak ali dvd izdanje tj. sa kutijom,takodje ne zalim ni centa za ovu igru dati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 9:58 (Spartakus).
15 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

Ja neznam zasto svi kvarite tu igricu sa tim modovima...ok je da ubacite neke normalne modove ali opet mod za 1500 ks nema logike :D

To rade djeca od 10-11 godina.

12 godina
neaktivan
godo kaže...
trucktz kaže...

Ako misliš na zvuk u kabini, da nisi možda zaboravio staviti mod za pojačani zvuk u kabini?

ne ne , prebacio sam folder "Profile" i folder "Map" sa računara na laptop.. Znači apsolutno sve je isto samo zvuk :O

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Uskoro očekujte ets 2 na steamu :) link

Igra je greenlightana sad samo da se steam i developeri dogovore oko cijene i marža sa obje strane :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poz,kako da zbavim ovu igru ocu malo da predjem sa pucacina na nesto ovako,sta trebam da uradim da je skinem ili sta vec.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
began kaže...

Poz,kako da zbavim ovu igru ocu malo da predjem sa pucacina na nesto ovako,sta trebam da uradim da je skinem ili sta vec.Hvala

Kupi ključ, skini demo sa službene stranice i aktiviraj igru.

Za sve ostalo, tu su kartoni.

14 godina
neaktivan
gefufna kaže...

ajde ima šta modova od starih kamiona osim onih scania 113 koje mi ne rade, ona by petrik i sl. nikak da to složim

Tu 113-icu kad staviš mod možeš kupiti u Hannoveru. Kamiončić je inaće ludnica. Dobro leži na cesti brz je i upravljiv. Problem je jedino što je jako nizak pa ga treba oprezno vozit preko kojekakvih prjelaza , pruga   i neravnina je ti inače oštećenja pojedu svu zaradu. Uspjeh je doći na cilj sa nekim sitnim oštećenjima.

http://www.pohrani.com/f/3v/xV/4Rd0xYdC/ets200004.png

http://www.pohrani.com/f/1g/k5/OYtbMPy/ets200000.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 14:03 (rimmer1).
13 godina
neaktivan
rimmer1 kaže...
gefufna kaže...

ajde ima šta modova od starih kamiona osim onih scania 113 koje mi ne rade, ona by petrik i sl. nikak da to složim

Tu 113-icu kad staviš mod možeš kupiti u Hannoveru. Kamiončić je inaće ludnica. Dobro leži na cesti brz je i upravljiv. Problem je jedino što je jako nizak pa ga treba oprezno vozit preko kojekakvih prjelaza , pruga   i neravnina je ti inače oštećenja pojedu svu zaradu. Uspjeh je doći na cilj sa nekim sitnim oštećenjima.

http://www.pohrani.com/f/3v/xV/4Rd0xYdC/ets200004.png

http://www.pohrani.com/f/1g/k5/OYtbMPy/ets200000.png

Šteta što se na tom kamionu nemože mjenat skoro ništa.

12 godina
neaktivan

e hvala vam..

evo jedna u zimskoj idili

a ovo su greške od moda za zimu..npr. snijeg u tunelu, te se vozači voze bez svjetla po tvrdoj noći jer je noć duža, treba malo doraditi

15 godina
neaktivan
gefufna kaže...

e hvala vam..

evo jedna u zimskoj idili a ovo su greške od moda za zimu..npr. snijeg u tunelu, te se vozači voze bez svjetla po tvrdoj noći jer je noć duža, treba malo doraditi

Jel može link na taj mod? :D

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

e hvala vam..

evo jedna u zimskoj idili a ovo su greške od moda za zimu..npr. snijeg u tunelu, te se vozači voze bez svjetla po tvrdoj noći jer je noć duža, treba malo doraditi

hahahha tunel u u tunelu snijeg hahahhaha

Gaming 4ever.
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, novi Actros je tu:

Link na download.

1 2 hvala 5
15 godina
neaktivan
gefufna kaže...

e hvala vam..

jel promjenjen samo izgled ceste i okoline ili su ceste "klizavije"?

12 godina
DrNasty kaže...

Ljudi, novi Actros je tu:

Link na download.

Šteta što nema i unutrašnjost od MP4

17 godina
moderator
macgyver 53 kaže...

Šteta što nema i unutrašnjost od MP4

Ja očekujem da će ubaciti te fičre u nekoj od nadogradnji.

Osim unutrašnjosti, ostao je i isti rezervoar od 600l, nema retrovizora u boji i ostalih kozmetičkih detalja kao ni euro 6 motora.

Al valja nabiti par k kilometara dok čekam to sve :D

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...magla,vidljivost 0,izlaz iz nje i pauza...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

klizavije su ceste

http://ets2.lt/en/winter-mod/

to je link za zima mod

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 18:46 (gefufna).
12 godina
protjeran

a jel zima u sivm drzavama ili samo u nekim??

stolic
12 godina
neaktivan
stolic2 kaže...

a jel zima u sivm drzavama ili samo u nekim ??

u svim

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 20:07 (gefufna).
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

klizavije su ceste

to je link za zima mod

ovo mi se sviđa :D

Gaming 4ever.
15 godina
neaktivan
gefufna kaže...

klizavije su ceste

to je link za zima mod

Ako ga stavim, da li je onda stalno tako ili se mijenja vrijeme (godišnja doba)?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Uspio sam promijeniti kapacitet rezervoara sa 600 l na 990 l, kao na pravom modelu (mada ovaj u igri ima 2 rezervoara)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo moje scanie 480 

najbrže što može je 147km/h 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
godo kaže...
gefufna kaže...

klizavije su ceste

to je link za zima mod

Ako ga stavim, da li je onda stalno tako ili se mijenja vrijeme (godišnja doba)?

uvjek je tako 

Gaming 4ever.
12 godina
neaktivan

evo jedan mod koji otključava sve dijelove bez obzira na level

http://ets2.lt/en/panaikinti-lygiai-perkant-detales/

i jedan gdje samostalno parkiranje prikolice nosi 6000xp, garaža košta 18000e, otkazivanje tereta se ne naplačuje itd. 

http://ets2-mods.com/other-mods/157-euro-truck-simulator-2-mods-level-and-money-xp-mod-v1-0-by-jcv

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice