Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.938.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Dota 2
chaselol kaže...

Najjace sto me lik izaziva 1v1, sine dota nije 1v1 nego 5v5 timska igra :D kakvi botovi.

Da ne isplati se raspravljati sa igracima sto igraju nekih 6-7 mjeseci dote, jednostavno ne.

ocemo igrat 5v5? da ti pocepam picku?

13 godina
neaktivan
Perceto kaže...
chaselol kaže...

Najjace sto me lik izaziva 1v1, sine dota nije 1v1 nego 5v5 timska igra :D kakvi botovi.

Da ne isplati se raspravljati sa igracima sto igraju nekih 6-7 mjeseci dote, jednostavno ne.

ocemo igrat 5v5? da ti pocepam picku?

on ce uzet najjaceg hard carry u igri,silencera i gg

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
Dota 2

Koja je priča sa ovim kartama? Dobio sam nekog finca i kineza. Kad skupim album dobijem paket slatkiša ili šta? :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
15 godina
neaktivan

kakve to veze ima sa postom?

ugl. wp team, a ti si bio los :)

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...

kako nema kako to da neki suport nema u 30 min core item???

13 godina
protjeran
Dota 2

i prvi gejm sam pocepo picku onom dsu gori 200 kripova vas keri na safelanu 130 gg 

a drugi gejm sam bio vs 3 opet outfarmo vaseg kerija xd... 

a da za mid ne govorim pro si mid igrac fb oba puta!

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perceto kaže...
ToMisLaW kaže...

kako nema kako to da neki suport nema u 30 min core item???

pa pogledaj pro timove, vecina support ima blink dagger..

a vi ste daleko od pro tima,

+ da ne govorim za ponasanje...

Ponašate se kao djeca od 13 godina... 

ali gl. osvojite Couriera od 4,5 Eura, pa reci mami da si zaradio 1 euro igrajuci dotu 12 sati ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 23:39 (ToMisLaW).
13 godina
protjeran
Dota 2

tragicno je sto mi nismo nikakav tim nego skupim bezveze 5 ljudi sa frend liste i prijavimo se za neki tour... dok ste vi tim vjezbate i igrate skupa i pripremate se za tourove .... velika je to razlika decko .

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam za vaše game-ove, ali support rijetko kad ima blink dagger u inventoryu osim ako je 40+ min ili ako njegov team debelo vodi. Tako bar moja iskustva

15 godina
neaktivan
Perceto kaže...

tragicno je sto mi nismo nikakav tim nego skupim bezveze 5 ljudi sa frend liste i prijavimo se za neki tour... dok ste vi tim vjezbate i igrate skupa i pripremate se za tourove .... velika je to razlika decko .

mi se pripremamo? :O prvi puta da zajedno igramo...

13 godina
neaktivan
Dota 2

ekipa, imam mali milijun onih neki kartica od nekih playera, meni je to skroz glupo i ne treba mi, dobijem svaki game, jel možda netko želi trade tih kartica za iteme? dajem više tih kartica za bilo koji item koji nemam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ToMisLaW kaže...

samo pro igraci imaju bd na batu i enigmi? kaj brijes ti?

na oba heroja je bd po meni core item, nemoj se sada izvlaciti na gluposti. lijepo si rekao da je bd core support item i onda to ides pokrijepiti tako da mi pokazes da enigma i bat imaju core support item :( fail...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...

na oba heroja je bd po meni core item, nemoj se sada izvlaciti na gluposti. lijepo si rekao da je bd core support item i onda to ides pokrijepiti tako da mi pokazes da enigma i bat imaju core support item :( fail...

sta ti pokusavas reci?

bat nije jebe*i support heroj, kakve to veze ima koji item imaju supporti?? :O

15 godina
neaktivan
Dota 2

kako mi je super ova dota.... dobim neke teške amatere protiv kojih sam igrao, dođe 2 na mid pokušavaju me ubit i trude se nešto, svi lvl 1, 2. ili 3. game u doti i ispadne da nisu mogli baš ništa... i sad ako je neko nov dobi ekipu di su svih 5 igrača preko lvla 30 i siluju ih kako če iamt volje to nastavit igrat?? 

http://dotabuff.com/matches/236200367

niej da se falim statistikom i kilovima, nego mi nije jasno kako može lvl1 i lvl 40 igrati na suprotnim stranama :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

O bože kako se ljudima da 5 man dota igrat 40 minuti :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

nije bilo do mene... ja sam pushal... ostali su okolo farmali...

15 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima tko 2 keya viška za mene i prijatelja? Ako da nek se javi u pm, hvala.
EDIT: Hvala! :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 14:45 (Luxy2501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

ekipa, imam mali milijun onih neki kartica od nekih playera, meni je to skroz glupo i ne treba mi, dobijem svaki game, jel možda netko želi trade tih kartica za iteme? dajem više tih kartica za bilo koji item koji nemam.

Evo ja skupljam, i dat ću ti neke simbolične iteme za par tih kartica. Ti ako nemaš compendium, kartice su ti jednake vrijednosti kao i chestovi. Nervira me u zadnje vrijeme kada bih pitao za karticu dvije od ljudi koji nemaju compendium, a oni traže neke rareove i uncommone iz novih setova, lol.

Hoće li biti nagrada od kartica, osobno ne znam. Ja skupljam, čisto jer igram masovno compendium mm, pa ono..   Najavljivali su nekakve nagrade, pa player challenge, vidjet ćemo..

@off bd core na supportu je čista glupost.. Postoje iznimke tipa engima koja taj dagger jednostavno treba. Po meni, ako se recimo jedan SD, trebaju ti buce, wand, kostantno wardanje, dewardanje, invis detekcija i naravno uvijek barem 2 tp. I to dobiješ uz stackanje i pullanje.

13 godina
neaktivan
Bojica kaže...
Lopoc kaže...

nije bilo do mene... ja sam pushal... ostali su okolo farmali...

Sry na nesporazumu, nije bilo namijenjeno tebi :D. Čisto osvrt na gejm koji sam odigrao :)

15 godina
ToMisLaW kaže...
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...

sta ti pokusavas reci?

ti ga igras kao carry? gle, kroz par tvojih postova se dalo zakljuciti da si d2 pocetnik. nemam nista protiv toga ali nemoj doci ovdje ekipi koja dotu igra cca 8 godina trolati gluposti.

d2 je puna "dendi wannabe" supportova koji ne znaju ni osnove supportanja svog tima.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...

sta ti pokusavas reci?

ti ga igras kao carry? gle, kroz par tvojih postova se dalo zakljuciti da si d2 pocetnik. nemam nista protiv toga ali nemoj doci ovdje ekipi koja dotu igra cca 8 godina trolati gluposti.

d2 je puna "dendi wannabe" supportova koji ne znaju ni osnove supportanja svog tima.

Kao prvo. Jesam DOTA 2 pocetnik posto je dota 2 jos u Beti,

ali sam igrao Dotu 1, za koju vidim da ti ni neznas da postoji

vi ste r*tardi koji necitate postove i samo pravite svađu...

gdje sam napisao da je batrider carry?

A ako nevjerujes da Supporti kupuju blink daggere,  evo ti par linkove i gledaj pro dota scenu

http://www.twitch.tv/directory/game/Dota%202/live

Fino napisem:  vecina support ima blink dagger..

i lik mi odgovori:

WTF???

Kakve veze ima batrider sa ovime :O

i da nemozes biti "dendi wannabe" sa supportom... 

koliko ja vidim ti si novi u doti

+ evo ti moj prvi game u Doti 2 pa zakljuci da li sam pocetnik, http://dotabuff.com/matches/6427760

slobodno stavi i ti svoj prvi game  ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 22:17 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ne isplati se raspravljati s njima na forumu. Oni su ko rusi sa slike.

dota dota
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ne isplati se raspravljati s njima na forumu. Oni su ko rusi sa slike.

ma da, napises im speak English oni ti odgovore na ruskom... tako i ovdje napises  PL je carry, oni ti odgovore zasto mislis da je PL najbolji Support...... neznam jel su glupi ili da...

15 godina
Dota 2

imam osjecaj da dok raspravljam s tobom da zaglupljujem.... ignore i gg

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ma u ovoj temi odavno nitko više nije pametan, a kamoli još i razuman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

imam osjecaj da dok raspravljam s tobom da zaglupljujem.... ignore i gg

hahah pa samo procitaj sta si pisao.... nije da zaglupljujes nego si glup... 

usput također procitaj od Perceta poruku... odgovorio je sa slikama od gejma ( da se kurci da je pobjedio moj team ) koje nemaju veze sa time što sam ja napisao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 2:23 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...

sta ti pokusavas reci?

Bez obzira na tvoje ogromno iskustvo, ti si zadnjim postom limitirao dotu na 2 role (?!). bat nije support, a bogami ni carry. To svaki početnik zna.

I ovo za wannabe još veći lol. Koliko znam, dendi je midlaner, i njegov utjecaj se   može prepoznati kroz masovne invoker - pudge pickere.   Stvarno povezuješ nepovezivo.

15 godina
Inspiration kaže...
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...

sta ti pokusavas reci?

Bez obzira na tvoje ogromno iskustvo, ti si zadnjim postom limitirao dotu na 2 role (?!). bat nije support, a bogami ni carry. To svaki početnik zna.

I ovo za wannabe još veći lol. Koliko znam, dendi je midlaner, i njegov utjecaj se   može prepoznati kroz masovne invoker - pudge pickere.   Stvarno povezuješ nepovezivo.

niti sam ja rekao da je bat support niti da je carry. pocni citati sto pisem.

invoker.... pudge??? aha gledas dendi pub game.ove kako pawna njubove.

valjda pricamo o PRO gaming.u a ne zajebanciji. jucer je dendi uzeo bd na rubick.u, cijelu vecer sam gledao kako ekipa uzima bd na rubick.u bez da zna uopce koji skill treba ukrasti.... 

vratimo se na pocetak. 

DA LI JE BD CORE SUPPORT ITEM!?!?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice