Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.613.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

i sta jel tu neko igra na kraju ili?:D tream monka (implosion/guiding light) il neke barbare za act 1/2 exp ranove. legenda#2715

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
houska kaže...

neznam bas ja sam imao sve najbolje takodjer za freeze i isti build ko ti do 90 paragona i promjenio i skuzio da mi ovako opustenije i manje efekata da ne ispadnu oci sad kad neki wiz udje pa freeza pa mi cudno bude za oci neznam kako sam do 90 paragona stiskao ko manijak :D

dugo ti je trebalo onda da se prebaciš.....   Archon upališ i peri vožnja počinje i nemaš brige s ničim osim s ledom ...meni je zanimljiv i zlevelal  sam wiza s tim bildom ,jer mi se neda stiskat i oči zgubit od onih svih boja koje proizvodi cm wiz {#}

14 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
houska kaže...

neznam bas ja sam imao sve najbolje takodjer za freeze i isti build ko ti do 90 paragona i promjenio i skuzio da mi ovako opustenije i manje efekata da ne ispadnu oci sad kad neki wiz udje pa freeza pa mi cudno bude za oci neznam kako sam do 90 paragona stiskao ko manijak :D

dugo ti je trebalo onda da se prebaciš.....   Archon upališ i peri vožnja počinje i nemaš brige s ničim osim s ledom ...meni je zanimljiv i zlevelal  sam wiza s tim bildom ,jer mi se neda stiskat i oči zgubit od onih svih boja koje proizvodi cm wiz {#}

ja kad se umorim od boja sjednem na krevet i zasviram malo gitaru

http://zhost.tk/u/mv/andy1.jpg

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Novi XP runovi, nakon svakog runa u birtiji Kod Leah:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Evo moj rekord streak. Ne igram nešto puno s ww barbom, niti sam puno pokušavao ali je višestruko veći od svakog chara s kojim sam igrao. Vjerojatno vi iskusni ww barbovi imate još i više

650 i dalje nije išlo

TomPalj
15 godina
neaktivan
Palj kaže...
EraserHead kaže...

Evo moj rekord streak. Ne igram nešto puno s ww barbom, niti sam puno pokušavao ali je višestruko veći od svakog chara s kojim sam igrao. Vjerojatno vi iskusni ww barbovi imate još i više

650 i dalje nije išlo

Probaj "spojit" fields i decaying - ja sam tako uspio.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Palj kaže...
EraserHead kaže...

650 i dalje nije išlo

Probaj "spojit" fields i decaying - ja sam tako uspio.

Nema druge. :) Ovo je bilo samo na cemetery. Al' dovoljno, sa monkom je najviše bilo cca 250.

TomPalj
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Bok! Widim da vas ima dosta koji još igrate pa ako ste za neki party{#}... kondez#2449

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:18 (kondez).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodajte iteme. AH i RMAH se gase.

http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/

6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

THANK YOU GODNES!! AND BLIZZARD <3

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chaby kaže...

Tako je,napokon ce igra izgledat onako kako je trebala od pocetka!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo je velika vijest. Blizzard pokazuje da je spreman na sve da ispravi pogrešne procijene u razvoju vanile. Svaka čast.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chaby kaže...

I onda nakon toga uvedu pretplatu ko na WoW jer nitko ne kupuje golde i nemaju profita.......

TomPalj
17 godina
XSX kaže...
Chaby kaže...

Dobro, onda neka nam vrate sbih onih 15% koje su si uzimali iz trade-ova da imamo čime craftat...

Jer, realno kad pogledam, ono što pokupim s poda mi nije dovoljno da radim gemove (usfalilo bi mi Tome of Secreta), a kamoli koliko potrošimo na kraftanje.

Ali ko što reče - ja sam za, neka nam svima daju bolje dropove, kojima ćemo se veseliti.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobit cemo ih sa loot 2.0 ;)
Jest da je to jos kasnije al ipak :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Oosbno nisam za gasenje AH, a i mislim da na kraju to nece izvesti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
XSX kaže...
Chaby kaže...

Dobro, onda neka nam vrate sbih onih 15% koje su si uzimali iz trade-ova da imamo čime craftat...

Jer, realno kad pogledam, ono što pokupim s poda mi nije dovoljno da radim gemove (usfalilo bi mi Tome of Secreta), a kamoli koliko potrošimo na kraftanje.

Ali ko što reče - ja sam za, neka nam svima daju bolje dropove, kojima ćemo se veseliti.

Kupi puno tomeova, gemova i stvari za craftanje :P

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ti si ocito jedan od onih koji zaradjuje na njemu, nema drugog razloga zasto zelis da ostane :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

I dalje ce se trejdat, samo preko chata i in-game tj. preko "trade-windowa".

Q. How will I be able to trade with other players once the gold and real-money auction houses are shut down?

Once the gold and real-money auction houses have been shut down, players will still be able to trade with one another using the in-game Trade Window.

U biti, ostavljaju na igracima da trejdaju i prodaju direktno jedni drugima iteme pa ce na kraju opet sve biti isti jarac, samo mi se cini da ce crno trziste s gearom jos vise procvasti jer vise nece biti AH.

Stvar je jednostavna, peru ruke od svega.

P.S.

Ne, na zalost ne zaradujem na AH niti mi je to neki cilj, ali IMHO sada ce biti jos gore jer ce se i dalje trejdat samo na drugaciji nacin (vjerojatno skuplji).

Tesko da ces igrati MP20 od dropa. Zivi bili pa vidjeli i to.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:01 (win32).
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Nek mi daju loot da svakih 10-15 dana padne neki potencijalni upgrade item, pa makar i Account Bound, ja sretan - a možda budu i "jači" gemovi od ovih "flawless Square-ova" padali...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

To je sustav kakav je imao D2, prilicno jednostavan a dobar...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Tesko da ces igrati MP20 od dropa. Zivi bili pa vidjeli i to.

Sa ovim se slazem. I ja sam skeptican da li ce se to moci bez AH ma kakav god bio taj famozni Loot 2.0

15 godina
Diablo 3

Prvo neka srede loot na nacin da ako igram s barbom, da mi ne pada drop od wizza i sl.

Ako ce igra izgledati kao sto ovo sada izgleda na konzolama, onda ide u recycle bin.

Sto se tice kraftanja, trenutno se za malo golda moze kupiti materijal za kraftanje pa to treba iskoristit jer mislim da ce cijena s vremenom samo rasti pa ako mislite kraftat IMHO sada je vrijeme za napraviti zalihe  (makar ce sigurno s ekspanzijom doci i novi materijali za kraft).

P.S.

Procitajte ovaj komentar i shvatite da ce na kraju biti onako kako je boldano:

"I dont think shuting down the AH will be a good thing.Unless they put a good trade system the channel will be overwhelmed with spam about trades. And there will be sites overpricing the best items for far beyhond 200 dolars or 200kk gold."

Sta ce se dogodit s ovime?

Blizzard pere ruke od svega, micu GAH/RMAH, ali samim time otvaraju sasvim nov nacin trzenja s gearom i crno trziste ce procvast.

Vjerujem da dileri s gearom upravo spricaju od srece jer znaju sta ovo znaci za njih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:14 (win32).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Nek mi daju loot da svakih 10-15 dana padne neki potencijalni upgrade item, pa makar i Account Bound, ja sretan - a možda budu i "jači" gemovi od ovih "flawless Square-ova" padali...

Ako budu padali bolji gemovi, bit će ludilo!!! Uz to ako uvedu ko u d2 kako su se rune mogle kombinirat u nešto ludilo :P
Usput mislim da su ovi markise gemovi preskupi, mrali bi o promijenit, ako će uvest nove gemove i sl. A bilo bi dobro da i izbave ove neke slabije gemove pa umjesto njih uvedu bolje :D

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Volio bih kad bi postojale rune kao u D2, samo kad se sjetim paladina lvl 99 sa Enigmom... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Hmmm...mozda je 18.03.2014. i datum izlaska loot 2.0....ima smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ziher Reaper of souls tad izlazi.

Inače, provjerite cijene gemova, ekipa masovno kupuje/prodaje.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Procurile i informacije o PvPu link

Micanje AH je, ako poprave dropove, najbolje što se može dogoditi igri jer nema goreg kada tvoje napredovanje ovisi o drugim igračima, odnosno koliko će netko negdje tražiti za neki item. Ako ćeš ga sam naći (pa makar znao da će ti trebati tjedni i tjedni) još bolje. Ja u više od 600 sati igre nisam k**** našao a najviše sam skupio 200 mil golda što je ništa. Igrao bih sa svih 5 likova a nemam para ni da pošteno opremim jednog.

A za crno tržište se ne trebaju brinuti oni koji ga ni ne planiraju koristiti.

2 0 hvala 0
15 godina
Chaby kaže...
win32 kaže...

Ziher Reaper of souls tad izlazi.

Inače, provjerite cijene gemova, ekipa masovno kupuje/prodaje.

Nema sanse da je to datum izlaska ROS.

P.S.

Cijena golda je pala, 1 B je 30 € sto je ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:31 (win32).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice