Diskonekcija sa steama problem

poruka: 1
|
čitano: 674
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Diskonekcija sa steama problem

Dakle za početak neznam ni kud da smjestim temu, svega sam par puta bio po forumima al treba mi pomoč oko steama..Prije 6 mjeseci negdje skinuo sam steam i kupio nekoliko igara l4d 2,counter strike bla bla...I jedno vrijeme

sve je radilo super bez problema...Al s vremenom pojavio se problem: Dakle kad uđem u igru, npr left for dead 1, nađem server i joinam se, igra radi bez problema kakvih 30 sekundi a nakon toga pojavi se u desnom

gornjem kutu no connection error i retrying establishing connection nešt tj. evo vam link ako pomaže https://www.youtube.com/watch?v=aTUvKfAG43Q&feature=related  .... Taj problem pojavljuje mi se

u svim igrama koje imam na steamu: counter strike, css, l4d 1 i 2, alien swarm, Tf2 itd.. Tražio sam po netu i po forumima ali ništa ne pomaže, ni brisanje kojekakvih fajlova ni reinstaliranje igre, čak ni

reinstalacija windowsa, podešavanje firewala ništa ugl...Mene zanima jel netko imao takvih problema i jel ih uspio poravit? Usput pitao sam i par frendova sa steama kaj misle kak to popravit i neki

su rekli da je možda problem sa routerom/modemom..Ja koristim t-comov speedtouch crni stari oko 3 godine mislim..Ako bilo tko zna kako rješiti problem nek mi napiše nešt..Svi savjeti su dobrodošli.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice