Necromancer je na 33% popusta na storu.
Mrš!!!!!!!!!!!!!!! kupio ga prije kraja sezone XD
Koliko god da je sporo kod tebe, ovo kod mene je postalo neizdrzivo nakon necro packa. Izlazim iz public igre nekada u roku 5 sekundi, a nekada ne bi vjerovao. Vrti i vrti i po cijelu minutu.
Udjem u klasican rift, a oni vec na 20%. Public je jos veci problem, ako igram sa zdps monkom. Dok mene ubaci u igru lon wd je odavno u carstvu mrtvih i to i po nekoliko puta u visim griftovima.
SSD mi je u planu. Samo da sastavim prvo ovo i vidim. Vec imam kupca za staru MBO+CPU+RAM+ GPU (ostao mi prastari 7800gt negdje, ali cist dovoljno) i to ce biti to.
Malo sam bacio novi patch. Koliko vidim rathma moze jos ici na gore. HT wd je loooodilo. Sa casual 82/83 na casual 93. To sam zadnje odigrao i to jos sa nemesisom, a da nisam niti jednom poginuo sa 5+ minuta fore. Ne znam gdje mu granica, jer me zvali u party. Kako vidim 4 party meta je jos uvijek ista, samo sada se mogu na 100+ igrati raznorazne lude kombinacije. zdps monk moj ht wd i dva wizza, prosli smo 104. Igra mi na novoj konfi leti. Sada ja cekam druge da udju .
Samo imam jedan problem koji mi se i dalje javlja mada sam promijemio i hardware i os i mreznu karticu. Naime, javlja mi da imam neke neprocitane poruke, a njih nigdje, a sto mi nije glavni problem. Glavni problem mi lezi u otvaranju friend liste. Nekada kada kliknem na nju dobijem error - input limit reached i odlogira me i sto je najgore zbrljavi mi cijelu friend listu. Svi su odjednom offline, a dogodi se da zbrise nekoga sa liste tko je u to vrijeme bio online. Pitao na blizzard forumu i nista. Jedino sto mogu naci za tu gresku je ono sto nema veze sa onim gdje se meni dogodi. Jedino rjesenje je da je ne otvaram. Eto, pa, ako se netko susreo s ovim unikatnim problemom
Reinstaliraj igru, ako si je samo kopirao sa harda na hard ili ako je ostala na hardu gde je stari win a novi delovi koje kazes da si menjao onda ti je moj savet da ceo sistem reinstaliras ispocetka da bi ti sve radilo kako treba, prvo sistem obori pa sve drajvere ubaci sto ti trebaju pa tek onda skini ponovo igru sa neta, i videces koliko ce ti komp jos bolje radi. Ako si sve ovo uradio sto sam naveo e onda imas neke gremline u kompu :)
Malo sam bacio novi patch. Koliko vidim rathma moze jos ici na gore. HT wd je loooodilo. Sa casual 82/83 na casual 93. To sam zadnje odigrao i to jos sa nemesisom, a da nisam niti jednom poginuo sa 5+ minuta fore. Ne znam gdje mu granica, jer me zvali u party. Kako vidim 4 party meta je jos uvijek ista, samo sada se mogu na 100+ igrati raznorazne lude kombinacije. zdps monk moj ht wd i dva wizza, prosli smo 104.
Nisam bas stigao puno probati "novog" wd-a, ali i meni se cinilo da ce biti velik skok sa garg boostovima.
Nadam se da bude prihvacen kao DD u partyu :)
Malo sam bacio novi patch. Koliko vidim rathma moze jos ici na gore. HT wd je loooodilo. Sa casual 82/83 na casual 93. To sam zadnje odigrao i to jos sa nemesisom, a da nisam niti jednom poginuo sa 5+ minuta fore. Ne znam gdje mu granica, jer me zvali u party. Kako vidim 4 party meta je jos uvijek ista, samo sada se mogu na 100+ igrati raznorazne lude kombinacije. zdps monk moj ht wd i dva wizza, prosli smo 104.
Nisam bas stigao puno probati "novog" wd-a, ali i meni se cinilo da ce biti velik skok sa garg boostovima.
Nadam se da bude prihvacen kao DD u partyu :)
Uff. Nocas do 2 igrao. Odnosno do 3 po starome. 115 zavrsili iz prve kada se malo uigrali, a i nije bio dobar grift. Vise nisam mogao gledati. Ne vidim vise lon wd-ove. Sada je izgleda umjesto njega arachyr firebats za trash. LB ne radi pa se ne moze vidjeti, ali mislim da je lon wd proslost. Sto se HT tice, mocan je on, ali ima jedan veeeeliki problem, a to je onaj u kojem ne mozes kontrolirati gargove. Odnosno na vecim tezinama kada oni pocnu udarati tamo neki zaostali trash ne znam bi li pojeo tipkovnicu od bijesa. Ok je kada se CDaju, pa ih ponovno zakastas u sred trasha, ali kada ne mozes, onda mozes samo gledati i plakati. Sve dok se njima ne bude moglo upravljati kao recimo mage-ovima na necru, nece ici jako visoko. Solo sam probao. Oko 95og vec treba lakumba za reduced dmg...
hehe, neki dan dosao susjed do mene i s obzirom da doticni gusta u hack n slash naslovima, trazio je da igra malo diablo 3...ja ga skinuo, nisam ga igrao godinama, u biti nisam ni pipnuo ekspanziju, kad je doticna izasla sam prestao igrati i dao susidu da igra...susid krenija sa mojin barbon u ekspanziju i osta zacudjen kad je jednin udarcen ubija bossa na prvon chapteru...meni lik jos iz doba dok je d3 bio ultra tezak, po 75 resist all na svakom ajtemu, ne moze mi nitko nis...susid zakljucija da je igra za debile kad na 60-om levelu nema tezine igranje, pa san mu skinija sacred 3
hehe, neki dan dosao susjed do mene i s obzirom da doticni gusta u hack n slash naslovima, trazio je da igra malo diablo 3...ja ga skinuo, nisam ga igrao godinama, u biti nisam ni pipnuo ekspanziju, kad je doticna izasla sam prestao igrati i dao susidu da igra...susid krenija sa mojin barbon u ekspanziju i osta zacudjen kad je jednin udarcen ubija bossa na prvon chapteru...meni lik jos iz doba dok je d3 bio ultra tezak, po 75 resist all na svakom ajtemu, ne moze mi nitko nis...susid zakljucija da je igra za debile kad na 60-om levelu nema tezine igranje, pa san mu skinija sacred 3
A i nije ti susjed nesto pametan ?!?!?
Na 60om lvl-u se otkljucavaju sve tezine, pa da ga vidim na torment 13 sa 60 lvl likom... Dakle, likom bez paragona i bez 60+ lvl skillova. Taj bi pola dana ubijao jednu elitu
Na normal tezini, ja mislim da jedino jos djeca stara 8 mjeseci igraju. To je bila ok tezina kada je izasao d3, ali danas se vise uopce ne igra. Osim kod onih koji ne znaju prebaciti tezinu...
vidis, nemam pojma koja je tezina bila...
Vjerojatno je igrao na normal tezini
ma dečko, ja uvijek kažem tko čeka taj i dočeka.
nikad ne kupujem odmah igru, a svi su nestrpljivi pa neka plaćaju više, npr neke igre u roku od godine dana padnu i do 50 posto, a najmanje 20-30 posto, i zato čekam jer imam što za igrat i bez te novotarije, ali diablo slažem se u pravilu ne volim čekat jer mi je to jedna od najdražih igara pa onda kupim odmah, ali necromancera ne budem još. čekam da padne 50 posto.
Uzeo i ja pred početak prošle sezone i nije mi žao. "Natjeralo" me da se opet malo vratim Diablu, utukao sam nekih 50-ak sati, za 15 eura sasvim ok.
samo da ne nastave tu dlc politiku, ako već moraju nešto naplaćivati rađe bi dao 20-25 eura za pravu ekspanziju
Smiješno je čime se u 2.6.1 može očistiti GR70 sa Crus-om.
https://us.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/94998434
Od P160 sam farmao TXIII - samo je bila koma skupiti set (ovo je ne-sezona, naravno).
To igram na NA, jer mi žao bilo šta brisati iz stash-a na EU, zato i igram sezone najviše
Meh. Ono sto se meni ne svidje kod ovog 'power creep'-a je sto sada imamo nekoliko varijanti na slicnu temu. Tipa ista s*anje, drugo pakovanje.
Tako, ako se ne varam postoje tri varijacije archon builda (ok sada postoje i dva viable builda koja nisu archon), postoje dvije varijace firebat builda (HT/Arachyr), a kod necra su tek napravili IMHO svinjariju.
Sada imamo pest i TO lance buildove koji se zapravo razlikuju samo u jednoj runi (ako izuzmemo sami set) i oba se temelje na istom mehanizmu igranja tipa, trci, trci dok se ne CD-a, pa ispucaj na elite, pokupi, pa opet trci, trci dok se ne...
Ne bi se cudio da sa slijedecim patchom srede LoN, jer trenutno je jedini konkurentan LoN WD.
Dupli gobovi od 6-9.11:
Službena najava za S12:
https://eu.battle.net/d3/en/blog/21160657/first-look-season-12-30-10-2017
Ako koga zanima, leaderboard opet "radi".
Pozz svima, daj mi recite jel netko ima problem da se u novoj sezoni kad hoces igrat public joinat nekoj igri na ni jednoj tezini nece spojit samo pise searching ?
Pozz svima, daj mi recite jel netko ima problem da se u novoj sezoni kad hoces igrat public joinat nekoj igri na ni jednoj tezini nece spojit samo pise searching ?
Da, neki imaju. Ja nemam. Meni pronalazi preko 1000 igara samo kod obicnog rifta. Ne znam zasto se to dogadja, ali to je stari i rijetki problem.
Pisalo se o tome na battle.net forumu, pa pretrazi us forum koji je daleko zivlji od eu foruma i pogledaj.
P.S. Mene ova sezona lagano zivcira. 500+ paragon. Otvoriti cu uskoro conqueror dio seasone (igram arachyr build za promjenu), a da nisam dobio niti T&T, MoJ, RoRG, ramaladni, RoE... Sto me igrajuci solo stavlja u malo nezavidan polozaj za drugi conquest. Ali sam zato nadobijao tri ancient andarariels sa %dmg, critical, as... Sada kada nema LoN WD-a dobijam ono sto je bilo gotovo nemoguce dobiti, a ono sto mi je padalo prije iza svakog kamena, nista.
RNG o yeah
Pa jos ja gledam koji kurac se dogadja, inace do sad nisam imao problema, jos mi je diablo na ssd disku veza mi je sasvim ok 20 MBita, a mozda proradi za koji dan, a pogledat cu ovo sto si rekao. Ma to je tako ja ne igram previse, uglavnom preko zimskih dana, onda imam vremena, al u bito dobro kazes kad nesto trebas nebi to dobio nikako...
Pa nikoliko treba me levelat tek sam 20 i neki lvl, nebi to smjelo imat veze, prije barem nije imalo
Hvala na informaciji, jbg nisam igrao od prosle zime, tak da nisam bas najbolje u toku, obaveze i posao pa ne stignem bas.
Hvala na informaciji, jbg nisam igrao od prosle zime, tak da nisam bas najbolje u toku, obaveze i posao pa ne stignem bas.
Sve je lakse kada upotpunis set, ali i prije nego ga dobijes nema smisla smisla igrati na normal, jer je prelagano, a exp ide sporo.
Ako se igra u grupi (4) onda t6 udaris i vozis. Pod ovime mislim na 'prijatelje', a ne na public gdje svi lete kao muhe bez glave.
Tako da normal nema smisla, iako mi je cudno da nikoga nema tamo/public. Normal se danas pokreces samo kod meta builda kada se ganjaju visoki griftovi u grupi da i zdps monk (recimo) moze traziti pool.
Sto se ostaloga tice, zamolis nekoga da te 'boosta' do 70og lvla. Otvori t6 rift i ti ides iza njega i vrlo brzo si na 70. Cim si 70i lvl odmah je i bolji drop.
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20759435755#1
Hmm... Ako dobro razumijem više Crus-ova u partiju s tim buff-om je moglo jako dobro profitirati.
Iako sam prvo pomislio da će s time ubiti Lazy Shotgun, vjerojatno ipak nije tako.
Pokupljen stash tab... Jos nisam igrao jedno 3-4 dana od kada je pocela sezona.
Nije htio RoE da padne da ga... Drugi conquest mi je bio The Thrill (prvi gemovi do 65). Laganica 45 solo grift bez set itema s boljim TSMF i MoJ. Cak i bez The Furnace kojeg nisam niti napravio.
Sve u svemu. Nisam dosao niti do 600og paragona (579). 98% vremena igrao solo. Jedino public par speed riftova i tu mi pao taj jedan jedini ramaladni u sezoni