DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 360.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DiRT 2

I dalje ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: DiRT 2
Dodge_167 kaže...

I dalje ne radi...

Reinstall igre. Meni neke igre nisu htjele radit ako sam imao predinstaliran games for windows live, a zahtjevale su games for windows live radila je sa njima samo ona verzija koja dolazi uz igru inače error bude. (piratluk)

1. unninstall igre

2. unninstal GFWL-a

3. ccleaner pobriši registry

4. install igre ponovo nakon restarta(ili netreba restart)

5. trebalo bi radit

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Ajde probat cu pa javim

Meni ne pise nikakav eror

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 0:35 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Still not working...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Bok Bok Booook

Dobro iskreno , ne mogu se sjetiti, sta sam htio napisati. Malo mi je smijesno, a opet suosjecam s vama.. koje probleme imate..

Demo mi radi i Igra mi radi.

Imam:

Intel C2D E8400

4 Gb Mushkin Ascent

2X Hdd ( 500 GB i 1 000 Gb Samsung)

Graficka Ati His HD 4870 512 mb

Monitor Hp 20'' 1600-1200 dpi

Gamepad Thrustmaster FireStorm DualPower 3

Rezultat fps je 69 max. 49 min na max postavke

Slika fanstatisna , dosta imate prituzbi da , kad ste u prikolici pada vam fps,, pa kod mene nije.. auti imaju svoju skin maskaru, reklame sto vec,..

Koristim Ati catalyst , 9.8 ak se ne varam...i Windows 7 Ultimate 64 bitna

jedino sto bi volio,,, da mogu s vama multiplayer, a bit ce toga.. nadam se.. jer mi je gust u drustvu igrati..

Volan ..... prosle godine sam kupio Logitech MOMO volan,, za 530 KN , bila akcija.... donio doma , i isprobao igre....pomantalo mi u glavi .. Silina FF je nevjerojatna.. toliko me odusevilo.... mucno mi je bilo zbog neceg drugog.. ...  zbog nemogucnosti da uzivam, jer nisam ni znao ista voziti..(auto isao lijevo desno, fliper nije ni do koljena tom autu) sutradan dan sam vratio i uzeo neki drugi proizvod  u zamjeni za to ( kebi ga pravila firme)..

Nije mi zao, bit ce prilika

Zasad mi gamepad , star 8 godina dobro sluzi i da ih ima na netu kupiti , kupio bi ga opet.. Jednostavno se covjek navikne.. kad vec nisam na bratovo Logitech Rumle 2 wirelles ( a veci komoditet)....i da, i taj je imao problema kod prijansnjih igara... ali opet je nekako proradio, ne znam kako....

Ni da kupite sto skuplje, ne garantira da ce vam raditi ko od sale.. jer ,,,, nije sve ostalo dobro.. uvijek je nesto sto vas moze zeznuti, ali to su male stvari.

ovo je stvarno igra za zabavu, jos da je multiplayer onda..

U gridu nisam mogao uzivati online.. imali su cheatove , pa sve je to izgledalo.... naucna fantastika, reklama Transfomers uzas

..

Isto treba pogledati,, koje ste to verzije nabavili da isprobavate,, moj je velik 6.7 GB a neki vele 3. i kusur GB ,,sto tu nema a da ja imam itd.... mozda vam neke filove nedostaju. ne znam....

Opet se ispricavam.. smijem se , koje probleme imate, rado bi vam rekao sto trebate, a svejedno znate sve , samo vam stoji ispred nosa.... mozda i mene sutra zatekne nevolja,, ali svejedno.. uzivajmo

Decki i cure ....Sretan vam put i dobru utrku....naravno virtualnu

P.S. ja cu vas pratiti, ima li sto u vezi multicha...

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
DiRT 2

Jesi ti rođo šta pio večeras? :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Evo imam nešto, slučajno sam to napravio i imam sreće da sam dobro sletio. Prvo je slow motion pa onda normalno. Trebao sam prvo normalno pa slow motion ,ali šta je tu je.

U nijednoj nisam mogao tako dobro driftat u zavojima prehebeno.

Link

Jedina primjedba igri -> nema snijega!

BTW: Onaj emulator za xbox 360 controller isto radi. Očitava mi sad i keyboard i rumble pad 2 i xbox 360 controller. Igram sa ovim trećim, osjeti se malo poboljšanje u kontroliranju vozila nekako je glađe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 3:36 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Dobro nedjeljno jutro...

Jok nisam pio, ak se to na mene odnosi,... ali neprospavan sam. Velebitska Avantura me izmucila, ocito  neznam voziti...:)

Vjerujem da sam koristio INIne gorivo.. malo manje kvalitetni...hehehehe..

Uzivajte.

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Jedina primjedba igri -> nema snijega!

Zato se igra zove DIRT a ne RALLY jer je samo po blatu i pjesku.

Ali i bez snjega je zabavna, pogotovo sa bajama.

p.s. Ne kupujte BMW-a jest da je brz al teško ga je kontrolirat.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Ljudi htio sam reći da mi treba benchmark za skinuti da li zna neko od kuda da ga skinem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ljudi htio sam reći da mi treba benchmark za skinuti da li zna neko od kuda da ga skinem?

imaš u igri pod options-graphics....tu imaš benchmark

17 godina
Dominus Johannes kaže...
fareee kaže...

Točno to.

Iako ga on možda hoće samog...

Ak hoćeš samo benchmark, skini demo i u njemu je također taj benchmark: DEMO

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
neaktivan
Dominus Johannes kaže...
fareee kaže...

vec ja reko prošlu stranicu odmah iza njegovog pitanja

stvarno ponekad svi preskaču postove

16 godina
neaktivan

Ma pogledao sam ja taj po9st samo što još nemam igru.

16 godina
DiRT 2

može pomoč,kad odvozim onu prvu utrku u Londonu osvojim onaj auto i prebaci me u onaj menu tamo gdje je options i za kupovati aute i onda mi se smrzne i moram ugasiti pomoču ctrl+alt+delete

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

odlicna je igra.. igro sam trku neku na velebitu ... ima ovak tabla sastrane '' Oprez Mine - Ovo je podrucje ... bla bla'' ja parkiro auto i gledam u to XD ... sam neznam kak da sejvam :S e da ne znam kak da igram s mojim volanom .. sta trebam ustekat ga i pokrenut igru ? ili jos nesto dodatno ...

xF: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 11:07 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

e da ne znam kak da igram s mojim volanom .. sta trebam ustekat ga i pokrenut igru ? ili jos nesto dodatno ...

Ne trebaš ga uštekat. Igra je super optimizirana :)

17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

odlicna je igra.. igro sam trku neku na velebitu ... ima ovak tabla sastrane '' Oprez Mine - Ovo je podrucje ... bla bla'' ja parkiro auto i gledam u to XD ... sam neznam kak da sejvam :S e da ne znam kak da igram s mojim volanom .. sta trebam ustekat ga i pokrenut igru ? ili jos nesto dodatno ...

Evo i slikica:)

Oprez! Oprez!
Taman prije udarca:) Taman prije udarca:)
Subaru u zurbi :D Subaru u zurbi :D
Polako ali sigurno :P Polako ali sigurno :P
Ajd pozuri malo, rucak me ceka. Ajd pozuri malo, rucak me ceka.
Jel se to samo meni cini da je zagusljivo? Jel se to samo meni cini da je zagusljivo?
addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
DiRT 2

MOLIM POMOC ... nesto sam sje*ao ... :S nije mi igra u full screenu onako .. nego mi se vidi dolje start i gore mi se vidi ono plavo onako ... kak da to popravim pls help :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

@rebelsy. klikni desni klik na ikonu od igre pa odi na properties. tam di pise ''Run'' klikni na strelicu i biraj normal window. to bi trebalo rješit to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

a ja igru pokrecem preko dvda tj. deamon toolsa ... i onda mi se otvori onaj prozor i ja klikenm PLAY .. gdje bi to trebo podesit ... sav sam izgubljen ... windows mi je na hrv. pa se ne snalazim bas dobro xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

ja imam jedan problem s igrom

nakon 1h vremena igre igra pocinje ludo trzati

e sad igram na rezi 1280x1024 4AA sve high

i nemojte mi pocet sa pregrijavanjima jer nije to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Kupio onu subaru imprezzu najskuplju tj. to i je najskuplji autić za 260 hiljada mislim i onda još 50 hiljada za rookie i 100 hiljada za pro.

Utrku sam jedva pobijedio skliže se ko luda i prevelik broj okretaja ima.

Pontiac GXP i dalje najbolji.

Zasada mi je amerika najgora, staze su shebane + london i japan. Marroco, hrvatska, kina (malazija zbog džungle mi se sviđa) su mi najdraže.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

probo sam reinstal igru i opet ista stvar .. nasao sam ono sto si mi ti rekao nesto... pokreni u normal, minimiziran, maksimizirian il kak vec ... i opet mi je ista stvar vide mi se oni rubovi i dolje izbornik start i to mi je jako ruzno nemog tak igrat... ajd molim vas kak da to popravim

evo ga moj epic fail ..  http://img36.imageshack.us/i/beznaslova.png/

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 12:56 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Neznam, nekako mi igra nije legla... Svi auti kao da lebde... Kad se jednom navikneš na feeling u igrama kao što je GTR, drugo je sve nekako arkadno.

Gigabyte nForce 590 SLI AMD::AMD Athlon 4600+::nVidia Point of View GeForce 8800GTS 640MB::2GB PC2-6400::X-Fi Xtreme Gamer::Antec TP-Trio 550W::Antec Sonata II::HDD Seagate 320GB SATA::Logitech S-510
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Kupio onu subaru imprezzu najskuplju tj. to i je najskuplji autić za 260 hiljada mislim i onda još 50 hiljada za rookie i 100 hiljada za pro.

Utrku sam jedva pobijedio skliže se ko luda i prevelik broj okretaja ima.

Pontiac GXP i dalje najbolji.

Zasada mi je amerika najgora, staze su shebane + london i japan. Marroco, hrvatska, kina (malazija zbog džungle mi se sviđa) su mi najdraže.

e kakva je ta tvoj integrirana naspram ove moje (s time da je moja da klokat dosta )

jer neznam al da instaliravam kad neznam ak ce radit

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
15 godina
neaktivan
DiRT 2

koje su vam najdraze staze tj u kojoj drzavi(nemojte sad svi hrvatska xD)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FioPro kaže...

Neznam, nekako mi igra nije legla... Svi auti kao da lebde... Kad se jednom navikneš na feeling u igrama kao što je GTR, drugo je sve nekako arkadno.

Pa da, ja jesam naviknut na GTR i rFactor, i to jako naviknut.

Ali također znam kako u svijetu rally i off-road natjecanja slide, kontriranje kotača i ručna nisu nikakvi arkadni subjekt, već normalni dio takvih natjecanja.

Štoviše, mislim da je ovaj nastavak prilično relaniji od prošlog, istinski uživam sa G25.

Jedino kaj mi iz općenite racing navike (a u praksi GTR 2, rFactor i GRID online) ovdje zasad malo smeta (dok se u potpunosti ne makne ta barijera) su sudari i kontakti općenito.

Žestoko sam protiv bilo kakvih kontakata u racing igrama.

Ovdje to protiv AI-a gotovo nije moguće izbjeći (i negativno utiče na rezultat) ali ja mislim na ljude.

Naguravanja s Baja autima (đipovima) i nisu neki problem za shvatiti ali već kad smo kod elitnih rally auta...

Uglavnom, hoću ti reći da se maneš (makneš iz glave) usporedbi cestovnih i off-road utrka, vjeruj više budeš užival u igriNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
protjeran
Armor kaže...
FioPro kaže...

Pa da, ja jesam naviknut na GTR i rFactor, i to jako naviknut.

Ali također znam kako u svijetu rally i off-road natjecanja slide, kontriranje kotača i ručna nisu nikakvi arkadni subjekt, već normalni dio takvih natjecanja.

Štoviše, mislim da je ovaj nastavak prilično relaniji od prošlog, istinski uživam sa G25.

Jedino kaj mi iz općenite racing navike (a u praksi GTR 2, rFactor i GRID online) ovdje zasad malo smeta (dok se u potpunosti ne makne ta barijera) su sudari i kontakti općenito.

Žestoko sam protiv bilo kakvih kontakata u racing igrama.

Ovdje to protiv AI-a gotovo nije moguće izbjeći (i negativno utiče na rezultat) ali ja mislim na ljude.

Naguravanja s Baja autima (đipovima) i nisu neki problem za shvatiti ali već kad smo kod elitnih rally auta...

Uglavnom, hoću ti reći da se maneš (makneš iz glave) usporedbi cestovnih i off-road utrka, vjeruj više budeš užival u igriNamigiva

tu se slazem...jako popiiizdim na gt5 online kada idem lika preč i pusti me malo i onda samo malo sa boka lupi i gotov sam a da ga nisam iso prelazit bio bi drugi

i zato vise ga ne igram online jer jednostavno frustriraju likovi

no dobro ima time trail sa online rezultatima pa to znam igrat..

a dirt 2 se i meni cinio bar u demo da se prelagano skrece bas je taj osjecaj lebdeceg auta ali budem isprobao cjelu ako mi konfa dopusti

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
DiRT 2

Da i ja stavim pokoji skrin...

Evo, uhvatil sam dva prekrasna sinoć:

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice