Dakle za početak neznam ni kud da smjestim temu, svega sam par puta bio po forumima al treba mi pomoč oko steama..Prije 6 mjeseci negdje skinuo sam steam i kupio nekoliko igara l4d 2,counter strike bla bla...I jedno vrijeme
sve je radilo super bez problema...Al s vremenom pojavio se problem: Dakle kad uđem u igru, npr left for dead 1, nađem server i joinam se, igra radi bez problema kakvih 30 sekundi a nakon toga pojavi se u desnom
gornjem kutu no connection error i retrying establishing connection nešt tj. evo vam link ako pomaže https://www.youtube.com/watch?v=aTUvKfAG43Q&feature=related .... Taj problem pojavljuje mi se
u svim igrama koje imam na steamu: counter strike, css, l4d 1 i 2, alien swarm, Tf2 itd.. Tražio sam po netu i po forumima ali ništa ne pomaže, ni brisanje kojekakvih fajlova ni reinstaliranje igre, čak ni
reinstalacija windowsa, podešavanje firewala ništa ugl...Mene zanima jel netko imao takvih problema i jel ih uspio poravit? Usput pitao sam i par frendova sa steama kaj misle kak to popravit i neki
su rekli da je možda problem sa routerom/modemom..Ja koristim t-comov speedtouch crni stari oko 3 godine mislim..Ako bilo tko zna kako rješiti problem nek mi napiše nešt..Svi savjeti su dobrodošli.