Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Kaže u opisu da ih dobije svaki novokreirani lik, ako se ne varam

"The Wings of Valor will be automatically sent to your existing and any newly created Diablo III characters."

Modni detalj {#}. Koji ce mi mislim vise smetati, nego koristiti buduci da ce biti na ekranu jos sarenije.

13 godina
Diablo 3

bok ekipa, nisam odavno ovdje post-ao, vidim da ste svi nabrijani na RoS :)

Ima li netko informacija gdje bi se u Zagrebu mogla nabaviti fizička kopija igre prije 31.03.?

Htio bi imati box verziju, al bi i htio imati wings of valor ;)

Inače, ako još farmate paragon - Pixie#2466

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Franjo15 kaže...

Ova krila što se dobiju s preorder, kako to funkcionira na HC?

Ako nosiš s nekim likom i krepaš, kako doći do novih :)

Jel ima netko iskustva s tim? 

Kaže u opisu da ih dobije svaki novokreirani lik, ako se ne varam

Ako je tako, onda super :D

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 22:03 (ilinko).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel itko pročitao ovaj General patch note?
Ove Pools of reflections?
"This bonus persists until you reach a set amount of bonus experience (equal to approximately 10% of the current amount of Paragon experience needed to reach the next Paragon level) or your character dies.

This experience bonus persists on logout!"
WTF ovo znači?

15 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Ima li netko informacija gdje bi se u Zagrebu mogla nabaviti fizička kopija igre prije 31.03.?

Probao sam cak kontaktirat Alogoritam no kao i obicno ne profesionalno nema odgovora. Standard za Hrvatsku.

Narucivati cu iz vana pa ako netko hoce mozemo zajedno da smanjimo postarinu (narucim ja, nije problem).

Samo jos ganjam gdje mi je najblize i najpovoljnije za box izdanje (nadam se da je netko vec narucivao pa ima neki prijedlog).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
1.Lovac kaže...

Jel itko pročitao ovaj General patch note?
Ove Pools of reflections?
"This bonus persists until you reach a set amount of bonus experience (equal to approximately 10% of the current amount of Paragon experience needed to reach the next Paragon level) or your character dies.

This experience bonus persists on logout!"
WTF ovo znači?

Da, to sam primijetio u ono malo sto sam isprobao PTR. Taj Pool ti ostaje cak i ako se izlogiras i ponovo ulogiras. Znaci da bi nestao mora ispuniti bonus expirience koji dobijas s pool-om ili moras zaleci.

15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Da, to sam primijetio u ono malo sto sam isprobao PTR. Taj Pool ti ostaje cak i ako se izlogiras i ponovo ulogiras. Znaci da bi nestao mora ispuniti bonus expirience koji dobijas s pool-om ili moras zaleci.

Jel to znači da će mi lik umrijeti kao na HC ili samo umre u igri?
Nije ista stvar, zato me zanima...

16 godina
win32 kaže...
Pixie_st kaže...

Probao sam cak kontaktirat Alogoritam no kao i obicno ne profesionalno nema odgovora. Standard za Hrvatsku.

Narucivati cu iz vana pa ako netko hoce mozemo zajedno da smanjimo postarinu (narucim ja, nije problem).

Samo jos ganjam gdje mi je najblize i najpovoljnije za box izdanje (nadam se da je netko vec narucivao pa ima neki prijedlog).

aj ako sto saznas napisi,mozda bi ja bio zainteresiran...

16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Oni su sto se tice online organizacije cijelog poslovanja negdje na pocetku istoga. Starcraft 2 WoL je kao na popustu. Kao ne moze se online naruciti, odes na proizvod i pise nije raspolozivo. Otisao u Algoritam, a ono ima primjeraka za jednu vrecu napuniti. Ja cu napraviti kao i s originalom. Otici u Algoritam i kupiti ga. Cisto sumnjam da ce biti neka navala na box izdanje pogotovo s Algoritmovim cijenama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 23:28 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Piše im na početnoj stranici da izlazi 25.03., no ne i kada će ga imati.

Uglavnom, mislim da je UK najbolja opcija; Zavvi/The Hut nemaju poštarinu, Base i Game imaju.

Još se predomišljam između kutije i keya - ako ipak bude kutija, uzimam u nekoj od navedenih.

Vjerojatno šalju dan-dva prije izlaska, pa bi do nas trebalo stići na vrijeme.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 23:29 (fler).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam jel ste skužili u patch notesima piše 'gold can no longer be traded' tako ako je netko nekome dužan to možete sredit samo još u sljedećih 3 sata.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Eld kaže...

Jel to znači da će mi lik umrijeti kao na HC ili samo umre u igri?
Nije ista stvar, zato me zanima...

Ma joj... Lijepo piše da taj Pool TRAJE DOK ne ispuniš onaj uvijet ili dok ti lik ne umre.

Malo bolje čitati...

17 godina
Diablo 3

Evo i Game guide je up to date sa promjenama u 2.0.1:

http://us.battle.net/d3/en/blog/13020721/

@Lovac:

Pool of reflection bonus ti ostaje na liku tako dugo dok je živ (tipa kao 25% EXP boosta); ali da ga staviš u džep moraš određeno vrijeme biti živ. Ako ti lik pogine, gubi taj bonus, ali se relativno lako nađe novi Pool of Reflection. Nema utjecaj na "normalno" skupljanje iskustva, osim što dobiješ taj bonus ako si duže živ.

EDIT2:

Evo, pokrenuo launcher prije posla, nek mi reconfigurira fajlove dok radim {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 7:22 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

2.0.1.22044 je gore, ali ne mogu se ulogirati, normalno :)

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Franjo15 kaže...

2.0.1.22044 je gore, ali ne mogu se ulogirati, normalno :)

Pa lijepo piše da su serveri offline do ~11.00 

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Haha koji od*eb su dobili barbovi, čitam naveliko cviljenja po us forumima, no more op spin-spin - aleluja!

Inače velika većina igrača je jako zadovoljna, evo c/p jednog posta

I love the changes and so do my friends, we all quit long ago from having to farm the ah vs the game and frankly 2.0 looks and plays the way this game should have been day 1!

There is no way for farmers to ruin the game anymore and you can actually be proud of your finds/crafts now without people wondering how much I bought my gear for lol

Good work blizz, you won back 4 players, looking forward to ROS!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 9:39 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Haha koji od*eb su dobili barbovi, čitam naveliko cviljenja po us forumima, no more op spin-spin - aleluja!

Sto nema vise masovno whirlwindanja ili...  ?!?!?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 9:51 (Mrgud Veliki).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne možeš bit u wotbu "stoljeće ipo" {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudovi pošto će biti moguće napraviti clanove u Diablu po novome ovim putem pozivam sve igrače da nam se joinaju.

Pm me za join.

Imamo TS sa 50 slotova i kreiramo forum koji će uskoro biti online.

Vrlo smo user friendly i uvijek spremni helpati kome treba.Molimo samo ozbiljne igrače da nam se joinaju jer svi neozbiljni će biti instant kickani.{#}

Zasada smo farmali MP10 vidjeti ćemo kako ide dalje koje ćemo težine moći.Naravno RoS je na preorderu tako da ćemo i tamo biti {#}

Bnet acc mi je BrNY#2344 pa me slobodno addajte ingame.

Nadam se da se vidimo in game and i wish you all a good loot and a lot of slaying {#}

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Ne možeš bit u wotbu "stoljeće ipo" {#}

Tko zna koje ce nas sve promjene docekati. Ako sam dobro pratio vise nece biti klasicnih 'buildova' i da svi lice jedni na druge sa skillovima i opremom.

17 godina
Diablo 3

Lol, na US AH se mogu kupiti/prodati nove Loot 2.0 legende, ali ih onda ne možeš koristiti. Pripazite, pogotovo ako kupujete:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11884068515

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11884298481

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11884618491

itd...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 10:15 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Pa nerfanje Barba je bilo logično....bio je stvarno OP iako je moj main hero. Takva je igra i trebala biti...da svi imaju različit build....te da svaki item donosi novu kombinaciju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Lol, na US AH se mogu kupiti/prodati nove Loot 2.0 legende, ali ih onda ne možeš koristiti. Pripazite, pogotovo ako kupujete:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11884068515

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11884298481

itd...

Pa netko je sinoc stavio link gdje je pisalo od strane Blizzarda da je sve puno bugova... I exploita koje ne zele navesti da se ne iskoristavaju.

P.S. As'ti... Sat vremena da backupam 4 Blizzardove stvari na vanjski disk da opet ne moram prolaziti torturu cekanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 10:20 (Mrgud Veliki).
11 godina

Naveli su samo 3-4 buga....odmah u startu da nebi bilo nismo znali. A ne kao što ti kažeš "sve puno bugova". A ovo s AH sam gledao jutros na US serveru....znači likovi metnu item na AH na kojem piše accound bound i da je sharan s nekim likom još 2h  i ekipa to kupuje ??? gdje joj je pamet? :D 

16 godina
odjavljen
Snowrider1511 kaže...

Naveli su samo 3-4 buga....odmah u startu da nebi bilo nismo znali. A ne kao što ti kažeš "sve puno bugova". A ovo s AH sam gledao jutros na US serveru....znači likovi metnu item na AH na kojem piše accound bound i da je sharan s nekim likom još 2h  i ekipa to kupuje ??? gdje joj je pamet? :D 

Koja 3-4 ?!?!

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11883998315

Evo pa citaj. Cak nema niti ovog s AH tamo... Pogotovo obrati paznju na ono - "As a reminder, this list will not list every bug that is active in the 2.0.1 patch"

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 10:29 (Mrgud Veliki).
11 godina

Ok... ima 15  bugova , al još uvjek to nisu neki major bugovi da igra nije igriva....sve je to normalno za novi big patch....riješit će oni ti danas ili kroz par dana.

16 godina
odjavljen
Snowrider1511 kaže...

Ok... ima 15  bugova , al još uvjek to nisu neki major bugovi da igra nije igriva....sve je to normalno za novi big patch....riješit će oni ti danas ili kroz par dana.

Kako ti znas da ima 15 bugova ?!? Eto, mene to bas zanima buduci da niti sam Blizzard nema pojma koliko ih ima. Evo ljudi se bune da ne mogu na Mage-a staviti offhand. Koji je to po redu ? 16 ? {#}

11 godina

Kažem sve je to normalno nakon velikog patcha...ja u niti jednoj igri nisam vidio da su izbacili big patch i da poslje nisu popravljali bugove. 

16 godina
odjavljen
Snowrider1511 kaže...

Kažem sve je to normalno nakon velikog patcha...ja u niti jednoj igri nisam vidio da su izbacili big patch i da poslje nisu popravljali bugove. 

Sve to ok, ali ti si reagirao da nema puno bugova (3-4 i to je to) i da ja kao iznosim neistine i preuvelicavam problem... Mozda i preuvelicavam, mozda i ne, ali kada se meni dogodi veci 'bug' onda mi je to ogroman problem, daleko veci nego kada se dogodi tamo nekom desetom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 10:42 (Mrgud Veliki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice