DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
mariocroatia78 kaže...

jel  netko vec zavrsio ,ja sam na 43 levelu nekuh 71 posto gotovo...dok vidim ove vase snime katastrofa ima koji tu ozbiljan igrac?

jel radi mutylplayer i kak mozda x fir..aj bas bi s nekim odigro..

Nisam mogao a da na reagiram na ovaj post. Ocito si pogledao moj gameplay video kod kojega sam lijepo naglasio da igra nije bila igriva prilikom snimanja (10-14 FPS). I onda sad docekam post "katastrofa", "ima i tu koji ozbiljan igrac".

Da sam uredno mogao voziti i snimati lijepo bih ti snimio video da vidis da nisam igrac za bacit. Gotovo svaku utrku bez problema zavrsim 1. na onoj defaultnoj tezini. Ne bih ja to pisao i ne volim se hvalit ali sada si me povukao pa sam to morao reci.

Kada su u pitanju utrke od 3. kruga u prvom krugu ih ostavit za dosta, a ostale samo odvozim formalno. Tako da ja sad ne znam jesam li ozbiljan igrac i koji su tvoji kriteriji za to, ali bih istinski volio odvoziti jednu protiv tebe ako je to moguce sa neoriginal verzijom.

Tko god igra DiRT 2 i dode, sto ja znam, do levela 15, 20, on sigurno nije za bacit jer se do tada dobrano naucio voziti, a koliko vidim dosta ljudi je preslo te levele, znaci ovdje ima dosta dobrih vozaca.

Jednostavno ne mogu vjerovati kako mozes suditi po gameplay videu. I to jos ovom za koji sam naglasio da nisam mogao voziti kako treba jer je bilo blago neigrivo. Tako sam sad bas dobio zelju da odvozim jednu protiv tebe, kazem, ako je to moguce ikako.

Ne volim kad se tako nade netko pametan i *urci se. Mogao sam i ja odmah reci ovo i ono, ali zasto? Svi se mi po prvi puta susrecemo s ovom igrom i drugacija je od prethodnika po pitanju voznje, tako da se svi ovdje ucimo od nule.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
protjeran
DiRT 2

Ja jučer instalirao igru, danas updateao sistem, napravio što treba na Visti, stavio SP1-SP2, DX11 update i igra ono...Cool Mrak. Ono dobiš neku stazu pa druga krene u CRO!!! I to sam malo vozio jedno pol sata. Sad idem malo van kavu popit i sanjat o grafici. Btw dobro da sam uzo novu DX11 grafu pred dva mjes. jer stvarno igra ima ono fine detalje. Ja na ULTRA igram sa skoro 30FPS... Barem tako piše u options u igri. Sretno na off-road svima!!!Belji se

sell the kids for food weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
mariocroatia78 kaže...

jel  netko vec zavrsio ,ja sam na 43 levelu nekuh 71 posto gotovo...dok vidim ove vase snime katastrofa ima koji tu ozbiljan igrac?

jel radi mutylplayer i kak mozda x fir..aj bas bi s nekim odigro..

Nisam mogao a da na reagiram na ovaj post. Ocito si pogledao moj gameplay video kod kojega sam lijepo naglasio da igra nije bila igriva prilikom snimanja (10-14 FPS). I onda sad docekam post "katastrofa", "ima i tu koji ozbiljan igrac"

....

Jednostavno ne mogu vjerovati kako mozes suditi po gameplay videu. I to jos ovom za koji sam naglasio da nisam mogao voziti kako treba jer je bilo blago neigrivo. Tako sam sad bas dobio zelju da odvozim jednu protiv tebe, kazem, ako je to moguce ikako.

Ne volim kad se tako nade netko pametan i *urci se. Mogao sam i ja odmah reci ovo i ono, ali zasto? Svi se mi po prvi puta susrecemo s ovom igrom i drugacija je od prethodnika po pitanju voznje, tako da se svi ovdje ucimo od nule.

Prison, zašto se zamaraš time?

Koga briga šta on misli.

Ja se osobno ne smatram dobrim "vozačem". (u igri)

Igram za zabavu i svoj sam video stavio jer mi je izgledao dobro, ne jer sam se htio pohvaliti. Pa di bi ja došao kad bi se nervirao oko svake kritike na internetu.

