Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.422.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Bok! Widim da vas ima dosta koji još igrate pa ako ste za neki party{#}... kondez#2449

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:18 (kondez).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodajte iteme. AH i RMAH se gase.

http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/

6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

THANK YOU GODNES!! AND BLIZZARD <3

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Chaby kaže...

Tako je,napokon ce igra izgledat onako kako je trebala od pocetka!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo je velika vijest. Blizzard pokazuje da je spreman na sve da ispravi pogrešne procijene u razvoju vanile. Svaka čast.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chaby kaže...

I onda nakon toga uvedu pretplatu ko na WoW jer nitko ne kupuje golde i nemaju profita.......

TomPalj
17 godina
XSX kaže...
Chaby kaže...

Dobro, onda neka nam vrate sbih onih 15% koje su si uzimali iz trade-ova da imamo čime craftat...

Jer, realno kad pogledam, ono što pokupim s poda mi nije dovoljno da radim gemove (usfalilo bi mi Tome of Secreta), a kamoli koliko potrošimo na kraftanje.

Ali ko što reče - ja sam za, neka nam svima daju bolje dropove, kojima ćemo se veseliti.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobit cemo ih sa loot 2.0 ;)
Jest da je to jos kasnije al ipak :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Oosbno nisam za gasenje AH, a i mislim da na kraju to nece izvesti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
XSX kaže...
Chaby kaže...

Dobro, onda neka nam vrate sbih onih 15% koje su si uzimali iz trade-ova da imamo čime craftat...

Jer, realno kad pogledam, ono što pokupim s poda mi nije dovoljno da radim gemove (usfalilo bi mi Tome of Secreta), a kamoli koliko potrošimo na kraftanje.

Ali ko što reče - ja sam za, neka nam svima daju bolje dropove, kojima ćemo se veseliti.

Kupi puno tomeova, gemova i stvari za craftanje :P

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ti si ocito jedan od onih koji zaradjuje na njemu, nema drugog razloga zasto zelis da ostane :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

I dalje ce se trejdat, samo preko chata i in-game tj. preko "trade-windowa".

Q. How will I be able to trade with other players once the gold and real-money auction houses are shut down?

Once the gold and real-money auction houses have been shut down, players will still be able to trade with one another using the in-game Trade Window.

U biti, ostavljaju na igracima da trejdaju i prodaju direktno jedni drugima iteme pa ce na kraju opet sve biti isti jarac, samo mi se cini da ce crno trziste s gearom jos vise procvasti jer vise nece biti AH.

Stvar je jednostavna, peru ruke od svega.

P.S.

Ne, na zalost ne zaradujem na AH niti mi je to neki cilj, ali IMHO sada ce biti jos gore jer ce se i dalje trejdat samo na drugaciji nacin (vjerojatno skuplji).

Tesko da ces igrati MP20 od dropa. Zivi bili pa vidjeli i to.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:01 (win32).
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Nek mi daju loot da svakih 10-15 dana padne neki potencijalni upgrade item, pa makar i Account Bound, ja sretan - a možda budu i "jači" gemovi od ovih "flawless Square-ova" padali...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

To je sustav kakav je imao D2, prilicno jednostavan a dobar...

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
win32 kaže...

Tesko da ces igrati MP20 od dropa. Zivi bili pa vidjeli i to.

Sa ovim se slazem. I ja sam skeptican da li ce se to moci bez AH ma kakav god bio taj famozni Loot 2.0

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Prvo neka srede loot na nacin da ako igram s barbom, da mi ne pada drop od wizza i sl.

Ako ce igra izgledati kao sto ovo sada izgleda na konzolama, onda ide u recycle bin.

Sto se tice kraftanja, trenutno se za malo golda moze kupiti materijal za kraftanje pa to treba iskoristit jer mislim da ce cijena s vremenom samo rasti pa ako mislite kraftat IMHO sada je vrijeme za napraviti zalihe  (makar ce sigurno s ekspanzijom doci i novi materijali za kraft).

P.S.

Procitajte ovaj komentar i shvatite da ce na kraju biti onako kako je boldano:

"I dont think shuting down the AH will be a good thing.Unless they put a good trade system the channel will be overwhelmed with spam about trades. And there will be sites overpricing the best items for far beyhond 200 dolars or 200kk gold."

Sta ce se dogodit s ovime?

Blizzard pere ruke od svega, micu GAH/RMAH, ali samim time otvaraju sasvim nov nacin trzenja s gearom i crno trziste ce procvast.

Vjerujem da dileri s gearom upravo spricaju od srece jer znaju sta ovo znaci za njih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:14 (win32).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nek mi daju loot da svakih 10-15 dana padne neki potencijalni upgrade item, pa makar i Account Bound, ja sretan - a možda budu i "jači" gemovi od ovih "flawless Square-ova" padali...

Ako budu padali bolji gemovi, bit će ludilo!!! Uz to ako uvedu ko u d2 kako su se rune mogle kombinirat u nešto ludilo :P
Usput mislim da su ovi markise gemovi preskupi, mrali bi o promijenit, ako će uvest nove gemove i sl. A bilo bi dobro da i izbave ove neke slabije gemove pa umjesto njih uvedu bolje :D

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Volio bih kad bi postojale rune kao u D2, samo kad se sjetim paladina lvl 99 sa Enigmom... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Hmmm...mozda je 18.03.2014. i datum izlaska loot 2.0....ima smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ziher Reaper of souls tad izlazi.

Inače, provjerite cijene gemova, ekipa masovno kupuje/prodaje.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Procurile i informacije o PvPu link

Micanje AH je, ako poprave dropove, najbolje što se može dogoditi igri jer nema goreg kada tvoje napredovanje ovisi o drugim igračima, odnosno koliko će netko negdje tražiti za neki item. Ako ćeš ga sam naći (pa makar znao da će ti trebati tjedni i tjedni) još bolje. Ja u više od 600 sati igre nisam k**** našao a najviše sam skupio 200 mil golda što je ništa. Igrao bih sa svih 5 likova a nemam para ni da pošteno opremim jednog.

A za crno tržište se ne trebaju brinuti oni koji ga ni ne planiraju koristiti.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chaby kaže...
win32 kaže...

Ziher Reaper of souls tad izlazi.

Inače, provjerite cijene gemova, ekipa masovno kupuje/prodaje.

Nema sanse da je to datum izlaska ROS.

P.S.

Cijena golda je pala, 1 B je 30 € sto je ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:31 (win32).
16 godina
Diablo 3

Sad ce napokon igra bit onakva kakvom je i zamisljenja, prifalilo ti tomova za craftanje, nafarmaj nove. Mislim meni je smijesno kako netko igra ovaj tip igre i onda se zali da mora nesto farmat a to je cijeli koncept igre. 

I danas se sjecam kad sam jedan dan krenuo craftat sa de, mislim da sam ih 8-8.5k potrosio u jednom danu za sve craftove za sve likove, nakon toga sam razmislio i skuzio da takav nacin igre je totalni fail, visit po ah za neki item snipe, gledat kako se 2k amuleta crafta itd a igru igras samo da vidis jel ti ide brze sta run. 

Na ovaj nacin ce barem bit vracen taj "wow" efekt kad ti nesto padne, onaj feeling koji si imao kad je d3 tek izaso i kad si tek dizao prvog lika, veselio si se i na 40-om lvlu nekom upgradeu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja sam protiv ukidanja AH-a. Nitko te ne sili da koristiš AH. Nekak si ne mogu zamisliti D3 bez AH-a. {#} Ali ako pogledam s druge strane, ovako i onako se  vrhunski itemi više ne prodaju na AH-u nego po forumima, pa ...

2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Tja, meni osobno je ah i rmah bio zabavan - zaradio sam dosta golda i eura i sve potrosio na lovljenje bargaina na ah. Stvar je individualna, ali kako rekoh, meni je bila zabavna :) No dobro, svaka promjena mijenja gameplay, a i to je opet zanimljivo.

Sto se tice pay to win modela, ne vidim neku razliku - tko ce ganjat ladere ili pvp, a voljan je potrosit pare, opet ce kupovat uber iteme preko 3rd party foruma ili alibaba sajtova.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobro da sam se bavio ah-om neko vrijeme pa imam jos neke iteme za prodat,tako da cu imat usparanih nekih milijardu golda,pa ne moram brinut o besparici,a kaj se mene tice neka ukinu AH da ljudi igraju igru i uzivaju kad ima padne bolesni item,to i je bit diabla i tako je trebalo bit od pocetka,sad samo treba vidjet kako ce taj loot 2.0 funkcionirat i u kojoj mjeri ce nas "nagrađivat".

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

3 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Ja sam protiv ukidanja AH-a. Nitko te ne sili da koristiš AH. Nekak si ne mogu zamisliti D3 bez AH-a. {#} Ali ako pogledam s druge strane, ovako i onako se  vrhunski itemi više ne prodaju na AH-u nego po forumima, pa ...

Nije problem u tome da te neko sili ili ne nego je problem da su dropovi ingame napravljeni oko AH ili ti dobar item nades svake prestupne a to da budu ljudi trade-ali ili kupovali po forumima ili od kineza nije nas problem ko voli i ko je dovoljno glup da baci lovu na to pa da ga onda ti isti kinez hackneju neka samo izvoli dapace zasluzuju da ih hacknu ja bi mu jos dosel doma i smijal bi mu se u facu kako je glup.

D3 je igra i kao svaka igra prvenstveno sluzi za zabavu no u ovom slucaju nakon 500 sati igranja a niti jedan drop ali bas niti jedan koristna drop je frustrirajuce iskustvo i jednostavno si prisljen na AH sto je uzasno retardirano.

twice the pride double the fall
16 godina
formula1live kaže...

Sta se mene tice nek ostane ah, ali neka naprave onda poseban ladder u kojem ah ne postoji i u kojem nema reseta za nas casuale koji ne zele ah.

15 godina
Diablo 3

ma trebaju samo staviti da su najbolji itemi, kao npr. legendi account bound i riješen problem.. ah može ostati za gemove, materijale i sličan sitni junk {#}

to bi riješilo i problem crne prodaje, jer najbolji itemi bi ti morali droppati.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa i sad možeš igrati i s vremenom ćeš  sigurno dobiti neki dobar item. Pa i ja u skoro 1000 sati nisam dobio niti jedan dobar item, i to mi nije smetalo niti najmanje. Jbt. svi govorite da je Diablo igra farmanja, a onda se tu bunite da vam u par stotina sati nije palo ništa dobro. Ja sam prije puno farmao, dok danas više nemam volje baš za to i ne smeta mi da nisam vidio dobar drop ne sjećam se kako dugo, znam se tu i tamo požaliti, ali to sam ponesen momentom {#}. MP10 nije niti napravljen za casual igrače, tako da igranjem par sati na tjedan ne možeš očekivati da ćeš za mjesec-dva dobiti iteme kojima ćeš moći igrati MP10. Isto će biti i s lootom 2.0, itemi će padati ali sigurno se nećeš niti približiti maksimalnom MP-u ako nećeš puno farmati i dizati paragon levele.

EDIT: i kao što je mcf rekao, itemi ako neće biti vezani za račun, će se prodavati preko drugih stranica. I te stranice su u potpunosti sigurne, ne sve, ali imaš tvrtke koje se bave baš time i brinu se da sve ide normalno, tako da te nitko neće zeznuti.

Sad se više i ne isplati kupovati gemove jer će vjerojatno padati bolji gemovi (trebaju za visoki MP), a mogla bi i pojeftiniti njihova izrada jer će se teško skupiti goldi prodajom itema vendoru. Baš me zanima kako će izgledati Trade chat kada svi počnu konstantno stavljati iteme koje prodaju, s obzirom da se na AH-u prodaje sve živo. Isto tako stavljanje samo malog broja ljudi u chat, smanjuje mogućnost da ćeš vidjeti dobar item koji bi možda i kupio. Možda se isplati kupiti Tome of Secret ako ćeš puno kraftati, ali tko zna što Blizzard sprema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 7:39 (formula1live).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice