Neznam, ja sam zadovoljan ovim sto je najavljeno na blizzconu, ali ovo je samo moje misljenje.
Pvp me ne zanima ni 1%.
Ladder isto, znam da sigurno necu biti medju boljima sto se tice opreme.
Trading sistem - svejedno mi je koji ce biti samo da nije AH. I da nema nikakvoga ne bi se zalio jer ono sto vidis od itema na nekome, biti ces siguran da je on sam nasao.
Ali zato ono sto me najvise zivciralo kod diabla3 izgleda da se ispravlja (bar se nadam):
- da bi napredovao u opremi potrebno je igrati AH -> ukida se AH
- nema zabavnog/ikakvog endgame-a (AH je bio endgame) -> uvodi se adventure mode i neaphelm rift, te opet, ukida se AH
- manjak legendarnih -> sve legendarne padaju i na levelu 70
- vecina legendarnih je smece -> vecina legendarnih vise (navodno) nije smece
Nadam se jos samo da ce vise buildova po klasi biti viable.
A kako ce to zapravo sve izgledati tek cemo vidjeti..
slažem se s tobom tak i ja mislim ..........kakav PvP !? .... nekužim zakaj uopče ljudi to hoču u diablu ...to nije igra za to ...ima pun kufer igri s PvP-ejima neka ih igraju i nas diablo igrače ostave na miru s tim ...ovo s Ah-om mi se najviše sviđa ....
@pofa kupil sam skorn za barba i pokušal opet malo igrat s njim , nikako mi se nije svidio premalo furya cijelo vrijeme , premali AS , nemogu si berseker produljivat kako ja želim i nakraju sam stavio ruby u echo i digel mu dps na 1500 , berseker si produljiim kak hoču , fury imam i previše , As mi je 2.87 stavil sam još jedan ring i sve to sad bolje funkcionira nego s skornom kojim sam imal i 25k dps-a više ...skupo me opet to sprobavanje došlo al sva sreća uspio sam vratit gold koji sam potrošio na skorn