Ima čovjek pravo na svoje mišljenje, ako mu se ne sviđa, ne sviđa mu se.

Jedino ga molim da nas počasti svojim video uratkom pa da malo uživamo. Pa eto, mariocroatia78, aj baci koji dobar video jedne utrke da guštamo.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
DiRT 2

Evo upalil Xfire i piše "Downloading updates"

I naravno, u listi instaliranih igara, pokaže se i DiRT 2 Namigiva

Tek tolko da znate...  ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
protjeran
DiRT 2

Skinut ću piratski ko SVI VI ovdje (osim onih koji su dobili uz grafičku) ... i igrati, ne vidim zakaj bi sam sebe zakidao...

danas stavljam skidat, i očekujte videe, puno njih...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

BTW, pridružite se, ukoliko naravno hoćete, CroSimRacing Xfire Teamu.

Nema nikakvih obaveza, jednostavno to je naš XF racing community.

Evo sad je dodan DiRT 2 pa da vidimo kolko se bude igral, dođite: http://www.xfire.com/communities/crosimracing/

Tu su i Shift, GTR 2, rFactor, TDU, RBR itd...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...

BTW, pridružite se, ukoliko naravno hoćete, CroSimRacing Xfire Teamu.

Nema nikakvih obaveza, jednostavno to je naš XF racing community.

Evo sad je dodan DiRT 2 pa da vidimo kolko se bude igral, dođite: http://www.xfire.com/communities/crosimracing/

Tu su i Shift, GTR 2, rFactor, TDU, RBR itd...

Evo ja sam upravo poslao zahtjev da me primite Osmijeh

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

E jer se dobije DX11 sa igrom DiRT2 ili ga treba posebno skinut sa microsoft.coma? Zanima me jer već četiri sata skidam igru sa Steama...!Viče Do 8 uveče će valjda bit i instalirana na kompu?

Ako imaš Win 7 onda več imaš gore DX11.Ako pak imaš Vistu uputi se na Microsoftov update.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
luckyluke kaže...

Primljen si Cool

Nego, napokon mi je uspjelo naštimati svoj sinoćnji video, ujutro mi je uspjel audio swap pa je sad video live, napokon.

Pa evo taj moj video, pogledajte (po mogućnosti cijeli:) i prokometirajte:

Dakle, utrka iz Domination serije, u Maleziji na stazi Tanamera.

Težina Extreme, vozil sam sa G25 s manual postavkama.

Primjetite kak sam u jednom trenutku "izvukel" auto s pravim mjenjanjem, ono kad sam se skoro izvrtel.

Vozil sam Hondu Ridgeline, Koni skin.

Muzička podloga,hmm, mislim da je ok :)

Da čujem komentareCool

15 godina
neaktivan
DiRT 2

Armor svaka čast, odlična vožnja! 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dax_22 kaže...

Armor svaka čast, odlična vožnja! 

Hvala hvalaNamigiva

Bit će toga još ak Bog da zdravlja :)

17 godina

stoncin3 kaže...

Ja na ULTRA igram sa skoro 30FPS... Barem tako piše u options u igri. Sretno na off-road svima!!!Belji se

Skoro 30? Znači 20 i nešto? To ti nije nikakav pokazatelj kolko ti igra dobro ide.

Meni na ultra ide 80 (pod options), a ustavi ide od 40-60 (vsync on).

Armor kaže...

"Audio disabled. Matched third-party content"

An Audio Swap Request for this Video is already pending

Hah... zato ja stavljam na RS, bez gubitka kvalitete.

Enivej, budem pogledao video navečer, da vidim dal si dostojan duela protiv mene :)

17 godina
Burs kaže...

Hah... zato ja stavljam na RS, bez gubitka kvalitete.

Enivej, budem pogledao video navečer, da vidim dal si dostojan duela protiv mene :)

Ma kakav RS te napada, budi siguran da osim mene, niko nije išel skidat video da bi ga kasnije gledal na kompu... :)

A kvaliteta na YT je vrhunska (u formatu u kojem ja uploadam), pogledaj sam.

