Ko je naručio ekspanziju sa g2a,meni je sada stigao key+krila pa pogledajte mailove
I mene je g2a iznenadio, pričalo se kako će sutra poslati. Pa na kraju ključevi mi došli oko 15h danas. Ne loše od njih.
Ko je naručio ekspanziju sa g2a,meni je sada stigao key+krila pa pogledajte mailove
I mene je g2a iznenadio, pričalo se kako će sutra poslati. Pa na kraju ključevi mi došli oko 15h danas. Ne loše od njih.
mail na njihovoj stranici, ili moj mail? gledo sam ne vidim ništa, gdje je vama stiglo? i jel mogu odmah ključ ukucat kad mi stigne, ne moram čekat ponoć sutra?
mail na njihovoj stranici, ili moj mail? gledo sam ne vidim ništa, gdje je vama stiglo? i jel mogu odmah ključ ukucat kad mi stigne, ne moram čekat ponoć sutra?
Ja sam vidio na svojem mailu da su mi poslali key, utipkao sam ga odmah, logirao se u igru i dobio wingse :)
Nemoraš ništa čekati.
EDIT: Sad se čeka 25. :D
Tvoj mail ili ti mail s kojim si kupio tj.registrirao se na njihovoj stranici,počeli su slati pa netko dobio eto ranije a netko će kasnije.ukucaš ga slobodno kad ga dobiješ,bude ti upgrejdan u repaer of souls i dobiješ krilca u igri
Zahvaljujem ekipi koja je igrala jucer/danas sa mnom i pomogla mi dignit DH na 60!
Junaci (abecednim redom ):
- Amon
- Darrius (pomogao prvo covjeku dici njegovog lika pa smo krenili na mog, ali su uletili Maxxon i Amon te ubrzali stvar i usput digli i Darrius-u par levela na novom liku)
- Maxxon
Svi troje su pomogli pa im se javno zahvaljujem i predlazem Darrius-a za iduceg clana u klanu (ako se oslobodi koje mjesto) posto je covjek spreman pomoci i ima volje za gejmom.
Bio je tu i nnnn250, ali i on se kao i ja 99% vremena skrivao iza zidova (onih 1% sam umirao).
Sada samo moram skupiti gear za DH posto nemam nista, ali mislim da ce za pocetak biti ok i kraftanje.
Ne moram ni reci da nisam do sada jos igrao s DH pa moram prvo naci neki optimalni build i pronjuskat kakav gear ekipa nosi.
P.S.
Sitno brojimo do ROS, jos malo...jos malo.
Posto do sada nisam igrao s DH, ima netko neku preporuku za optimalan build?
Naravno igram na T1, imam kronicni nedostatak radiant star emeralda, dosta los gear jer sam sve na brzinu kraftao posto nema bijelog, a ovaj moj indijanac od DH je uz sve i ultraspor kada shoota (nedosataje mu IAS i to kronicno). Damn!
Pozdrav svima. RoS me natjerao da se vratim Diablu nakon dužeg izbivanja. U jednoj večeri sam uspio dobit bolje iteme nego u tri mjeseca farmanja kod izlaska D3. DMG dignut za 35 k, pa početna frustracija s tornmentom lagano jenjava. Aktivirao sam ponovno barba i mislim da me još uvijek malo muči build. Prvo sam maznuo s nekog foruma build koji očito dobro funkcionira s lvlom 70, htio sam vidjeti samo kak to sad izgleda, pa mi se nije dalo previše mozgat. Kako sad stvari stoje s resistance all, čini mi se da na act I i nema neke prevelike potrebe, a bome i s manjim magic findom dropaju dobri itemi?
Jel ko prednarucil i dobio vec RoS key sa go2arena.com?
Mialim da je barem 2-3 ljudi vec spomenulo g2a i da su jucer vec dobili kljuceve.
i g2play šalje ako se netko pita, meni stiglo jutros.
Ma svi ce sad slati nekim redosljedom... samo strpljivi budite, ocito su keyevi na putu.
i g2play šalje ako se netko pita, meni stiglo jutros.
Ja evo svakih 10 min refresham mail na mobitelu..... i nista.
Isto kupljeno na G2play.
Zoid kad si napravia preorder?
Neznam koliko veze to ima ali ja sam preorder napravia 07.03.
Samo polako i smireno, meni je jučer došao ključ ;)
Ako ste naručili, doći će kad tad! :D
Jbt. sta ceka ovaj Kinguin.net?
19.12 napravljen preorder.
Vjerojatno salju redom kako je naručeno.
Ti dosao key? ja sam u pon prosli narucio
i ja sam na go2arena narucio i ko mutav refresham al nista jos :D
Probao sam g2p dobit na foru, požalio se preko "ticketa", evo odgovora :)
Dear Customer,
Your key will be delivered later today.
The key is being released on first-buy-first-served basis through our system now. Please stay tuned!
Feel free to contact us if you have any further questions.
Thank you!
Best Regards,
Stephanie
Upravo tako, ko je prvi narucio prvi ce i dobit. Fer princip i osigurava da se korisnici potrude cim prije narucit prilikom slijedece kupnje. Sa druges trane dokle god key stigne do ponoci...
Posto do sada nisam igrao s DH, ima netko neku preporuku za optimalan build?
Naravno igram na T1, imam kronicni nedostatak radiant star emeralda, dosta los gear jer sam sve na brzinu kraftao posto nema bijelog, a ovaj moj indijanac od DH je uz sve i ultraspor kada shoota (nedosataje mu IAS i to kronicno). Damn!
Savjetovao bi ti da craftasš al pošto danas ide RoS sve ćeš iteme vrlo brzo skupiti / zamjeniti ko i mi ostali . Ja sam za svog DH craftao shouldere, glowes i bracerse ( demon set bracersi) Al kad svako malo padne nešto zanimljivije ( tipa nemesis bracers) . Što se tiče emeralda na lvl 61 padat će markizi tako da nemaš ni ti brige :)
Sa buildovima i gearom se treba strpit sad do lvl 70... nista se vise ne isplati nego igrat novi content, skupljat novi gear, a onda na lvl 70 vidjet sto se isplati i koji gear je najbolji.
Ja sam jos 17.02 napravio preorder na sluzbenim stranicama i nista....
ccc
Pretpostavljam da nece slati nikakav key nego samo otkljucati sadrzaj? Jos neko sa istom situacijom?
Ja sam jos 17.02 napravio preorder na sluzbenim stranicama i nista....
ccc
Pretpostavljam da nece slati nikakav key nego samo otkljucati sadrzaj? Jos neko sa istom situacijom?
Na kojim službenim stranicama? Ako misliš na battle.net onda nećeš dobiti ključ. ROS ti je otključan i u 00:00 ćeš moći igrati.
ja 14.3 narucio cd key jos nista nisam dobil bice da cu među zadnjima bit :S
Prestao sam igrat D3 davno. Točnije onda kada je ubačeno ono grindanje da se napravi prsten. Nisam vidio ukidanje RMAH i ostale promjene. E sad, dal se isplati uzimat ova ekspanzija ili ne? Što vi mislite? Nisam pametan... Da li se igra promijenila na bolje? Da ali očekujete pozitivan pomak od ekspanzije?
Prestao sam igrat D3 davno. Točnije onda kada je ubačeno ono grindanje da se napravi prsten. Nisam vidio ukidanje RMAH i ostale promjene. E sad, dal se isplati uzimat ova ekspanzija ili ne? Što vi mislite? Nisam pametan... Da li se igra promijenila na bolje? Da ali očekujete pozitivan pomak od ekspanzije?
..koji je ovo po redu da pita istu stvar??
da bi netko mogao odgovoriti na tvoje pitanje morao bi pred sobom imati tvoj detaljan psihološki profil... (voli/ne voli mamu i tatu.. voli/ne voli mučiti male životinje...)
Pročitaj zadnjih 20-ak stranica postova na forumu i sam odluči trebaš li uzeti igru ili ne.. nitko umjesto tebe to ne može napraviti..
-Keep calm and reap some souls-
jucer je diablo na g2a.com bio 28 eura,danas odem kupiti psc od 250kn,dodjem kuci i vidim da je cijena skocila na 36 eura,moze li mi tko objasniti u cemu je problem?i hocu li ja dobiti krila ako sutra uzmem diablo?
igra netko... da me doda u klan ili party za koju igricu? hvala
markolendl#2894