Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Ne mogu da vjerujem  {#}  Vozim Volva 750HP, 6+4, max 100km/h i to neka nizbrdica. Skoro cu 30-i lvl.

13 godina
neaktivan
Osa kaže...

Do sad najveća brzina koju sam postigao sa Volvom FH16 750KS + teret, bez modova za motor i sl.  I jedan "pješak" na mostu :D

Ne mogu da vjerujem  {#}  Vozim Volva 750HP, 6+4, skoro sam 30-i lvl. Max. 100km/h i to neka nizbrdica. 

15 godina
LowFamilia kaže...
Osa kaže...

Do sad najveća brzina koju sam postigao sa Volvom FH16 750KS + teret, bez modova za motor i sl.  I jedan "pješak" na mostu :D

Ne mogu da vjerujem  {#}  Vozim Volva 750HP, 6+4, skoro sam 30-i lvl. Max. 100km/h i to neka nizbrdica. 

Jesi stavio mod da makneš 90km/h limit?

12 godina
neaktivan
Trawis kaže...
LowFamilia kaže...
Osa kaže...

sugurno nema taj mod pa zato .

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Trawis kaže...
LowFamilia kaže...
Osa kaže...

Nisam. Nije mi neki fazon da vozim 130-140km/h kamion pod punim teretom npr. Ovako mi realnije 90km/h {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Aha, znači ti si htio reći kako je 90-100 km/h dovoljno i super, a mi shvatili da bi ti i više! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
godo kaže...

Aha, znači ti si htio reći kako je 90-100 km/h dovoljno i super, a mi shvatili da bi ti i više! {#}

Ma da. Ali nije mi jasno pise covjek vozi 140km/h bez ikakvog moda. Ne vjerujem :P

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A neznam, moguće je i da je skinuo igru sa torenta pa je upakirano dobio i nekakav mod, za koji i ne zna!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

brzo pomagajte stavio sam verziju 1.3 sad sam skinuo ovu najnoviju i nece da mi radi sto treba nap 

hfsj
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam verziju 1.1.3 kako stavit ovu najnoviju 1.2.5 skinio san je al kad san instalira nevalja nece da mi ude u igricu moze li ko pomoc 

hfsj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tron1x kaže...

imam verziju 1.1.3 kako stavit ovu najnoviju 1.2.5 skinio san je al kad san instalira nevalja nece da mi ude u igricu moze li ko pomoc 

Bice da je do modova ako si ih koristio. Probaj ih izbrisati !

12 godina
neaktivan

a nisam al ja se u te modove nekuzim al evo bas sam sad stavio da mi brze ide tj da je limit povecan na 130 al vozim minutu i iskljuci mi trazi mi kljuc proizvoda moze pomoc pls??

hfsj
13 godina
neaktivan
tron1x kaže...

a nisam al ja se u te modove nekuzim al evo bas sam sad stavio da mi brze ide tj da je limit povecan na 130 al vozim minutu i iskljuci mi trazi mi kljuc proizvoda moze pomoc pls??

Kupi igru i nemas problema. Imas u ranijim postovima linkve, kljucevi po 130-ak kn.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ma sta cu davat novce kad i ovako mukte mogu nad kljuc proizvoda

hfsj
Moj PC  
2 11 hvala 0
15 godina

badava ti mukte ti ključevi koje pronađeš ako te svako malo izbacuje iz igre. upišeš jedan - piše ti da je igra aktivirana, igraš 10 minuta pa stisneš ESC da sejvaš i izbaci ti poruku da je trial istekao i da upišeš novi ključ pa nutra-van iz igre, svako malo utipkavanje novih ključeva {#}  i tako unedogled. samo naprijed.

meni je ovo prva igra u životu za koju sam odvojio novce, nije mi žao ni lipe. vrijedna je tih novaca, a svojom kupnjom potičem developere na daljnji rad i novi još bolji nastavak.

14 godina

kupio bi i ja ali se trenutno nema novaca za to, jbg

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}     Hahahah

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 19:31 (goransmy).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tron1x kaže...

ma sta cu davat novce kad i ovako mukte mogu nad kljuc proizvoda

Onda ovdje nemaš šta tražit, jer nije dozvoljeno piratizirati!{#}

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

ovaj sam malo doradio da ide brže malo tromiji ali sa 12 brzina mjenjačem ide sigurno preko 180km/h nisam testirao.

http://speedy.sh/YwpbG/Realistic-Physics-Mod-v1.5-for-6x2-6x4-without-limiter-prepravljen.scs

12 godina
neaktivan
dacho007 kaže...

ovaj sam malo doradio da ide brže malo tromiji ali sa 12 brzina mjenjačem ide sigurno preko 180km/h nisam testirao.

http://speedy.sh/YwpbG/Realistic-Physics-Mod-v1.5-for-6x2-6x4-without-limiter-prepravljen.scs

Dosta vise s tim{#}

Lako mozes napraviti mod da ti kamion ima 10.000 konja i neki bijesni zakretni moment, mjenjac sa 30 brzina i da ti ide 500 na sat, i sto s tim?

Moja scania ima 830 konja, i to samo zato jer vozim samo nju i bilo mi mrsko sto je Volvo malko jaci (730 KS usporedjeno s Volvovim 750). I sretan sam s tim malenim cheatom (povecanje od samo oko 13% u odnosu na originalni R730). I tako  vozim vec preko 70.000 km.99% remena vozim do 100 km/h, preko 100 samo kad sam bez prikolice i trazim teret po Europi. Probao sam i ja 1500 kS motor i trajao je 5 minuta-- brisi mod :)

Hvalite se koji ste level, koliko ste kilometara presli, koliko 'tura' odradili, a ne max brzinom koju svako dijete moze nabiti na 200 i vise. Simulacija kamiona, a ne need for speed 13 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 20:46 (BULIGO).
12 godina
neaktivan

Ja neznam zasto svi kvarite tu igricu sa tim modovima...ok je da ubacite neke normalne modove ali opet mod za 1500 ks nema logike :D

Gaming 4ever.
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja stavio motore od boeinga747 ideeee brate 800km/h... jos samo da napravim da mi se pri brzini vecoj od 200km/h otvore krila da mogu poletit, to ce bit super... -.-

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imao sam čast isprobat taj mod sa 1500 ks i onaj sa 1010, i kao što prije rekoh, bezveze, dosta sam vozio Scaniu R730 i to mi je bilo pre jako, previše troši, tako sam uzeo se R620 a radniku R480 Euro 6! Netreba nikakve tu sad gluposti sa 1000 ks! {#}

Pess
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja cu napravit mod za krila pa da poletimo ahahahha

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto,ja vozim R730 i odlična mi je.Razmišljam da sad uzmem neki drugi.Prije ili kasnije sve ću ih izvozati... {#}

0 0 hvala 0
12 godina
goransmy kaže...

{#}     Hahahah

Jel ta unutrašnjost za scaniu neki mod???

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
goransmy kaže...

{#}     Hahahah

Jel ta unutrašnjost za scaniu neki mod???

Da. Scania_interior-black-amber

12 godina
neaktivan

Imo sam ga i ja, doduše neznam gdje sam ga skinuo, al mod je odličan!

Pess
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://ets2.lt/   ....   eto,odavde aj uzimam te stvarčice

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ajde ima šta modova od starih kamiona osim onih scania 113 koje mi ne rade, ona by petrik i sl. nikak da to složim

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice