Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 694.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
Littlemanbeingerased kaže...

nisi shvatio poantu. :)

Shvatio sam ja poantu, i još sam ti dao za pravo, za razliku od tvog bratića koji kaže "uzmi warriora pa ćeš preletjeti po mapi." Ako si pametan warriora ćeš svakako imati u ekipi bez obzira da li si glavnog lika stvorio kao magea.

@ Kyrdet: inventory ti je zajednički, sasvim je svejedno koji lik pokupi neki item, oni su dostupni svim likovima, samo prati upute koje su ti dali u prijašnjim postovima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 10:01 (jastreb).
17 godina
Dragon Age

One Ring to rule them all :) One Ring to rule them all :)

Ne moram dalje objašnjavati onima koji su ovaj dio prošli Namigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Mala pomoć je potrebna. Da li je lijek za otrovanu dwarficu kod dwarfova ili se on nalazi negdje vani? Lik koji daje quest je spomenuo da sam ja možda tako nešto vidio vani, ali quest ne daje nikakve indikacije gdje je, a ni kodeks ništa ne govori.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SPOILER:

Dobijes recept za herbalizam...Ingredientse skupis random dok setas po svijetu, najcesce bi ih vec trebao i imat u inv. ako cuvas to sto skupljas. Kad smiksas potion onda kliknes na bolesnu dwarficu i ona se izljeci i quest je gotov.

17 godina
Dragon Age

A treba ti i neki party member imat Master Herbalisam da biš smućko cugu.

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A treba ti i neki party member imat Master Herbalisam da biš smućko cugu.

Kad dođem doma Morrigan (ona je glavni misker aka Moulinex) će smiksati martini. Nego, ja jednostavno nisam vidio da pod alkemiju imam i opciju za lijek, jer u tom trenutku nisam ništa miksao, a quest i kodeks nisu upućivali na miksanje. Zapravo, ja sam mislio da moram naći "djelove" za lijek, i da će njih smiksati onaj dwarf pored bolesne dwarfice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 12:58 (MegaMass 2000).
17 godina
Dragon Age

Baš će dwarf miksat, on loče pivčinu i udara po kobasicama. Briga njega za nekakve biljne napitke Smijeh

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Baš će dwarf miksat, on loče pivčinu i udara po kobasicama. Briga njega za nekakve biljne napitke Smijeh

Pa kako rade pivu?

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Pa kako rade pivu?

Pitaj Oghrena, kada ga pitaš kako je izvan orzamara kaže da ove pive nemaju ništa zemlje u sebi i da nikada nije mislio da se pive mogu napraviti od žitaricaSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Armor kaže...

Ne moram dalje objašnjavati onima koji su ovaj dio prošli Namigiva

Meni je to LOTR meets Drizzt (ko je cito obje znat ce zasto)

vojska je vise LOTR, ali zmaj u podzemlju kako prelijece preko mosta je totalno Drizzt, cak je i crni zmaj, tocno onako kako sam si zamislio cijelu pricu dok sam cito 5. knjigu "Streams of silver", jedino party mi nije bio adekvatan, nisam imo halfling rogua i barbariena (ja sam bio dwarf warrior aka Bruenor xD i lelianu si povezujem sa Catti-Brie) ... takodjer fali i dark elf, ali ovo je... ma drugi tip igre Namigiva

Paolo2612 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Pa kako rade pivu?

Pitaj Oghrena, kada ga pitaš kako je izvan orzamara kaže da ove pive nemaju ništa zemlje u sebi i da nikada nije mislio da se pive mogu napraviti od žitaricaSmijeh

Upravo to, jedan od boljih dijaloga s Oghrenom

16 godina
neaktivan
Dragon Age

Namučit ćeš se dok nabaviš Halfling Rouge-a Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Završil Deep Roads questove, to je za knjige gaming povijesti kao i za Hall of Fame gaming trenutaka koje možete doživjeti u nekoj igri.

Perfektno, nisam ni skužil da sam igral 5h u mahu...

Eto, imam 67 sati igranja, sad (ne baš sad) namjeravam ići po Ashes i tek onda k patuljcima, a imam još i side questova.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

mislis tek onda elfovima ili sta? sad si patuljke i deep roads obavil Cool

slazem se, predobri su, iako po vanjskim forumima se ljudi masovno zale kako su zamorni i kako je bespotrebno stavljeno 5 mapa punih mobova, meni je to nekako najdrazi dio bio i skoro najzahtjevniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

slazem se, predobri su, iako po vanjskim forumima se ljudi masovno zale kako su zamorni i kako je bespotrebno stavljeno 5 mapa punih mobova, meni je to nekako najdrazi dio bio i skoro najzahtjevniji

Meni su osobno najteži elfovi - nasrne čopor vukodlaka i okruže te, najćešće si na podu zbog njihovog Overwhelm-a. A da ne pričam za one šugave revenante u šumiViče

Inače meni je najzamorniji i najdosadniji Mage Tower - zaključan si unutra i nemožeš nigdje otići drugdje ako ti je dosadno ili se opskrbiti (ili prodati loot).

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 1:25 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Zato razviješ shield mastery:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zato razviješ shield mastery:)

Zato ja igram kao mage i naravno otvaram sva vrata iza kojih je minimalno 10 melee protivnika koja su tada udaljena 2 centimetra od meneSmijeh Dušu dao za Morrigan i njezine Mind blastove - jedan od najboljih magija uopće.

Naravno sada opet prelazim - ali constitution i izdržljivost koja mi omogućuje da me ne prekidaju dok izvodim neku magiju su jako jako podebljani i sada sam ko planina. Mogu biti i mage tenk u igriCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 1:39 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Glyph of Repulsion je dosta dobar protiv Melee protivnika, sam staneš u sredinu i gledaš kako lete Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Zato ja igram kao mage i naravno otvaram sva vrata iza kojih je minimalno 10 melee protivnika koja su tada udaljena 2 centimetra od meneSmijeh Dušu dao za Morrigan i njezine Mind blastove - jedan od najboljih magija uopće.

improved survival. tenk kraj vrata za svaki slucaj. mageovi izredaju AOE magije sa sigurne udaljenosti iza zida.. i nitno ni ne izadje :)

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
Rhodin kaže...

Pa da, imam tek potpuno riješene magove i patuljke - tj. još nemam sa svim side questovima - 2 nisam za sad uspjel rješiti.

Idem u detaljnosti.

Sad vidim zbog čega su neki imali veliki lvl sa poprilično manje sati igranja od mene - main questovi daju ogromne količine exp.a, a side prilično malo.

Ja sam "tek" lvl 16.

Ne znam kaj mi je sa Allisterom, svo društvo prati me barem 1 lvl ispod, a on je stalno na 2, tek je 14.

Zapravo nije ni Oghren loš kad se malo igra s njim, ima dobar fighting skill ali jednostavno nema mjesta za njega.

Također i Shale, sad sam mu ugradil neke uber kristale kaj mu obnavljaju health i manu za 4 u borbi - OMG, pa to je fenomenalno, da barem to imam za svog lika :)

Al koji je osjećaj dok odabereš lika i imaš 15 bodova za raspoređivati mu, 2 za specjalizaciju, a 3 su otključane :)

Možda fali enchant mogućnosti ili barem malo više runesa, kao i mjesta u oružju i mogućnost za ugrađivanje u oklop.

Raznolikiji oklopi i oružja, nema baš nekih razlika među njima.

17 godina
Dragon Age

pa i ima, najveca razlika u oklopima je bonus njihov, da li zelis vise def, armor, missile avoidance, da ti skillovi manje kostaju itd.

drugacija je igra od predhodnih, meni osobno su draza +1-+7 oruzja i oklopi sa milion bonus statova sto se skupljalo po predhodnim naslovima, nekako mi rijec dragonbane i mali bonus na statse nije davao taj osjecaj kao da sam nesto doista wow upgreadao naspram tier 6 ili tier 5, pogotovo sto nema tier 7 2h sword sa nekim bonus statovima, ima samo onaj mace koji je imbaa btw, jednom kada sam ga kupio nisam ga vise ni skido, zajedno sa massive high dragon armorom

ali usprkos tome igra mi je jos uvijek naj naj naj naj naj

nema niceg blizu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

pa i ima, najveca razlika u oklopima je bonus njihov, da li zelis vise def, armor, missile avoidance, da ti skillovi manje kostaju itd.

Da, ali to nije razlika na koju sam upućival ;)

Kao i kod oružja.

17 godina
Dragon Age

ha znam

enchantovi su mi iskreno bili tak...

sve nekak ko da su mi fulali kompletno taj gear

bar po mom ukusu

ne graficki, naravno, graficki su predobro sve to slozili

ali fali mi geara.... u bg-u se sjecam imo sam one bags of holding, kao i kasnije u nekim drugim naslovima, i bile su pune magicnog oklopa i oruzja koji su imali podulji popis upgrada, cesto se nisam mogao odlucit sto je najbolja kombinacija za imat na sebi, iako se dali izmjenjivat, nekad mi je falilo jos uz 3-4 weapon slota... nekako mi to fali u ovoj igri, malo vise mapa bez da moram skidat 5 DLC-a (a bit ce ih uskoro vjerojatno toliko) itd. uopce taj dio sa DLC-ovima najvise zamjeram novijim igrama...

ali prica i osjecaj koji sam imal dok sam ga igro.... ah, neusporedivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

improved survival. tenk kraj vrata za svaki slucaj. mageovi izredaju AOE magije sa sigurne udaljenosti iza zida.. i nitno ni ne izadje :)

Ma može i tako. Meni je prijatelj gotovo cijelu igru prešao na ovaj princip - nakupi ih sve oko sebe tj. uleti u središte - mind blast (oni su ošamućeni) a on dotada baca blizzard, Inferno, Tempest i ostale AoE. A da ne govorim kada svi nasrnu na vrata odmah baca Cone of Cold.

17 godina
Dragon Age

ja sam blast cuvo za "skakljive situacije" tj. zapocnem fight u nekom uskom prostoru i morrigan ih doceka s cone (i onda samo nastavim slicnim spellom iz lightning i fire grane, to ih obicno pokosi), cim vise spellova tipa bliizard, inferno, tempest (ko ima dosta rngd mobova) itd. sto sam iskasto da uhvate melee, ali i njihove rngd i magove (ako se malo skrene iza ugla da nemaju LOS morat ce dotrcat do vas, taman gdje ih zelite), ako ih to ne ubije i krenu na wynn, morrigan ili je tenk blizu smrti imas mindblast - instant spas xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Ma može i tako. Meni je prijatelj gotovo cijelu igru prešao na ovaj princip - nakupi ih sve oko sebe tj. uleti u središte - mind blast (oni su ošamućeni) a on dotada baca blizzard, Inferno, Tempest i ostale AoE. A da ne govorim kada svi nasrnu na vrata odmah baca Cone of Cold.

e to. jedino sto sa survival ih "osjetim" iza zida. tako da niti ne otvore vrata a krepani su. eq, bliz, tempest. glavnom rijesi veliku vecinu. rijetki zarade cone of cold. circle of magi sam tako rijesavao kompletan. :)
ma .. igra je predobra. samo neka bioware ostane na svojim origins i nastavi praviti RPG-ove (mislim cesce praviti). :)

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

ha znam

..

da. takav i ja osjecaj imam. uglavnom vecinu oruzja koji ekipa koristi sam pronasao relativno rano i nemam potrebe mijenjati. osim eto, allistair je nedavno dobio novi sword ali to je to.

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

ha znam

..

da. takav i ja osjecaj imam. uglavnom vecinu oruzja koji ekipa koristi sam pronasao relativno rano i nemam potrebe mijenjati. osim eto, allistair je nedavno dobio novi sword ali to je to.

Ovo je živa istina - gotovo svu najbolju opremu sam kupio od trgovca, a ne dobio negdje za obavljanje questa.

17 godina
Dragon Age

pa ono, najbolja oprema i je kod trgovaca... malo sam gledal po forumima gdje ljudi navode za powergearanje sto gdje nabavit... sve se svodi na ovaj dagger kupi u orzamaru, mace u denerimu, armor se radi, za mage-a u denerimu....

ne sjecam se jesam li igdje citao da se najbolji komad geara bas nadje na bossu ili nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

pa ono, najbolja oprema i je kod trgovaca... malo sam gledal po forumima gdje ljudi navode za powergearanje sto gdje nabavit... sve se svodi na ovaj dagger kupi u orzamaru, mace u denerimu, armor se radi, za mage-a u denerimu....

ne sjecam se jesam li igdje citao da se najbolji komad geara bas nadje na bossu ili nesto

Ja dosta itema koje često koristim bi dobio kao ingame poklone. Na nekoj stranici (ne sjećam se kojoj) je pisalo kako različite verzije DA imaju kao poklon različite iteme i bilo je u produžetku addona koje dodaju te iteme pa sam ih skinuo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 17:16 (Paolo2612).
17 godina
Dragon Age

ne znam, jedini item koji nisam htio zamijenit sa necim iz shopa je onaj "key to the city" koji se moze nac u orzamaru s nekim sidequestom

ostalo sve sam ili zamijenio ili htio zamijenit (ali nisam imo para ili sam bio predkraj igre i nije mi se dalo vracat po njega) s necim sto je netko prodavo

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice