Joj opet izletio 2 puta i izgubio jedno 20 tak sekundi sveukupno, jednom skoro u ljude, bilo bi 15 sec, al uspio sam se zaustaviti ;)
Moglo je past prvo mjesto sa malo više smirenosti...
Joj opet izletio 2 puta i izgubio jedno 20 tak sekundi sveukupno, jednom skoro u ljude, bilo bi 15 sec, al uspio sam se zaustaviti ;)
Moglo je past prvo mjesto sa malo više smirenosti...
Također.
Išao sam super, sve smireno i za 5, odjednom nekako gubim koncetraciju, misli mi počnu lutati te zagrlim bokom kamen i zaplešem s njim. Tada, jedno još pola sljedećeg stagea sam jednostavno iašo presporo jer se nisam mogao opustiti.... Ali to je ono što odvaja vrhunske i prosječne vozače ili sportiste. Mogućnost održavanja visoke koncentracije i smirenosti duže vrijeme.
Nema lako ćemo
....
Dao bi ti TU ali je golf
Nije Golf nego je Polo
Nije Golf nego je Polo
ja cijelu vag grupu zovem golf
Mrzim taj zavoj. Suvozac svaki put fino kaze don't cut, a ja ko budala svaki put cut pa u zidic pa u stijenu
Ova mala govna su nemoguca, premali wheelbase, premalo snage, preljepljive gume i previse downforcea. I kad to sve savladam napokon, ukoliko izgubis grip auto klizi kao na ledu. Totalno neprirodno vozit + smrzla mi se igra 2 puta na istom mjestu, gg
Ova mala govna su nemoguca, premali wheelbase, premalo snage, preljepljive gume i previse downforcea. I kad to sve savladam napokon, ukoliko izgubis grip auto klizi kao na ledu. Totalno neprirodno vozit + smrzla mi se igra 2 puta na istom mjestu, gg
Ima dosta leda na ovim stagevima, pa nije čudno :)
Baš sam probao dva različita setupa, i prvi sektor (shakedown) skoro isto vrijeme, al na jednom mi se auto kliže i više je fun za vozit, ali sporiji je, dok drugi je brži al auto je dosta se teško kontrolira kod klizanja, barem meni.
Možda malo da se setupom poigraš.
Ima dosta leda na ovim stagevima, pa nije čudno :)
Baš sam probao dva različita setupa, i prvi sektor (shakedown) skoro isto vrijeme, al na jednom mi se auto kliže i više je fun za vozit, ali sporiji je, dok drugi je brži al auto je dosta se teško kontrolira kod klizanja, barem meni.
Možda malo da se setupom poigraš.
ovo nije do staze jer mi se u njemackoj isto desavalo, nego jednostavno, ako ga izabcis iz "ravnoteze" i krene guma blokirat, auto automatski gubi grip i klizi samo ravno. Izgleda da mi je group b prirodniji hehe
Link na ligu: https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/19823/pr0league
Završen je event Monaco, pobjednik je apex13leo
Ukupni poredak nakon 4/6 eventa, vodeći je i dalje sculacdh, ali prvi put da nije pobjedio, evo nade za ostatak sudionika ;)
Link na ligu: https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/19823/pr0league
Završen je event Monaco, pobjednik je apex13leo
Da, hvala, nisam stigao ništa napisati, ludnica mi je em na poslu em u kući....
Pa Leo druže stari čestitam
Sada ide Grčka, omiljeni rally svima nama
Kako me nema od večeras do nedjelje na večer morat ću sada nekako uloviti odvoziti na prvu i na blef, a Švedsku se nadam uhvatiti kad se vratim.
Sculacdh nije neuhvatljiv
Kako me nema od večeras do nedjelje na večer morat ću sada nekako uloviti odvoziti na prvu i na blef, a Švedsku se nadam uhvatiti kad se vratim.
Uspio sam u pauzi za ručak odvesti Grčku, i odmah u startu prvog stagea sam izgubio svjetla... mogu vam reći da je vrlo teško voziti bez svetala Video ću staviti kasnije ako stignem.
Nego za koju ste klasu da se vozi sljedeću sezonu:
3 | Group B RWD |
---|---|
4 | R4 |
Koji bi bili uopće R5 ?
Koji bi bili uopće R5 ?
Pokupio sam odavde, a ako je to netočno, zanemarite.
Koji bi bili uopće R5 ?
Pokupio sam odavde, a ako je to netočno, zanemarite.
Ovo su auta koja su na onim kružnim stazama i nisam siguran da li se mogu koristiti na "klasičnoj" rally stazi.
A ono se moze u multiu igrat ja mislim(nisam dugo upalio rally),sto se nebi dogovorili pa bacili koju trku ako moze?
Meni je svejedno, ja opet završio ranije event, tako da mi nije bitno sa koje staze ću odletjeti u provaliju!!!
Hahahah. U principu ako tokom eventa ne izletiš niti jednom i ne završiš sa probušenom gumom garantirano si među prva tri. I mene su par puta "vile nosale" i dva puta izletio ali bez pucanja gume
Ovo su auta koja su na onim kružnim stazama i nisam siguran da li se mogu koristiti na "klasičnoj" rally stazi.
Za kružne se koriste RX verzije tih, kolko kužim R5 je nešto slabija verzija WRC-a i može koristi se u WRC-2 i uglavnom nacionalnim prvenstvima, ovisno o ograničenjima. Tako da pravih R5 nema u DIRT-u jer tu su R4 i WRC verzije.
Ok, nisam imao dovoljno koncentracije da se pozabavim detaljno s tim ali sam Izbrisao iz ponude R5.
Jbg otišao sam na prijeko potrebni odmor i glava mi je u offsideu
Naravno. Možemo i hillclimb voziti.
Hahahah. U principu ako tokom eventa ne izletiš niti jednom i ne završiš sa probušenom gumom garantirano si među prva tri. I mene su par puta "vile nosale" i dva puta izletio ali bez pucanja gume
Vozio sam dosta dobro (bar za moje standarde) prethodne stageove, ali par zavoja prije nego što sam izletio sam se okrenuo i malo više gasa i odeeeee.....
Nema veze, liga je još tu. Dok nas ima ja vozim, pa makar i pokraj staze...
Svi koji igraju dirt su njubare !!!!!!!!