YT i slični servisi su tome namjenjeni.

I da te pohvalim, dobro si otpelal onaj reli :)

Samo da nadodam, voziti sa G25 je užitak ali je i prilično teško!

Otkad ga imam, ni jedna igra nije ga bacila na takve napore!

Treba biti 110% koncentiran te misliti i paziti na svaki pokret.

17 godina
protjeran

Da. Piše na options 29, ali svakako je igrivo. Izgleda kao 60FPS!!!

sell the kids for food weather changes moods
16 godina
neaktivan
DiRT 2

@Armor

Odličan video, jos bolja pjesma, a voznja iznad svega toga :)

Svaka cast.

Btw, evo i ja sam poslao zahtjev za onu grupu na Xfireu. ;)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DiRT 2

konačno i dirt dobio xfire support. idem i ja u klan pa čemo igrat maloSmijeh

nakon hrpe fps-a dobro dođe neka racing igra

ich liebe cod...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Evo osposobio sam fraps pa ću nabacit koji video uskoro(samo da odvozim i da budem prviBelji se)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Jel mozemo mi ljudi koji smo "besplatno kupili" igru igrati multyiplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

NE bi baš rekao da možeš jer ti treba CD-key za igrat. Neznam sad dali možeš preko hamachija i te fore...Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Hvala na pohvalama za video!

Primljeni ste svi koji ste dali zahtjev, kao što će biti i ostali koji ga tek daju...Namigiva

Pa da vidimo kaj se najviše vozi :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
luckyluke kaže...

Primljen si Cool

Nego, napokon mi je uspjelo naštimati svoj sinoćnji video, ujutro mi je uspjel audio swap pa je sad video live, napokon.

Pa evo taj moj video, pogledajte (po mogućnosti cijeli:) i prokometirajte:

Dakle, utrka iz Domination serije, u Maleziji na stazi Tanamera.

Težina Extreme, vozil sam sa G25 s manual postavkama.

Primjetite kak sam u jednom trenutku "izvukel" auto s pravim mjenjanjem, ono kad sam se skoro izvrtel.

Vozil sam Hondu Ridgeline, Koni skin.

Muzička podloga,hmm, mislim da je ok :)

Da čujem komentareCool

znam da je off topic al me zanima koja je ovo pjesma iz videa

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
15 godina
protjeran
DiRT 2

ne treba serijal 5 iz atija kako ovi seru ja imam ati radeon hd4350 i igram ga na medium na dx11 bez problema

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
SpyGi kaže...

ne treba serijal 5 iz atija kako ovi seru ja imam ati radeon hd4350 i igram ga na medium na dx11 bez problema

Ko to veli da treba, tj. da moraš imati 5xxx grafu?

One su naravno samo preporučene za max. doživljaj, u DX11

Pa ja igram sa 2xxx serijom...

I da, mi ne igramo u DX11 modu, bez obzira na OS i verziju DX-a na njemu.

15 godina
neaktivan
DiRT 2

neke utrke se nemogu otkljucati zar ne?

njih treba skinut kao dlc pod downloadable content?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Evo nabavio DIRT2 pa da bacim jedan video  Osmijeh

Težina extrem, voženo sa volanom

Još je jedan u produkciji, ali editiran.

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Kao što sam već rekao, DiRT 2 mi se jako sviđa i veliki je odmak od prethodne verzije, ali moram reći da je muzika puno gora i nametljivija nego ona u prethodniku. Mada se o ukusima ne raspravlja, ovakva vrsta 'deračine' od muzike jednostavno nije dobra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Lijepo lijepo, samo naprijed!

17 godina
TomoR kaže...
doktor1 kaže...

Lijepo lijepo, samo naprijed!

Lijepo da.

Vrijeme je da izreklamiramo HR prek igre Namigiva

Samo pucajte videe, lijepo ih je gledati :)

15 godina
DiRT 2

Nisam igrao dirt2 tri dana. Došao do 50+% i zasitile me iste staze :(

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Jel ima netko link za DiRT 2 demo download....Npr. da je na RapidShare.com ili MegaUpload.com..hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice