jel netko vec zavrsio ,ja sam na 43 levelu nekuh 71 posto gotovo...dok vidim ove vase snime katastrofa ima koji tu ozbiljan igrac?
jel radi mutylplayer i kak mozda x fir..aj bas bi s nekim odigro..
Nisam mogao a da na reagiram na ovaj post. Ocito si pogledao moj gameplay video kod kojega sam lijepo naglasio da igra nije bila igriva prilikom snimanja (10-14 FPS). I onda sad docekam post "katastrofa", "ima i tu koji ozbiljan igrac".
Da sam uredno mogao voziti i snimati lijepo bih ti snimio video da vidis da nisam igrac za bacit. Gotovo svaku utrku bez problema zavrsim 1. na onoj defaultnoj tezini. Ne bih ja to pisao i ne volim se hvalit ali sada si me povukao pa sam to morao reci.
Kada su u pitanju utrke od 3. kruga u prvom krugu ih ostavit za dosta, a ostale samo odvozim formalno. Tako da ja sad ne znam jesam li ozbiljan igrac i koji su tvoji kriteriji za to, ali bih istinski volio odvoziti jednu protiv tebe ako je to moguce sa neoriginal verzijom.
Tko god igra DiRT 2 i dode, sto ja znam, do levela 15, 20, on sigurno nije za bacit jer se do tada dobrano naucio voziti, a koliko vidim dosta ljudi je preslo te levele, znaci ovdje ima dosta dobrih vozaca.
Jednostavno ne mogu vjerovati kako mozes suditi po gameplay videu. I to jos ovom za koji sam naglasio da nisam mogao voziti kako treba jer je bilo blago neigrivo. Tako sam sad bas dobio zelju da odvozim jednu protiv tebe, kazem, ako je to moguce ikako.
Ne volim kad se tako nade netko pametan i *urci se. Mogao sam i ja odmah reci ovo i ono, ali zasto? Svi se mi po prvi puta susrecemo s ovom igrom i drugacija je od prethodnika po pitanju voznje, tako da se svi ovdje ucimo od nule.